Orijinalini görmek için tıklayınız : corolla t-sportun şanzumanı..
kobeanil11
10-07-2008, 23:51
192bg i düzgün götüremeyen bu şanzumanın değişmesi mümkünmüdür? ne kadar bi maliyeti olur kabaca? lotus exige gibi, aynı motorla çalışan bir aracınkini aktarmak mümkünmü mesela?
bilen varmıdır?:o
Celica şanzımanı direk oturuyor , aynı makina sadece şanzıman farkı var diye biliyorum
şanzımanlar aynı exige ile final drive farklı ki kötülediğiniz kadar kötü bir otomobil değildir t sport yalnız uygun devirlerde performans veriyor
sanzuman yerine bir beyin takılarak ayar yapılsa bence daha güzel olur...
Trd sc alın keyfinize bakın.
Corollanın bi testinde dünyanın en teknolojik 6. motoru olduğunu okumuştum. Arabanın tek sorunu belkide şanzıman deil aktarma ile de alakalı bi sorun olabilirmi ? onlarıda araştırmak gerekli.
kobeanil11
12-07-2008, 19:06
işte o gidişi ile ilgili problemi neyse, çözülebilirmi, hallolurmu makul maliyetlere diye soruyu değiştireyim o zaman..:)
SerkanKurt
14-07-2008, 17:40
çok masraflı olur gibime geliyor.
Burak Kasim
14-07-2008, 23:19
Celica şanzımanı direk oturuyor , aynı makina sadece şanzıman farkı var diye biliyorum
Celica'ninda sanzimani malesef C60 :(
şanzımanlar aynı exige ile final drive farklı ki kötülediğiniz kadar kötü bir otomobil değildir t sport yalnız uygun devirlerde performans veriyor
Bencede kotulendigi kadar diil kesinlikle.
Sadece Bolt-on lar ve Standalonela cok guzel sonuclar alinabilior.
Trd sc alın keyfinize bakın.
TRD nin T-Sport modeline SC yok.
1zz-fe ilere war yane 140 hplik modellerine gore.
işte o gidişi ile ilgili problemi neyse, çözülebilirmi, hallolurmu makul maliyetlere diye soruyu değiştireyim o zaman..:)
Walla Race header + 51mm orta borular + son susturucu + CAI + Apex'i PFC ile guzel sonuclar alirsin.
Ama harcicagin para Type-rin bu setup'a harcadigi kadar olur.
Ama Race Header'i sadece PPE yapior, oda sadece ozel uretim, siparis uzerine. ;)
Bide alicagin en guzel sey ES Motor Mountlar olur, alabilcegin en ucuz performans urunu olur ise yarayan.
Wheel Hopping yapio cok, cok sarsio.