Orijinalini görmek için tıklayınız : PPR Engineering
Umur Akgünlügil
03-11-2013, 04:30
PPR Engineering Race Head Development
WWDGbr84iOA
Link: https://www.youtube.com/watch?v=WWDGbr84iOA
Created by Umur AKG
Telif hakki hatasi veriyor izlenilmiyor
bLackModeL
03-11-2013, 07:51
izledim biraz daha ayrıntı olsa ıyıydı genel gelısme guzel ama ıstanbul tanıtım flımı gıbı olmus ... emegınıze saglık
PPR engineering yapılan işlemlerin karşılığını alıyorsunuz hemde terettürsüz bir şekilde Kaan Güvenir'in ellerine sağlık. ;)
Selcuk_RoL
03-11-2013, 11:07
Video telefondan acilmiyor??
_muhaRRem
03-11-2013, 11:55
yapılan işlerin kalitesinde , kaliteli bir video olmuş...Maşallah PPR ..
Honda Type_R
03-11-2013, 13:49
ppr motosport yaptigi islerle kendini one cikariyor ve boyle titizlikle calisan, insanlarin isteklerini onemseyen bir anlayisla calistigi icin kendilerini tebrik ediyorum. Ellerinize saglik arkadaslar insallah dahada ileri gidersiniz.
life is life
03-11-2013, 14:07
Evet izleyemedik :)
Umur Akgünlügil
03-11-2013, 15:17
Ne yazık ki mobil cihazlardan izlenemiyor kusurumuzu mazur görün. Tum degerli yorumlariniz icin tesekkurler
KAAN kelimesini duyunca bana birşeyler oluyor :)
video güzel olmuş , elinize emeğinize sağlık
Maşallah kanka yaptığın işler ortada insanın atarlı araba yapası geliyo senin gibi bir dostu oluncada bünyeye zararsın :D
Selcuk_RoL
04-11-2013, 09:33
Simdi telden izledim eline saglik kardesim video super kaan in yaptigi ise zaten diyecek soz yok basilarinin ustune basari katmasini diliyoruz her daim yanindayiz kardesim massallah
Patisever
04-11-2013, 09:58
adam prof. bir cok aracda imzası var ***** kendı aracımda dahil basarılar kaan üstad
cakaragol
04-11-2013, 10:18
pampaaaa adamsınnnnnnnnn tc typerrr onundeee egılıyorrrrrr basarıların devamıııııııı bu hafta 1 tane daha typer gelıyo aynı fakır specte ıkızım hızlı typerrrr yakındaa oda sınemalardaaa opuyorum senıııı dunyaya tekrar gelsem araba yapsammmm sensın ustat
Elinize sağlık güzel çalışma olmuş, PPR'ın yaptığı işler yürüttüğü araçlar ortada..Emeklerine sağlık kaan abi..
polişçi kardeşim Kaan başarıların devamını dilerim :D
brs_odbs
05-11-2013, 16:29
elinize sağlık kaan abi bu işi gerçekten çok iyi yapıyor başarılarının devamını dilerim ;)
batubility
05-11-2013, 18:11
eline sağlık kaan
Mikrop_Ali
05-11-2013, 21:03
tamam herşey iyi güzel maaşallah da amerikadamı yasıyoruz niye hersey ingilizce?
tamam herşey iyi güzel maaşallah da amerikadamı yasıyoruz niye hersey ingilizce?
Kaçıncı nesilde yaşıyoruz hala 2 kelime ingilizcen yok mu?
tdipower
05-11-2013, 21:44
Kaan ellerine sağlık hakkıyla yapıyor işini video güzel olmuş :)
Mikrop_Ali
05-11-2013, 21:50
var ben anlıyorumda anlamayan napıcak? nıye ıngılızce onu merak ettım
eline sağlık kaanın işini güzel yapıyor :)
Umur Akgünlügil
06-11-2013, 01:34
Tum yorumlariniz elestirileriniz begenileriniz icin PPR adına ve kendi adima tesekkur ederim. Ozellikle Selcuk sana da tesekkur ediyorum :) video neden ingilizce sorunuzu "PPR'ın vizyonu ve orta vadeli hedefleri dogrultusunda hazırladık. Uluslararası bi tanıtım olmasıydı amacımız" olarak yanıtlandiriyorum.haklı olabilirsiniz Ingilizce bilmeyen arkadaslar kusura bakmasın lutfen.
var ben anlıyorumda anlamayan napıcak? nıye ıngılızce onu merak ettım
Arkadaş açıklama yapmış ama bende söyleyeyim.. unıversal bir video olduğu için ing. kullanılmıştır..
Yau onurcan avukatlık yapma :D pekı calısmaları unıversalmı ?
video çok iyi işçilik zaten harika ellerinize sağlık
kaanpoyrazoglu
06-11-2013, 15:51
onurcan bunu sen söyleme bari :D :D hatta sen sus konuşma :icon_tup:
Arkadaş açıklama yapmış ama bende söyleyeyim.. unıversal bir video olduğu için ing. kullanılmıştır..
nan onurcan :D berabermı hazırladınız üniversal vıdeoyu ?