Orijinalini görmek için tıklayınız : İş yeri için bilgi işlem hizmeti yardımı ?
Merhaba arkadaşlar. Çalıştığım firmada şu anda çalıştığımız bilgisayarcı arkadaşlarla
çok büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Sorun olduğunda geç gelmeler , sorumluluk almak
istememeler vb. sıkıntılar. Şimdi iyi bir firma ile anlaşmak istiyorum. Ofisimizdeki server
, pc , internet , web sitesi vb. gibi cihazlarının ve donanımların faal çalışması için
dışarıdan destek almak istiyoruz. Eğer aramızda bu tar işlerler uğraşan var ise
yabancıya gitmesin kendisi ile bir görüşelim. Yerimiz Maltepe / idealtepe'de.
Not : Firma olması bizim için önemlidir.
Buğra abi bir ara yapıyordu ama halen yapıyormu bu işleri bilmiyorum
İlk Buğra abiye mesaj attım ama yoğun zannedersem. 2 gundur cevap alamadım.
facebook'tan yazdım ona görürse bakar sanırım :)
firma olmasaydı iyiydi yazacaktım ama birde üstüne askere gidiyorum. -_-
volume81 (Ahmet ÖZ) ile bir iletişime geçin istanbulda da hizmet veriyorlardı.
Fatura kesilmesi gerektiğinden ve hizmet kalitesinden dolayı firma tercih ediyoruz.
Aslında görmeye gördümde inceleyip geri dönmek için ultra yoğundum cevap bile yazamadım :D
Web tarafı sunucu tarafı bizin keyifle yapabileceğimiz ancak teknik destek kısmında sizin şirketi mutlu edemeyiz lokasyon bize birhayli uzak bu nedenle eğer tek bir firma üzerinden değil de teknik kısmı başka bir firmadan web tarafınıda bizden almak isterler ise bir toplantı setleyelim görüşelim .
Geç gelen evap için kusurabakma kardeşim :D
Yiğit Ş.
01-11-2013, 08:38
web dışında biz yapıyoruz firma olarak. ama web içinde yönlendirebilirim seni. telefonunu pm atarsan bana sana ulaşmalarını sağlarım.
Aslında görmeye gördümde inceleyip geri dönmek için ultra yoğundum cevap bile yazamadım :D
Web tarafı sunucu tarafı bizin keyifle yapabileceğimiz ancak teknik destek kısmında sizin şirketi mutlu edemeyiz lokasyon bize birhayli uzak bu nedenle eğer tek bir firma üzerinden değil de teknik kısmı başka bir firmadan web tarafınıda bizden almak isterler ise bir toplantı setleyelim görüşelim .
Geç gelen evap için kusurabakma kardeşim :D
Buğra abi hafta içi web sitesi için görüşme imkanımız olabilir :)