Orijinalini görmek için týklayýnýz : Ankara'da Kaporta-Boyacý Önerisi
selamlar;
c2' me arka spoiler ve marþpiyel aldým.onlarýn boyanmasý ve montajý yapýlmasý gerekiyor.ayrýca yan aynalarýmda fena durumda onlarýnda zýmparalanýp tekrar beyaza boyanmasý gerekiyor.bir kaç tane daha ývýr zývýr plastik parça boyanacak.birazda rötuþ isteyen yerler var.ankarada bu iþi hakkýný vererek yapacak boyacý-kaportacý öneriniz var mý?parçalarýn fýrýnda boyanmasý tercihim.düzgün iþçilik olsun, fiyatta çok uçuk olmasýn.çok istedim biliyorum ama var mýdýr böyle bir yer ankarada?:Dyarýn birkaç yere gideceðim fiyat ve bilgi almak için, sizinde öneriniz varsa onlara da gidebilirim.teþekkürler.:)
CasabLanca
05-11-2013, 23:47
yavuz oto kaporta her türlü iþini görür
Yavuz Otomotiv | Şaşmaz, Etimesgut, Ankara, Türkiye | Arabalar - Kaporta Tamiratı ve Boyama | Yellowpages.com.tr | Oto Sanayi Sitesi 1. Cad. 2573. Sok. D:11/a-b (http://www.yellowpages.com.tr/tr/profile/yavuz-otomotiv/ankara/MTAyNzM0NQ==/)
Arkadasimin servisini oneririm isclikleri fiyatlari gayet iyidir
Yarin bende gitcem
0530 494 87 94
Varan oto kaporta.
Sasmaz'da.
gür oto var ünsal abi 88 iwedýk de istersen numarasýný pm atarým iþçilik on numara
selamlar;
önerilere kulak týkayýp fiyatýnda uygun olmasý sebebiyle þirket araçlarýný býraktýðýmýz kaportacýya býraktým c2 mi.sözde tanýdýk..arka tamponun ortasýnda hafif bir göçük vardý o yapýlacaktý.tamponun altýndaki çýtada da yamukluk vardý o düzeltilecekti.marþpiyel ve spoiler boyanýp takýlacak yan aynalarýmda baþtan zýmparalanýp boyanacaktý.bir ön eklerdeki boya atmasýndan dolayý onlarda komple zýmparalanýp baþtan boyanacaktý..
neyse býraktým aracý cts günü aldým.marþpiyeli astarlý vaziyette(tek katman astar var pütürlü yüzeyi) aracýn üzerine takýp, aracýn üzerinde boyamýþlar.boyadan önce bir daha astar atýldý mý emin bile deðilim.atýldý dedi fakat yakýndan baktýðýnýzda yüzey fazlasýyla pütürlü ve boya dalgalý.portakal kabuðuna benziyor desem cuk oturur herhalde.ton farkýda var üstüne.üstelik fiber parçayý direk takmýþ arabanýn üzerinde ne bir adam gibi düzeltme ne bir iþçilik var.spoilerinde marþpiyelden pek bir farký yok.o da ayný þekilde pütürlü ve boyasý dalgalý bi enteresan..spoileride hafif yamuk takmýþ.zaten bu kadar yazýdan sonra yan aynalarýnda halini tahmin edebiliyorsunuzdur.arabanýn üzerinde boyamýþ gayet net.
asýl bomba ise arka tampon.arka tamponu düzelteyim diye ýsý vermiþ tamam ortadaki 6-7 cmlik göçüðü düzeltmiþ ama tamponun orta kýsmý bombe olmuþ resmen.yamuk olan çýta iyice yamulmuþ.çýtayýda plastik kelepçe ile düzeltmeye çalýþmýþ kötü bir þaka gibi..tabi ustaya(!) kýzmýyorum hata bende.ucuz etin yahnisi yavan olur bir kez daha anlamýþ olduk.:)pazartesi doðru düzgün bir usta bulabilirsem býrakýcam aracý.umuyorum bundanda o verdiðim parayý geri alýcam.
bunlarý buraya yazmamýn sebebi aracýný kaporta-boyaya sokacak arkadaþlara-abilere örnek olsun.iyi araþtýrmak lazým.bana da çok güzel bir tecrübe oldu.býrakýn kazayý kaportada rötuþ dýþýnda boya olmayan araba pertten çýkma kazalý saðý solu yamuk arabalara benzedi.
bu da spoilerin fotosu biraz yakýnlaþtýrabilirseniz dediðimi anlayabilirsiniz.:)
http://imageshack.us/a/img545/1681/895m.jpg
blumenberg
10-11-2013, 14:49
yaþanýlmadan öðrenilmiyo fakat hem öneri isteyip hem de uymamak enterasan
yaþanýlmadan öðrenilmiyo fakat hem öneri isteyip hem de uymamak enterasan
fiyattan dolayý kafamý çeldi..bi arkadaþýmýn önerdiði yer var yýldýrým kaporta boya adý.yarýn oraya gidicem fiyat alýcam bakalým.
fiyattan dolayý kafamý çeldi..bi arkadaþýmýn önerdiði yer var yýldýrým kaporta boya adý.yarýn oraya gidicem fiyat alýcam bakalým.
Arkadaþýmýn babasýnýn yeridir.Ýþçiliði gayet iyidir..
Arkadaþýmýn babasýnýn yeridir.Ýþçiliði gayet iyidir..
ayný yerden bahsediyoruz deðil mi?sahibi serdar yalçýn olan, oðlunun ismi de yiðitcan dý sanýrým.
Tekrardan arkadasimin servisi oneriyorum
Kaporta ve boyada yuksek kaliteli malzemelerle calisma yaptiriyor
Tekrardan arkadasimin servisi oneriyorum
Kaporta ve boyada yuksek kaliteli malzemelerle calisma yaptiriyor
tamamdýr yarýn yýldýrýma gideyim anlaþamazsam dediðiniz yere de bir uðrarým.numara ilk mesajýnýzda yazdýðýnýz numara deðil mi?bir de adýna dediðiniz yerin?
tamamdýr yarýn yýldýrýma gideyim anlaþamazsam dediðiniz yere de bir uðrarým.numara ilk mesajýnýzda yazdýðýnýz numara deðil mi?bir de adýna dediðiniz yerin?
Aynen yukaridaki numara
Limit oto servis adres olarak sasmazdan cayyoluna giderken son isiklarda arvento oto takip var hemen 2-3 yan dukkan
sinanbaysal
10-11-2013, 18:19
Bende ön arka tamponu 150 lýraya boyatmýstým . Orjýnal sýfýr tampon 3 haftada ufak ufak boya atmaya basladý :D
Bende ön arka tamponu 150 lýraya boyatmýstým . Orjýnal sýfýr tampon 3 haftada ufak ufak boya atmaya basladý :D
sanýrým sizinkine de astar vs. atýlmamýþ..
ayný yerden bahsediyoruz deðil mi?sahibi serdar yalçýn olan, oðlunun ismi de yiðitcan dý sanýrým.
Yok benim dediðim yer orasý deðil, yýldýrýmlar karýþmýþ.Benim dediðim yerin sahibi Ahmet Yýldýrým.
herkese selamlar;
arkadaþýmýn önerdiði kaportacýya gittim bugün.arka tamponum düzgün bir þekilde düzeltildi.diðer parçalarýn tekrar boyanmasý vs. ise aralýk baþýnda yapýlacak.marþpiyelleri takan usta(!) arka-ön çamurluklarýn üstüne perçin atmýþ.resmen delmiþ üzerinde gram boya bulunmayan arabayý.bunlardan dolayý þimdi iþçilik çok daha fazla artacak.ne diyeyim bu da kulaðýma küpe olsun.herkese iyi forumlar..
bu arada þaþmazda art garage hakkýnda herhangi bir bilgisi olan var mý?boya-kaporta iþçiliði konusunda.