Orijinalini görmek için tıklayınız : orjinal amg suspansiyon yardım lutfen
efermzn27
02-11-2013, 14:09
beyler aracımda orjınal amg suspansıyon yay var ama hala lastıkle araba arasında 3 parmak bosluk var ben onu sıfıra ındırmek ıstıyorum yayları kestırsemmı yoksa amglerı degısıp dısardan satınmı alsam nasıl olur hangısı daha ıyıdır ?
Sakın yaylara dokunma!
Tr şartlarında amg yay bulmak sancılı ve pahalı bir iş. Spor yay alın. İmkan varsa komple süspansiyon kiti.
efermzn27
02-11-2013, 14:14
Sakın yaylara dokunma!
Tr şartlarında amg yay bulmak sancılı ve pahalı bir iş. Spor yay alın. İmkan varsa komple süspansiyon kiti.
bende dusunmuyorum kestırmeyı ama acaba 3 parmak bosluga bakmadan amg kıtlerle devammı etsem dıyorum amg sonucta pıyasada daha ıyı olan bı marka varsa amgnın yerını tutabılıcek o markaya yonelim ?
bende dusunmuyorum kestırmeyı ama acaba 3 parmak bosluga bakmadan amg kıtlerle devammı etsem dıyorum amg sonucta pıyasada daha ıyı olan bı marka varsa amgnın yerını tutabılıcek o markaya yonelim ?
Ben olsam inan dokunmazdım arabaya...
OrcunInce
02-11-2013, 15:31
Bilstein b12 set alın, kafanız rahat olsun, daha kaliteli bir ürün almanın rahatlığını yaşarsınız.
böyle bır raca bınıp yay kesmek olmaz spor yay alın bence
efermzn27
02-11-2013, 17:22
Bilstein b12 set alın, kafanız rahat olsun, daha kaliteli bir ürün almanın rahatlığını yaşarsınız.
arastırıcam tesekkurler :icon_tup: