Orijinalini görmek için tıklayınız : Palermo
Merhaba arkadaşlar.
Adım Hakan.
İzmir'liyim, 25 yaşındayım. Bir turizm acentasında çalışıyorum. İşim gereği Antalya'da ikamet ediyorum.
Bundan önce Fiat Uno, Skoda Felicia, 106 Gti ve 206 Gti sahibi oldum. En uzun süre kullandığım araç 2002-2005 arasında 106 Gti oldu. Ondan sonra 206 Gti aldım ve araca fazla doyamadan satıp askere gittim :)
Askerden gelince A3 aldım. Modifiye olarak hiç bir şey yapmadım. Sadece Cyclone 6000K Xenon kiti ve 3M cam filmi var. Eğer yavaşlığından dolayı arabayı satmazsam:) ilk olarak 3.5 cm Yay ve mercekli far düşünüyorum.
Saygılarımla
Hoşgeldin Hakan :)
Aktif olman dileğiyle :)
egeturbo
13-07-2008, 17:25
Aramıza hoşgeldin keyifli forumlar sitedeki audi kullanıcıları sana yardımcıda olacaktır uygulamalarda
yusufcan_k
13-07-2008, 17:29
aramıza hosgeldin abi
Hosgeldin kardesim :)
S Line demeyi unutmusuz :D
Hoşbulduk arkadaşlar, emr;)
Hosgeldin kardesim :)
S Line demeyi unutmusuz :D
Hoşbulduk. S-Line bi de maalesef tiptronic :)
scream3057
13-07-2008, 22:37
hoşgeldin hakancım ;) ...
tolga900
13-07-2008, 22:39
hoşgeldin parayı bence görüntüye harca yeterr.:)
hoşgeldin iyi forumlar :)
Çok güzel bir giriş yapmışsınız. Hoşgeldiniz ;)
hoşgeldin palermo:) varmı güzel tribal parçalar:)
Hoşbulduk arkadaşlar tekrar saolun...
hoşgeldin palermo:) varmı güzel tribal parçalar:)
Istanbul Dance In The Club serisi var 40'a kadar hepsini yükledim :) Ama bu forumda böyle bir bölüm yok herhalde maalesef :)
Hoşbulduk arkadaşlar tekrar saolun...
Istanbul Dance In The Club serisi var 40'a kadar hepsini yükledim :) Ama bu forumda böyle bir bölüm yok herhalde maalesef :)
istanbul dance ınthe club 10a kadar var sanırım bende..
bi konu vardı sarkı fılan eklıodu mıllet.. oraya eklıyebılırsın musaıt olduğunda..
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=15523&page=4
istanbul dance ınthe club 10a kadar var sanırım bende..
bi konu vardı sarkı fılan eklıodu mıllet.. oraya eklıyebılırsın musaıt olduğunda..
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=15523&page=4
Bak bu konu iyi oldu :) En azından seçmece bikaç şarkı yükleriz maksat muhabbet olsun :)
Bak bu konu iyi oldu :) En azından seçmece bikaç şarkı yükleriz maksat muhabbet olsun :)
kesınlıkle, beklerız:D
Hoşgedin yeni bir cuppa cuppacımız oldu :D