Orijinalini görmek için tıklayınız : kurumus stickeri cikarmak
driver_can
01-11-2013, 22:44
Merhabalar,ablam bi sure once yeni aldigi aracina bi heves bagaj kapagina bikac sticker yapistirmis.Hernekadar uyarsamda simdi gunesten ve yikamadan zaten ne oldugu belirsiz bi hale geldi fakat ole bi yapismis ki sokulmuyor resmen kaynamis sanki boya kalkmis altinda astar kalmis gibi gozukuyor.Bunlari nasil sokebilirim bu hafta polisaj makinesi alip hem kendi hemde onun aracina kil,srp,Fk 1000p uygulamasi yapacagim.
tdipower
01-11-2013, 22:45
fön makinesiyle ısıtmayı denedin mi?
wrcsinan
01-11-2013, 22:50
benzin iyi alıyor :D
Bir boyacıya uğrayın halletsin bir siftah parasına. Akzo nobelin bir malzemesi var. plastik tineri diyesim geldi. Boyaya asla zarar vermeden o gibi illet şeyleri çıkartmakta üstüne yok. Döküyorsun biraz bekleyip bezle bastırarak siliyorsun.
koçtaş bauhaus gibi yapı marketlerde yapıştırıcılar reyonalrında 'polisil' in etiket sökücü adı altında satılan bir ürünü var. sürüyorsun etiketin üzerine, bekliyorsun bir kaç dk. sonra çok fazla bastırmadan dairesel hareketlerle siliyorsun.. kuvvetle ihtimal derman olacaktır.
driver_can
01-11-2013, 23:04
Kaynar suyla bezle silmeye calistim fayda etmedi.Bi yikamaci abi pasta suyu surelim diye diretti denedi olmadi ama bu soylenenler gayet kafama yatti once kopartaciya denettirecegim olmadi kendim bi malzeme bakarim...
Evet koçtaş'ta bende görmüştüm etiket çıkartıcı diye.. Denemekte fayda var 12 liramıydı neydi yanlışta hatırlıyor olabilirim yakın bir fiyattı..
atas resinol deneyin çıkar büyük ihtimalle kolay gelsin :)
e36cagatay
09-11-2013, 16:08
wd40 çıkarıyor diye biliyorum :)
ben alkolle sökmüştüm lekede kalmamıştı
Aseton ile camda iyi sonuç almıştım ancak boya da nolur bilemiyorum
yavuz364
11-11-2013, 07:58
Etiket sökücü olarak kullanılan malzeme Hekzandır, bulabilirseniz en etkili olarak onu kullanabilirsiniz.. Ama aşırı kurumuşlarda o bile yetmiyor :)
1.8 turbo
11-11-2013, 08:02
ben bır yerde mayamonezın kurumus stıcklerı rahatlıkla söktüğünü okumustum uygulamakta fayda var
edit:http://www.realsimple.com/home-organizing/new-uses-for-old-things/mayonnaise-10000000676620/index.html
wd 40 ı yedir bir müddet bekle sonra yavaşa yavaş bezle çıkarmaya çalış 10. kezde çıkmaya başlıyopr
atas resinol, kill, pasta
bu üçünden biri çıkarır. hele hele kill ve pasta kesin çıkarır....
folyonun kalitesinden kaynaklı olabilir, sağlam folyolarla yapılsaydı kuru kuru bile olsa sökülür giderdi size sadece silmek kalırdı, genelde benim stickerları 3-4 sene sonra söktüğümde bile kolonyalı mendille sildiğimde eser kalmıyor
folyonun kalitesinden kaynaklı olabilir, sağlam folyolarla yapılsaydı kuru kuru bile olsa sökülür giderdi size sadece silmek kalırdı, genelde benim stickerları 3-4 sene sonra söktüğümde bile kolonyalı mendille sildiğimde eser kalmıyor
Hemen reklam hemen reklam :D
yilmazcatalbas
19-11-2013, 10:01
tekrar konu açmak istemedim rezisdans'a zarar vermeden arka camdaki yıllanmış cam filmini kolayca sökmenin bir yolu var mı?
_driver_
19-11-2013, 10:10
tekrar konu açmak istemedim rezisdans'a zarar vermeden arka camdaki yıllanmış cam filmini kolayca sökmenin bir yolu var mı?
alkol ya da tiner