Orijinalini görmek için tıklayınız : clio 0.9 cc 90 HP SPORT TOURER ??
Ali Özdoğan
04-11-2013, 12:17
arkadaşlar araç hakkında bilgi almak istiyorum nasıldır,sıkıntıları varmıdır herhangi kronik bir problem filan,yakıtı nasıldır bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
Yeni clio ile bir tecrubem yok fakat kuzenim 0.9 90 hp versiyonunu kullaniyor. Cok memnun, yakiti kastigi zaman 5-5.5 dusurdugunu soyluyor. ( Ankara sehir ici ) Bana pek inandirici gelmese de cok sikisik trafige girilmedigi surece 5.5-6.0 arasi rakamlar yakalanir.
Kisisel gorusum; Cok yakisikli bir arac boyutlarida epey buyumuse benziyor, hemen hemen bir golf kadar kalipli.
Kronik ariza vs ogrenmek istiyorsaniz da renault/clio ya ozel forumlara bir goz gezdirin mutlaka!!!
Misal ben 3 ay once focus aldim. Iyi arabadir soyle yol tutar, boyle kacar, super, ford al lord ol denildi. Aldim, kronik arizalari sac bas yoldurttu. Focus forumlarina goz atmis olsaydim, focus kesin almazdim.
0.9 motoru kullandım güzel bir motor yakıt olarak bilemiyorum sadece test sürüşünde kullandım. 5. vitesi çok uzun gelmişti bana. İç mekan küçüktü sport tourer test etmedim ancak diz mesafesi belki biraz daha iyi olur onun haricinde arkada 2 kişi omuz omuza oturabiliyordu. Kronik sorunları hakkında bilgim yok. Bende takip ediyorum. Biraz fiyatlarıda artmış gibi 38 idi şu anda 40 civarında galiba. Motor performansı olarak gayet yeterli ben 1.4 16v 98 hp araç kullanıyorum. Kıyaslarsak yakın olduklarını söylerim. Ara hızlanmaları da güzel ve sesi 3 silindir olduğu için çok güzel.:)