Orijinalini görmek için tıklayınız : K vtec vs EDS typer funny
furkan kacırmasaydı gecmıstı :D:hahaha:
http://videos.streetfire.net/video/K-Vtec-EDS-Typer-Funny_170999.htm
yusufbatırel
12-07-2008, 01:28
masallah..
iki efsane....güzel paylaşım... ;)
nitrO_Oxide
12-07-2008, 09:46
ehehe :) iğrenc gülmüşüm :D
türker42
12-07-2008, 10:31
hiç geçecek gibi gitmiyor k20 :S şaşırdım yorumunuza
K vtec de kısa varmı halaa?
nitrO_Oxide
12-07-2008, 11:09
yok abi :)
hıım normal sonuçmuş o zaman:)
kısa olsa ne olcaktıkı :)
videodaki ctr nin set up ını bilmiyorum ama 4.7li bir vtec roll de standart ctr yi 2-4.(165km.) vitesler arası geçiyor.hatta dragda
tecrübe sabittir.:cool:
maşallah maşallah....:D:D arda bı daha gulme kayıt yaparken bı zahmet :D
videodaki ctr nin set up ını bilmiyorum ama 4.7li bir vtec roll de standart ctr yi 2-4.(165km.) vitesler arası geçiyor.hatta dragda
tecrübe sabittir.:cool:
erol bılmıyen adammısın? arada ne kadar fark var vıdeoda? kısa taksın 3 boy ıyılesır vtec... vıdeodakı typerın stock olmadıgı zaten bellı
DaRkNeSs-
12-07-2008, 11:31
gülüş süper :D:D
Viper_Si
15-07-2008, 00:51
eğlenceli olmuş:)
yakında si le tayyarıda roL yapıp az kalsın gecıcektı hayali kurarsınız...
Aynen katıLıyorum . . .
Vtec motorlu bi SI için olabilir o yorum...:rolleyes:
sulhı hayırdır send ebı cınslık goruyorum?
furkan abı bı denıyelım ne kadar cıddı fark olcak merak edıyorum dedı,bende denedım,furkanda kacırdım dedıgı ıcın vıdeoda kacırmasaydı geccektı dıye espırı yaptım.... amma cıddıye aldınız
Aynen katıLıyorum . . .
senınle denesekte sonuc aynı olucak ;)
senınle denesekte sonuc aynı olucak ;)
Eger araç Vti ise Ben aksine bişey demedim ki ewet aynı sonucu alcaksınız ;)
donuste sadece gulmek ıcın yapılan bı deneme, vıdeodakı guluşten bellı zaten :D:D
korna iyimiş
seri korna atışı yapmış Furkan :D
Eger araç Vti ise Ben aksine bişey demedim ki ewet aynı sonucu alcaksınız ;)
yok ben EDS ılke sen denesen cooperınla yınme aynı sonuc olacak demek ıstemıtım
sulhı hayırdır send ebı cınslık goruyorum?
furkan abı bı denıyelım ne kadar cıddı fark olcak merak edıyorum dedı,bende denedım,furkanda kacırdım dedıgı ıcın vıdeoda kacırmasaydı geccektı dıye espırı yaptım.... amma cıddıye aldınız
gecıcek denemesi yaparken arkamda ne kadar bulut olcak deseymiş daha iyi oLurmus..
yok ben EDS ılke sen denesen cooperınla yınme aynı sonuc olacak demek ıstemıtım
Kusura bakma ama ben hiç bişey anLamadım yazdıkLarından biraz daha anLaşılır
bi şekiLde yazarsan sevinirim bu arada anlatmak istedigin EDS ile benim aracı Denemekse sökün beyni deneyeLim
EDS hangi ara beyinlendi yaw. Yok beyin onda yanlışın olmasın.
haha kaç gündür foruma giremiyroum, girer girmez bu konu şaka gibi geldi :)
güzel denemeydi:p az daha geçiyodum :D:D:D (şimdi bu yazdığımada nereye geçiyosun?? yavaş geç vs. yorumlar yapmayın lütfen ;) )
haha kaç gündür foruma giremiyroum, girer girmez bu konu şaka gibi geldi :)
güzel denemeydi:p az daha geçiyodum :D:D:D (şimdi bu yazdığımada nereye geçiyosun?? yavaş geç vs. yorumlar yapmayın lütfen ;) )
Yavaşşşşş geç K vtec :)
Kusura bakma ama ben hiç bişey anLamadım yazdıkLarından biraz daha anLaşılır
bi şekiLde yazarsan sevinirim bu arada anlatmak istedigin EDS ile benim aracı Denemekse sökün beyni deneyeLim dedımkı ben kvtecle olan fark senınlede olur denersek,ahahaha aynen ya nezaman beyın taktık bız :D vıdeolarda baya hızlı olunca sanırım beyın var sandın ama malesef be kardesım henuz yok beyın :D
Yavaşşşşş geç K vtec :)
bu tarz yorumlarınla çok sivrilmeye başladın sen, uyarıyorum ts vtec :D:D:D
dedımkı ben kvtecle olan fark senınlede olur denersek,ahahaha aynen ya nezaman beyın taktık bız :D vıdeolarda baya hızlı olunca sanırım beyın var sandın ama malesef be kardesım henuz yok beyın :D
DeneyeLimde bi bakalım nası bi fark oLuyomuş ya hatta k vtec te geLsin oLmadı senin araçta bi sıkıntı yoksa sende getir hepsini aradan çıkartaLım ;)
BMK TypeR
21-07-2008, 12:30
DeneyeLimde bi bakalım nası bi fark oLuyomuş ya hatta k vtec te geLsin oLmadı senin araçta bi sıkıntı yoksa sende getir hepsini aradan çıkartaLım ;)
kenan ne gider yaptın be:)
way way way... egzantrık beyınlısı gecemedıde neyse.. tamam ayarlıycaz bı deneme ;)
yaZık Olmus Yaa kacır Kacır Bı Gebzeye Kadar qıderSIn artıkı:)
ahh Orda Ben Olcakdım Nissan Prımera Gt PeSımden qelemezdı hıc bırı:)
Subaru Got Olmus Hacu Saxo Masllh kardes Kazasız belasızz:=) Amın Bole Subaruların eLlerıne vermeye devam et kardes:=)
yaZık Olmus Yaa kacır Kacır Bı Gebzeye Kadar qıderSIn artıkı:)
HAcıı masllh dıorum Sana G R harbı fenaa ıyıu yuruo Makınee:=)
Foruma girdiğin andan itibaren yazdığın 4 mesaj bu ....
İlk önce kendini tanıt forumda ve üslübuna dikkat et burası dingonun forumu deil ...
BMK TypeR
24-07-2008, 10:24
Foruma girdiğin andan itibaren yazdığın 4 mesaj bu ....
İlk önce kendini tanıt forumda ve üslübuna dikkat et burası dingonun forumu deil ...
ahahahahaha
maaşallah valla çok güzel yürüyor araç
H22Power
26-07-2008, 12:45
Eds güzel yürüo maaşallah reşit abi sen ne diosun bu konuda yılların eskitemediği type-r pilotu olarak?