Orijinalini görmek için tıklayınız : 350 km / h Suzuki Gsxr 1300 / Hayabusa Adana-Mersin Otoban
limitlerde uzun süre top speed
350 km / h Suzuki Gsxr 1300 / Hayabusa Adana-Mersin Otoban - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=vCYcCj7zVB8)
vCYcCj7zVB8
hakotech
07-11-2013, 22:51
4 tekerin üzerindeyken bile çok tedirğin olduğum 300+ km'ler 2 tekerin üzerinde nasıl olur tahmin bile edemiyorum..korkutucu km'ler..Allah c.c kaza bela vermesin inşallah,ben bu motorsporları sevdamı hevesimi yitiriyorum heralde..artık bu tarz şeyleri izlerken bile korkuyorum.. :S
cerkez_kral
07-11-2013, 22:57
yarım depo yaktı :=) kaç dakika sürdü abi
sürekli dip gaz 7 dakikada yarım depo yemiş neredeyse :))
Herif mermiden hızlı gidiyo :D
göstergeden yansıyan görüntüye bakarsanız tişörtle sürüyor, herhalde kask harici bir koruyucu bir şey yok iyi cesaret 300+ kmh+tişört
driftboy
08-11-2013, 00:10
adanadan mersine gitti galiba zaten
akucukdogan
08-11-2013, 00:42
Harbiden cesarete hayranım. ayakta alkışlamak lazım. Allahım en ufak kazadan beladan korusun.
7 dk'lık videoda 25 km yol yaptı :D töbe estağfurullah :D
Şaka bi yana tişörtle falan o hızlar Allah korusun
Ses gidis cok iyi masallah
Koruyucu kıyafet olsa bu hızlarda bir etkisi olur mu ki?
Buyuk konusmiyim ama kendi motorlarimla 300+ gitmeyi hic dusunmuyorum. 270-280 yetiyor
O hizlarda korumanin pek etkisi olmaz. Yelek varsa omurganizdan bir kac diski kurtarabilir, olmek yerine bir uzvunuzu kaybetmekle kendinizi sansli sayabilirsiniz. Ya da felc...
motor stok mu ?
Bir de merak ediyorum 300+ süratte yoldaki ufak bir çukur bile motoru savurmaz mı ? Adana mersin otobanı nasıl bilmiyorum ama istanbulda otobanda arabayla bile bu hızlara çıkmak çok riskli yol mayın tarlası gibi.
Tam deli işi :) 160'dan sonra bende kalp ritm bozukluğu başlıyor adam 340 gidiyor
adana-mersin otoyolu bu hızlar için müsait aslında illaki ufak tefek sekmeler yolda bozukluklar olacaktır ama yol genel anlamda çok hafif virajlı hatta hep düz sayılır.süren kimmiş merak ettim açıkcası
63owen63
08-11-2013, 10:51
Mersinden - düziçi (Osmaniye) kadar otoyol nadir ya da hafif virajlı, ama bu hızlar limitlerin çok üzerinde. İbretle izledim.
motorda kısa dıslı var + kadran zaten hatalı. stock dıslı ve sanzuman eskı busa 336km/h yapar. 5 ıle 6. vıtes arası da oyle donmez.
gıttıgı hız max 260-280 arası bısı.
adanalı Ruhi var onun vıdeoları ızleyın foruma da uye
Şahsı fıkrım, Herkezın yapacagı iş deıl.
Bence hayatta kaybedecek bırşeyı olmayan ınsanların zorlayacagı lımıtler...
Tebrıkler...
Kahraman castle
08-11-2013, 11:45
1km lik mesafeyi yaklaşık 10 saniyede gidiyor. normali bu acaba :beuj:
motorda kısa dıslı var + kadran zaten hatalı. stock dıslı ve sanzuman eskı busa 336km/h yapar. 5 ıle 6. vıtes arası da oyle donmez.
Project01's Hayabusa 60 km/h to top - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=SOA4wMkFlVI)
Gps ile hayabusanın real hızı
IcKcCy7aodA
Abi kız arkadaşınla falanmı kavga ettin bu ne ya :D :D
excellency23
08-11-2013, 18:48
geçen sene viyana'da öğrenciydi bu adanalı arkadaş. şimdi napıyor bilmiyorum.
spree1903
08-11-2013, 18:52
bu adam ya deli ya da çok cesaretli
adam tişörtle 340 yapıyor :D kaç dakika acaba adana-mersin o hızlarda
hakan115
08-11-2013, 19:29
125 lik scooter kullanırken kask-mont-eldiven takılıyorum, 110 yaparken irkiliyorum, ezik hissettim videoyu izleyince. Helal olsun mu desem Allah akıl versin mi desem bilemedim.
Allah kaza bela vermesin
masaallah
gercekten korkutucu
Gps ile hayabusanın real hızı
IcKcCy7aodA
Ben 336 KMH yazdım senin koyduğun videoda 204 mph yani 326kmh top speed
ben 10kmh fazla yazmışım kusura bakma öyle kalmış aklımda ***** 5 sene önce biniyordum o kasaya :)
Ben 336 KMH yazdım senin koyduğun videoda 204 mph yani 326kmh top speed
ben 10kmh fazla yazmışım kusura bakma öyle kalmış aklımda ***** 5 sene önce biniyordum o kasaya :)
verdigim video senin yazdığın hızı doğruluyor. gps ile gerçek hız ortaya çıkıyor :icon_tup:
Project01's Hayabusa 60 km/h to top - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=SOA4wMkFlVI)
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
kadran degıstırılmemıs orjınal kadran. 280 lık
5 ten 6 ya atınca motor gıtmek ıstemıyor. arkadasın 350km yapanı cat kesıcıye gırıyor :)
samet_61
09-11-2013, 10:44
cok yasamaz allah kaza bela vvermez ınsallah