PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 GTi icin en iyi boyaci tavsiyesi

GTCihad
31-10-2013, 20:32
Arkadaslar bu hafta ilk sahibi bayandan kazasiz desgisensiz bir 106 S16 nasip oldu ve aldik cok sukur piyasayi takip eden cogu arkadasimiz bilir :). Aracta bayanin kullanimi sonucu ufak tefek surtmeler ve tavanda gunes yanigi var. Arac Turkiyede sayili bu sebeple agiz tadiyla binmek icin komple boyatmayi dusunuyorum.oncelikle bu haftasonu zimpara , pasta , cila uclemesi ile deneyecegiz ama tavan gunes yanigi oldugundan mecbur boyanacak. Bende aracin heryeri cicek boyada oyle olsun diye komple dusunuyorum.

Simdi bu araci ziyan etmeden birkac ufak gocugu halledip ayna gibi boyatacagim bir boyaci lazim.ama. Onemli noktalar ve korkularim var ;

Aracta degisen olmadigi icin kaput ici aslan logolarimiz , kapi etiketlerimiz hepsi eksiksiz.

Araci biraktigimda donup gelince kaput ici boyanmis olursa
Kapi ici boyanmis olursa naparim diyorum :eek:

Boyaciyla yazili bisey yapmayi dusunuyorum , hallederiz abiye birakmayacagim.

Bu sebeple fiyata pek takilmiyorum sonuc on numara olsun ama parayi verecegim. Kartalda oturuyrm Kartal , sanayi ,bostanci sanayi ve anadolu yakasinda tavsiye edeceginiz oyaci varmi ? Olmadi avrupayada birakirim ...

Tavsiye edeceginiz boya yontemi , markasi vs varmi

Tesekkurler

APO
31-10-2013, 21:06
Arkadaslar bu hafta ilk sahibi bayandan kazasiz desgisensiz bir 106 S16 nasip oldu ve aldik cok sukur piyasayi takip eden cogu arkadasimiz bilir :). Aracta bayanin kullanimi sonucu ufak tefek surtmeler ve tavanda gunes yanigi var. Arac Turkiyede sayili bu sebeple agiz tadiyla binmek icin komple boyatmayi dusunuyorum.oncelikle bu haftasonu zimpara , pasta , cila uclemesi ile deneyecegiz ama tavan gunes yanigi oldugundan mecbur boyanacak. Bende aracin heryeri cicek boyada oyle olsun diye komple dusunuyorum.

Simdi bu araci ziyan etmeden birkac ufak gocugu halledip ayna gibi boyatacagim bir boyaci lazim.ama. Onemli noktalar ve korkularim var ;

Aracta degisen olmadigi icin kaput ici aslan logolarimiz , kapi etiketlerimiz hepsi eksiksiz.

Araci biraktigimda donup gelince kaput ici boyanmis olursa
Kapi ici boyanmis olursa naparim diyorum :eek:

Boyaciyla yazili bisey yapmayi dusunuyorum , hallederiz abiye birakmayacagim.

Bu sebeple fiyata pek takilmiyorum sonuc on numara olsun ama parayi verecegim. Kartalda oturuyrm Kartal , sanayi ,bostanci sanayi ve anadolu yakasinda tavsiye edeceginiz oyaci varmi ? Olmadi avrupayada birakirim ...

Tavsiye edeceginiz boya yontemi , markasi vs varmi

Tesekkurler
yoook artık...:)

GTCihad
31-10-2013, 21:07
yoook artık...:)

Hocam ne katiller var bu memlekette :D

EREN34
31-10-2013, 21:12
Pm attım konu ile ilgili

GTCihad
31-10-2013, 21:20
Pm attım konu ile ilgili

Saol kardesim

F.Dogan
31-10-2013, 21:22
pm atıyorum umarım sonuç istediğiniz gibi olur.

esmerserseriler
31-10-2013, 21:39
ist neresindesin bilimiyorum ama sana bi tel no vereyim o bu orjinallikte senden daha hasta ruhlu bi boya ustası.....pm attım....

GÖKTÜRK
31-10-2013, 22:14
abi facebookdan gördügüm bi boyacı var usta altın boya diye hani yanlış bi bilgi vermek istemiyorum sadece gördügüm kadarıyla cogu zaman peugeot 106 grubuyla ilgilenıyor piyasa arabalarını boyuyor hep bi bak istersen

sinan-s
31-10-2013, 22:23
Sen cihad kaput altını yada kapı içlerini boyama dersen adam boyamaz..Sonuçta oda insandır :D

Ama kalıtelı boyacı kartal ve helekı bostancı sanayıde yok gibi gibi

Maslak sanayıde ferrarı boayayan kalıtelı boyacıya gidiceksın...İşinin ehli..

taytay
31-10-2013, 22:26
Okan D kime boyatıyorsa ona boyat bence :) cvk ve up 106 yı canlı gördük çok güzel boyamışlar.
Bu arada hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin takip ediyorum aracı :)

ruudvan
31-10-2013, 22:43
goztepe sanayıde bı usta arkadasım var dılersen senı ona yonlendırebılırım.

slowmotion
31-10-2013, 22:48
Okan D kime boyatıyorsa ona boyat bence :) cvk ve up 106 yı canlı gördük çok güzel boyamışlar.
Bu arada hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin takip ediyorum aracı :)

Canli gormedim ama fotolardan gordugum kadariyla bende ayni seyi yazacaktim

Okan D.
31-10-2013, 23:06
Ara beni abi yardimci olum rakam kalite ve 106 yi taniyan insanlarla calisman lazim yoksa ilk sahibinden aldigin 106 nin son sahibi olursun :) ne nalbantlar var piyasada :) 05305151820 ararsin abi

Onur Fatih
31-10-2013, 23:08
Kaportacıya gidip yazılı bişey mi imzalatıcaksınız? sözleşme falan mı ben anlamadım veya şaka yapıyosunuz siz bize :)

Burak K.
01-11-2013, 00:08
Ustaya kaput ve kapı içleri boyanmayacak derseniz boyamaz. :D Yani büyük bi psikolojik rahatsızlığı yoksa dediğinizi anlar diye düşünüyorum. :)

Schumi
01-11-2013, 00:16
34 SEF plaka siyah 106'yı mı aldınız ?

Okan D.
01-11-2013, 07:07
06ytp. plaka

GTCihad
01-11-2013, 07:13
Kaportacıya gidip yazılı bişey mi imzalatıcaksınız? sözleşme falan mı ben anlamadım veya şaka yapıyosunuz siz bize :)

Sen oraya pek takılma hocam ama gerekirse imzalatırız

GTCihad
01-11-2013, 07:20
Sen cihad kaput altını yada kapı içlerini boyama dersen adam boyamaz..Sonuçta oda insandır :D

Ama kalıtelı boyacı kartal ve helekı bostancı sanayıde yok gibi gibi

Maslak sanayıde ferrarı boayayan kalıtelı boyacıya gidiceksın...İşinin ehli..

Kardeşim bahtsız bedeviyi tanırmısın ? İşte o benim :D o yüzden bu korkular ...

34 SEF plaka siyah 106'yı mı aldınız ?

06 YTP

Okan ile çözeriz biz bu işi :icon_tup:

OBAN
01-11-2013, 07:24
Vay vay vayyy hayırlı olsun cihatım yeni Aslan'ı çok merak ettim ve sabırla bekliyorum...

GTCihad
01-11-2013, 07:25
Vay vay vayyy hayırlı olsun cihatım yeni Aslan'ı çok merak ettim ve sabırla bekliyorum...

Saol kardeşim before afterlar ile paylaşacağım burada ...:icon_tup:

aLperTunga
02-11-2013, 00:34
cihad pm ine cevap yazdım ama kutun dolu olduğu için iletilmiyor..burdan yazıyorum..
kardeşim sökülecek şeyler belli.tamponlar yan çıtalartampo çıtaları,kapı kilitleri aynalar arka bagaj yazıları ve bagaj kilidi,kaputtaki logo tavandaki kanal çıtaları vs.. bunların haricinde aracın cam fitillerinin güzelce bantlanması..sağlam bi usta bulursan hepsini cıncık gibi yaptırırsın..

EREN34
02-11-2013, 00:37
Ben komple araba boyattığımda (clio williams. Yapı olarak 106 benzer)

Alper'in saydıkları dışında tüm cam ve fitilleride sökmüş / söktürmüştüm.

İşini bilen boyacı bunları söyletmemeli bile zaten..

Schumi
02-11-2013, 00:59
Dodik ve marşpiyelleri söktür mutlaka. Üstünde boyatma.

markuc
02-11-2013, 09:08
usta altın boyayı tavsiye ederim.106 nın hastası