PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Focus enjektör

bektas_talay
07-11-2013, 22:10
herkesin bildiği üzere 109 hp focus yazılım ile zorlanırsa 135-140 box takılır yazılım yapılırsa 169 hp leri görüyor

fakat benim merak ettiğim bu aracın enjektörleri yakıt neden basamıyor ?

mazot pompasımı ? enjektör delik çaplarımı ? nedir fark yokmu bu enjektör memesini değiştiririm diyen babayiğit ? allah aşkına çok sıkıldım turbo büyütemiyoz bunun yüzünden

ferroo
07-11-2013, 22:25
enjektorlerımı yetmıyo?herkes 200 hp lere kadar yeter dıodu ama...

Onur Fatih
07-11-2013, 22:42
2.0 tdci memelerini incele bence

tdipower
07-11-2013, 22:45
sipariş verdik geliyor takıyorum falan diyordun noldu

emp:)
07-11-2013, 23:01
Enjektör kodlarını yazabilirmisin?(aracın üstünden okuyup)

07-11-2013, 23:03

Üreticileri farklı, olmaz..

Çözümü var fakat tuzlu...

levent
07-11-2013, 23:09

Ucuza enjektör var mı ki herhangi bir dizel için? :)

Pompa değildir, enjektördür bu arada sorunun cevabı bence

07-11-2013, 23:13
Şimdi fark ettim.Box takıp 169hp'yi gördüyseniz, bu enjektörler nasıl yetmiyor onu anlamadım. O zaman box'un işe yaramaması gerekir.

bektas_talay
08-11-2013, 10:11
enjektorlerımı yetmıyo?herkes 200 hp lere kadar yeter dıodu ama...

ya tamam şimdi yetecek ama ben hybrit turbo ile yetinecek biri değilim , yaza ben o turboyu büyütürüm o yüzden daha fazla yakıt lazım bizim enjektör yetmiycek gibi görünüyor üst devire

pompacı olmuyor dedi

sipariş verdik geliyor takıyorum falan diyordun noldu

geliyor doğru onların da yetmeme durumu var moralim bozuk açıkcası

Enjektör kodlarını yazabilirmisin?(aracın üstünden okuyup)

0445-110-188 aracımın üzerinden çıkan

0445-110-259 ise sipariş ettiğim enjektör

hemen öğrenelim , fiyat nedir tuzlu derken belki bütce ayırabilirim.

Şimdi fark ettim.Box takıp 169hp'yi gördüyseniz, bu enjektörler nasıl yetmiyor onu anlamadım. O zaman box'un işe yaramaması gerekir.

box işe yarıyor tabi yakıt basıncı artıyor açıkcası bu aldığım enjektörün yetmiyeceğini söyledi bazı arkadaşlar moralimi bozdu bende ileride turbo büyütücem hybrid turboda fazla kalmam , en aşşağı 1749 takılcak olmadı 20 serisi ve westgate değişikliği

08-11-2013, 10:42
Aracın üzerindeki enjektörler ile sipariş verdiğin enjektörler arasında fark yok.Kodlar değişebilir zamanla fakat teknik özellikleri aynı. Birşey fark etmiyor.

Sadece enjeksiyon zamanları uzatılarak yakıt açılmaz dizel arabada, yakıt basıncıda açılır.Pbox takdığında o güce çıkıyorsan, yazılımlada o güce çıkabilmen gerekir .Rail basıncın ona göre düzenlecenek ecu'dan. 1.6 dizelde rail basınç müşiri 1.800 bar kadar okuyabiliyor.

bektas_talay
08-11-2013, 20:26
Aracın üzerindeki enjektörler ile sipariş verdiğin enjektörler arasında fark yok.Kodlar değişebilir zamanla fakat teknik özellikleri aynı. Birşey fark etmiyor.

Sadece enjeksiyon zamanları uzatılarak yakıt açılmaz dizel arabada, yakıt basıncıda açılır.Pbox takdığında o güce çıkıyorsan, yazılımlada o güce çıkabilmen gerekir .Rail basıncın ona göre düzenlecenek ecu'dan. 1.6 dizelde rail basınç müşiri 1.800 bar kadar okuyabiliyor.

benim enjektör 6 aldığım 7 delikli fark olmadı diyelim , peki napıcaz bu yakıtı içeri göndermenin başka yolu yokmudur ?