Orijinalini görmek için tıklayınız : Medcezir
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
olaylar,,, olaylar..
mira hamile - yamanın yanında yine bir kız - entrika - aksiyon tam Türk filmi gibi oldu :D
https://www.youtube.com/watch?v=-F2uhs8vS04
Genelde fragman izlemek prensibim değildir heyecanı kaçmasın diye ama son fragmanı izledim :) aman ortalık karışıyor dedim ama şimdi diziyi izledim ve hiçte öyle değil bence :)
Miraya gelen mesajlar o kaleci elemandan gelen orkunla hemşirenin restorandaki görüntüleri bence :) diye tahmin ediyorum ama, bakalım artık ?
şimdi sıçtın yaman efendi :D
UmutBuran
11-04-2015, 08:52
Bence yamana birşey olmaz, anlatır durumu zaten o almanyadaki kadında isteksizdi resimleri atmak için, tabi mira inanırsa gerçi mira 3. şahışlar aramıza giremez artık gibisinden birşey söylemişti birkaç bölüm önce, artık birazda şu orkunu köşeye sıkıştırsalarda onu izlesek, yavaş yavaş oda olacak sanki
Bencede ters köşe olucak futbolcu attı msj. Birde Almanyadaki hatun vicdan yaptı gibi :)
UmutBuran
11-04-2015, 10:01
ard arda geldi mesajlar yalnız, futbolcu sadece bir video çekti bakalım haftaya göreceğiz, büyük ihtimal miraya resimler gelmiş olabilir
simdi seyrettimde resimleri mesaj atmıcakki, leyla hesabından paylas hastag de koy yamaaan diye diretti özellikle. acaip bir sondu orkunun orda olacagını, miradan once hemsireyi ayarlyıp onu gondermeyi, yamanın direk miranın oldugu banka gelmesi gibi anlam veremedigim kısımlarda mevcut :D
crazydog
12-04-2015, 08:03
MEsaj ne geldi çok merak ettim yanlız
ÜSTÜNERC
12-04-2015, 17:02
panık yapmayın miraya kesin indirim var mesajı gelmiştir.Ters köşe yapacaklar :)
simdi seyrettimde resimleri mesaj atmıcakki, leyla hesabından paylas hastag de koy yamaaan diye diretti özellikle. acaip bir sondu orkunun orda olacagını, miradan once hemsireyi ayarlyıp onu gondermeyi, yamanın direk miranın oldugu banka gelmesi gibi anlam veremedigim kısımlarda mevcut :D
Yaman alamanyadayken kaleci ile o mevzuyu ayarladı moruk :) o yüzden direk adrese geldi..
bi sahnede telefon konuşmasını tam göstermedi hatırlarsan
Yaman alamanyadayken kaleci ile o mevzuyu ayarladı moruk :) o yüzden direk adrese geldi..
bi sahnede telefon konuşmasını tam göstermedi hatırlarsan
ayar oluyorm şu mevzu geçtikten sonra geri gelip anlatılma hikayelerine ne söliceksen bastan sole arkadas :D
bigün gelinde toplu Medcezir yapalım FF'de :hehe:
By_HaNNibaLL
14-04-2015, 13:10
Dizi de herkez farkli bi maddenin kafasini yaşiyo ulan.
Valla gazeteci ye üzüldüm selim yımırta gibi basiyodu :) herşey sona erdi
ayar oluyorm şu mevzu geçtikten sonra geri gelip anlatılma hikayelerine ne söliceksen bastan sole arkadas :D
bigün gelinde toplu Medcezir yapalım FF'de :hehe:
Davet ediceniz gelicez, daha mangal yapacağdık :D
By_HaNNibaLL
17-04-2015, 09:25
miranin hamilelik yalan oldu anlaşilan orcun alaman helgasini getirdi galiba.
Da bu mertle eylül e hayirdir :D Mert pilavyerlikten playboyluğa adim atiyo sanirim cok sexli bölümler gelir artik da diziye neşe gelir.
Dizi turbo d16 gibi kim gaz cekme kiriliyo
UmutBuran
17-04-2015, 09:48
Bizim küçük mert basıncı açıyor karikatürcüye yürüyor
Umut melek
17-04-2015, 15:05
Fragman yokmu ya her Girdiğimde konuya Bakıp fragman görüp makara Yapıyorduk :D
olmazmı :)
https://www.youtube.com/watch?v=W5Uvgz4oJvU
https://www.youtube.com/watch?v=W5Uvgz4oJvU
https://www.youtube.com/watch?v=2Zx4P3_x0Fo
https://www.youtube.com/watch?v=2Zx4P3_x0Fo
orjinal hikayeye geri dönmüş biraz boyle gider mert baska bir ablaya yazıyordu gerçi editöre degil ama eylül aynen orjinaldeki mertin ortakla cıkıyordu. muhtemelen bu sezon sonuna kadarda böyle gider :)
altugkocer
17-04-2015, 15:13
bu dizinin orjinalinin adı ne :) bir de izlenmeye değer mi boş vakitlerde ??
bu dizinin orjinalinin adı ne :) bir de izlenmeye değer mi boş vakitlerde ??
The O.C :D yada açılmıs haliyle Orange Country
değer 40'ar dakikalık bölümler var ama medcezirin 5 bölümüne eş deger atraksiyon entrika vs var tek bölümünde :)
altugkocer
17-04-2015, 16:05
The O.C :D yada açılmıs haliyle Orange Country
değer 40'ar dakikalık bölümler var ama medcezirin 5 bölümüne eş deger atraksiyon entrika vs var tek bölümünde :)
ozaman izlenecekler sırasına koyayım o.ç yi :D
Gökhan Bilgin
17-04-2015, 16:33
Falcı ablanın eylüle dediğini es geçmeyelim adında z harfi geçen birisi olacak hayatında demişti sivri zeka eylülde serezdeki z'den yürümüştü :D uzay her türlü eylüle yürür :D
Yeni fragman gelmiş..
https://www.youtube.com/watch?v=CzzS8Q_LWOc
UmutBuran
22-04-2015, 09:23
şu arka fonda çalan şarkı merak uyandırdı doğrusu, atraksiyonlu bir bölüm olacağa benziyor
i-vtec07
22-04-2015, 09:30
bu dizinin adı burdada o.ç olmalıydı :D
bu bir polisiye dizisidir.
sanırım 7-8 bölüm oldu izlemeyeli :) yeditepe üni yolu uzerınde güzel büyük bi cafe var göbeğin başında adını unuttum dün cekimler oradaydı , orkunun manitası galiba dışarda duruyodu hayatımda bu kadar zayıf bir kız daha gördügümü hatırlamıyorum, iskeletordan dönme
i-vtec07
28-04-2015, 13:23
sanırım 7-8 bölüm oldu izlemeyeli :) yeditepe üni yolu uzerınde güzel büyük bi cafe var göbeğin başında adını unuttum dün cekimler oradaydı , orkunun manitası galiba dışarda duruyodu hayatımda bu kadar zayıf bir kız daha gördügümü hatırlamıyorum, iskeletordan dönme
hacı abi sende bi teyzeyi görüyon bi orkunun manitayı :) . bu gidişle mira yı sen götürcen yamandan önce :D
https://www.youtube.com/watch?v=M67uz7m5RDU
tam türk filmi gibi olmuş hee,,, ""biz birbirimizi seviyoruz uzaklara gitcez.."" oteki elinde çiçek : ""hata bende kabul ediyorum dön bana"" :D
görcez bakalım cuma günü
Rıdvan :icon_tup:
eylülde tam temiz dayaklık uzaya gel dedi simdi agzı yüzü düştü böyle diyince :D
eylülde tam temiz dayaklık uzaya gel dedi simdi agzı yüzü düştü böyle diyince :D
O tam kaşar ya ilk bölümlerinde rengini belli etmişti zaten :D
Orkun kimle kavge ediyor orda ?
O tam kaşar ya ilk bölümlerinde rengini belli etmişti zaten :D
Orkun kimle kavge ediyor orda ?
Uzayın pampişi Burakla galiba onu andırıyordu :D
Arkadaslar mira ileyamanin gezdigi yerler neresi oyle ya cok guzel
hacı abi sende bi teyzeyi görüyon bi orkunun manitayı :) . bu gidişle mira yı sen götürcen yamandan önce :D
valal tesadüf ya ama midem bulandı diziden artık :D orkunun manita harbiden cok cirkin asfalt olsa üzerinde patinaj çekmem o derece
34btr1907
04-05-2015, 19:46
Arkadaslar mira ileyamanin gezdigi yerler neresi oyle ya cok guzel
kamp yaptıkları yer kocaeli yuvacık barajı, şelalenin olduğu yer aytepeymiş.
guneye gıdek guneye gıdek dıyolardı bende dedım muglayamı gıttıler naptılar :)
Umut melek
15-05-2015, 09:09
Makaralar dönüyordu burda noldu medcezir e böyle :D teyzenin veresi geldi artık tarlada ateş etmeler falan kurumuştu oda haklı :D
Draniela
15-05-2015, 09:18
Yalnız son bölümde gece mert ile yaman sağlam söyledi. şahsen ben beğendim kerpeten ali bozmasaydı daha da dinlenirdi :D
yeni bölüm gelmiş.. heyecan artıyor..
https://www.youtube.com/watch?v=-Px8a3BbSkM
bu arada dizi bu sene 12 haziranda 77. bölüm ile final yapacakmış...
bir dizi daha bitiyor :D
Umut melek
20-05-2015, 16:55
Valla evlilik mevlilik doktor hasta bagirma kapışma cocuktu bebekti derken final erken gelmiş bakıyorduk valla 1.bölümden beri uzatabilirlerdi coluklu çocuklu yokluklu bölümlerle :D
konuyu çip ettiler içinden çıkamadılar bidaha, final normal
dizinin miyadı doldu işleyecek konu kalmadı senarist başarısızlığımı bilemiyorum :) ben bile 10 -20 bölümdür izlemiyorum heralde
valla orjinal hikayenin anasını bellediler en başta orkunun babası ve ender ölünce belliydi sacmalayacakları. oc nin 4 sezonunda olanı 2 sezona yayıp bölümler 2şer saat yaparsan hikayede kalmaz hiç bişeyde kalmaz :D
crazydog
12-06-2015, 07:35
Ve final geldi çattı
Özet geçecek olan var mı?
PiscocuK
13-06-2015, 13:19
Mal *** :)
muratburunce
13-06-2015, 13:28
hiç final gibi değildi çoğu şey havada kaldı mira ameliattan nası çıktı yaman kurşun yedi bıçaklandı ona naptılar bilen yok hoppp 3 ay sonrası diyip işi kestirip attılar...
free-hifi
13-06-2015, 13:59
Aynen çok Salak ca bitti
Selim bari sedef'i götürseydi :D
ben sezon finali diye izlerken adamlar diziyi bitirdiler.
yine bir yaz ve yine izlenicek dizi kalmadı.
Umut melek
15-06-2015, 09:53
Aynen öyle final cok fos oldu ,bence biri ölmeliydi daha etkili son olurdu detaylandırma olmadı bnde begenmedim son bölümü ama genel anlamda son yıllarda izlediğim diziydi ilk sezonda ki insanlık vurguları sınıf ayrımları falan ck yerindeydi sonra sosyeteye bağladılar
doktorlardan sonra bide medcezir başımıza bela olacak gibi , euro starda falan medceziri veriyolardı dün gördüm gliba :D