Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Astra Gsi Sfi dan anlayacak opel servisi Gebze,Tuzla,Pendik Civarı ?

41AF101
04-11-2013, 06:59
Merhaba, 94 astra gsi Sfi alıcam nasip olursa , Araç Kocaeli Gebze tarafında.Kendi Opel servisim Kadıköy de.Arabaya gidip baktım kasasını vs beğendim fakat motora baktırmadan almak istemiyorum.Şimdi O arabayla Gebzeden kadıköye gitmem hem yakıt hemde egzostu vs olduğundan sıkıntılı olacak.Sonuçta motoru beğenmezsek hem adamın vaktini alıcaz hemde kısıtlı paradan 150 200 liramız gidecek.Tuzla ve en uzak Pendik civarında Arabanın özellikle motorundan anlayacak bildiğiniz biryer varmı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

aLperTunga
04-11-2013, 07:49
Merhaba, 94 astra gsi Sfi alıcam nasip olursa , Araç Kocaeli Gebze tarafında.Kendi Opel servisim Kadıköy de.Arabaya gidip baktım kasasını vs beğendim fakat motora baktırmadan almak istemiyorum.Şimdi O arabayla Gebzeden kadıköye gitmem hem yakıt hemde egzostu vs olduğundan sıkıntılı olacak.Sonuçta motoru beğenmezsek hem adamın vaktini alıcaz hemde kısıtlı paradan 150 200 liramız gidecek.Tuzla ve en uzak Pendik civarında Arabanın özellikle motorundan anlayacak bildiğiniz biryer varmı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

telefonumu pm atıyorum.gebzede iki tane opel servisi arkadaşım var ikiside GSI dan iyi anlar. beni ara,ben onlara yönlendireceğim seni

41AF101
04-11-2013, 08:48
telefonumu pm atıyorum.gebzede iki tane opel servisi arkadaşım var ikiside GSI dan iyi anlar. beni ara,ben onlara yönlendireceğim seni

Çok iyi olur abi Allah razı olsun hemde gebzedeymiş :) Telefon numaran gelmemiş p.m olarak ama gönderirsen sevinirim bu haftaiçi baktırıcam inşallah

devolation
04-11-2013, 11:12
ben geldim panik yok gebzedeyim snbana plaka soyle gerekeni ben sana soylerim

41AF101
04-11-2013, 21:17
ben geldim panik yok gebzedeyim snbana plaka soyle gerekeni ben sana soylerim

İlgin alakan için çok teşekkür ederim abi senden haber bekliyorum :)

131mirafiori
04-11-2013, 21:41
izmit körfez deki sanayide KIT CAR opel var astra konusunda üstlerine tanımam...

41AF101
04-11-2013, 21:42
izmit körfez deki sanayide KIT CAR opel var astra konusunda üstlerine tanımam...

Evet biliyorum Kitcar Mehmet Ali abi var Hatta Kadet GSİ falan var kendisinde fakat araç sahibide çok uzağa gitmek istemiyor. (camlar filmli egzost aşırı gürültülü vs) Bilgi için yinede teşekkür ederim sağolun :)

pasha34
04-11-2013, 21:43

sfi motorda cok iyilerdir universitedeyken (11 sene once) ordan cıkmazdık. sfi motor konusunda iyilerdir.. zaten onlarla yarışıyorlardı.. .. şeref abi iyi insandır :) az kahrımızı cekmediler. :) lexmaul manifoldu satmıyordu 1 sene kafa ütüledim sattırdıydım en sonunda :)