Orijinalini görmek için tıklayınız : Yurtdışı son 1-1,5 aylık gönderiler!!
arkadaşlar
son 1 veya max 1,5 ay önceki irili ufaklı gönderiler ortalarda yok
(en az 10 farklı gönderi)
çoğu genelde tracking numberlı, karşı ülkeden çıkmış görünüyorlar
ama türkiye ye hala giriş yok, çoktaaaan gelmiş olmaları lazımdı
bu dönem kurban bayramına denk geliyor ayrıca.
sizde de böyle durum varmı ?
Piston getirttik, boyle bir durum yasamadik, kisa zamanda elimize ulasti, bayramdan once siparis vermistik.
abi son 2 aydır benim paketlerde kayıp, geç gelme türevi sorunlar oluyor valla
slowmotion
04-11-2013, 12:32
tracking yok, kargom gelmedi 2 aydır ebay/ ingiltere
Benzer sorunda bnde var. Ptt de ve cinde biraz gecikme var. Gecen ay cinde 6 gunluk bir tatil varmis satici yazmisti sanirim ona denk geldi urunler ve yogunluktan kargolar gecikiyor.
PTT'nin allah belasını versin hiç bir posta adrese ulaşmıyor.
Takip numarası yok mu? En son işleme alındığı yere bakın oradadır. Çok keyfiler paketim geliyor daha doğrusu geldiğini tahmin ediyorum son çıkış biriminden gidip bakıyorum paket gelmiş adamların haberi yok ne girişi yapılmış ne adresine bakılmış yatıyor bir kenarda..Bir defa denedim ne zaman getirecekler diye 1 hafta durdu paket gelmedi gidip yine kendim aldım..
Büyük ihtimalle ürünleriniz geldi daha kayda girmediler, çok keyfiler çoook.
Ufak tefek cep telefonu aksesuarı getirttim son 2 ayda.. Hepsi de uzak doğudan, E-Bay ile.. Harici şarj kiti, docking station, duvar şarjı, dönüştürücü aparatlar vs..
Tracking numberlılar da tracking numbersızlar da ulaştı elime.. Biraz gecikme oldu ama eninde sonunda geldi her kargom.. Hatta 1 tanesi belirtilen tarihte gelmedi, paramı geri iade aldım, 4 gün sonra kargo elime ulaştı. Tekrar ödedim aldığım parayı..
Benim de 2 kargom tahmini süreyi geçti yok ortalıkta. Fakat bir diğeri erken geldi.
Ptt'nin pervasızlığıdır diye düşünmekteyim.
dediğim gibi çoğu kayıt numaralı
acaba arayıp sormakmı lazım, nerede gönderiler falan diye ?
dediğim gibi çoğu kayıt numaralı
acaba arayıp sormakmı lazım, nerede gönderiler falan diye ?
Abi bir ürünümün biri çin gümrüğüne xray'e takılmıştı. Alımdan 1 ay sonra kullanıcı gümrükte xray'e takılıp geri döndü, eğer beklersen tekrardan gönderiyim hediyeyle beraber ya da iade seçeneğini gözden geçirelim demişti. Sizinki gümrüğü geçtiyse, Tr gümrüğü arayıp, "ürünlerim Türkiyeye girmiş, nerede la bunlar" diye sormanız daha doğru olur.
Bir de geçen hafta gelen gönderimi getiren kişi, adresinizin altına numaranızı yazdırın, Türkiyeye geldiğinde daha çabuk haber alırsınız demişti. Bunu da hesaba katmak lazım. :icon_tup:
M_PROJECT
04-11-2013, 14:58
benim de kargom yok ortada
benim de 10 a yakın siparişim var ufak tefek telefon parçaları, bi tanesi bugün elime ulaştı tarihte herhangi aksama yok ama yılbaşına yaklaşınca gönderilerde böyle sorun olduğunu duymuştum