Orijinalini görmek için tıklayınız : 4.28i X Drive & 13' Yellow Hayabusa
Selamlar.. Yeni aracimi sizlere tanitmak istiyorum. Alali 1 hafta oldu. 0 km Adana borusandan teslim aldim. Rabbim herkesin gonlune gore versin daha iyileri sizlerin olur insallah.. Lutfen Masallah'larinizi esirgemeyin..
Extra Ozellikleri
- M paket
- M 19 Jant
- M Sport Fren Diskleri ve Buyuk Kaliperler
- Sunroof
- Harman kardon
- Elektirikli Hafizali Koltuklar
http://j1311.hizliresim.com/1h/2/u5lsk.jpg
http://j1311.hizliresim.com/1h/2/u5lt7.jpg
http://j1311.hizliresim.com/1h/2/u5lu6.jpg
http://j1311.hizliresim.com/1h/2/u5lv5.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/11/02/R4r00.jpg
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/11/02/bsjl.jpg
Motorsikletime gelince..
Extralar
- Rizoma elcikler , denge topuzu , manetler , plakalik
- Yoshimura R55 egzoz
- Kn filtre
- On arka alcaltma aparati. (On aparat gidon olarak hayabusa yazili )
- Renkli cam
- Ebc fren diskleri
- Damla ayna
http://u1311.hizliresim.com/1h/2/u5m5j.jpg
http://p1311.hizliresim.com/1h/2/u5m5w.jpg
http://u1311.hizliresim.com/1h/2/u5m6g.jpg
güzel net duruyo güle güle bin
- Coupe efsanesi olmaya aday. Maşallah kazasız belasız inşallah...
turbo&quattro
02-11-2013, 18:04
Gule gule kullan. Allah kaza bela gostermesin.
Birkan61
02-11-2013, 18:04
Aracına ayrı olmakla birlikte ikisinede birden maaşallah kardeşim.
Plakayıda memleket usulü almışsın gördüğüm kadarıyla :D
Kazasız belasız ağız tadıyla kullan ;)
güzel net duruyo güle güle bin
Tesekkur ederim
- Coupe efsanesi olmaya aday. Maşallah kazasız belasız inşallah...
Saolun benimde cok hosuma gitti kasa. Suanlik yakitta iyi bakalim boyle gider insallah :)
Gule gule kullan. Allah kaza bela gostermesin.
tesekkur ederim abi.
Aracına ayrı olmakla birlikte ikisinede birden maaşallah kardeşim.
Plakayıda memleket usulü almışsın gördüğüm kadarıyla :D
Kazasız belasız ağız tadıyla kullan ;)
Haha gozunuzden kacmamis. Adim aykut 01AYK01de bende. ;)
Edit : Ilk posta ekledim
ChtArdARSL
02-11-2013, 18:10
Masallah..
Bmw ıstedıgın gıbı cıktımı xdriver yanlama fılan ne durumda denedınmı?
Masallah..
Bmw ıstedıgın gıbı cıktımı xdriver yanlama fılan ne durumda denedınmı?
2 gun oluyor 2000km yi geceli. Denedim 2 gecedir YANLAMIYOR :D ama iyi gidiyor hosuma gitti. Zaten yan koyma ihtimaline kucuk bakiyodum alirken oylede cikti
ChtArdARSL
02-11-2013, 18:26
2 gun oluyor 2000km yi geceli. Denedim 2 gecedir YANLAMIYOR :D ama iyi gidiyor hosuma gitti. Zaten yan koyma ihtimaline kucuk bakiyodum alirken oylede cikti
2 gunde 2000 km nasıl yaptın :) helal olsun.. Umarım severek bınersın hayırlısı olsun. Birde a6 vardı sanırım sende duruyormu?
Kazasiz belasiz guzel kombinasyonlar :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin , bişey sormak istiyorum ayk ne anlama geliyor eğer özel bişey değilse
Shadow_Dancer
02-11-2013, 18:31
her ikiside çok güzel maşallah, bmw'yi birazcık bassan nokta olur..
developer
02-11-2013, 18:39
Maşallah Kazasız Belasız BMW nin tavandaki zımbırtı fabrikasyonmu acaba bir tek o gözümü tırmaladı tabiki app da şart :)
2 gunde 2000 km nasıl yaptın :) helal olsun.. Umarım severek bınersın hayırlısı olsun. Birde a6 vardı sanırım sende duruyormu?
Yok abi arabayi alali 10 gun oldu. 2000i geceli 2 gun oldu. Yanlis anlama olmus. A6yi sattim ust posttaki range rover evoque'yi aldim. onu anneme verdim 4.28 aldim :D karisik yanli isler :D
Kazasiz belasiz guzel kombinasyonlar :)
Tesekkur ederim :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin , bişey sormak istiyorum ayk ne anlama geliyor eğer özel bişey değilse
Tesekkur ederim. Adim Aykut kardesim.
her ikiside çok güzel maşallah, bmw'yi birazcık bassan nokta olur..
Valla suan spor suspansiyondan dolayi bayagi sert araba. O yuzden coilover alicam cikinca kaliteli bisiler sanirim
Maşallah Kazasız Belasız BMW nin tavandaki zımbırtı fabrikasyonmu acaba bir tek o gözümü tırmaladı tabiki app da şart :)
orjinal o balik sirtini diyosunuz sanirim.. APP yaptirdim yuklemeyi unutmusum. Ust posta ekliyorum
guwen_ar
02-11-2013, 18:55
Hayati zirvede yasayanlardansin hayabusa tercih ettigine gore :D
2 aracinda cok guzel. 4 cok basarili buldugum bi kasa.
4.28 ama 2.0 motora sahip sanirim.
Nazar degmesin aykut araclarin cok basarili :icon_tup:
Not:motordada ayni markayi kullan hani bi s1000rr diyorum :D
Hayati zirvede yasayanlardansin hayabusa tercih ettigine gore :D
2 aracinda cok guzel. 4 cok basarili buldugum bi kasa.
4.28 ama 2.0 motora sahip sanirim.
Nazar degmesin aykut araclarin cok basarili :icon_tup:
Not:motordada ayni markayi kullan hani bi s1000rr diyorum :D
Tesekkur ederim iyi dileklerin icin abi ever araba 2.0 motor 245 hp. S1000RR konusuna gelince. Ben iri adamim rahat edemiyorm kucuk kasali motorlarda o yuzden hayabusa tercih ettim ki cok memnunum.. istedigim zaman cok iyi gidiyor istedigim zaman binip yavas yavas tur atiyorum hic yormuyor :)
bartubasot
02-11-2013, 19:18
Aykutum hayirli ugurlu olsun kardesim aracin kazasiz belasiz binmen dilegiyle. Motora gelince aman diyim hatasi olmaz cok dikkatli kullan kardesim :)
Aykutum hayirli ugurlu olsun kardesim aracin kazasiz belasiz binmen dilegiyle. Motora gelince aman diyim hatasi olmaz cok dikkatli kullan kardesim :)
tesekkurler kardesim daha iyileri senin olur insallah. Gecen Emil abinin yanina ugradim lafladik biraz senin hakkinda egzoz yaptiricam ilk bakimdan sonra bakalm nasil olcak :) .. Sende dikkat et yanilmiyosam sende 1000RR aldin Allah korusun dedigin gibi affi yok..
junior07
02-11-2013, 19:37
maşşallah buralar yıkılıyo :D
i-vtec07
02-11-2013, 19:45
maşallah :) yanlıyo mu ? :D
editt: yazmıssınız yanlamıyomuşş :)
maşşallah buralar yıkılıyo :D
tesekkur ederim :)
maşallah :) yanlıyo mu ? :D
editt: yazmıssınız yanlamıyomuşş :)
Yanlamiyo :D
Ikisine de ayrı ayrı maşallah. Busanın rengi bmwnin duruşu mükemmel. Ayrıca adanalılar plaka konusunda çok hassas sanırım. Forumda, okulda, çevremde arabaya ilgi duyan neredeyse tüm adanalılar 01xxx01 almış :)
Ikisine de ayrı ayrı maşallah. Busanın rengi bmwnin duruşu mükemmel. Ayrıca adanalılar plaka konusunda çok hassas sanırım. Forumda, okulda, çevremde arabaya ilgi duyan neredeyse tüm adanalılar 01xxx01 almış :)
Tesekkurler iyi dilekleriniz icin. Plaka konusunda biraz hassasim ben. Gerci arabaya duskun olan herkes adanada plaka hassasligi gosteriyor sanirim :)
Masallah kazasiz belasiz sürüsler :)
phoenixs
02-11-2013, 22:34
:D tütüütütütü maşallah hocaM :) 2 araç da ölümsüz :) allajh kaza bela dert deva vermesin tekerin hep düz bassın
HellRot06
02-11-2013, 22:54
Maşallah Araçlar çok iyi. Hayabusa'ya gelince resmen felaket :) 1.96 boy olunca Hayabusa'dan başkasını düşünemiyorum bende :)
Masallah kazasiz belasiz sürüsler :)
tesekkurler kardesim :)
:D tütüütütütü maşallah hocaM :) 2 araç da ölümsüz :) allajh kaza bela dert deva vermesin tekerin hep düz bassın
amin iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim :) ikisininde ozel oldugunu bende dusunuyorum..
Maşallah Araçlar çok iyi. Hayabusa'ya gelince resmen felaket :) 1.96 boy olunca Hayabusa'dan başkasını düşünemiyorum bende :)
bende 1.80 boyum ama kg 100 olunca diger makinalar kucucuk kaliyor altimda :)
Herkese iyi dilekleri icin tesekkur ederim..
mert_can 41
03-11-2013, 10:17
maşallah hayırlı olsun kazasız belasız iki side çok iyi :)
428 ates ediyor
Plakayla birlikte resmen. "ayik ol" diyo :D
Maşallah , geçen aynısını canlı inceleme fırsatım oldu gerçekten çok güzel olmuş..
İyi günlerde kullanın...
emredağla
03-11-2013, 10:51
Türkiyenin neresinde olursan ol arabalarla ilgilenen çoğu Adanalı nin plakası 01 dir ve kesin bir ozellik vardır plakada benimkide kendi ismimle anneminkinin baş harfleri :)
metin_1989
03-11-2013, 10:57
vayyy gecen gun bızım plakacı ısmaıl ustayamı geldın :) bızım dukkanın tam karsısı yaa masallah hocam gule gule kullanın :)
blackjack
03-11-2013, 11:33
yorumları okumaya fırsatım olmadı 4 serisi mükemmel olmuş renk seçimi çok iyi M paket seçmeniz yerinde bir karar..bize düşmez ama bmw yi biraz basmak lazım gibi :) 41 kere maşallah hem motora hem bmw ye
Hayırlı olsun Maşallah kazasız belasız.
hayırlı olsun gelmiş araç masallah hoş hakkaten
edit: daha dün gördüm yeni 1 serisi plaka 01 Bir XX cuk oturmus
4 serisi yanlamak için alındıysa yanlış tercih ama controlleri tam devre dışı bırakıyor musun. yani önce bir kez kısa basıp sonra ibrede ünlem çıkana kadar basılı tutup? Gerçi 4'te işleyiş o mu emin değilim ama güncel bmwlerde oluyordu.
Low-Rider
03-11-2013, 19:44
maşallah, gri olmasına rağmen çok güzel duruyor
kazasız belasız
Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
Dün akşam da M paket estroil blue gördüm. Fotoğrafta gördüklerimizden daha iyiymiş..
Güle güle kullan ;)
maşallah hayırlı olsun kazasız belasız iki side çok iyi :)
tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin :) rabbim sizede kaza bela vermesin
Hayırlı ugurlu olsun :)
428 ates ediyor
Plakayla birlikte resmen. "ayik ol" diyo :D
haha herkes ayni tepkiyi veriyor :D guzel arac sevdim cidden
Maşallah , geçen aynısını canlı inceleme fırsatım oldu gerçekten çok güzel olmuş..
İyi günlerde kullanın...
Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Suan icin bende memnunum yakit gidis olarak guzel tatminkar yani..
Türkiyenin neresinde olursan ol arabalarla ilgilenen çoğu Adanalı nin plakası 01 dir ve kesin bir ozellik vardır plakada benimkide kendi ismimle anneminkinin baş harfleri :)
Demistim bizde yani Adanalilarda takinti bu plaka isi :) . ben 3 senedir Istanbuldayim vazgecemiyorum Adana plakadan..
vayyy gecen gun bızım plakacı ısmaıl ustayamı geldın :) bızım dukkanın tam karsısı yaa masallah hocam gule gule kullanın :)
evet plakalari ona yaptiriyorum saolsun guzel ilgileniyor iyi yapiyor.. tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin :)
yorumları okumaya fırsatım olmadı 4 serisi mükemmel olmuş renk seçimi çok iyi M paket seçmeniz yerinde bir karar..bize düşmez ama bmw yi biraz basmak lazım gibi :) 41 kere maşallah hem motora hem bmw ye
Zaten coilover bakiniyorum yorumlara gore karar verip alicam sanirim.. Saolun iyi dilekleriniz icin Rabbim sizede kaza bela vermesin..
Hayırlı olsun Maşallah kazasız belasız.
tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin Rabbim sizede kaza bela vermesin insallah
hayırlı olsun gelmiş araç masallah hoş hakkaten
edit: daha dün gördüm yeni 1 serisi plaka 01 Bir XX cuk oturmus
iyiymis cidden. Bizde takinti ya bu plaka olayi :D . Rabbim daha iyilerini size versin insallah..
4 serisi yanlamak için alındıysa yanlış tercih ama controlleri tam devre dışı bırakıyor musun. yani önce bir kez kısa basıp sonra ibrede ünlem çıkana kadar basılı tutup? Gerçi 4'te işleyiş o mu emin değilim ama güncel bmwlerde oluyordu.
Yanlamak icin almadim aslinda. Memnunum simdilik ama sizin denediginiz arakadan itislerde oluyor 2 kademe kapatiyosn dtc yi unlem cikiyor. Bunda bulamadim sport + getiriyorm arabayi oda unlem cikmiyor tam araba yanlarken tutuyor arabayi..
maşallah, gri olmasına rağmen çok güzel duruyor
kazasız belasız
Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Renk hosuma gidiyor benimde. Insallah yakin zamanda prof cekimleride yapacagim..
Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
Dün akşam da M paket estroil blue gördüm. Fotoğrafta gördüklerimizden daha iyiymiş..
Güle güle kullan ;)
Tesekkurler iyi dilekleriniz icin. Gonul isterdi estoril almak ama martta gelir dediler. Hazir olani aldim bende extralarida guzel olunca aldim gitti :)
Kardeşim maşallah 2 tercihin de çok çok güzel. Kazasız belasız kullanmanı dilerim. Adana'ya geldiğinde de bekliyorum :)
ALPER-VNS
03-11-2013, 22:27
525xd ile yanladığını idda eden arkadaşım var.. Ntte bi araştırmak lazım dsc nasıl kapatılıyor..
Buarada sayın yılmaz neden mizah? Gibi olucak ama, neden gri?
maşallah allah kaza bela vermesin güle güle kullanın daha güzelleri hepimizin olur inşallah :)
Arka difüzör harici net bir araç. Eğer jantlar orjinal renkte kalacaksa gri renk seçimini beğenmedim, ama jantlar siyaha gidebilir dersen gri de candır :D
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız. :)
emreaydın
03-11-2013, 22:54
Araca maşallah kazasız belasız kulanın i̇nşallah. Bu ara izmitte siyah 01ayk plaka bi scirocco dolanıyor siz mi sattınz acaba
Hayirli olsun gercekten guzel arac sadece keske baska renk olsaydi denilebilir o kadar
Motor larla aram olmadigi icin hayirli olsun diyebilirim ancak
Bu arada benim xdrive x1 de rwd versiyonlarla ayni dtc tamamen kapatiliyor
Ve ciddi sekilde kopup gidebiliyor yani turkce deyimiyle yanliyabiliyor
Ama 4 serisindeki ayar nasil bi fikrim yok acikcasi
iç çekerek baktığım bi model , Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
SekoLive
04-11-2013, 08:17
ikiside cok başarılı allah kaza bela vermesin maşallah.
Coilover ile mükemmel olur araç. Güzel çekimler bekliyoruz :)
ClioRs182
04-11-2013, 11:16
4 coupe ateş etti resmen tasarım konusunda mükemmel olmus kazasız belasız maşallh ..
Kardeşim maşallah 2 tercihin de çok çok güzel. Kazasız belasız kullanmanı dilerim. Adana'ya geldiğinde de bekliyorum :)
Saolasn iyi dileklerin icin abi daha iyisi senin olur insallah ugrarim mutlaka :)
525xd ile yanladığını idda eden arkadaşım var.. Ntte bi araştırmak lazım dsc nasıl kapatılıyor..
Buarada sayın yılmaz neden mizah? Gibi olucak ama, neden gri?
Hazieda gri vardi istedigim dolulukta kirmizi ve estoril icin mart dediler yanlis hatirlamiyosam bu renkde canlida guzel geldi aldim bende.. Ariyorum kapatma olayini ama bulamadim bi turlu..
maşallah allah kaza bela vermesin güle güle kullanın daha güzelleri hepimizin olur inşallah :)
Insallah iyi dilekleriniz icin saolun :)
Arka difüzör harici net bir araç. Eğer jantlar orjinal renkte kalacaksa gri renk seçimini beğenmedim, ama jantlar siyaha gidebilir dersen gri de candır :D
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız. :)
Jantlari hayatta siyah yapmam sevmiyorum :) difuzore bisiler dusunuyorum bakalim halledebilirsek daha guzel bi hal alicak.. Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin..
Araca maşallah kazasız belasız kulanın i̇nşallah. Bu ara izmitte siyah 01ayk plaka bi scirocco dolanıyor siz mi sattınz acaba
Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Yok scirocco hic almadim. Benle bi alakasi yok yani
Hayirli olsun gercekten guzel arac sadece keske baska renk olsaydi denilebilir o kadar
Motor larla aram olmadigi icin hayirli olsun diyebilirim ancak
Bu arada benim xdrive x1 de rwd versiyonlarla ayni dtc tamamen kapatiliyor
Ve ciddi sekilde kopup gidebiliyor yani turkce deyimiyle yanliyabiliyor
Ama 4 serisindeki ayar nasil bi fikrim yok acikcasi
Bu renk canlida bayagi iyi duruyor. Bekleme suresi olmasaydi buyuk ihtimal estoril alirdim sanirim.. Sizin sistemden farkli biraz benimkisi bakalm yanlamazsada yanlamasin problem degil..
iç çekerek baktığım bi model , Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
Tesekkur ederim. Rabbim size daha iyilerini versin insallah
ikiside cok başarılı allah kaza bela vermesin maşallah.
Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin..
Coilover ile mükemmel olur araç. Güzel çekimler bekliyoruz :)
Coilover arastiriyorm hala bakalm hayirlisi olsun. En yakin zamanda cekicem prof fotolari..
4 coupe ateş etti resmen tasarım konusunda mükemmel olmus kazasız belasız maşallh ..
Tesekkur ederim :)
BMW hep aynı şeyi yapiyor. M4 ü göstermeyecekti. En azından 4 serisi satışa çıkıp 1 sene geçtikten sonra gösterecekti.
M4'ü gördüğümden beri normal 4 serisini beğenemiyorum bir garip geliyor bana
BMW hep aynı şeyi yapiyor. M4 ü göstermeyecekti. En azından 4 serisi satışa çıkıp 1 sene geçtikten sonra gösterecekti.
M4'ü gördüğümden beri normal 4 serisini beğenemiyorum bir garip geliyor bana
M4 cok guzel. Bu sene okulum bitiyor 1 sene felan Amerika dusunuyorum. Donuste M4e gecebilirim bende veya M6 kismetse abi.
Guncel olsun.. Araba cok yuksek yay ariyorum malesef henuz yok. H&R cikarmis sadece simdilik Powershop'la konustum 60 gune gelicek dedi fakat benim icin uzun bir sure.. Daha erken getirebilirlerse alicam. Haftasonu netlesicek kismetse..
http://l1311.hizliresim.com/1h/g/uj59x.jpg
http://j1311.hizliresim.com/1h/g/uj5bb.jpg
önden görünüşünü çok beğeniyorum aracın maşallah yayla daha hırçın duracaktır :)
Turboğuz54
13-11-2013, 23:31
Maşallah 4 serisi cok güzel
önden görünüşünü çok beğeniyorum aracın maşallah yayla daha hırçın duracaktır :)
valla arayislar devam ediyor. Spoiler - on lip - difuzor arayis icerisindeyim..
Maşallah 4 serisi cok güzel
Bencede cok guzel bakalim bitince hersey meydana cikacak insallah
çok güzel bu kasa iyi bir seçim olmuş basılsa çok daha iyi durur hayırlı olsun kazasız belasız inşallah :)
çok güzel bu kasa iyi bir seçim olmuş basılsa çok daha iyi durur hayırlı olsun kazasız belasız inşallah :)
Dogan isi bilirsin eski sanayide Adana'da. Yusuf abiye kalsa 40 km'de arabaya 3.20d yayi takicakti :D simdilik arastiriyorm kendi yayini bulamazsam 3.20d yayi takicam mecburen.
Dogan isi bilirsin eski sanayide Adana'da. Yusuf abiye kalsa 40 km'de arabaya 3.20d yayi takicakti :D simdilik arastiriyorm kendi yayini bulamazsam 3.20d yayi takicam mecburen.
uyuyorsa iyi aslında en azından denenebilir.Doğan işse sıkıntı yok :D
uyuyorsa iyi aslında en azından denenebilir.Doğan işse sıkıntı yok :D
Uyuyormus yurt disindan bi kac forumada baktim takmislar. Yusuf abiye kalsa sok 19lari 20 tak 5 cm de dusurelim cok guzel olur diyor :D ama bana 3 cm dusse kafi :)
timucintt
13-11-2013, 23:53
kazasız belasız güzel seçim... ama keşke rengi daha canlı bir şey olsaydı... gri çok sıradan gösteriyor bana göre..
Jeandan-R
14-11-2013, 02:11
4 serisi çok can yakacak, hayırlı olsun aracınız. :)
Erdem K.
14-11-2013, 07:32
Kocaman Maşallah, bmw de motor da şahane ...
levent--
14-11-2013, 09:36
Türkiye ye gelen M paketlerin çoğu spor süspansiyon iptali ile geliyor. ÖYle olunca da araç yüksek kalıyor. Hayırlı olsun çok güzel seçim bu arada çok keyifli 3.28 ve 4.28 lerin motorları.
kazasız belasız güzel seçim... ama keşke rengi daha canlı bir şey olsaydı... gri çok sıradan gösteriyor bana göre..
Bence renk siralamasi 1- Estoril 2-Gri 3-Kirmizi 4-Beyaz.. Ben sira beklememek icin direk bunu aldim memnunum renginden.. Rabbim sizede kaza bela vermesin.
4 serisi çok can yakacak, hayırlı olsun aracınız. :)
Tesekkur ederim :) Yakisikli arac evet :)
Kocaman Maşallah, bmw de motor da şahane ...
Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin :)
Türkiye ye gelen M paketlerin çoğu spor süspansiyon iptali ile geliyor. ÖYle olunca da araç yüksek kalıyor. Hayırlı olsun çok güzel seçim bu arada çok keyifli 3.28 ve 4.28 lerin motorları.
Benim arabanin konfigresinde spor suspansiyon iptali yazmiyor. Servise sordugumda yazmiyorsa vardir dediler. Ayrica arabanin sertliginden ve virajlara girisinden spor suspansiyon oldugu anlasiliyor. Buda demek oluyor ki yayla araba at arabasina donucek :) Bakalim bu isin sonu coil olucak sanirim
Çok güzel, hayırlı olsun. :)
Çok güzel, hayırlı olsun. :)
Tesekkur ederim daha iyisi sizin olur insallah
Dün izmitte görmüş olma ihtimalimiz nedir ? Carsamba aksam uzeri falan yürüyüş yolu üzerinde?
Masallah bu arada gule gule binmek nasip olsun
derin 2012
14-11-2013, 21:47
MaşAllah kardeşim Allah kaza bela vermesin. rengide çok güzel herşeyi çok güzel arabanın ağız tadıyla bin inşAllah.
Maşallah kazasız belasız ağız tadıyla binin inşallah
Dün izmitte görmüş olma ihtimalimiz nedir ? Carsamba aksam uzeri falan yürüyüş yolu üzerinde?
Masallah bu arada gule gule binmek nasip olsun
imkansiz kardesim hic cikmadim adanadan geldigimden beri istanbuldan. Tesekkur ederim rabbim daha iyisini sana nasip eylesin..
MaşAllah kardeşim Allah kaza bela vermesin. rengide çok güzel herşeyi çok güzel arabanın ağız tadıyla bin inşAllah.
Tesekkur ederim iyi dileklerin icin abicim. Rabbim size daha iyisini versin insallah.
Maşallah kazasız belasız ağız tadıyla binin inşallah
Tesekkur ederim iyi dileklerin icin. Daha iyisi senin olsun kardesim.
Ferhat_V
17-11-2013, 21:07
hayırlı uğurlu olsun...seçim çok güzel..renk fena değil 1 2 parça bişey yapınca renk kendini ortaya çıkarır..mesala ön cama film..jantlar alpina nasıl durur ? üstündeki orjinallerde yeterince güzel biraz alçalınca daha dikkat çekici durur..kazasız keyifli sürüşler olsun.
tu tü tü maaşallah maaşallah :-)
Aykut merhabalar.senin gibi bende bu araca tutuldum fakat 4.28 in xdrive olusu benı dusunmeye itti.senin aracı yolda gordum ve sorayım dedim.arabadan memnun musun? Birde gidisi yol tutusu ve özellikle yakıt için bilgi verebilirsen sevinirim.kısmetse aralıkta sipariş verecegim.simdiki aracım 100 km de 10 litre gösteriyor.bmw 4 28 de nasıldır acaba?
MAŞALLAH
kazasız belasız...
hayırlı uğurlu olsun...seçim çok güzel..renk fena değil 1 2 parça bişey yapınca renk kendini ortaya çıkarır..mesala ön cama film..jantlar alpina nasıl durur ? üstündeki orjinallerde yeterince güzel biraz alçalınca daha dikkat çekici durur..kazasız keyifli sürüşler olsun.
tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. biseyler yapicam aklimda var bu baslik altinda paylasicam herseyi..
tu tü tü maaşallah maaşallah :-)
tesekkur ederim :) rabbim cumlemize kaza bela vermesin insallah
Aykut merhabalar.senin gibi bende bu araca tutuldum fakat 4.28 in xdrive olusu benı dusunmeye itti.senin aracı yolda gordum ve sorayım dedim.arabadan memnun musun? Birde gidisi yol tutusu ve özellikle yakıt için bilgi verebilirsen sevinirim.kısmetse aralıkta sipariş verecegim.simdiki aracım 100 km de 10 litre gösteriyor.bmw 4 28 de nasıldır acaba?
ozelden cevapladim kardesim tum sorularini..
MAŞALLAH
kazasız belasız...
Araba cok yuksek farkindayim :D
http://u1312.hizliresim.com/1j/5/v6nqy.jpg
Difuzoru ve on izgaralari boyattim piano black'e ..
http://u1312.hizliresim.com/1j/5/v6ngj.jpg
Ve beklenen kutu :D teyzem sagolsun haftasonu gelicek almanya'dan gelirken getiriyor sonunda kurtuluyorm leylek gibi gezmekten :D H&R 40 mm yaylar.. Edit spoiler'imde haftasonu bitiyor :) yeni resimleri atarim kismet olursa hafta sonu
http://u1312.hizliresim.com/1j/5/v6nhg.jpg
http://u1312.hizliresim.com/1j/5/v6nk6.jpg
Ya şu 4 kasa gerçekten hayran olunacak bi araç. Gecenlerde canlı olarak inceledim de, fevkalade :D
Yayları takın da bide öyle görelim yahu :D
Ben arabadan çok plakalara önem verenlerdenim :) tabi aracı yabana atmak mümkün değil, 1.5 saat kullanma fırsatım olmuştu ve güzel keyif almıştım. Kazasız belasız iyi günlerde kullan/kullanın inşallah :)
Ya şu 4 kasa gerçekten hayran olunacak bi araç. Gecenlerde canlı olarak inceledim de, fevkalade :D
Yayları takın da bide öyle görelim yahu :D
bu ay icinde takicam insallah :)
Ben arabadan çok plakalara önem verenlerdenim :) tabi aracı yabana atmak mümkün değil, 1.5 saat kullanma fırsatım olmuştu ve güzel keyif almıştım. Kazasız belasız iyi günlerde kullan/kullanın inşallah :)
tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin Rabbim daha iyileri sizin olur insallah. :)
Yayla mükkemmel duracak maşallah....
m. ali öz
06-12-2013, 17:31
Maşallah ya bomba :)
Yaylarla harikulade olacak.
Renk seçimi çok iyi.
Kazasız belasız kullanın.
Yayla mükkemmel duracak maşallah....
insallah kardesim :)
Maşallah ya bomba :)
Yaylarla harikulade olacak.
Renk seçimi çok iyi.
Kazasız belasız kullanın.
valla renk benimde cok hosuma gidiyor farkli havalarda farkli gorunuyor. sagolun iyi dilekleriniz icin. cumlemize kazasiz belasiz surusler dilerim.
insallah kardesim :)
valla renk benimde cok hosuma gidiyor farkli havalarda farkli gorunuyor. sagolun iyi dilekleriniz icin. cumlemize kazasiz belasiz surusler dilerim.
Aracın rengini ön plana çıkaran hatlarının olduğunu düşünüyorum.
Gri rengin yakıştığı ender araçlardan. Bu arada aracınız çok güzel kazasız belasız kullanın inşALLAH.
Masallah kazasiz belasiz.. Hr almanizin ozel bi sebebi var mi? Eibach prokit varken?
Aracın rengini ön plana çıkaran hatlarının olduğunu düşünüyorum.
Gri rengin yakıştığı ender araçlardan. Bu arada aracınız çok güzel kazasız belasız kullanın inşALLAH.
tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin :)
Masallah kazasiz belasiz.. Hr almanizin ozel bi sebebi var mi? Eibach prokit varken?
eibach henuz cikarmadi f32 4 serisi icin. yada ben bilmiyorum. H&R tercih etmemin sebeplerinden biriside en cok dusuren yay olmasi. tangur tungur cok sert olursa eibach cikana kadar beklicem bakalim. tesekkur ederim bu arada iyi dilekleriniz icin
Hayırlı uğurlu olsun güzel araba. Gri rengi sevmem ama sizin araç muhteşem görünüyor renk yakışmış bu kasaya.
Yanlamak için ESP tuşuna 4-5 saniye basılı tutun bütün çekiş ve stabilize kontrolleri kapanır araç yanlamaya hazır konuma gelir. :D
Fakat pek yanlıyacağını sanmıyorum çünkü elektronik dört çeker.
Ben tesekkur ederim, yazmak istedigim fikirleri siz yazmissiniz zaten.. Basik nekadar guzel olsada konfor herzaman lazim.. Iyi gunlerde kullanmaniz dilegiyle...
aykut allah kaza bela vermesin bir busada benden :) https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1150421_528014430604007_1578311392_n.jpg
Hayırlı uğurlu olsun güzel araba. Gri rengi sevmem ama sizin araç muhteşem görünüyor renk yakışmış bu kasaya.
Yanlamak için ESP tuşuna 4-5 saniye basılı tutun bütün çekiş ve stabilize kontrolleri kapanır araç yanlamaya hazır konuma gelir. :D
Fakat pek yanlıyacağını sanmıyorum çünkü elektronik dört çeker.
tesekkur ederim cozdum esp olayini ama dediginiz gibi elektronik dort ceker oldugu icin biyerde topluyor hemen..
Ben tesekkur ederim, yazmak istedigim fikirleri siz yazmissiniz zaten.. Basik nekadar guzel olsada konfor herzaman lazim.. Iyi gunlerde kullanmaniz dilegiyle...
tesekkur ederim tekrardan ayni dusunceleri paylasiyoruz. takip gorucez hep beraber..
aykut allah kaza bela vermesin bir busada benden :) https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1150421_528014430604007_1578311392_n.jpg
tesekkur ederim Can. Senin motorda 10 numara duruyor bu renginide seviyorum.. Araba ne kadar guclu olursa olsun motorsikletin tadini vermiyor :D Allah sanada kaza bela vermesin kazasiz gazlamalar cumlemize..
kardeşim egzoz mu yaptırdın arabaya ? bi 10-15 gün önce falan uzaktan sanki senin arabaya benzettim gibi ama emin olamadım
kardeşim egzoz mu yaptırdın arabaya ? bi 10-15 gün önce falan uzaktan sanki senin arabaya benzettim gibi ama emin olamadım
yok abi benim araba istanbulda. Hic gezmedim Adanada arabayla. aldigimdan beri burda..
bugun spoiler'imiz bitti taktirdik hosuma gitti bayagi yorumlari bekliyorum :)
http://u1312.hizliresim.com/1j/7/v8vvn.jpg
http://u1312.hizliresim.com/1j/7/v8vwk.jpg
63owen63
07-12-2013, 20:33
Maşallah, çok güzel görünüyor. 4'ler çok seksi görünüyor yollarda..:)
Adana plaka görmek güzel :)
Maşallah aracınızda motorunuzda çok güzel
Hocam yakıt tüketimini paylaşabilir misiniz?
Benim araba 10 lt yakıyor sizinki xdrive merak ettim arada fark ne kadar var.
Maşallah Allah kaza bela vermesin çok tatlı duruyo
Maşallah, çok güzel görünüyor. 4'ler çok seksi görünüyor yollarda..:)
Adana plaka görmek güzel :)
tesekkur ederim. Plaka Adana olmak zorunda bizde yoksa icimize sinmiyor :D
Maşallah aracınızda motorunuzda çok güzel
Hocam yakıt tüketimini paylaşabilir misiniz?
Benim araba 10 lt yakıyor sizinki xdrive merak ettim arada fark ne kadar var.
bende genelde 10 litre yakiyorum kasarak surunce 9.4 felan yakiyorm... basarak karisik kullanim 13 litre yakiyorum.
Maşallah Allah kaza bela vermesin çok tatlı duruyo
tesekkur ederim Rabbim cumlemize keza bela vermez insallah.
ferhatcam
14-12-2013, 13:44
01ayk01 i arelde sürekli görüyorum, aynı okuldayız sanırım :) maşallah iki aracada kazasız belasız..
01ayk01 i arelde sürekli görüyorum, aynı okuldayız sanırım :) maşallah iki aracada kazasız belasız..
Areldeyim evet. Suan 01AYK01 adanada annemde. Okulda artik 01AYK21'i gorursunuz artik. Okulda goruselim birgun tanisalim :)
ferhatcam
14-12-2013, 16:12
tabi mutlaka :)
SametAkyol
15-12-2013, 19:01
f30 un coupede can bulmuş hali :) bmw'den 4 serisi yerine f30 coupe olarak bi M3 çıkaraydı tadından yenmezdi maşallah on numara :)
f30 un coupede can bulmuş hali :) bmw'den 4 serisi yerine f30 coupe olarak bi M3 çıkaraydı tadından yenmezdi maşallah on numara :)
bakalim yay felan girince dahada guzellesicek insallah :)
guncel olsun :)
http://u1312.hizliresim.com/1j/h/vkn48.jpg
http://u1312.hizliresim.com/1j/h/vkn54.jpg
Masallah kazasiz belasiz sürüsler :) spoiler cok yakismis :)
Hayabusa rengiyle mermi gibi maşallah :)
Masallah kazasiz belasiz sürüsler :) spoiler cok yakismis :)
Hayabusa rengiyle mermi gibi maşallah :)
tekrar motosiklet alalimmi almayalimmi diye dusunurken bu rengi gorunce bi anda hayabusa sahibi olduk :) bende cok seviyorum bu rengi cok basarili bence..
maşallah çok güzel duruyor, kazasız belasız.
maaşallah kazasız belasız gule gule binin yeni 4 serisini yılbaşından sonra bende düşünüyorum ama bakalım hayırlısı :)
gsi_club
16-12-2013, 13:47
aracinizin masallahi var.rengide güzel.gecen yolda 428i inceleme firsatim oldu gerçekten isçiliklerini begendim.iyi günlerde kullanin aracinizi.
maşallah bmw gerçekten olmuş..hayırlı olsun güle güle kullanın..:)
maşallah çok güzel duruyor, kazasız belasız.
maaşallah kazasız belasız gule gule binin yeni 4 serisini yılbaşından sonra bende düşünüyorum ama bakalım hayırlısı :)
kesinlikle tavsiyemdir. ama dizelmi benzinlimi iyi karar verin :)
aracinizin masallahi var.rengide güzel.gecen yolda 428i inceleme firsatim oldu gerçekten isçiliklerini begendim.iyi günlerde kullanin aracinizi.
maşallah bmw gerçekten olmuş..hayırlı olsun güle güle kullanın..:)
Rabbim herkesin gonlune gore versin daha iyileri sizlerin olsun insallah..
tekrar motosiklet alalimmi almayalimmi diye dusunurken bu rengi gorunce bi anda hayabusa sahibi olduk :) bende cok seviyorum bu rengi cok basarili bence..
Bu rengi görüpte almamak kötü olurdu tekrar maşallah kazasız belasız :) birşey daha sorucam bahçelievlerde görüyodum ayf tt vardı 01 plakalı yanılmıyosam, o da sizin miydi ?
initial-D
17-12-2013, 02:55
motor güzel :D
Bu rengi görüpte almamak kötü olurdu tekrar maşallah kazasız belasız :) birşey daha sorucam bahçelievlerde görüyodum ayf tt vardı 01 plakalı yanılmıyosam, o da sizin miydi ?
hayır hıc bı zaman tt almadım. adanalı bı arkadasın oda. benım gıbı adana plakalara hasta bı arkadasımız :)
motor güzel :D
haha saolasınız :) daha ıyılerı sızın olsun
hayır hıc bı zaman tt almadım. adanalı bı arkadasın oda. benım gıbı adana plakalara hasta bı arkadasımız :)
Anladım üstad teşekkürler :)
Guncel olsun. Burger Motorsports stage 2 box'um bugun geldi. Haftasonu yaylarimi takicam resmini atarim buraya.. Onumuzdeki hafta ici filtre kitim ve komple egsozumu yapicaz Iskender abide .. sonrasinda dyno'ya cikicam.. Tum verileri paylasicam burda kismetse.. Herkese hayirli aksamlar
http://u1312.hizliresim.com/1j/k/vmrcc.jpg
http://u1312.hizliresim.com/1j/k/vmrd7.jpg
TURBO_S2K
17-12-2013, 20:00
Juice Box hayırlı olsun :)
ciddi güç çıkıcağını umuyorum
Hayırlı olsun Aykutcum Maşallah :)
Juice Box hayırlı olsun :)
ciddi güç çıkıcağını umuyorum
Sagolasin abi sayende ;) bende guzel biseyler bekliyorum bakalim. haftasonu stock'ken dyno'ya cikaricam. bide hersey bittikten sonra farki daha net gormek icin :)
Hayırlı olsun Aykutcum Maşallah :)
Tesekkur ederim kokucu kardesim :D daha iyileri senin olsun insallah.
bugun yaylari taktirdim. eski leylek haline gore dustu bi nebze ama beni pek tatmin etmedi acikcasi. fakat konfor muthis derecede artti. onceden en ufak bi cukuru bile hissederdim simdi cok guzel oldu.. sadece engellerden gecislerde 30 km hizla gecerken sallanti fazla oldu. ama deger.. 2 cm on arka soguk pres yaptirsammi diye dusundum okudum konularin hepsini vazgectim.. eski ve yeni hali asagidaki gibidir..
eski hali
http://u1312.hizliresim.com/1j/p/vrf0t.jpg
yeni hali ( yol biraz saga dogru meyilli idi biraz daha basik cikmis bu fotoda)
http://u1312.hizliresim.com/1j/p/vrdwl.jpg
buda nam amartisorden ilk ciktigimda cektigim foto
http://u1312.hizliresim.com/1j/p/vrf26.jpg
Box tecruben nasil tuketim guc artisi
Araçta orjinal amortisör + yay mı var yoksa yayları nam amortör ile beraber mi taktınız ? Mal sizin tabiki bize birşey söylemek düşmez ama yazık etmeyin güzelim arabayı .
Box tecruben nasil tuketim guc artisi
Henuz baglamadim boxu. O yuzden bisey soyleyemem. Iskender abiyle konusucam p.tesi ona gore kesinlesir tam tarih.
Araçta orjinal amortisör + yay mı var yoksa yayları nam amortör ile beraber mi taktınız ? Mal sizin tabiki ama bize birşey söylemek düşmez ama yazık etmeyin güzelim arabayı .
Arabada orjinal amartisor +hr 40 mm spor yay var. Orjinal amartisorler ve yaylara hic bir islem yapilmadi. Nam amartisor sadece montaj yapti. sizinle ayni dusuncedeyim boyle kalicak araba ileride coilover cikinca coil alirim artik.
caadaass
21-12-2013, 15:56
yaylar yakışmış maşallah
yaylar yakışmış maşallah
Masallah kazasiz belasiz darisi coilover'li haline ;)
Masallah kazasiz belasiz darisi coilover'li haline ;)
sagolun iyi dilekleriniz icin. insallah diyelim :)
dostum aracını goruyorum sureklı benım dukkanın ordakı zaman kebaba gelıosun demı :D yakından daha da güzel duruyo allah kaza bela vermesın agız tadıyla bınersın ıns
m. ali öz
21-12-2013, 20:59
Yaylarla pek yakışıklı olmuş.
Bi nebze dustu diyosun ama bence on numara olmus.Allah kaza bela vermesin.Nazar boncugunu al demistim unutma:))
dostum aracını goruyorum sureklı benım dukkanın ordakı zaman kebaba gelıosun demı :D yakından daha da güzel duruyo allah kaza bela vermesın agız tadıyla bınersın ıns
seviyorum zaman kebabi :) tanisalim bi ara. Allah razi olsun daha iyileri sizin olur insallah.
Yaylarla pek yakışıklı olmuş.
Bi nebze dustu diyosun ama bence on numara olmus.Allah kaza bela vermesin.Nazar boncugunu al demistim unutma:))
valla alicam alicam diyorum hep unutuyorum hatirlattigin iyi oldu :) biraz daha dusseydi guzel olucakti :)
bunu az once yikamada cektim. fotograflari tost makinesi ile cekiyorum :) kalite icin kusura bakmayin..
http://u1312.hizliresim.com/1j/p/vrzh9.jpg
blumenberg
21-12-2013, 22:51
allah kaza bela vermesin, Bmw 4 serisini ile piyasanın.... :) yay ile cok daha güzel durmuş
Bence gayet guzel olmus.konfor artma durumları gorulebılıyor bazı durumlarda.:D yumusamasına ragmen yol tutus artmıstır o enkeyıflı yanı..
lastiklerin ölçüleri neler 19 sanırım tam ıdeal duruyor..gerçi m performas 20 jantların tasarımıda muazzam, m performans dusunuyormusun komple?
caanım h&r'ları pressletme bence,bi 500km sonra falan kafa 1cm daha basar zaten : ) maşallah çok yakışıklı olmuş.
Yaylarla çok iyi olmuş aracınız maşallah.
allah kaza bela vermesin, Bmw 4 serisini ile piyasanın.... :) yay ile cok daha güzel durmuş
tesekkur ederim dostum daha iyileri senin olsun insallah :)
Bence gayet guzel olmus.konfor artma durumları gorulebılıyor bazı durumlarda.:D yumusamasına ragmen yol tutus artmıstır o enkeyıflı yanı..
lastiklerin ölçüleri neler 19 sanırım tam ıdeal duruyor..gerçi m performas 20 jantların tasarımıda muazzam, m performans dusunuyormusun komple?
evet 19 jantlarim 20ye cikarmam sanirim jantlari tabi buyuk konusmamak lazim ama sertlesmesini istemiyorum arabanin suan dediginiz gibi oldu araba hem yumusadi hem viraj performansi atti cok memnunum. performans paket dusunuyorum spoileri bekleyemedim yaptirdim :) bi kac aya kismet olursa dis aksami bitiririm. ;)
caanım h&r'ları pressletme bence,bi 500km sonra falan kafa 1cm daha basar zaten : ) maşallah çok yakışıklı olmuş.
pres isinden vazgectim zaten karsiyim bu pres isine. bi kere yaptirdim a6'ma bin pisman oldum. ama insan dusunmeden edemiyor :) dusmezsede raziyim artik boyle yani. ama dediginiz gibi duser sanirim 1 cm felan daha :) tesekkur ederim iyi dileklerin icin.
Yaylarla çok iyi olmuş aracınız maşallah.
[QUOTE=01ayk01;7227639]seviyorum zaman kebabi :) tanisalim bi ara. Allah razi olsun daha iyileri sizin olur insallah.
geldıgınde uğra kardesım zamanın yanında ki peynırcı bızım beklerım cay kahve çıkar :)
en kisa zamanda diyelim :)
maasallah kardeşim :icon_tup:
2si de birbirinden güzel :)
maasallah kardeşim :icon_tup:
2si de birbirinden güzel :)
tesekkur ederim :) Aradaki farki daha iyi gormek acisindan soyle bisey yaptim. bu ilk gun cekilen foto sanirim biraz daha duser.
http://u1312.hizliresim.com/1j/q/vsh96.jpg
aynen biraz daha düşer ve tam kıvamında olur. hayırlı olsun, kazasız belasız :)
aynen biraz daha düşer ve tam kıvamında olur. hayırlı olsun, kazasız belasız :)
biraz daha indi ama tatmin etmedi. coilover arayisindayim fakat daha hic bir firma cikarmamis sanirim. batikan abi (turbo_s2k) bulucak kismetse ariyor oda.. guncel olsun bi iki foto koyayim..
http://u1312.hizliresim.com/1j/z/w2nfb.jpg
http://u1312.hizliresim.com/1j/z/w2nft.jpg
http://u1312.hizliresim.com/1j/z/w2ng2.jpg
önden 3 cm arkadan 2 cm daha olaydı tam olurdu :))) maşallah
önden 3 cm arkadan 2 cm daha olaydı tam olurdu :))) maşallah
beni anlayan biri cikti sonunda :D
basık yok basık yok sürüngen var tarzında olsa çok daha gerin durur :D ama böyle de çok hoş duruyor gelişmeleri takipteyim :)
EnriqueS
01-01-2014, 01:37
Bencede önden 3 arkadan 2 olmalıydı, arabanız on numara kazasız belasız sürüşler yalnız egzoz çıkışlarını bi elden geçirin isterseniz çok basit duruyor. :) Arka spoiler çok doğru bir karar arabayı değiştirmiş resmen :) Gelişmeleri takp ediyoruz :)
basık yok basık yok sürüngen var tarzında olsa çok daha gerin durur :D ama böyle de çok hoş duruyor gelişmeleri takipteyim :)
valla surungene cevirme cabalari devam ediyor. custom coilover yaptirmamak icin direniyorum arkadaslarim cok baski yapiyor :) ama yuruyen aksami custom islere guvenemem. kaliteli bi coil ariyorum simdilik ;)
Bencede önden 3 arkadan 2 olmalıydı, arabanız on numara kazasız belasız sürüşler yalnız egzoz çıkışlarını bi elden geçirin isterseniz çok basit duruyor. :) Arka spoiler çok doğru bir karar arabayı değiştirmiş resmen :) Gelişmeleri takp ediyoruz :)
coil bulursam yerde gidicek kismetse :) yarin iskender abiye birakiyorum arabayi c.tesi alicam egzoz sistemine baya bi el aticaz yani :D bu islemden egzoz ucuda nasibini alicak c.tesi resimleri eklerim..
İbrahim33
01-01-2014, 20:38
harika gözüküyor maşallah , allah nazarlardan esirgesin.
Firat.M3
01-01-2014, 20:58
çok güzel. iyi günlerde kullanın. şunu xdrive getirmeseler harika olacaktı.
harika gözüküyor maşallah , allah nazarlardan esirgesin.
çok güzel. iyi günlerde kullanın. şunu xdrive getirmeseler harika olacaktı.
tesekkur ederim abi. haklisin arkadan itisli olsaydi cok daha zevkli olabilirdi kilitli diff v.s takardim baya guzel olurdu.. boylede mutlu ediyor beni bugun egzoz icin biraktim bakalim nasil sonuc alicaz.. bidahaki arac arkadan itisli olucak insallah :)
DoganSuper
04-01-2014, 08:02
4 serisi gerçekten çok basarılı kazasız belasız kullanın :) hayabusa da ayrı bi güzel masallah.
Neden x drive ?
arkadan itislisini getirmiyor borusan turkiyeye..
4 serisi gerçekten çok basarılı kazasız belasız kullanın :) hayabusa da ayrı bi güzel masallah.
tesekkur ederim. hayabusanin yeri farkli bende :)
bugun iskender abinin yanina ugradim. downpipe bitmisti kotude olsa bi foto cektim. fikir acisindan yaptiracaklara ornek olur..
http://i.hizliresim.com/xGnDgr.jpg
EnriqueS
04-01-2014, 22:15
Dıştan resim yok mu ? Değişik yapıldımı egzoz uçları flan bugün gidecektiniz ?
Valla persembe biraktim. Islerin yogunlu sebebiyle sadece dp. Bitmisti bugun. Kismet olursa hafta ici biticek almaya gidince komple cekip koyucam resimleri.
Aykutum Maşallah :) basıklık bence bu araç için ideal ama kaliteli coilovera bende asla hayır diyemem :) Downpipe görünüşü bile adamı fena yapıyor :D Koskocaman Maşallah :)
HellRot06
04-01-2014, 23:46
arkadan itislisini getirmiyor borusan turkiyeye..
Onlarda bıktı apaçilerden :D :D
Aykutum Maşallah :) basıklık bence bu araç için ideal ama kaliteli coilovera bende asla hayır diyemem :) Downpipe görünüşü bile adamı fena yapıyor :D Koskocaman Maşallah :)
valla coilover arayisi devam ediyor kardesim :) egzoz nasil olucak bende merak ediyorum.. elimdeki malzemeleri taktiktan sonra daha fazla bisey yapmicam buyuk ihtimal. abim yaza degistirirz arabayi ugrasma fazla dedi :D
Onlarda bıktı apaçilerden :D :D
mantikli :D
EnriqueS
06-01-2014, 18:38
Valla persembe biraktim. Islerin yogunlu sebebiyle sadece dp. Bitmisti bugun. Kismet olursa hafta ici biticek almaya gidince komple cekip koyucam resimleri.
,Tamam teşekkürler :D ben meraklandım sizden çok :)
,Tamam teşekkürler :D ben meraklandım sizden çok :)
bide bana sor meraklanma olayini :D ama iskender abiyi sikistirmak istemiyorum eli yogun, bitirebilecek olsaydi bitirirdi. rahat rahat sindire sindire yapsin :)
EnriqueS
09-01-2014, 22:21
bide bana sor meraklanma olayini :D ama iskender abiyi sikistirmak istemiyorum eli yogun, bitirebilecek olsaydi bitirirdi. rahat rahat sindire sindire yapsin :)
Güzel bişey çıkaracağına bende inanıyorum :D
Güzel bişey çıkaracağına bende inanıyorum :D
guzel bise cikti sanirim :D
70lik ara borum
http://i.hizliresim.com/wvoWQA.jpg
76lik oem tip varex
http://i.hizliresim.com/e2QzyE.jpg
http://i.hizliresim.com/wMlAXM.jpg
Custom filtre borum ve BMC OTA filtre. hava ceken kismi zaten orjinalde bobreklerin ordan cekiyordu havayi bizde filtrenin hava alan kismini 76lik boruyla bobreklerin oraya uzattik hava cekisi cok iyi oldu..
http://i.hizliresim.com/xB97ZL.jpg
Not : Henuz box'u takmadim ve ariza isigi halen yanmadi. Isin entresan kismi aracin gidisi cok degisti hemen kendini belli etti. Yarin box'u takicam bakalim nasil olucak. Sese gelince kapali iken cok guzel orjinal gibi acikkende icinde hissedilmiyor pek ama disardan arkadaslarim bayagi iyi oldugunu soyluyorlar :) video eklerim bir iki gune Masallahlari esirgemeyelim..
Lazarotti
10-01-2014, 00:25
e46 ci den sonra beğendiğim tek coupe.
Maşallah kazasız belasız
Mehmetmert
10-01-2014, 00:56
Adanada bunun bir mavisini birde beyazını gördüm.İkiside 420d idi...
M paket olanıda ayrı oluyormuş :)
Güle güle kullanın vallahi süper
e46 ci den sonra beğendiğim tek coupe.
Maşallah kazasız belasız
Adanada bunun bir mavisini birde beyazını gördüm.İkiside 420d idi...
M paket olanıda ayrı oluyormuş :)
Güle güle kullanın vallahi süper
tesekkur ederim. bi tane 4.28xi geldi adanaya onuda ben aldim :)
Masllah egsoz hem kaliteli hem mantikli olmus polisler cok kurcalamaz
HellRot06
10-01-2014, 21:04
Ses istiyoruz ses :D :D
Masllah egsoz hem kaliteli hem mantikli olmus polisler cok kurcalamaz
benim cok hosuma gitti cidden. kapali konumda baya iyi is cikariyor. acik konumdada tam istedigim gibi :)
Ses istiyoruz ses :D :D
yuklemeye calisiyorum :D macbook kanser ediyor beni. samsungdaki videoyu bir turlu atamadim pc'ye
video kalitesi ve yan pozisyon icin kusura bakmayin. bu video'da araba soguktu. isininca dahada guzellesiyor ses :) yolda yururken ses dahada guzellesiyor..
link : http://www.youtube.com/watch?v=Yv5SIX8PcyE&feature=youtu.be
RefikYavas
10-01-2014, 22:11
Performansını çok merak ettiğim bir araç. Allah kaza bela vermesin Güle güle binmek nasip etsin rabbim
Yırtıyor resmen :D maşallah kazasız belasız basma işi noldu
Maşallah Aykut çok beğendim :) Yaptığın bütün arabalar nokta oluyor :)
Saygılarımla
HellRot06
11-01-2014, 12:46
video kalitesi ve yan pozisyon icin kusura bakmayin. bu video'da araba soguktu. isininca dahada guzellesiyor ses :) yolda yururken ses dahada guzellesiyor..
link : VID 20140110 171810 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Yv5SIX8PcyE&feature=youtu.be)
Yanlış anlama kardeşim. Bmw'nin en büyük esprisi sıralı 6 silindiriydi.Artık bu özelliğini kaybetti. 4 silindirli olarak açıkcası ben pek beğenmiyorum.Tasarımına dizaynına diyecek hiç birşey yok.Ama illa alıştığımız sesi duymak içim m3 yada m4 sahibimi olmamız gerekiyor. Bu arada eline emeğine sağlık araç iyice güzelleşiyor.
By_HaNNibaLL
11-01-2014, 12:47
Ses iyi olmuş bide yolda giderken duysak bu kasalar cok ses getircek demiştir :D
Performansını çok merak ettiğim bir araç. Allah kaza bela vermesin Güle güle binmek nasip etsin rabbim
Yırtıyor resmen :D maşallah kazasız belasız basma işi noldu
bende begeniyorum evet :) coilover cikmadi henuz x drive icin o yuzden sadece h&r yay ile devam edicem bi sure.
Çok güzel Maşallah :)
tesekkurler :)
Maşallah Aykut çok beğendim :) Yaptığın bütün arabalar nokta oluyor :)
Saygılarımla
tesekkur ederim kardesim iyi dileklerin icin. sevindim boyle dusunmene :)
nokta.maşallah
Yanlış anlama kardeşim. Bmw'nin en büyük esprisi sıralı 6 silindiriydi.Artık bu özelliğini kaybetti. 4 silindirli olarak açıkcası ben pek beğenmiyorum.Tasarımına dizaynına diyecek hiç birşey yok.Ama illa alıştığımız sesi duymak içim m3 yada m4 sahibimi olmamız gerekiyor. Bu arada eline emeğine sağlık araç iyice güzelleşiyor.
artik eski bmw sirali motor seslerini duymamiz neredeyse imkansiz cunku atmosferik arac ile turbo aracin sesi ayni olmuyor. bmw turbo teknolojiye gectigi icin eski sesleri yakalamak guc artik. m3 ve m4 sahibi olsakta turbolu araca sahip olacagimiz icin 6 sirali , v8 , v10 sesi gibi sesleri almamiz zor. tesekkur ederim dostum iyi dileklerin icinde. ayrica bende uzuluyorum eski bmw sesini kaybetmesine. lakin suanki ses beni yeterince tatmin ediyor. :)
Ses iyi olmuş bide yolda giderken duysak bu kasalar cok ses getircek demiştir :D
bi ara yol videosuda cekicem insallah :)
HellRot06
11-01-2014, 14:34
artik eski bmw sirali motor seslerini duymamiz neredeyse imkansiz cunku atmosferik arac ile turbo aracin sesi ayni olmuyor. bmw turbo teknolojiye gectigi icin eski sesleri yakalamak guc artik. m3 ve m4 sahibi olsakta turbolu araca sahip olacagimiz icin 6 sirali , v8 , v10 sesi gibi sesleri almamiz zor. tesekkur ederim dostum iyi dileklerin icinde. ayrica bende uzuluyorum eski bmw sesini kaybetmesine. lakin suanki ses beni yeterince tatmin ediyor. :)
Önemli olanda senin tatmin olman kardeşim :) Allah kaza bela vermesin dahada güzelleşeceğini şimdiden görebiliyorum takipteyiz :)
Önemli olanda senin tatmin olman kardeşim :) Allah kaza bela vermesin dahada güzelleşeceğini şimdiden görebiliyorum takipteyiz :)
tesekkur ederim dostum :)
http://i.hizliresim.com/w12NBp.jpg
http://i.hizliresim.com/wbgypd.jpg
http://i.hizliresim.com/wbgyRd.jpg
AhmetDncr
11-01-2014, 16:10
maşallah rabbim kazadan beladan korusun, bu yeni 4 serisi acayip yaa :)
maşallah rabbim kazadan beladan korusun, bu yeni 4 serisi acayip yaa :)
tesekkur ederim. sizin aracta gayet guzel masallah :)
cyclonee16
11-01-2014, 17:19
Masallah ses muazzam :) güle güle kullanın
Masallah ses muazzam :) güle güle kullanın
Fotoğraflar harika, çok yakışıklı oldu 4.28'in aykut :) E93 325d cabrio var, ufaktan yüklüyoruz havalar düzelsin deneyelim mi? :) Muhabbet eder, arabaları görürüz kardeşim :)
Saygılarımla
Bir ufak giderli duruyor sanki :p Maşallah kardeşim :)
Fotoğraflar harika, çok yakışıklı oldu 4.28'in aykut :) E93 325d cabrio var, ufaktan yüklüyoruz havalar düzelsin deneyelim mi? :) Muhabbet eder, arabaları görürüz kardeşim :)
Saygılarımla
tesekkur ederim kardesim :) . olur deneriz sorun yok kardesim , finaller var benim atlatalim deneriz :)
Bir ufak giderli duruyor sanki :p Maşallah kardeşim :)
senlede deneyekmi la :D
senlede deneyekmi la :D
Ez tabi ez Cooper varken nerdeydin :D :D
Ben 400 metre avans isterim 500de biter :D
Ez tabi ez Cooper varken nerdeydin :D :D
Ben 400 metre avans isterim 500de biter :D
senin canin sagolsun 'Kokucum' :D
berkayGLRN
13-01-2014, 20:40
Sesi cokguzel olmus o sert hircin kasasına cok yakısmıs masallahh :)
E21 yanına bi beyaz sanruflusunu koymak ıstemıyo degıl gonlum :)
Sesi cokguzel olmus o sert hircin kasasına cok yakısmıs masallahh :)
E21 yanına bi beyaz sanruflusunu koymak ıstemıyo degıl gonlum :)
bende ilerde bu aracim dursada durmasada bi e30 veya e36 yapip koyucam evin bi kosesine kismetse :) tesekkur ederim dostum iyi dileklerin icin :) Rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah.
tesekkur ederim kardesim :) . olur deneriz sorun yok kardesim , finaller var benim atlatalim deneriz :)
Tamamdır :) Aracın sahibi yurtdışında zaten acelemiz yok, zaman çok :)
Melih abi arkadan iteriz biz rahat ol :D
Saygılarımla
Tamamdır :) Aracın sahibi yurtdışında zaten acelemiz yok, zaman çok :)
Melih abi arkadan iteriz biz rahat ol :D
Saygılarımla
sen o tork ve hacimle ikisinide baglar cekersin sorun yok :D
ses cokıyı, stoktada zaten bu motorun sesı ıcın bmw baya ugrasmıs, basarılı, ustlerde ıyıce yırtıyor..
blumenberg
13-01-2014, 23:37
maşallah aslan cok tatlı :d
Çok güzel basıklık bu resimlerden sonra bana hoş geldi bi işlem mi yaptınız yaylara
ses cokıyı, stoktada zaten bu motorun sesı ıcın bmw baya ugrasmıs, basarılı, ustlerde ıyıce yırtıyor..
tesekkur ederim. zaten dedigin gibi stock'kende ses cok guzeldi zevkli idi. simdi daha iyi oldu :)
maşallah aslan cok tatlı :d
sagolasin dostum :)
Çok güzel basıklık bu resimlerden sonra bana hoş geldi bi işlem mi yaptınız yaylara
hayir taktirdiktan sonra herhangi bi islem yapmadim. 1 cm felan daha dustu sonradan.. guzel oldu dediginiz gibi :)
sen o tork ve hacimle ikisinide baglar cekersin sorun yok :D
Intercooler ve box'ımız bir gelsin çekeriz tabi, maksat gönüller bir olsun :) 280bg ve benzinlisin, ayrıca x-drive.... Üzülen taraf biz olabiliriz :)
Saygılarımla
Intercooler ve box'ımız bir gelsin çekeriz tabi, maksat gönüller bir olsun :) 280bg ve benzinlisin, ayrıca x-drive.... Üzülen taraf biz olabiliriz :)
Saygılarımla
Gecme gecilme derdim yok zaten pek kardesim. Oyle bi derdim olsa daha hizli bisiyler alabilirdim :) e93 dedine gore kirmizi olan sanirim. Baya guzel arabaydi eger oysa incelemistim bi ara almak icin.
Pis bemeveciler :D Mütevazi golfümle alay etmeyin :D
Pis bemeveciler :D Mütevazi golfümle alay etmeyin :D
Ne dalgasi la golfle dalga gecilmez. Biri bi golf R cikarir sonra gorurz yazma soyle seyler :D
Ne dalgasi la golfle dalga gecilmez. Biri bi golf R cikarir sonra gorurz yazma soyle seyler :D
Mütevazi golfüm dedim dikkat et :D
Mütevazi golfüm dedim dikkat et :D
Ayrinti dikkatimi cekmemis simdi oldu :D
kaan anlatmıştı çılgın aykut d,yede sen harbi çılgın çıktın dostum :) çok güzel araç iyide gidiyo yükleme işi allah kaza bela vermesin takipteyim bu aracı :)
Hayırlı Olsun GÜle güle kullan
iskender usta varex i custom olarak mı yaptı orjinal varex mi ? benim bildiğim orjinal vare3x satıyodu en son.
ses çok iyi olmuş maşallah kardeş.
kaan anlatmıştı çılgın aykut d,yede sen harbi çılgın çıktın dostum :) çok güzel araç iyide gidiyo yükleme işi allah kaza bela vermesin takipteyim bu aracı :)
sagolasin dostum :) Kaan kardesim gibidir benim. polo gti'li arkadasim var diyodu oda demek sensin :) bigun bulusup sohbet edelim hep beraber tanismis oluruz. :icon_tup:
Hayırlı Olsun GÜle güle kullan
iskender usta varex i custom olarak mı yaptı orjinal varex mi ? benim bildiğim orjinal vare3x satıyodu en son.
ses çok iyi olmuş maşallah kardeş.
orjinal abi. 90mm flans , 76 dirsek devami 70lik komple duz boru sonra oem style orjinal 76lik varex sirasiyla boyle.
tesekkur ederim abi iyi dileklerin icin. daha iyileri senin olsun insallah.
Gecme gecilme derdim yok zaten pek kardesim. Oyle bi derdim olsa daha hizli bisiyler alabilirdim :) e93 dedine gore kirmizi olan sanirim. Baya guzel arabaydi eger oysa incelemistim bi ara almak icin.
Bizim araç M plaka saibi Alman vatandaşı :) Daha ne alıcaksın Aykut Busa var :D Yetmiyormu :D Bizde yeşil-Mavi kaplama var, işlemleri bitsin paylaşıcam forumda :)
Geçme geçilme sıkıntısı yok maksat eğlence,muhabbet,heyecan :) Zaten araç sahibi deli dolu bir abi bizden daha genç ruhu var :)
Saygılarımla
Bizim araç M plaka saibi Alman vatandaşı :) Daha ne alıcaksın Aykut Busa var :D Yetmiyormu :D Bizde yeşil-Mavi kaplama var, işlemleri bitsin paylaşıcam forumda :)
Geçme geçilme sıkıntısı yok maksat eğlence,muhabbet,heyecan :) Zaten araç sahibi deli dolu bir abi bizden daha genç ruhu var :)
Saygılarımla
k.bakma kardesim gec gordum yazdigini. valla bu aralar kasintim basladi yine bakiniyorum :D busa dedinde..
special edition hayabusa'mla ilk defa ayni karede bulustular :)
http://i.hizliresim.com/x3aXWj.jpg
HellRot06
21-01-2014, 22:47
Yıktın yine beni :D :D İkisi bir karede çekilirmi hiç yaa :D :D
Bu kare sahiden iyi ! :) Maş.
Yıktın yine beni :D :D İkisi bir karede çekilirmi hiç yaa :D :D
hahahah havalar guzellessin bi cekim yapicam ama sevmiyorum sogukta motora binmeyi mart gibi gelicek asil cekimler beraber :)
Bu kare sahiden iyi ! :) Maş.
tesekkur ederim daha iyileri sizin olsun insallah :)
Selam, Aykut forum'da banlanması gerekenlerden birisin kardeşim :D Busa ve 4.28 yaktı kavurdu...
Onların yanına bir yatak at yat-kalk orda sen :)
Saygılarımla
Selam, Aykut forum'da banlanması gerekenlerden birisin kardeşim :D Busa ve 4.28 yaktı kavurdu...
Onların yanına bir yatak at yat-kalk orda sen :)
Saygılarımla
hahaha :D aleykumselam. cuma memlekete gidicem motoru asansorden eve cikaricam zaten :D ara holde durucak ben gelene kadar :D
blumenberg
22-01-2014, 19:37
bende düşünüyorum seneye ama 250'lik.. her türlü yiyon beni ahahahha :)
bende düşünüyorum seneye ama 250'lik.. her türlü yiyon beni ahahahha :)
ahahaha abi ufaktan baslamadiysan motor isine hic bulasma. virus gibi atsan atamiyosun satsan motorsuz yapamiyosn :D hic baslama daha ii :D
hahaha :D aleykumselam. cuma memlekete gidicem motoru asansorden eve cikaricam zaten :D ara holde durucak ben gelene kadar :D
Al koynuna yat uyu kardeşim ya :D adam hole sokucam dedi busa'yı :D
Saygılarımla
Al koynuna yat uyu kardeşim ya :D adam hole sokucam dedi busa'yı :D
Saygılarımla
napim ya tozmu yesin garajda 15 20 gun :D
Bugün bizimkent beylikdüzü taraflarında görmüş olabilirmiyim kardeşim arabanı,muhtemelen sendin hayabusayı yazın görüyorum benim evin aralarda ama yaşça büyük birisi kullanıyor gibi hatırlıyorum.
Bugün bizimkent beylikdüzü taraflarında görmüş olabilirmiyim kardeşim arabanı,muhtemelen sendin hayabusayı yazın görüyorum benim evin aralarda ama yaşça büyük birisi kullanıyor gibi hatırlıyorum.
Benim arabasi muhtemelen gördüğün abi. B.çekmece de bi abide var benimkinin renginden. Ayni yerden aldik. Onu gormussundur yazin. Ben yazin londradaydim. Pek binemedim abi.
Edit : yas farki gozumden kacmis abi kusura bakma. Duzelttim postu
Edit : cok buyuk olmus. Uptdate edicem birazdan yenisini.
İyisin iyi Maşallah :)
sagol kanka :)
http://i.hizliresim.com/KlQGJg.jpg
http://i.hizliresim.com/eXb1nD.jpg
http://i.hizliresim.com/wzGoQ9.jpg
http://i.hizliresim.com/w1pOnG.jpg
http://i.hizliresim.com/eod4Y7.jpg
http://i.hizliresim.com/wzGogg.jpg
Low-Rider
16-02-2014, 22:21
Gri sevmem pek ama bu çok güzel duruyor, nazar değmesin
çok daha güzel hale gelecek bizim koca oğlanlar inşallah kanka :D
Gri sevmem pek ama bu çok güzel duruyor, nazar değmesin
sagolasn abi :)
çok daha güzel hale gelecek bizim koca oğlanlar inşallah kanka :D
yarin gidicem konusmaya anlasabilirsek guzel olacagindan eminim :D Allah sonumuzu hayir etsin :D
http://i.hizliresim.com/wbEd98.jpg
http://i.hizliresim.com/KqNZy5.jpg
http://i.hizliresim.com/eyprpL.jpg
http://i.hizliresim.com/KrNoN7.jpg
blumenberg
21-02-2014, 17:29
maşallah bro
maşallah bro
Sagolasn bro daha iyileri guzelleri senin olsun insallah.
Aktasonur
22-02-2014, 16:37
çok sağlam duruyor 4 serisi maşallah kazasız belasız kullanın :)
gsi_club
23-02-2014, 22:18
git gide daha güzel gözüküyor iyi günlerde kullanmanizi dilerim.
Black c3
23-02-2014, 22:39
Bmw cok guzel masallah
Samet03R
24-02-2014, 01:55
Masallah kazasız belasız binersin insallah ufak dokunusla,ön böbregi ve aynalarını piano black yaparsan bence daha hard durur :)
çok sağlam duruyor 4 serisi maşallah kazasız belasız kullanın :)
tesekkur ederim. daha iyileri sizin olsun insallah :)
git gide daha güzel gözüküyor iyi günlerde kullanmanizi dilerim.
Bmw cok guzel masallah
Masallah kazasız belasız binersin insallah ufak dokunusla,ön böbregi ve aynalarını piano black yaparsan bence daha hard durur :)
sadece bobrekleri yapmayi dusunuyorum bende bi kac gundur. bakalm belki yaparim. tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin :)
iskender usta son rutuslari yapti. yakinda yeni video atarim.
http://i.hizliresim.com/x3MNy9.jpg
maşallah çok beğendim tasarım olarak fazlasıyla gündemde olan bi kasa, hayabusaya da ayrı maşallah seçimler çok iyi Allah kaza bela göstermesin
HellRot06
24-02-2014, 19:45
Vesikalık fotoğrafına bittim :D :D :D
Tasarım harikası güle güle kullanın..4 kasa ve hayabusa muhteşem ikili :) nazar değmesin.
Suleyman
24-02-2014, 19:55
Yakıyor harbiden, maşAllah.
maşallah çok beğendim tasarım olarak fazlasıyla gündemde olan bi kasa, hayabusaya da ayrı maşallah seçimler çok iyi Allah kaza bela göstermesin
tesekkur ederim Rabbim cumlemize kaza bela gostermesin insallah :)
Vesikalık fotoğrafına bittim :D :D :D
haha :D bende yoruma bittim hic aklima gelmemisti vesikalik olacagi :D
Tasarım harikası güle güle kullanın..4 kasa ve hayabusa muhteşem ikili :) nazar değmesin.
amin. valla motor renkten dolayi o kadar dikkat cekiyor ki binmeye korkuyorm nazar degicek bise olucak diye :) sagolun iyi dilekleriniz icin.
Yakıyor harbiden, maşAllah.
Maşallah Allah kaza bela vermesin geçen Tepekent Arel'in önündeydi galiba.
Gimifayf
26-02-2014, 20:03
Ayip denen birsey var abi! Masallah. :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin geçen Tepekent Arel'in önündeydi galiba.
dogrudur Arel'de okuyorum. iyi dilekleriniz icin sagolun Rabbim cumlemize kaza bela vermesin insallah..
Ayip denen birsey var abi! Masallah. :)
Eksozun çok güzel olmuş kardeşim özellikle araç 250 300 m. uzaklaşınca patırtısı tarifsiz güzel
Eksozun çok güzel olmuş kardeşim özellikle araç 250 300 m. uzaklaşınca patırtısı tarifsiz güzel
az once biseye sinirlenmistim 2 tur atim rahatlayim dedim. Yakalandim galiba :D begenmene sevindim abi :)
https://www.youtube.com/watch?v=Rxq0IOfupeI&feature=youtu.be
link :
https://www.youtube.com/watch?v=Rxq0IOfupeI&feature=youtu.be
aykut şu arkayı 435i yapsan güzel olur bence nediyosun ? çat patlarda güzel kaana görürsen selam söyle :)
Proctives
12-04-2014, 23:23
Kardeşim,maşaallah demekten başka birşey diyemiyorum. (: Allah kaza bela vermesin. İyi günlerde bin inşaallah...
aykut şu arkayı 435i yapsan güzel olur bence nediyosun ? çat patlarda güzel kaana görürsen selam söyle :)
aslinda bende dusundum onu ama orjinal m performans 435i difuzoru olursa yaparim sadece. onunda suan maliyeti 2000 tl'yi buluyor. ve arabaya daha fazla masraf etmek istemiyorum 2 3 ay sonra Amerika'ya gidicem o yuzden satmak zorundayim aracimi yaza. aleykumselam soylerim kardesim..
Kardeşim,maşaallah demekten başka birşey diyemiyorum. (: Allah kaza bela vermesin. İyi günlerde bin inşaallah...
Tesekkur ederim. daha iyileri senin olur insallah kardesim :)
http://i.hizliresim.com/RyBayZ.jpg
http://i.hizliresim.com/275M7L.jpg