PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : DD typeR & TC typeR 01.11.2013 son denemeler

Hikmet Gönül
01-11-2013, 14:08
Harun yakit enjektor yapmadan son denememiz.
Bu sefer biraz karanlikta olsa arac ici kamera cekimi var.
arkadan gelen araclar cektigi videoyu paylasabilirler..
white rs ile saglikli deneme olmadi.rs de sikinti oldu malesef.

onceki deneme ile fark dd tek kisi tek koltuk.ve dd ye soguk hava yapildi.
Araclara masallah.

Gecenk i videoyu ben yuklemedigim icin yazamadim.Bahadir Yuksel abi'me burdan tesekkur ediyorum.basindan beri verdigi destekler icin..

DD typer & TC typer roll - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=clXCrOWgQzU&feature=youtu.be)

http://www.youtube.com/watch?v=Boz0ffn-yW0

Hikmet Gönül
01-11-2013, 14:12
Ikinci denemede harun biraz erken cikti kucuk bi anlasmazlik oldu.

cakaragol
01-11-2013, 14:18
Harun yakit enjektor yapmadan son denememiz.
Bu sefer biraz karanlikta olsa arac ici kamera cekimi var.
arkadan gelen araclar cektigi videoyu paylasabilirler..
white rs ile saglikli deneme olmadi.rs de sikinti oldu malesef.

onceki deneme ile fark dd tek kisi tek koltuk.ve dd ye soguk hava yapildi.
Araclara masallah.

abıcım ayagına saglık 2 boy onume cıkıuosun baya farketmıss onuda gormus olduk tam 5 ı bıtıremedık ama olsun kalablıktı falan polıs derken olsun kazasz belasız oldu bıde abıcım gecen haft denedıgımızdede teke tek tık ztn vıdeolarda sadece senın yan koltuıgun vrdı benım yoktu onuda bedlırtte yanlıs anlasılmasın abı bıde enjektor yakıtt goruruz nasıl fark edıuoooo boyle yaptıklarımızı gormusss olmak guzelllll

DD typer & TC typer roll - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=clXCrOWgQzU&feature=youtu.be)

:icon_tup:

RsErdi
01-11-2013, 14:23
maşallah maşallah typerlara

cakaragol
01-11-2013, 14:27
bu arada dıkkatımı cektııııı benden baska her hafta roleeee cıkan typerrr yokkkk senlee abı ucana kacana sıkcazzz anlasılan buarada kırmadın geldın sagoll abıcımmmm bu sefer ben arıycam ben gelcemmm :))) berkı bu gece gelebılırımmm ansıznnnn :)

mtcvtc
01-11-2013, 14:32
masallah evlada hizlanmis biraz daha hikmet usta yine yapmis yapicagini deneme sonucu olmasi gerektigi gibi olmus harunun aracininda masallahi var allah kem gozlerden korusun iki aracida...

cakaragol
01-11-2013, 14:34
masallah evlada hizlanmis biraz daha hikmet usta yine yapmis yapicagini deneme sonucu olmasi gerektigi gibi olmus harunun aracininda masallahi var allah kem gozlerden korusun iki aracida...

aynen oyleeeee sagolasınnn masallhhh :icon_tup:

Patisever
01-11-2013, 14:51
Araçlardan ziyade ustamın durusu sergilediği adamlık harun kardeşimin de keza aynı şekilde oluşu ayrı konuşulması gereken bir şey video ole ılgılıde olması gerektiği gibi olmuş ustamız hazırlanmış we aracına gereken dokunuşları yapmış dd ye hayat vermiş resmen aracı eskı stp bılenler artık dd bilsin :) harun bro tcde göz bebeğimiz sayende rollsuz kalmıyoruz rs ile ilgilide ayarımız tam olmamasına rağmen denemek istedik bu sefer bujı kesince garaja çektik bujı değişip ayarımızı yapınca ustamızla deneriz ayrıca harun panpamlada sesler aklımı aldı teşekkürler hondacılar:)

cakaragol
01-11-2013, 14:55
Araçlardan ziyade ustamın durusu sergilediği adamlık harun kardeşimin de keza aynı şekilde oluşu ayrı konuşulması gereken bir şey video ole ılgılıde olması gerektiği gibi olmuş ustamız hazırlanmış we aracına gereken dokunuşları yapmış dd ye hayat vermiş resmen aracı eskı stp bılenler artık dd bilsin :) harun bro tcde göz bebeğimiz sayende rollsuz kalmıyoruz rs ile ilgilide ayarımız tam olmamasına rağmen denemek istedik bu sefer bujı kesince garaja çektik bujı değişip ayarımızı yapınca ustamızla deneriz ayrıca harun panpamlada sesler aklımı aldı teşekkürler hondacılar:)

eyvallah broo gecmıs olsun olur oyle seyler halledınce cıkarızz ıstedıgın zaman sıkıntı yok :icon_tup:

devolation
01-11-2013, 14:59
guzel adamlar guzel denemeler.... maasallah gecilme korkusu olmadan ucana kacana sikabilen ve keyfini alan tum araclarimiza

chiefkadir
01-11-2013, 15:18
Yorucu bir gunün ardından bol aksiyonlu bir gece yasadık ,erkutun elindeki diger araclardan white a sira cok gec geldi o yuzden beklettik ayara bile vaktimiz kalmadi noise cozuldu ve direk yaniniza geldik..rs in patirdamasi kademe kademe arttı,en son Dd ile tc köprüye doğru sıkarken yanımda onurcan otururken bi sıkalım yanlarından dedik o anda iyice çoğaldı bujiler cortlamis,saglikli bir deneme yapamadık ,ama enazindan çevirmeye yakalanmadan yırttık:)
Hikmet ve harun kardeşim ikinizinde aracına maşallah oturup muhabbet edemedik bidahaki gelişimize sorunsuz sikintisiz deneriz :)

cakaragol
01-11-2013, 15:29
Yorucu bir gunün ardından bol aksiyonlu bir gece yasadık ,erkutun elindeki diger araclardan white a sira cok gec geldi o yuzden beklettik ayara bile vaktimiz kalmadi noise cozuldu ve direk yaniniza geldik..rs in patirdamasi kademe kademe arttı,en son Dd ile tc köprüye doğru sıkarken yanımda onurcan otururken bi sıkalım yanlarından dedik o anda iyice çoğaldı bujiler cortlamis,saglikli bir deneme yapamadık ,ama enazindan çevirmeye yakalanmadan yırttık:)
Hikmet ve harun kardeşim ikinizinde aracına maşallah oturup muhabbet edemedik bidahaki gelişimize sorunsuz sikintisiz deneriz :)

aynrn oyle abi olsun kazasiz belasiz olduyaaaa aynen oturamadik abi genis zmaan otururuz sagol abi:icon_tup:

cakaragol
01-11-2013, 15:31
guzel adamlar guzel denemeler.... maasallah gecilme korkusu olmadan ucana kacana sikabilen ve keyfini alan tum araclarimiza

Eyvallah abicim bu arada cafedeki sari bende sikinti yok :))) sirtlan avina yavas yavas ilerliyor sinan musluk isini halettimi :))) sana yaradi gerci

Vlkn
01-11-2013, 15:49
Maşallah Araçlara Maşallah "DD'mize" ;)

Redbull
01-11-2013, 16:02
Deneyen araçlara maşallah.
DD 4 sonuda çok güçlü açmaya başlıyor maşallah.

stlegal
01-11-2013, 16:11
Masallah moruk

'K20A2'
01-11-2013, 17:08
maşallah iki aracada

Volkann
01-11-2013, 17:12
maşallah hikmet abi.

mami_makinen
01-11-2013, 17:15
Geçenki denemeye göre DD nin sesi bile değişmiş

Maşallah araçlara

Tolga-R
01-11-2013, 17:22
Maşallah araçlara..

brs_odbs
01-11-2013, 17:35

biraz daha sabretcektin .. :ofk:

dc_crx
01-11-2013, 21:18
Durum 1-1 3. deneme bekliyoruz adaleti yapin artik

EREN34
01-11-2013, 21:27
Maşallah araçlara..

Hikmet'im ellerine sağlık kardeşim.

civelek
01-11-2013, 21:36
maaşallah uzun sessizlikten sonra tayyarlar hızlı dönüş yaptı.

Patisever
01-11-2013, 21:48

onur 1-1 lik durum yok bro ustada bizden harunda kardeşimiz harun bazı değişikliklerden sonra dd ile daha iyi yürürse efsane roll izleriz ikiliden hafızalardan sılınmeyecek

Hikmet Gönül
01-11-2013, 22:23

Bu tur yorumlar hos diil.
Ilk denemede kimin kimi gectigi konusunda kimse bi yotumda bulunmadi.
araclar saglikli olduktan donra daha cok deneriz
arti adaleti nasil yapacagimizida yazarsan tam olacak abim

ggtoker
01-11-2013, 22:28
masallah araclara.....

Hikmet Gönül
01-11-2013, 22:35
YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Boz0ffn-yW0)

stlegal
02-11-2013, 07:14
Geçenki denemeye göre DD nin sesi bile değişmiş

Maşallah araçlara

Mami bugün hikmet gelicekmiş varmı deniycek 106 denesinler..

Selcuk_RoL
02-11-2013, 10:16

Abi 106 her daim varda bizim araclar agir gelir zaten hikmet usta gecen aksam konusurken sagolsun kendi soyledi sizin araclarla bizimki suan mukayese edilemez diye

orcunnn
02-11-2013, 10:29
Abi 106 her daim varda bizim araclar agir gelir zaten hikmet usta gecen aksam konusurken sagolsun kendi soyledi sizin araclarla bizimki suan mukayese edilemez diye

hikmet abi nereye geliyormuş

mami_makinen
02-11-2013, 10:53

106 her zaman var ondan yana sıkıntı yok ama ilk önce şu typerlar kendi aralarında denesin en hızlıyı belirlesin en hızlı kimse o gelsin deneyelim

Alper_
02-11-2013, 10:56
Maşallah iki araca da..

mtcvtc
02-11-2013, 11:00
Hıkmetle konuştuk suan arabada yapılıcak birkaç işlem daha var onlarda bittiğinde deneriz 106larlada en hızlılarla denemek için iyi hazırlanmak gerekir dd daha yeni hızlanıyor zamanla dahada hızlı olucak inşallah 106larla deneyiceğiimiz zaman zaten haberleşiriz kimse tasa etmesin;)

Selcuk_RoL
02-11-2013, 11:02
Hıkmetle konuştuk suan arabada yapılıcak birkaç işlem daha var onlarda bittiğinde deneriz 106larlada en hızlılarla denemek için iyi hazırlanmak gerekir dd daha yeni hızlanıyor zamanla dahada hızlı olucak inşallah 106larla deneyiceğiimiz zaman zaten haberleşiriz kimse tasa etmesin;)

Sece bizim bi tasamiz varmi mertcan?:)

mtcvtc
02-11-2013, 11:07
Bende zaten arabaların sahiplerinden başkalarının tasasının olmamasını söyledim selçuk yoksa bizde sizi arayıp deneyelim demesini biliriz yabancı insanlar değilsiniz adım adım çıkacaksın bu merdivenleri bunu herkez bilse zaten sıkıntı olmaz;)

Hikmet Gönül
02-11-2013, 11:14
106 her zaman var ondan yana sıkıntı yok ama ilk önce şu typerlar kendi aralarında denesin en hızlıyı belirlesin en hızlı kimse o gelsin deneyelim

mami - selçuk kardeşim

DD typer biraz daha hızlanması lazım.. kısmet olurda o duruma gelirse sizi ararım zaten aramızda bişi yok sonucta yeterki TR de hızlı typer hızlı 106 lar hep olsun atmosferigin gururu sonucta bu arabalar...
hallederiz ..:)))

sinansimbil
02-11-2013, 12:24
benimle neden kimse denemiyo ?

sinansimbil
02-11-2013, 12:27
bendemi agir geliyorum sizlere :)

Selcuk_RoL
02-11-2013, 12:33
Sen turbosun sen sus:)

cakaragol
02-11-2013, 13:04
bendemi agir geliyorum sizlere :)

pampaaa benleeee denersınnn harammmm guccc fakırr senııııııı valla su enjektor yakıt egsoz ayar bı denıyek nekadar konulu cekcen bana goreeee muslugu halletınmı sen hee programıdaa yukledınmııı ocafedekı hatunla konusuyorum haberın olsun :) :icon_tup:

sinansimbil
02-11-2013, 13:51
Sen turbosun sen sus:)

kanka 1 bar basan astra meraki vardi onu giderelim artik :)

sinansimbil
02-11-2013, 13:52
pampaaa benleeee denersınnn harammmm guccc fakırr senııııııı valla su enjektor yakıt egsoz ayar bı denıyek nekadar konulu cekcen bana goreeee muslugu halletınmı sen hee programıdaa yukledınmııı ocafedekı hatunla konusuyorum haberın olsun :) :icon_tup:

iki gundur su akiyo evin icine :) daha yeni kesildi bakamadim daha programa

Patisever
02-11-2013, 13:55
iki gundur su akiyo evin icine :) daha yeni kesildi bakamadim daha programa

egzostu hallettinmi bu arada geçmiş olsun moruk ew su içinde kalmıs

Selcuk_RoL
02-11-2013, 14:13
kanka 1 bar basan astra meraki vardi onu giderelim artik :)

Kanka sikinti yok araba ciktigi gun deneriz ozgun abi gelsin yeterki ama sunuda soyliyim benim dedigim kelime belli (standrt turbolu 1bar basan astra turbo 106 yi gecemez )

devolation
02-11-2013, 14:22
Kanka sikinti yok araba ciktigi gun deneriz ozgun abi gelsin yeterki ama sunuda soyliyim benim dedigim kelime belli (standrt turbolu 1bar basan astra turbo 106 yi gecemez )

onuda yapicaz selcugum yavas yavas hercesit turbolu astramiz var.
ah arabayla ugrasacak vakit bulabilsek keske isten gucten.. muayenesi bile duruyo 2 aydir cikarmiyorm sinan araba var diye :))

sinansimbil
02-11-2013, 14:44

0,8 basıyım olmazmı o zaman standart turbolu astranın 1 barına eş değer olur kanka :)

sinansimbil
02-11-2013, 14:46
egzostu hallettinmi bu arada geçmiş olsun moruk ew su içinde kalmıs

he yaa sorma neler geldi başıma para var huzur var şelale yaptırdım eve hahaha :D
egzos u hallettim sıkıntı yok şu an

Hikmet Gönül
02-11-2013, 14:54
Haram beygirlerinizi alin gelin :))))
Hahahaaaa

Selcuk_RoL
02-11-2013, 15:58
onuda yapicaz selcugum yavas yavas hercesit turbolu astramiz var.
ah arabayla ugrasacak vakit bulabilsek keske isten gucten.. muayenesi bile duruyo 2 aydir cikarmiyorm sinan araba var diye :))

Valla vakit sikintisi bendede var az fren hortumu patladi anasini satiyim 2 haftadir garajda yatiyo

Selcuk_RoL
02-11-2013, 16:00
0,8 basıyım olmazmı o zaman standart turbolu astranın 1 barına eş değer olur kanka :)

Sen 1,5 bas ben yine denerim kanka denemiycem demedim araba suan icin cok ufak bi dokunus istiyor ozgun abi baksin oky desin hmn cikariz telefonlasip sikinti yok

sinansimbil
02-11-2013, 16:11
Sen 1,5 bas ben yine denerim kanka denemiycem demedim araba suan icin cok ufak bi dokunus istiyor ozgun abi baksin oky desin hmn cikariz telefonlasip sikinti yok

eyvallah kanka ne zaman istersen bende merak ediyorum sonucu deneyelim artık haberleşiriz.

D.CaN
02-11-2013, 17:56
Maşallah iki aracada dd hızlanmış, speclere göre sonuç olması gerektiği gibi oldu bence :)

emirarslan34
02-11-2013, 20:01
maşallah araç ve araç sahiplerine.

PF 551
02-11-2013, 20:37
maşallah hızlı makinalar
emeğinize sağlık
kesenize bereket

aLperTunga
03-11-2013, 19:39
maşallah hikmet harun..çok güzel seviyeli olmuş herşey..allah muhabbetinizi bozmasın inşallah.
Araçlarınız ve sesleri bir harika.kazasız belasız.

ironwolf
03-11-2013, 20:02
Masallah cok saglam makinalar

yasin_R
03-11-2013, 20:13
Her iki araç plotunuda tebrik ediyorum, maşallah maşallah seslere bak beeee :d

Firattoptas
04-11-2013, 07:24
maşallah iki aracada tekrar :icon_tup:

cakaragol
04-11-2013, 10:15
Her iki araç plotunuda tebrik ediyorum, maşallah maşallah seslere bak beeee :d

sagol abı sendee ozlemıssın bellı tayperı surmeyıııııı senınde hayırlısıyla cıkar ınsllh kazasız belasız bınersın :icon_tup: