Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : ep3 typeR & DD typeR roll

Hikmet Gönül
01-11-2013, 22:41
Bu denemedeki amac kistas amaclidir.sonuc zaten bastan bellidir.sizlerle paylasmak istedik.
iki aracta bize aittir.seviyeli yorumlar icin herkese tesekkurler...

ep3 specler

toda conta
polish
feh
k-pro
..
geri kalan oem...

DD typeR & ep3 typeR - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=MLUAjq9hbNU)

Buda 3. Vites deneme...
http://www.youtube.com/watch?v=-SEchLFEktU

http://www.youtube.com/watch?v=zafvLuBMFLA

pitstop
01-11-2013, 22:49
Bu ne sürat Hikmet usta.izmit senin istanbul benim koşturuyosun maşaallah.:)

ggtoker
01-11-2013, 22:52
yakısır hıkmet ustama... masallah araclara

morgy_drag
01-11-2013, 22:53
Maşallah DD ye hikmet usta..Her gece koşturuyorsun :)
0:20 deki ses nedir?

STP
01-11-2013, 22:54
masallah evlada. kaderı bu arabanın :) keske ıstanbulda olsaydın hıkmet yarın gece bı atraksıyon vardı adalet dagıtırdın ;)

devolation
01-11-2013, 22:54
allah korusun bide f-e bi typerin yaninda isinlanir eminim burdanda tc ninde dd nin de nekadar hizli olduklarinin farkina varabilir bazi arkadaslar saka gibi gelmesin :)) maasallah hikmetim dsg misi. adamim:)

devolation
01-11-2013, 22:57
masallah evlada. kaderı bu arabanın :) keske ıstanbulda olsaydın hıkmet yarın gece bı atraksıyon vardı adalet dagıtırdın ;)

ne is bro konusalim o konuyu belki biz gelir dagitirz adaleti:) olmazsa hikmeti kandirir getrrim yaz bi bana bakiim:)

Hikmet Gönül
01-11-2013, 23:01
YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=-SEchLFEktU)

saolun arkadaslar.typer varsa altinda gazlicaksin agaa..

Patisever
01-11-2013, 23:01
c.ğerli yürüyor dd masallah

mtcvtc
01-11-2013, 23:07

Kankacım dd zaten hep hızlıydı stp olduğundan beri;)yarın bakarsın düşeriz hikoyla oralara ayarla sen bişeyler yarın haberleşelim;)

STP
01-11-2013, 23:09
Kankacım dd zaten hep hızlıydı stp olduğundan beri;)yarın bakarsın düşeriz hikoyla oralara ayarla sen bişeyler yarın haberleşelim;)

yarın gece beylıkduzu semalarında hareket var ve hızlı bısıye ıhtıyacım var aslen :)

ggtoker
01-11-2013, 23:10

ters serıtte gazlayan bi aracın egzoz sesı bence :D

SULTANOGLU
01-11-2013, 23:13
Kardesim 3 ten 4 e atarken vitesler da ha adaletli atilabilirdi

Hikmet Gönül
01-11-2013, 23:15
Buda kistas amacli kprosuz feh li typerla dd typer..
sanirim spec arastiranlar biseyler kapmistir..
en azindan tc typerin hizli oldugunu!!

http://www.youtube.com/watch?v=zafvLuBMFLA

XoR
01-11-2013, 23:16
Feh ne demek

STP
01-11-2013, 23:18
Feh ne demek

fılter exhaust headers beybı

Hikmet Gönül
01-11-2013, 23:19
Bu ne sürat Hikmet usta.izmit senin istanbul benim koşturuyosun maşaallah.:)

yakısır hıkmet ustama... masallah araclara

allah korusun bide f-e bi typerin yaninda isinlanir eminim burdanda tc ninde dd nin de nekadar hizli olduklarinin farkina varabilir bazi arkadaslar saka gibi gelmesin :)) maasallah hikmetim dsg misi. adamim:)

ne is bro konusalim o konuyu belki biz gelir dagitirz adaleti:) olmazsa hikmeti kandirir getrrim yaz bi bana bakiim:)

yarın gece beylıkduzu semalarında hareket var ve hızlı bısıye ıhtıyacım var aslen :)

Istanbul geceleri bitirdi beni :))
Harunun yuzunden bogaz koprusunu 250yle gectik amk.den3yelim abi deneyelim abi :))

yakinda palet takim bogazda ski yaparik kprolularla :)))

XoR
01-11-2013, 23:21
fılter exhaust headers beybı

O zaman f/e/h/b

STP
01-11-2013, 23:22
Istanbul geceleri bitirdi beni :))
Harunun yuzunden bogaz koprusunu 250yle gectik amk.den3yelim abi deneyelim abi :))

yakinda palet takim bogazda ski yaparik kprolularla :)))

mertcanla yarın bu tarafa akarsanız mutlaka beklıyorum bak :D cıddı anlamda gelsenız coook makbule gecer aslında

Hikmet Gönül
01-11-2013, 23:35
Masraflari mertcan karsilasin bittik himina :)))
adam son model accorta biniyo :))

STP
01-11-2013, 23:39
aslan besleyen mamasına katlanır :D

mtcvtc
01-11-2013, 23:42
Masraflari mertcan karsilasin bittik himina :)))
adam son model accorta biniyo :))

Olum sana feda olsun lafımı olur;)selçuğum dediğide haklı ama;)

Hikmet Gönül
01-11-2013, 23:45
Havuz yapalim kanka...
DD ye gonul verenler. Box... :))

STP
01-11-2013, 23:47
bı koalısyon yapında gelın ozaman :D

mtcvtc
01-11-2013, 23:48
Havuz yapalim kanka...
DD ye gonul verenler. Box... :))

Bencede mantıklı araba her ilde gönülleri fethetti Antalya,düzce,Sakarya,İzmit,istanbul daha ne olsun baya bi toplarım:D

mtcvtc
01-11-2013, 23:50
bı koalısyon yapında gelın ozaman :D

Geliriz kanka bir aksilik olmazsa Bahadır abiye konuşmuş Hikmet başka arabalarda var;)

STP
01-11-2013, 23:52
bızım ıcraat beylıkduzunde kanka ;)

Hikmet Gönül
01-11-2013, 23:54
bızım ıcraat beylıkduzunde kanka ;)

Düzde bayirda sikariz moruk :)

STP
02-11-2013, 00:06
Düzde bayirda sikariz moruk :)

yol duz sadece hızlı oldugunu sanan boş atarcılar varda bı adalet yapıcaz kanka ;)

mtcvtc
02-11-2013, 00:09
Telden konusuruz yarin kanka dd adalet bakani gibi oldu zaten:D

STP
02-11-2013, 00:10
Telden konusuruz yarin kanka dd adalet bakani gibi oldu zaten:D

mutlaka beklıyorum ;)

cakaragol
02-11-2013, 00:14
Abi durmuyosunnn sendee benim gibiiii massallah abi deneyen aracada masalah

stlegal
02-11-2013, 07:12
hikmet artık bence yeterince hızlısın şu uçan kaçan 106larlada deneme zamanın gelmiş eğer araç çıkarmaya DEĞERSE!! :)

Hikmet Gönül
02-11-2013, 07:27
hikmet artık bence yeterince hızlısın şu uçan kaçan 106larlada deneme zamanın gelmiş eğer araç çıkarmaya DEĞERSE!! :)

Knka ben herkesle denerim.
gecsemde gecilsemde farketmez.
degsede degmesede...

chiefkadir
02-11-2013, 10:45
Hikmet 3.Vites videosu açılmıyor,youtube hesabından görünür yapabilirsin,

Cem ,106 lar derken Ng ve Rol var herhalde hızlılardan başka varmı dd yi geçecek ?

Selcuk_RoL
02-11-2013, 10:56

Lafin bizemi cem abi? Ucan kacan 106 bildigim 2 tane var ama? Hani mevzu bizle denemekse ben az once hikmet ustayla konustum daha zamani var suan siz hizlisiniz diyor e sende senin egk20 sariyla denememizden baz al ne kadar hizli oldugumuzu alakasiz bi deneme olmadimi?

Hikmet Gönül
02-11-2013, 11:08

Lafin bizemi cem abi? Ucan kacan 106 bildigim 2 tane var ama? Hani mevzu bizle denemekse ben az once hikmet ustayla konustum daha zamani var suan siz hizlisiniz diyor e sende senin egk20 sariyla denememizden baz al ne kadar hizli oldugumuzu alakasiz bi deneme olmadimi?

videolar youtube ' dan herkese acık yapıldı..

selçuk kardeşim kısmetse DD de bi sıkıntı olmadıgı sürece ilerleyen zamanlarda ararım seni gelirim veya sen gelirsin deneriz inşallah..
biri birini geçer sonuçta..
yeterki araçlarda sıkıntı olmasın yeterki arkadaslıklar kaliteli olsun..
hallederiz..:))

Selcuk_RoL
02-11-2013, 11:18

selçuk kardeşim kısmetse DD de bi sıkıntı olmadıgı sürece ilerleyen zamanlarda ararım seni gelirim veya sen gelirsin deneriz inşallah..

:icon_tup: adamsin usta sen yap arabani gel herzaman deneriz seninle

orcunnn
02-11-2013, 11:24

hikmet abi bence sinanla dene güzel kıstas olur sana diye düşünmekteyim beyliz düzüne falan gerek yok

sinan stage 2 cuprayı geçiyor zaten sinan la gidersen onlar gerek olmayacıgını anlarlar derim ben :cool:

Hikmet Gönül
02-11-2013, 11:32
hikmet abi bence sinanla dene güzel kıstas olur sana diye düşünmekteyim beyliz düzüne falan gerek yok

sinan stage 2 cuprayı geçiyor zaten sinan la gidersen onlar gerek olmayacıgını anlarlar derim ben :cool:

Sinanim la da deneriz
selcuklarlada mamiylede
kistasa ne hacet orcunum:))
En kotu tup taktirriz oyle bineriz :)))
stage 2 cuprayla denicem zaten bu aksam...

Sinan la konustuk kistaslara gore dd yi gececegi kanisina varmistik..

stlegal
02-11-2013, 12:02

hikmet diyorki senin sarıdan 5 boy hızlıyım tahminimce diyor bende diyorumki madem benden o kadar hızlısın deneyin rolle ortaya çıksın ben heryerde bahanesiz olarak beni geçtiğini söylüyorum ama benim kulağımıda bu kadar alçak gönüllü konuşmadığın geliyorki hoş bir şey değil o akşam benim debriyajım kaçırıp vites girmediği halde ben hiç sesimi bile çıkarmadım söylemedim bile özgünü aradım dedim ben tek vites eve dönüyorum dedim sorun değil geçilmek her zaman denenir ama benim o akşama göre baz almayın bence deneyin burda yazılan konuşulanlarla dışarda insanların konuştuğu farklı oluyor hoş olmuyor.

aLperTunga
02-11-2013, 12:07
ohaa bu videoyu ilk defa izliyorum.dışardan olanı izlemiştim sadece,hikmet dd uzay mekiği olmuş sesi soluğu vitesler mest etti beni.harununda sanada maşallah,emeğinize sağlık :)

Selcuk_RoL
02-11-2013, 12:36
Cem abi aradi simdi telefonla konustuk klasik 3.kisi olaylari:) sikinti yok problem yok

cakaragol
02-11-2013, 12:48
ohaa bu videoyu ilk defa izliyorum.dışardan olanı izlemiştim sadece,hikmet dd uzay mekiği olmuş sesi soluğu vitesler mest etti beni.harununda sanada maşallah,emeğinize sağlık :)

eyvallah krdesımmde bu araba ben degılım yanlısss olmasınnnnn masallah araclaraaa :icon_tup:

cakaragol
02-11-2013, 12:53
hikmet diyorki senin sarıdan 5 boy hızlıyım tahminimce diyor bende diyorumki madem benden o kadar hızlısın deneyin rolle ortaya çıksın ben heryerde bahanesiz olarak beni geçtiğini söylüyorum ama benim kulağımıda bu kadar alçak gönüllü konuşmadığın geliyorki hoş bir şey değil o akşam benim debriyajım kaçırıp vites girmediği halde ben hiç sesimi bile çıkarmadım söylemedim bile özgünü aradım dedim ben tek vites eve dönüyorum dedim sorun değil geçilmek her zaman denenir ama benim o akşama göre baz almayın bence deneyin burda yazılan konuşulanlarla dışarda insanların konuştuğu farklı oluyor hoş olmuyor.

abıııı ıyı gunlerrr bı fıkrımı soylıycemmm amacım baskaları gıbı ortalıgı karıstırmak degılll sana soyle soyluyummm tamam typerlarımız hızlı ama emın ol ben eskı pejocuyum 106 m da oldu ama rol 106 ıleee denıycekkk kadar daha hızlı degılızz senden hıkmet usta 5 boy hızlıyım demıss ama senın arabanla kıyaslama bencee cunku 5 boy hızlıyımdırrr demısss ama senın arabaayla sen kapagını falan sokmeden benden denıycektım hatta aradım senı parca sordumm ama sunu soylıyım sen yaparsın arabanı rol lee denersın ozaman zevklı olabılır hem kg falan olsun ama typer lar suan rol 106 l alakası olmaz bunu soylıyımmm sabah uyandıgımız da sıgortalı oldugumuz aklımıza gelır :))))))))))))))) :icon_tup: hee hekımet ustada benım gıbı umrunda degıl gecme gecılme ama bazı gerceklerıde gormek lazım derım eyvallah abı

stlegal
02-11-2013, 13:01
Yanlis anlamada kardesim hic bir k20 o hacimle rolle denemesin bosuna hesap yapilmasin 2000cc hacimle gecemez hic bi typer

cakaragol
02-11-2013, 13:08
Yanlis anlamada kardesim hic bir k20 o hacimle rolle denemesin bosuna hesap yapilmasin 2000cc hacimle gecemez hic bi typer

bende sana onu dıuorummm ısteeee abıııııı ztnnn bu hayatta cennetı cehennemıde gordum sende gormussundur benden oncee oyuzden boyle devam herkese ıyı denemelerrr :icon_tup:

D.CaN
02-11-2013, 18:25
Maşallah araçlara, DD'nin gidişi sesi vitess geçişleri muazzam :)

Firattoptas
03-11-2013, 15:14
Hikmet abi maşallah typerına gidişi duruşu gercekten cok iyi gerek kişiliğin gerek durusunla on numara adamsın istanbuldan bahadır abimizden sonra izmittede bir abimizin olması onur verici tekerin her daim düz bassın :icon_tup: tekrar iki aracada tekrar maşallah :)

Hikmet Gönül
03-11-2013, 16:50
Maşallah araçlara, DD'nin gidişi sesi vitess geçişleri muazzam :)

Saol kardesim.Allah razi olsun..

Hikmet abi maşallah typerına gidişi duruşu gercekten cok iyi gerek kişiliğin gerek durusunla on numara adamsın istanbuldan bahadır abimizden sonra izmittede bir abimizin olması onur verici tekerin her daim düz bassın :icon_tup: tekrar iki aracada tekrar maşallah :)

Firat im
Bahadir abi vesile oldu tanismaya saolsun eksik olmasin.sizlerde on numara insanlarsiniz.
iyi dileklerin icjn Allah razi olsun kardesim.bigun beklerim..

ENG
03-11-2013, 17:14
106 lardan once istanbulda hızlı oldugunu bildigimiz typerlar var onlarla denense daha zevkli olmaz mı?s

mtcvtc
03-11-2013, 17:39
Hangi hızlılarsa onlar görmek denemek isteriz ama biz dün istanbula geldik deniycek araç bulamadık kendini hızlı bulanı biz bekleriz artık;)

ENG
03-11-2013, 18:08
Valla typer bulusmalari oldu burda biri cikar soyler herhalde hangisinin hizli oldugunu

ErT_ThM
03-11-2013, 18:19
Valla typer bulusmalari oldu burda biri cikar soyler herhalde hangisinin hizli oldugunu

Hiç süphem yok engin abi TEK TEK çıkarlar birazdan hızlı typer'lar...

mtcvtc
03-11-2013, 18:50
Hiç sanmıyorum valla beyler:)eng senin kastettiğin araba sanırım Yılmaz'ın df typer konuştuk yılmazla ama uçuşu vardı deneyemedik yılmaz gibi arkadaşlarla herzaman deneriz.

pitstop
03-11-2013, 19:00

hocam çok tehlikelisin.:D

mami_makinen
03-11-2013, 19:15

Abim eline sağlık

ENG
03-11-2013, 19:26
Gece 3ten sonra Tehlike yok Abi yollar boş cıkılıp denenir

yasin_R
03-11-2013, 20:05
Hikmet maşallah araba mermi olmus, bilmiyorum benden bi ciğer geldi mı sana ama cok beğendim :) ellerinize saglık darısı basima

Hikmet Gönül
03-11-2013, 23:20
106 lardan once istanbulda hızlı oldugunu bildigimiz typerlar var onlarla denense daha zevkli olmaz mı?s
abıben herkesle denerım.gecenı tebrık ederım..yeterkı dostca olsun..

Hangi hızlılarsa onlar görmek denemek isteriz ama biz dün istanbula geldik deniycek araç bulamadık kendini hızlı bulanı biz bekleriz artık;)
ızmıt kapıları sonuna kadar acık.beklerım.

sen daha tehlıkelısın :))

Hikmet maşallah araba mermi olmus, bilmiyorum benden bi ciğer geldi mı sana ama cok beğendim :) ellerinize saglık darısı basima
o cıger bızım hep ıcımızdeydı Yasın de sen farkında degılmıssın :)) saka bı yana cok tesekkur ederım Yasın.ALLAH razı olsun..bu arada ygz yı merakla beklıyoruz.umdugundan cok daha ıyı olması umıdıyle..

aLperTunga
04-11-2013, 07:44
eyvallah krdesımmde bu araba ben degılım yanlısss olmasınnnnn masallah araclaraaa :icon_tup:

olsun kanka sanada maşallah. :D

olm bende diyorum bu dd ye ne olmuş böyle,TC ninyanından ışınlanıyor,Meğer sen değilmişsin.hatta sinana dedim kanka dd çok hızlı sen denemelisin neden dedi bende bu videoyu anlattım.onlarda olm o tc değil dediler cumartesi günü ataşehirde cocuklarla otururken öğrendim senin olmadığını :)

cakaragol
04-11-2013, 10:01
olsun kanka sanada maşallah. :D

olm bende diyorum bu dd ye ne olmuş böyle,TC ninyanından ışınlanıyor,Meğer sen değilmişsin.hatta sinana dedim kanka dd çok hızlı sen denemelisin neden dedi bende bu videoyu anlattım.onlarda olm o tc değil dediler cumartesi günü ataşehirde cocuklarla otururken öğrendim senin olmadığını :)

hahahah eyvalllah kankaaa dd dee tc de zımba gıbı guzel masllh hıkmet usta da hakkını verıyoooo :icon_tup:

yasin_R
04-11-2013, 10:59
abıben herkesle denerım.gecenı tebrık ederım..yeterkı dostca olsun..

ızmıt kapıları sonuna kadar acık.beklerım.

sen daha tehlıkelısın :))

o cıger bızım hep ıcımızdeydı Yasın de sen farkında degılmıssın :)) saka bı yana cok tesekkur ederım Yasın.ALLAH razı olsun..bu arada ygz yı merakla beklıyoruz.umdugundan cok daha ıyı olması umıdıyle..

kusura bakma 2-3 gün gecikti ama olsun:) sonucu gördüm sevindim...
rabbim cümlemizden razı olsun. ygz artık geri sayımı başlatacağım 1 2 dişli arıyorum açıkçası turbodan dolayı zamanında yorulmuş, değişitirmem sart. birde conta bugun yarın gelmesi lazım geldiğinde hiçbir engel kalmıyor. özledim bayaaaa