Orijinalini görmek için tıklayınız : 17 Kasım 2013 Pazar @ Pistgünleri.com İstanbulpark
inşallah... ufacık hatayı affetmedi yazmışsın da senin araca göre benim aracım birazcık daha hızlıydı..:D
Duzde fark belli açıyodun arayı. Gerçi o viraja hem kötü girdim hemde devir keciye girdim = ). Virajda iddalıydım ama yeni lastik(18" nankang ns 2) denemem fiyasko oldu olmuycak virajlarda tutamadım arabayı:ofk:. Araçta eşimde vardı 2 kişi biraz makarasına girmiştik. =) iyi bahane uydurdum 2 dakikada =)
1 turu boşmu geçtin sen, o tur çok rahat start finishde yol vermiştin =)
Videoyu eklerim...
ecz_murat
18-11-2013, 14:43
Duzde fark belli açıyodun arayı. Gerçi o viraja hem kötü girdim hemde devir keciye girdim = ). Virajda iddalıydım ama yeni lastik(18" nankang ns 2) denemem fiyasko oldu olmuycak virajlarda tutamadım arabayı:ofk:. Araçta eşimde vardı 2 kişi biraz makarasına girmiştik. =) iyi bahane uydurdum 2 dakikada =)
1 turu boşmu geçtin sen, o tur çok rahat start finishde yol vermiştin =)
Videoyu eklerim...
boş geçme değilde biraz dinlendirmek istedim...videoyu atarsan izleriz tabii:icon_tup:
boş geçme değilde biraz dinlendirmek istedim...videoyu atarsan izleriz tabii:icon_tup:
Ac5C55IqkAI
Sanırsam 3. turdaydı
Balatalari degistirip sway bar degisikligi ile listeye yazilmayi dusunuyorum bende:D
Aynen cok sakat kaymis orada araba Allah korumus cidden.
Saolasin, olsun zamanla iyilesir..
Aynen. 8de ve 3 te tutunmasini cok iyi hissettim bu sefer ciddi hizlara cikAbildim.
Typerin surede guzel tabi duzlukte iyi gidiyor meganlara gore:) yuruyeninde neler var?
8. viraj özellikle denedim, 120km ile girip 140km ile çıkıyorum. Bu yarı slik lastiklerden banada lazım sanırım 5-6sn düşürürüm zamanımı ;)
Buda araç içi go-pro kayıdı konuşmalarımız mevcut :D
17 Kasım 2013 Fiesta İstanbul Park ( Araç içi ) - YouTube (http://youtu.be/xoJkoge1RFM)
Kırmızı guzel duruyor ;)
Duzlukte bıraz daha hızlı olsa,ıyı olucak... Speciale almak gerek :icon_tup:
Kapı numaram 34 guzel tesaduf oldu :cool:
Emir,bır daha pıst gunu 8 Aralıkda,bugun beklemıyordum bu dereceyı senden kı eger dedıgın gıbı kullandıysan,1.0sec+ ınmen zor olmayacak. Calısmam gerek bıraz ;)
sarıda fena olmazdı :D
Xsara VTS konusunu açtım ve C seansı videosunu ekledim. C seansında öne çıkan Z3 coupe ile takip.
http://www.techturkey.com/forum/turkiye-oto-drag-dyno-pist-videolari/170033-xsara-vts-istanbul-park-2-42505-17112013-c-seansi.html#post7158816
F seansında R32, RX8 ve Subaru Impreza geçişlerim ve son tura doğru 130-140 ile güzel bir spin yer alıyor ama henüz video hazır değil :) Bu gece veya yarın yüklerim.
F seansında Mavi Typer R ile birkaç viraj beraber gittik fakat düzlükte boy boy uzuyor. KU36 takviyeli Scirocco ile bir sonraki organizasyonda hedef 2:37 olan süreyi 2:35 altına çekmek. Denk gelir de beraber çıkarsak güzel videolar çıkar diye düşünüyorum.
En iyi önden çeker pist süresi için ayrıca tebrik ederim.:icon_tup:
Honda Type_R
18-11-2013, 21:44
Tesekkur ederim bu arada bizim seansda gecis videosu olan var mi?
Bu pazar gercekten benim icin cok heyacanlı ve guzel bir gundu. Ferrari 458 Italianin keyfini pistte sonuna kadar yasadim ve tecrube ettim.Bu tecrube benim butun bakis acimi degistirdi.Ferrarinin 355 ten itibaren butun modellerini kullanip tecrube ettim ve bazı serilerine sahip oldum.Ilerisi icin degisik planlarim olabilir.:)Dizaynini ilk ciktigi gunden beri begenmedigim bu otomobil olaganüstü performansi ile beni adeta büyüledi.Kombinasyonu Turkiyedeki en guzel 458 lerden bir tanesi olan Muratin arabasini emanetende olsa Istanbulpark pistinde elimden geldigince hakkını vermeye calistim. Murat ve Onur ile aramizdaki rekabetin hic bitmedigini foruma aktif giren butun uyelerimiz bilir. Onlarada ve yakinlarimizdaki bir suru insanada bu otomobilin olaganustu performasini tahmin ederek kendimle alakali bazi iddalarda bulunmustum.Neyseki bu iddayi kazandim ve bu otomobille ilk tecrubem olmasina ragmen hem Onur kardesimi hemde Murat kardesimi gecmis bulunuyorum. .Ama daha evvelden hem Onura hemde Murata soyledigim gibi ben en iyi dereceyi yapana kitleniyorum.Ve yine kitlenmis durumdayim. Esmotor Porschelerinin cok fazla modifiyeli otomobiller oldugunu hepimiz biliyoruz ama yinede onlari birinciliklerinden dolayi tebrik ediyoruz.1. ve 2 nin ardindan Istanbulpark genel dereceler icinde pistin en iyi 3. derecesini yaptigim icin cok mutluyum.Pistin ikincisinden 0.7 pistin birincisinden 1.2 saniye gerideyim. Muratin yazilimsiz stock motorlu 570 hp lik motoruyla cok esit sartlarda bir kapisma olmasada cok yakin derecelerle sampiyonlugu kacirdik ama olsun.Ya ben ya Murat yada Onurun birinciligi almasini gönülden istiyorum ve alicagina inaniyorum.Ayrica Yildirayinda Csl ile yaptigi derecenin cok basarili oldugunu ve dikkate alinmasi gerektigini düsünuyorum.Tekrar tebrik ediyorum. Aramizdaki rekabet hep daha iyi sonuclar getiriyor. Bakalim bir dahakine kimler ne yapicak
18-11-2013, 23:10
Bu pazar gercekten benim icin cok heyacanlı ve guzel bir gundu. Ferrari 458 Italianin keyfini pistte sonuna kadar yasadim ve tecrube ettim.Bu tecrube benim butun bakis acimi degistirdi.Ferrarinin 355 ten itibaren butun modellerini kullanip tecrube ettim ve bazı serilerine sahip oldum.Ilerisi icin degisik planlarim olabilir.:)Dizaynini ilk ciktigi gunden beri begenmedigim bu otomobil olaganüstü performansi ile beni adeta büyüledi.Kombinasyonu Turkiyedeki en guzel 458 lerden bir tanesi olan Muratin arabasini emanetende olsa Istanbulpark pistinde elimden geldigince hakkını vermeye calistim. Murat ve Onur ile aramizdaki rekabetin hic bitmedigini foruma aktif giren butun uyelerimiz bilir. Onlarada ve yakinlarimizdaki bir suru insanada bu otomobilin olaganustu performasini tahmin ederek kendimle alakali bazi iddalarda bulunmustum.Neyseki bu iddayi kazandim ve bu otomobille ilk tecrubem olmasina ragmen hem Onur kardesimi hemde Murat kardesimi gecmis bulunuyorum. .Ama daha evvelden hem Onura hemde Murata soyledigim gibi ben en iyi dereceyi yapana kitleniyorum.Ve yine kitlenmis durumdayim. Esmotor Porschelerinin cok fazla modifiyeli otomobiller oldugunu hepimiz biliyoruz ama yinede onlari birinciliklerinden dolayi tebrik ediyoruz.1. ve 2 nin ardindan Istanbulpark genel dereceler icinde pistin en iyi 3. derecesini yaptigim icin cok mutluyum.Pistin ikincisinden 0.7 pistin birincisinden 1.2 saniye gerideyim. Muratin yazilimsiz stock motorlu 570 hp lik motoruyla cok esit sartlarda bir kapisma olmasada cok yakin derecelerle sampiyonlugu kacirdik ama olsun.Ya ben ya Murat yada Onurun birinciligi almasini gönülden istiyorum ve alicagina inaniyorum.Ayrica Yildirayinda Csl ile yaptigi derecenin cok basarili oldugunu ve dikkate alinmasi gerektigini düsünuyorum.Tekrar tebrik ediyorum. Aramizdaki rekabet hep daha iyi sonuclar getiriyor. Bakalim bir dahakine kimler ne yapicak
18-11-2013, 23:27
İzmir ve izmit körfez birinciliklerinin yanına istanbulparkı katmadan bu ateş sönmeyecek :D:icon_tup:hayırlısı bakalım takipteyiz.
İzmir'in best time'ı Murat'ta.
Körfez'inki de Bende.
Emir'e Speciale çook yakışır :)
Sekerım artık tebrık etmıyecegım,ede ede sıkıldım cunku ;)
Kesınlıkle yenı tech bır sey al,Scu'nun mıladı doldu artık.
458-Speciale yada o sınıf bır sey al. baska turlu 2:10 hayal olur. Ama kısa zamanda al,8 Aralık yaklasıyor...
Rekabet ıyıdır,adamı canlı tutar ;)
Izmır bende-Izmıt Onur'da,Ist park aramızdakı rekabette sende....
Haydı patlat bombayı Scu dan sonra...
İzmir ve izmit körfez birinciliklerinin yanına istanbulparkı katmadan bu ateş sönmeyecek :D:icon_tup:hayırlısı bakalım takipteyiz.
Merak etme Muratçım ;) İki hafta evveline kadar İzmitin rekoru bendeydi Scuderiayla 48.8 di . Sonra Onurla Murat 458 le geldiler ve kırdılar. Onur 48.1 Murat 48.3bende Scuyla aynı gün kendi derecemi dahada iyileştirerek 48.6 çektim. Ama bende 458 le çıkarsam yine bir sürpriz yapabilirim. Herşeyi zaman göstericek kafam şu an karışık :)
Sana hardcore model lazım
Scuderia dan sonra bi Speciale yakışır ;)
Teşekkür ederim Batıkan kardeşim. İnşallah birşeyler olur ileriye bakıcaz.
İzmir'in best time'ı Murat'ta.
Körfez'inki de Bende.
Emir'e Speciale çook yakışır :)
Teşekkür ederim kanka sanada yakışır belki yeni kasasını beraber alırız ;)
Sekerım artık tebrık etmıyecegım,ede ede sıkıldım cunku ;)
Kesınlıkle yenı tech bır sey al,Scu'nun mıladı doldu artık.
458-Speciale yada o sınıf bır sey al. baska turlu 2:10 hayal olur. Ama kısa zamanda al,8 Aralık yaklasıyor...
Rekabet ıyıdır,adamı canlı tutar ;)
Izmır bende-Izmıt Onur'da,Ist park aramızdakı rekabette sende....
Haydı patlat bombayı Scu dan sonra...
Murtim teşekkür ederim . 2:10 458 le hayal değil. Specialeyle sürprizler olabilir:) İleriye bakıcaz durumlar ne gösterir bilinmez.8 Aralığa sizin yanınızda destek için olucam. 1. Gelsin gruba ;)
Honda Type_R
19-11-2013, 09:34
Tebrik ederim süreniz gayet güzel yürüyeninde ne var acaba merak ettim ?
Tesekkur ederim aslinda dedigim Gibi daha iyi olmaliydi ** a maalesef benzin kesti Arabs o yuzden pit alanina donmek zorunda kaldim.
Yuruyende sadece coilover ve semi slick lastik var o kadar
Hiç resim çeken olmadı yav?
Hiç resim çeken olmadı yav?
aynen.. bir baslik konsa fena olmaz fotograflar bolumune pist gunleri icin
Yılmaz abi tebrik ediyorum başarılarının devamını bekliyoruz abi..
Merak etme Muratçım ;) İki hafta evveline kadar İzmitin rekoru bendeydi Scuderiayla 48.8 di . Sonra Onurla Murat 458 le geldiler ve kırdılar. Onur 48.1 Murat 48.3bende Scuyla aynı gün kendi derecemi dahada iyileştirerek 48.6 çektim...
Emir'im rica ederim 48.1 değil; duble 48.049
Biliyorsun milisaniyeler artık çook önemli :D :D :D
Tesekkur ederim aslinda dedigim Gibi daha iyi olmaliydi ** a maalesef benzin kesti Arabs o yuzden pit alanina donmek zorunda kaldim.
Yuruyende sadece coilover ve semi slick lastik var o kadar
Bencede daha iyi süreler çıkacağına eminim motorda bişeyler varmı acaba
Haha... İs milisaniyelere kaldi ;)
Haha... İs milisaniyelere kaldi ;)
Sorma, 5.3 km'lik pistte bu kadar yakın zaman da atılmaz. Biz yarışırken bile süreler bu kadar yakın değildi. Keşke bir teknoloji olsa da şu tur zamanlarımızın görüntüsünü üst üste koyup seyredebilsek. Foto-finişli Motorspor rekabeti mi olur :D :icon_tup::icon_tup: