Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : D1 GP Crashes + güzel youtube çözümü :D

Maxiboost
11-07-2008, 10:09
http://youtube.dinamiturk.com/watch?v=oOTijDedNpA

:D www.dinamiturk.com adresinden youtube a çok rahat erişiliyor benden söylemesi

ah! Crash :D yarıldm ya :D

türker42
11-07-2008, 11:09
kültürümüze hakaret içerin bir siteye niye bu kadar girme uğraşındayız anlayamıyorum

stlegal
11-07-2008, 11:15
http://youtube.dinamiturk.com/watch?v=oOTijDedNpA

:D www.dinamiturk.com adresinden youtube a çok rahat erişiliyor benden söylemesi

ah! Crash :D yarıldm ya :D

teşekkürler youtube yardımıda iyioldu eline sağlık

Maxiboost
11-07-2008, 11:27
kültürümüze hakaret içerin bir siteye niye bu kadar girme uğraşındayız anlayamıyorum

Verdiğim siteyi biraz gezersen yasaklı materyallerin filtrelenmesi için bir sistem geliştirildiği yazıyor. Senin mantığınla bakacak olursak internete girme bir daha olur mu? hakaret içeren şeyler var internette...

crazydog
11-07-2008, 13:35
eheheeh gusel vıdeo :D

-aykt-
11-07-2008, 14:00
eline sağlık güzel paylaşım.

Gönderdiğin videonun 02:26 - 02:36 bittim ben o nasıl bir gülüştür :D :D

Jam da Joker
11-07-2008, 15:01

Kültürümüze hakaret eden youtube değil. O siteye video upload eden boş insanlar , Türk ve Türkiye düşmanları..

''Google basın toplantısında sitelerine her 1 dakikada 6 saatlik video yüklendiğini söylemişti. Yani kabaca her gün sadece YouTube'a 8 bin 640 saatlik video yükleniyor.''

Böyle bir siteye sahip olsan erişimi nasıl kontrol altına almayı planlıyorsun ?
Yüklenilen her videoyu kontrol etmene imkan yok istersen binlerce çalışanın olsun bahsettiğimiz şirket google.

türker42
12-07-2008, 21:50
sonuçta TR nin o kadar şikâyete rağmen, hâlâ bu videolara onay veriliyor ama ? ,

Burda en büyük ayıp google ın

ST
12-07-2008, 21:57
Kimsenin ayıbı yok bana göre.

İnternet bu olabilir,senin düşüncene mutlaka saygı duyulur ama duymayan birsürü alçak var boşver..

Ona bakarsan maxiboost'un dediği gibi internete hiç girmemek.. ?

BaDCaT
12-07-2008, 23:03

hakaret içeren videolara bakılmaz olur biter sonuçta bizim insanımızda koymuyor mu başka ülkelere hakaret içeren ??...kendi insanına paylaşım sitesini yasaklamak zihniyeti son derece ilkel..dünyada suriye, iran, fas ve tayland ve bizde youtube yasak ne kadar komik bir durum..zaten siteyi aç kapa aç kapa yalama yaptılar..işi gücü bıraktı mahkemeler ve hükumet youtubela uğraşıyor ülkenin her sorunu bitti ya bir o kaldı..Sonuç:O videolar hala duruyor ve biz siteye giremiyoruz saçma ben sarı zeybek izleyecektim youtube'dan napcaz şimdi ?

boosted_pug
13-07-2008, 01:21
yapılan ayıp türkiye hükümetinin ayıbıdır bence amerika nasıl 9/11 belgeselini kaldırtıyorsa türkiyede bunula ilgili birilerini görevlendirip bu bu bu videoların kaldırılması die bi istekde bulunabili kaldıki google ın ayıbı olsa adamlar daha yeni siteye nasreddin hoca ve kırkpınar güreşlerinin resimlerini google ın oo larına koymazlar

ef186
13-07-2008, 01:43
internet bu devirde önemli bir iletişim kaynağıdır . Sonuç itibariyle internet bukadar sık kullanılırken internet suçlarıda artmaktadır . Benim şahsi kanaatim youtube mytube ourtube vs.. için deil genel bağlamda türkiyeninde diyer devletler gibi internet suçlarını takip edicek bir birim kurması (şuan kurulu olan emniyetin içinde ve bürokratik işlemler sebebi ile çalışamamakta ) .
Yasaklayarak çözüme ulaşılıcağını düşünmüyorum. Birkere nekadar sığ bir zihniyet kuma gömer kafayı yani türkiyede izlenmiyorda o videolar youtubeyi tr bağlantısından kapatınca dünyanın geri kalanında izlenmiyormu ?
zaten bölücü vb. türkiye karalıyıcı lanet videolar Trde izlenmesi için deil yurtdışında tr yi kötülemek için hazırlanmıyormu ?
e ozamn trde bağlantıyı kestin diyelim sonuç ne ?
bunun yerine kur adam gibi bir ekip ver eline yetkiyi aslan gibi kovalasın bi youtubemi var dunyada ? bisürüsü var hepsini kovalasın bu işe baksın ...

Seneler önce sahibi olduğum bir sitenin ana sayfasına türk bayrağı ve istiklal marşı koymuştum. bi sabah telefon üstüne telefon siteyi bi baktım anlamadığım bir dilde terör örgütü ile ilgili olduğunu düşündüğüm bisürü bişi var . Açtım telefonu emniyete dedim böle böle ben bu ana sayfayı deiştirrim hemen düzelir iplerde bende var ama bunu yapanlar yakalansın istiyorum size bunları teslim etsem ne yapabilirsiniz dedim.
bana verilen cevap savcılık suçduyurusu vs..vs.. ama zaten adamlar suç işliyor terörist bunlar dedim genede bişi yapmamız için önce savcılığa şikayette bulunmanız gerekli dediler ..
peki dedim bende bu ip var bunların sitesi bu ben bu siteyi ellerinden alıp türk bayrağı koysam ben suçlu olurmuyum olmazsın dediler ..
bende yaptım ...

Şimdi diyorumki en azından benim yaşadığım olay gibi olayları yaşayanlar açıp bir telefon bir maille biyerlere ulaştığında bu duruma mudahale edicek ekipler olsa Adam alenen suç işlerken bunu durdurmak için savcılık vs. uraşılmasa direk müdahale yapılsa bence bu tür sorunlar kalmaz çünkü türk insanı bu tür konularda duyarlıdır gördüğünü iletir ve gereken yapılır .

''kültürümüze hakaret içerin bir siteye niye bu kadar girme uğraşındayız anlayamıyorum''
lafını sölemek yerine bize ve kültürümüze hakaret etmeye yeltenenleri durdurmak için birşeyler yapmanı mesela gene bu k tunnel yada maxinin verdiği adresi kullanarak youtube'a girip orda bulduğun hakaret içeren videolar için yutube'a şikayet maileri yazman bence çok daha güzel ve anlamlı olurdu...

türker42
13-07-2008, 11:08
hakaret içeren videolara bakılmaz olur biter sonuçta bizim insanımızda koymuyor mu başka ülkelere hakaret içeren ??...kendi insanına paylaşım sitesini yasaklamak zihniyeti son derece ilkel..dünyada suriye, iran, fas ve tayland ve bizde youtube yasak ne kadar komik bir durum..zaten siteyi aç kapa aç kapa yalama yaptılar..işi gücü bıraktı mahkemeler ve hükumet youtubela uğraşıyor ülkenin her sorunu bitti ya bir o kaldı..Sonuç:O videolar hala duruyor ve biz siteye giremiyoruz saçma ben sarı zeybek izleyecektim youtube'dan napcaz şimdi ?

dediğin gibi bizde aynı şeyleri yapıyoruz, isteseler engelleyebilirler ama neyse.

TechTurkey adına biz bir video paylaşım yeri olsa daha güzel olurdu aslında

Grs91
13-07-2008, 15:33
yapılan ayıp türkiye hükümetinin ayıbıdır bence amerika nasıl 9/11 belgeselini kaldırtıyorsa türkiyede bunula ilgili birilerini görevlendirip bu bu bu videoların kaldırılması die bi istekde bulunabili kaldıki google ın ayıbı olsa adamlar daha yeni siteye nasreddin hoca ve kırkpınar güreşlerinin resimlerini google ın oo larına koymazlar

yanlış bilgi veriyorsun. amerika o belgeseli kaldırtmadı. Abudullah gül NewYork ta film festivalinde gösterilen türklüğe hakaret eden bir filmi condoliza rice tan kaldırılmasını istedi ama bakanın verdiği cevap "Biz 9/11 i kaldıramıyoruz sizinkini nasıl kaldıralım?" demiştir.