Orijinalini görmek için tıklayınız : focus 1.6 darkline yürütmek ?
merhaba arkadaşlar ilk aracım 2.0 sport trenddi kaza sonucu perte çıktı daha sonra 1:6 darkline bi araç buldum almayı planlıyorum araç çip ile 140 beygir dediler fakat kafamda soru işaretleri var 2.0 dan inip buna binersem çokmu yavaş kalır 2.0 bile tatmin etmiyordu bu aracı yürütebilirmiyim ? Maddi açıdan fazla açılcak imkanımda yok görüşlerini yardımlarınızı bekliyorum
Chip ile 140 bg çok astronomik geldi bana..
Chip ile 140 bg çok astronomik geldi bana..
araç sahibi öyle söyledi emin değilim ama bu 1.6 darkline moturunu yürütebilirmiyim ?
Maddi açıdan fazla açılcak imkanımda yoksa bulaşılmaz bence. Ayrıyeten ciple nasıl o beygirler alınmış araba turbo olsa anlaşılır :)
Araç sahibi sen heyecanlan diye demiştir.Dark Line donanımla ilgili bir terim benim bildiğim.Motor 1.6l zetec 100 hp diye biliyorum. Sana her halukarda yavaş gelicek araç 0-100 13 sn civarı.Karar senin.
Onur Fatih
06-11-2013, 21:22
Focus 1 iste ayni motor donanim karoser farketmez o motor 100 beygir sanziman gereksiz uzun
Motordan bsey bklememk lazim her atmosferik gbi sinirli turbolancaksa tatmim eder :)
yorumlar için teşekkür ederim peki yaptırmaya kalksam tahminen minumum fiyat nedir ve ne yaptırmam gerekicek ?
Bu motorla daha önce hiç uğraşmadım ama üç aşağı beş yukarı rakamlar belli piston kol egsantirik ecu şanzıman için bana bu arabaya çok sevdalıysan harca para fakat o meblağlara daha hızlı seni daha çok tatmin edecek araçlar bulabilirsin derim.
Onur Fatih
06-11-2013, 21:34
5-6 bin tl
Bu motorla daha önce hiç uğraşmadım ama üç aşağı beş yukarı rakamlar belli piston kol egsantirik ecu şanzıman için bana bu arabaya çok sevdalıysan harca para fakat o meblağlara daha hızlı seni daha çok tatmin edecek araçlar bulabilirsin derim.
Teşekkür ederim aydınlattığınız için :) 20 bin tl e kadar sanırım hızı tatmin edicek ve şık duran başka araçlar bakıcaz :)
5-6 bin tl
teşekkürler
Kesene göre temiz bir 306 gti veya 206 rc bakabilirsin aslında Rc biraz pahalı olur ama hoş olur sanırım.
Kesene göre temiz bir 306 gti veya 206 rc bakabilirsin aslında Rc biraz pahalı olur ama hoş olur sanırım.
206 rc alırımda almasına binemem ama o araca gücüm yetmez :)
1.6 focus ömür törpüsü. Bir arkadaşımız baya uğraştı ama olmuyor olmuyor. :)