Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahce Kongresi
Arkadaşlar başkanlık yarısında kımı daha sanslı goruyorsunuz?
aziz olacak başka seçenek yok.
m.ali aydınlar bence çok ters konuştu kongre öncesi.fb başkanı olacak bir duruş yok adamda
Galatasaraylı olarak düşüncem fenerbahçenin aziz yıldıvımdan kurtulması gerektiğidir
Canselmo
03-11-2013, 15:32
aziz yıldırım alacak kesin. Ne kadar istmesemde
burkaykalyon
03-11-2013, 15:32
M.Ali Aydınlar düzgün, doğru konuşsa, Aziz'in sorduğu 12 soruya cevap verse bir de TFF başkanıyken ''durum çok vahim'' deyip başkan adayıyken ''O kupa analarının ak sütü gibi helaldir'' deyip kaypaklık yapmasa belki rakip olurdu Aziz'e.
Açık ara Aziz olur diye düşünüyorum. FB kongre üyeleri yemez bu numaraları.
Cuma günkü açıklamalardan sonra Aziz başkan açık ara alır. Herkesin söylediği 8bin üyeden 3bini garanti diyorlar..
5yıldızla , Avrupa'nın en büyük 5 takımından biri yapıcam demekle olmuyor. İlk önce bize kaybettirdiği 45m€'yu versin maa
burkaykalyon
03-11-2013, 15:36
Galatasaraylı olarak düşüncem fenerbahçenin aziz yıldıvımdan kurtulması gerektiğidir
Biz de senin şu bonus kafandan ve her konuya yorumundan kurtulsak?
Bir insanın kusurları ile ilgili dalga geçmek, hakaret etmek nasıl bir terbiyesizliktir?
Not: Aziz fanatiği falan değilim ancak hiç bir insanın kusuruyla dalga geçilmesine katlanamam. Kusura bakılmasın.
Biz de senin şu bonus kafandan ve her konuya yorumundan kurtulsak?
Bir insanın kusurları ile ilgili dalga geçmek, hakaret etmek nasıl bir terbiyesizliktir?
Not: Aziz fanatiği falan değilim ancak hiç bir insanın kusuruyla dalga geçilmesine katlanamam. Kusura bakılmasın.
aslında kötü amaçla söylememiştim yanlış anlaşılmasın , adamın Türk futboluna verdiği zarar ortada sonuçta , bence gelmesin yani demek istediğim buydu
burkaykalyon
03-11-2013, 15:41
aslında kötü amaçla söylememiştim yanlış anlaşılmasın , adamın Türk futboluna verdiği zarar ortada sonuçta , bence gelmesin yani demek istediğim buydu
Aziz Yıldırım'dan kurtulması gerekiyor yazsaydın o zaman.
Neyse ya. Asıl bu fanatiklik ve alçak görme düşünceleriniz yüzünden Türk futbolu bu halde. Neyse. Uzatmayalım. Konu hiç olmasın boş yere.
aslında takımın yenı bir vizyona yenı bir baskana ihtiyacı var.. bu Mehmet Ali Aydınlar olur veya başkası... aziz yıldırımın çok büyük emeklerı vardırfakat bir o kadarda zararı olmustur... türk futboluna aziz yıldırımın nasıl bir zararı oldu merak ediyorum.... yayın gelirleri 100-150mılyon $ iken 450mılyon$ cıkardı dıyemı zarar verdı veya gene en basıtı yayın gelırının adıl bır sekılde dagıtılması galıbıyete beraberlıge prim verilmesine buyuk katkı sagladıgı ıcın zararı olmustur :D
Yıldıvım yazınca ne oldu şimdi? İnsanları tahrik etmeyin güzel kardeşim.
Hasta Fenerbahçeli olarak Aziz Yıldırımın artık devrinin sona ermesi gerektiğini düşünüyorum, yerine gelecek adamın ise Aydınlar OLMAMASI gerektiğini düşünüyorum. Tek istediğim adam var. ALİ KOÇ.
2 dk adam gibi tartışamadınız bile kilit o yüzden:)