Orijinalini görmek için tıklayınız : Metal tozlarini boyadan cikarmak
Merhaba arkadaslar gecen gun aracimin disklerini tornalatmaya gittim tornacida farktmeden ucusan metal tozlari boyaya yapismis bolge bolge kaymak gibi olan boyamda puturtuler olustu kille cozerim sanirim fakat baska tavsiyesi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.
Yiğit Ş.
04-11-2013, 09:19
Abimin araçtada aynı sorun vardı. Kil ile çıkıyor.
Autojoy bu günler için var :D:D:D
Anlasildi tesekkurler hafta sonu yine kil yolu gozuktu ustune 205 ve wax tamamdir:)
iron X kullanabilirisn, direk eritiyor o metalleri
d.berkay
04-11-2013, 11:02
Kil cozum olmayabiliyor her zaman. IronX veya benzer ozelliklerdeki ironremover tarzi sulfur icerikli urunleri kullanirsaniz daha sonra kil uygularsaniz kesin cozum olur.
kilden once iron x daha iyi olur gibi.
bence de kilden önce ironx, metal tozları üzerindeyken kil yaparsanız kılcallarınız baya bi artacaktır :)
not: koçtaşlarda satılan Sonax'ın sülfür içerikli jant temizleyicisi de olur diye tahmin ediyorum.
teşekkurler arkdaslar bende iron x kullanmayı dusundum zaten peki nerden temin edebilirim ?
M U R A T
08-11-2013, 10:57
sanalpazar dan alabilirsin maycar adlı satıcıdan
Iron - x veya Iron- Cut adlı üründen almanız lazım,
Tr de satan yer bulamazsanız özel mesaj atabilirim size kendi aldığım sitenin linkini ;)
onurgoyunc
09-11-2013, 12:11
Iron x i uyguladıktan sonra üstüne bir ürün uygulamamız lazım mı? Ürünü almayı düşünüyorum ama sonrası için makinam yok, olsada uygulayacak yerim yok. Araçta daha önceden bir uygulama yapılmamış