Orijinalini görmek için tıklayınız : satın alınan arabayı aynı gün satışa çıkarmak
blackweb
05-11-2013, 15:13
enayi insanların yapacağı bir davranıştır.
evet sevgili dostlar bahsi geçen susuz enayi benim itiraf ediyorum.
pazar sabahı kankam aradı "olum gel araba pazarına gidelim, hem sen araba bakıyordun belki alırız" deyince "tamam lan" deyip fırladım yataktan, pazarda 90 model passat benzinli 2.0 gl bulduk, araba temiz, on numara beş yıldız, sahibinden, biniciler için, alana şimdiden hayırlı olsun, pazarlık sünnettendir deyip 7.000 liraya aldık, buraya kadar her şey süper.
bu sabah işlemleri halledip arabayı aldım, satan kişi gülerek, ( neden gülüyorsa? )
"abi arabada gram benzin yok, en fazla 2 km gider, şurada benzinlik var istersen fulle baba" deyince olur dedim, ama neden gülüyorsun dedim? "yok bişey abi, ahahaha aklıma bişey geldi senle alakalı değil" dedi, iyi amk dedim, çektim benzinliğe.
adam "istersen fulle baba" dedi ya, hipnoz olduk. pompacıya "fulle baba" dedim, "tabi ki" deyip pompayı taktı ardından tüm camları silmeye başladı. ben de boş durmayıp içine falan bakıyom arabanın.
tık diye bi ses geldi pompadan, fulleme sesidir bu, depo doldu anlamına gelir. pompaya baktım
--- blue screen ---
litre fiyatı (97 oktan) : 4,84
litre : 71,40
toplam : 345,5 tl
--- blue screen ---
345? 345? 345? 345? dedim "bi yanlışlık olmasın?" pompacı "yok abi yanlışlık, verdiğimiz belli" dedi.
peki deyip, 500 tl limitli kredi kartım ile 345,5 tl ödeyip eve geldim, arabamı satıyorum sevgili dostlar.
sahibinden satılık passat 2.0 gl , pazarlıksız son fiyat 7.345 tl.
alana şimdiden hayırlı olsun.
Dipnot: Hikaye üyesi olduğum bir sözlükten alıntıdır, çok gülmüştüm okuyunca, yazan yazar da gene sözlükten arkadaşımdır :)
espiri nedir burda, deponun cok buyuk olması mı :D
Deposu büyük araba kullanamama fobisi mi varmış anlamadım ?
ibretlik hikaye gerçekten ama ben gülemedim nedense
mhp nin 40.yılı kutlu olsun
benzin pahalı olduğu ve para yetiştiremeyeceği için satıyor arabayı , benim civic si 'ı satma kafamla aynı kafa :D
SekoLive
05-11-2013, 15:21
bende lagunayı aldım izmirden, benzinliğe çektim fulle dedim 60 litre aldı sonra 2 sene bindim öyle yani :D
blackweb
05-11-2013, 15:21
Espriyi sözlük mantığıyla bakınca anlayabilirsiniz kanımca :)
blackweb
05-11-2013, 15:22
benzin pahalı olduğu ve para yetiştiremeyeceği için satıyor arabayı , benim civic si 'ı satma kafamla aynı kafa :D
Depozedeler gelmeye başladı :) :) :D:D
trajikomik bir olay oldugu için sanırım
blackweb
05-11-2013, 15:23
sözlük mantığı nedir ?
Bunu nasıl anlatayım şimdi burda, bayanlara ofsaytı anlatmakla eşdeğer olsa gerek :):o
koltuktan aşağı düştüm
(ne diyim artık?)
playhard
05-11-2013, 15:23
Espriyi sözlük mantığıyla bakınca anlayabilirsiniz kanımca :)
burda ekşici zor hep incici hep daşşak :D
:D gecmıs olsun hocam, 50 ,50 alın hep o zman koymuyo insana :D
blackweb
05-11-2013, 15:24
burda ekşici zor hep incici hep daşşak :D
Haliyle bizde ekşici değiliz zaten :):):o
bende lagunayı aldım izmirden, benzinliğe çektim fulle dedim 60 litre aldı sonra 2 sene bindim öyle yani :D
aaah ah clio nun depoyu 65tl ye doldurmuştum aldığımda 2002de, hala saklarım fişini:D
5 liraya deponun taştığı günler...:p
SekoLive
05-11-2013, 15:32
BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ'NÜN KAPATILMASINA CANLI YAYINDA BÖYLE TEPKİ GÖSTERDİ - Hürriyet TV Haber (http://webtv.hurriyet.com.tr/2/56554/25050229/1/canli-yayinda-vatandas-tepkisi.aspx)
free-hifi
05-11-2013, 15:33
pazardaki adam açık olarak çakmış ona gülüyor
Bunu nasıl anlatayım şimdi burda, bayanlara ofsaytı anlatmakla eşdeğer olsa gerek :):o
abartıyosun biraz sanki yıllarca ekşisözlükte yazdım dediğin gibi bi mantıkta durumda yok gayet komik değil hikaye belki trajikomik diyebiliriz :)
bunu satıp mobilet alcak heralde :s
bende geçen f430a benzin alırken gördüm gaz alıyor fakirler ya gazlı araba yapmışlar ne hallere düştük
blackweb
05-11-2013, 15:36
abartıyosun biraz sanki yıllarca ekşisözlükte yazdım dediğin gibi bi mantıkta durumda yok gayet komik değil hikaye belki trajikomik diyebiliriz :)
Göreceli :)
blackweb
05-11-2013, 15:37
BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ'NÜN KAPATILMASINA CANLI YAYINDA BÖYLE TEPKİ GÖSTERDİ - Hürriyet TV Haber (http://webtv.hurriyet.com.tr/2/56554/25050229/1/canli-yayinda-vatandas-tepkisi.aspx)
Lanet olsun bu taygır vuda ya :D :D :D
blackweb
05-11-2013, 15:37
bende geçen f430a benzin alırken gördüm gaz alıyor fakirler ya gazlı araba yapmışlar ne hallere düştük
Almazsınız siz benzinlisini alırsınız olur biter :)
turkerrr
05-11-2013, 15:40
anlatım güzeldi ben güldüm :D
bende 3 sene yazardım eksısozlukte, baktım olacak gibi degil 400 lıraya sattım hesabı :d kurtuldum :)
blackweb
05-11-2013, 15:44
Ekşi bayıyor artık, ben de uzun süre ekşi inci ve ulu da yazdım, şuan hepsini bıraktım inciye bakıyorum zaman zaman, en içten samimisi orası çünkü, zaten burda sözlük ismi önemli değil, ayrıca yukarda "yıllarca yazdım ekşide" diyen hako nick li arkadaşa da p.m. attım nickini sordum, belki tanıdık çıkarız diye ama hala cevap yazmadı pc başından ayrıldı heralde :) :)
SULTANOGLU
05-11-2013, 15:47
500 tl litli kredi kartinla ozman almasaydin benzin.
Bende bu mantikla bakiyorum. Yiyemiycegin taragin altina yatmiycaksin
blackweb
05-11-2013, 15:49
500 tl litli kredi kartinla ozman almasaydin benzin.
Bende bu mantikla bakiyorum. Yiyemiycegin taragin altina yatmiycaksin
Kartın limiti ne alaka şimdi ? Depo fullemeyi yenilcek bi tarak olarak görüyorsanız bişi diyemiceğim :)
tüh bak 97 oktan almasaymıs daha az mikilirmiş ozmn
SOMEONESPECIAL
05-11-2013, 15:53
O modellerde yedek depo var. Her iki depoyuda doldurmuşsun fulle deyince.
O tık sesi de 2. depoya geçtiğinde geliyor.
blackweb
05-11-2013, 15:54
O modellerde yedek depo var. Her iki depoyuda doldurmuşsun fulle deyince.
O tık sesi de 2. depoya geçtiğinde geliyor.
Bilgi için teşekkür ederim fakat tekrar hatırlatıyorum, benim passat marka bir aracım yok hiç olmadıda bu hikaye sözlükten bir arkadaşımızın başına gelmişti geçen sene yani 2012 sonunda :))
Ben ogrenci isi Hep 20 liralik aliyorum, ibreyi bile oynatmiyo sadece isigi sonduruyo. Sukur ki benzin kibrista biraz daha ucuz trden :D
Aracı sattımı bari arkadaş?
Low-Rider
05-11-2013, 16:26
keh keh keh .
Sonunu boyle bilseydim okurmuydum
yusufiii
05-11-2013, 16:49
:beuj: Sonunda farklı şeyler bekledim.
SULTANOGLU
05-11-2013, 16:51
Kartın limiti ne alaka şimdi ? Depo fullemeyi yenilcek bi tarak olarak görüyorsanız bişi diyemiceğim :)
500 tl lik kartla 345 rl fulledi diye satmiyomu bu adam bu arabayi. Benim mantigim adama gore tarak.
Sen soLuk mantigini acikla ozaman yada git sozlugunun ustune otur
blackweb
05-11-2013, 16:57
500 tl lik kartla 345 rl fulledi diye satmiyomu bu adam bu arabayi. Benim mantigim adama gore tarak.
Sen soLuk mantigini acikla ozaman yada git sozlugunun ustune otur
Limiti söylemesi orada detaydır, konuyu anlamamşsın, tarak konusu sana göre hoş olabilir tabi, ben sözlükte oturmaya devam ederim sende kendi mantığının üzerine otur ozaman ne diyeyim.:)
SULTANOGLU
05-11-2013, 17:00
Limiti söylemesi orada detaydır, konuyu anlamamşsın, tarak konusu sana göre hoş olabilir tabi, ben sözlükte oturmaya devam ederim sende kendi mantığının üzerine otur ozaman ne diyeyim.:)
Senmisin aracini satan ?
blackweb
05-11-2013, 17:02
Hayır ben değilim. Sonunda yazıyor zaten alıntı olduğu.
SULTANOGLU
05-11-2013, 17:09
Ozaman sana giren cikan ne onu anlamadim ?
blackweb
05-11-2013, 17:13
Arabayı satan sendim galiba ?
SULTANOGLU
05-11-2013, 17:16
Nasil sikmisim dimi satin alani, pompacida bendim ohhh pompalamaya doyamadim
bende adamlar depoyu fulletip kaçtılar sandım
Hergün 100km yol yapıyodum ben onunla artık sen düşün :D
Gülünecek bir şey yok bence.
50-100 liralık almak neyine yetmemişte gaza gelip fulletmiş? Sonra yakıtı da üzerine ekleyip satar, eve gidene kadar yaktığı 5tl de karı olmuştur eminim ki.
Fıkrasına Gülünmeyen Adam - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=8144l37GS-c)
Day Walker
05-11-2013, 17:40
Nasil sikmisim dimi satin alani, pompacida bendim ohhh pompalamaya doyamadim
Faşist narsist kalpsiz yaratık pis mahlukat :D
Aklımada dayı geldi :D
hayatımdan 5 dakika daha çalındı.
Post mu kasıyorsunuz pıtırcıklar kilitleyimde çok kasamayın boğazınızda kalsın.