Orijinalini görmek için tıklayınız : Detailing Yardım
serdar_yuksel06
06-11-2013, 01:02
Arkadaşlar aracımda cizikler oluşmaya başladı. yıkadıkca ortaya cıkıyo canımı sıkıyor. bunun için amatör'ce kullanabileceğim hangi malzemeler var. hem ciziklerin gitmesi hemde aracımın artık parlamasını istiyorum. Öğrenciyim ankarada makul fiyatlara beraber yapabileceğimiz kişiler varsa onla beraberde yapabiliriz. Dışarda yaptırmak istemiyorum benim en kötüm onların iyisinden bana göre iyidir :p elimde şuan meguiars şampuanı mevcut başka ne kullanabilirim
serdar_yuksel06
06-11-2013, 21:58
kimse bilmiyomu ?
Cok cizik yoksa makinayla meg 205 geç bide cila yapar bi derece mutlu eder seni
d.berkay
08-11-2013, 09:17
Fiestalarin boyasi genelde cok sert degildir.
Aracinizin rengini soyleyebilirseniz urun tavsiyesi yapabilirim..
en en en basitini söyluorm adam gibi çizik almak ıstıosan glaze surup ustune hard wax atcaksın collinite gibi.
d.berkay
08-11-2013, 11:32
Nanolex Nanowax öneririm. Hem elle uygulayıp yüzeydeki çizikleri saklayabilir hem de koruyucu etkisi yüksek olduğundan tek ürünle hem parlaklık hem de koruma sağlayabilirsin.
Daha uygun alternatif isterseniz AutoGLYM SRP tavsiye ederim.. Az da olsa koruma etkisi var ama daha iyi verim alabilmek için üzerine bir kat da temizleyici özelliği olmayan wax uygulamak gerekir.
Nanolex Nanowax öneririm. Hem elle uygulayıp yüzeydeki çizikleri saklayabilir hem de koruyucu etkisi yüksek olduğundan tek ürünle hem parlaklık hem de koruma sağlayabilirsin.
Daha uygun alternatif isterseniz AutoGLYM SRP tavsiye ederim.. Az da olsa koruma etkisi var ama daha iyi verim alabilmek için üzerine bir kat da temizleyici özelliği olmayan wax uygulamak gerekir.
söylediğiniz ürünün herhangi bir sitede bana ilan verebilirmisiniz nanolex nanowax olanı teşekkürler
d.berkay
08-11-2013, 14:43
Satış ilani var mı bilmiyorum. Onurcan Bey yardımcı olacaktır.
işte sıkıntı burada isim söyleniliyor ama ürün kendisi yok ortada
d.berkay
09-11-2013, 21:31
Bu durumda alternatif urunleri tercih edebilirsiniz..