Orijinalini görmek için tıklayınız : Kİraz kirmizi 306 gti-6 orjİnal Ötesİ :)
Samet306
08-11-2013, 11:56
Aracım orjinal KİRAZ KIRMIZI 1999 Model 07.10.1998 yılında trafiğe çıkmıştır. O dönemin il kiraz kırmızısı olarak İzmir ana bayiye gelmiş ve ilk sahibi olan saygı değer bi abimizden aldık gerçekten bi peugeot hastası:) özenle bakmış saklamaya çalışmış KM. yaptırmamış şuan 62.900 km de daha detaylı ve prof fotolar önümüzdeki günlerde çekicem sizlerlede paylaşıcam.
Rabbim daha iyilerini sizlere nasip eder inş. Herkeze teşekürederim şimdiden:)
GÜNCEL FOTO 5.SAYFA
http://i41.tinypic.com/a4cnr.jpg
İlk yıkaması İstanbulda
http://i41.tinypic.com/vq4q4p.jpg
http://i39.tinypic.com/zlyste.jpg
http://i39.tinypic.com/x1boko.jpg
62.900 km de garaja kapanış:)
http://i40.tinypic.com/70b4m9.jpg
http://i41.tinypic.com/2086x4l.jpg
http://i43.tinypic.com/a0l83o.jpg
Maşşallah eksik etmeyelim..
arsenikli
08-11-2013, 11:58
hayırlı olsun aman nazar değmesin boncuk allah kaza bela göstermesin
guwen_ar
08-11-2013, 12:01
Way way way dedikodular dogruymus demek izmir'de 60 binde kiraz kirmzi oldugu :)
Samet kardesim hayirli ugurlu olsun aman diorm cok iyi bak diorm baban istese bile verme :D
Nazar degmesin kardesim ;)
Hayırlı olsun, MAŞALLAH aracınıza...
maşallah kazasız belasız çok güzel
Maşallah kazasız belasız... Allah utandırmasın aynı şekilde saklansın inşallah... Kiraz GTI-6 nazarlık maşallah... Fazlasıyla orjinal samanlık dediğimiz cinsten...
Boncuk gibi resmen hayırlı olsun Maşallah kazasız belasız :)
maşallah bence hep böyle standart kalsın
maşallah allah kaza bela vermesin güzel saklamak kıymetini bilmek lazım
hey maşallah ya boncuk boncuk bayılıyorum böyle orjinal ve düşük km arabalara ya allah kaza bela vermesin.
Kırmızı olması ve aksesuarlı olması birinin özellikle onu isteyerek getirdiğini gösteriyor.
Genelde opak renkli olanlarda Camlar bile elle açılıyor.
HellRot06
08-11-2013, 12:38
Sıfır 306 GTI desek daha doğru olur sanki :) Maşallah süper ötesi :)
Maşallah hocam umarım hemen bir lip takılıp ardından basılan ve devamı gelen araçlardan olmaz hep böyle kalır.
Maşallah araba cidden çok orjinal görünüyo Allah kaza bela vermesin
slowmotion
08-11-2013, 12:59
maşallah x41
Maşallah allah kaza bela vermesin kardeşim :) Haddinden fazla The Orjinal ;)
vtecburac
08-11-2013, 13:39
Maşallah...
Hayırlı olsun :) Güle güle kullanın güzel araç
SerhatA.
08-11-2013, 13:48
Maşallah boncuk :)
gokhan_205
08-11-2013, 13:49
Masallah gule gule kullanin 2 far 2 sis dewam yaya bile gerek yok orjin kalsin .
mstfcn28
08-11-2013, 13:52
Maşallah çok iyi ya Allah kaza bela vermesin aynı TH gibi:)
emirarslan34
08-11-2013, 14:07
MAŞALLAH gercekten mükemmel. allah kaza bela sorun yasatmasın.
Kırmızı olması ve aksesuarlı olması birinin özellikle onu isteyerek getirdiğini gösteriyor.
Extra aksesuarlar nelerki bu arabada..? Birde manuel cam acma olan gti varmi..?
Samet masallah soyledigin kadar var....Allah kaza bela vermesin...bagaj citali 98 gibi onden 99 koltuklar deri alcantra...ortaya karisik olmus..:) farlari temizle devam....
maşallah kazasız belasız....
Samet306
08-11-2013, 17:11
hayırlı olsun aman nazar değmesin boncuk allah kaza bela göstermesin
Amin cümlemize teşekürederim:)
Way way way dedikodular dogruymus demek izmir'de 60 binde kiraz kirmzi oldugu :)
Samet kardesim hayirli ugurlu olsun aman diorm cok iyi bak diorm baban istese bile verme :D
Nazar degmesin kardesim ;)
Eyvallah kardeşim gizli saklı titizlikle devam:) ama hiç yakıştıramadım dedikodumumu yapıyosun:D:D
Hayırlı olsun, MAŞALLAH aracınıza...
Teşekürler..
maşallah kazasız belasız çok güzel
Teşekürler senin kirazda başarılı.. KG yi bi deniyelim senle özel:)
Maşallah kazasız belasız... Allah utandırmasın aynı şekilde saklansın inşallah... Kiraz GTI-6 nazarlık maşallah... Fazlasıyla orjinal samanlık dediğimiz cinsten...
Amin teşekürler orjinale sadık kalarak saklamaya devam edicem Allahın izniyle son orjinallerden:)
Boncuk gibi resmen hayırlı olsun Maşallah kazasız belasız :)
Teşekürler saolun:)
maşallah bence hep böyle standart kalsın
Şüpeniz olmasın aynen devam:)
maşallah allah kaza bela vermesin güzel saklamak kıymetini bilmek lazım
Aynen öyle böylesi bidaha çok çok zor gerçekten fazlasıyla kıymet bilmek lazım:)
hey maşallah ya boncuk boncuk bayılıyorum böyle orjinal ve düşük km arabalara ya allah kaza bela vermesin.
Teşekürler:)
Aksesuardan kastınızı anlayamadım ayrıca gtı-6 da camlar otomatik açılır kapanır aracım standart görünüme sahip + olarak ekstraları var ama onların fotolarını henüz çekmedim ilerleyen günlerde paylaşıcam:) yorumunuz için teşekürler..
Sıfır 306 GTI desek daha doğru olur sanki :) Maşallah süper ötesi :)
öylede diyebiliriz dışı gibi içide muazzam:) teşekürler:)
Maşallah hocam umarım hemen bir lip takılıp ardından basılan ve devamı gelen araçlardan olmaz hep böyle kalır.
kesinlikle bu araçda orjinale sadık kalınıcak basık olanıda var ama:)
Maşallah araba cidden çok orjinal görünüyo Allah kaza bela vermesin
maşallah x41
saolun teşekürler:)
Maşallah allah kaza bela vermesin kardeşim :) Haddinden fazla The Orjinal ;)
Eyvallah kardeşim saol:)
Maşallah...
Eyvallah saol...
Hayırlı olsun :) Güle güle kullanın güzel araç
teşekürler:)
Maşallah boncuk :)
Masallah gule gule kullanin 2 far 2 sis dewam yaya bile gerek yok orjin kalsin .
Eyvallah saolasın şuan hiç düşünmüyorum bozmayı orjinal far sis devam
Maşallah çok iyi ya Allah kaza bela vermesin aynı TH gibi:)
Eyvallah saolasın renk olarak olabilir:)
MAŞALLAH gercekten mükemmel. allah kaza bela sorun yasatmasın.
saolasın teşekürler..
Samet masallah soyledigin kadar var....Allah kaza bela vermesin...bagaj citali 98 gibi onden 99 koltuklar deri alcantra...ortaya karisik olmus..:) farlari temizle devam....
Aynen öyle abicim 98 çıkışlı 99 Tropikal KİRAZ olmuş :) Farlar ufakdan temizlenicek abi senin için özel araç içi foto çekicem:)
maşallah kazasız belasız....
Teşekürler saolun..
Kilometresi orjinal ise çok iyi korunmuş,muhafaza edilmiş...İyi bulup çıkarmışsınız..
Hayırlı olsun...İyi günlerde kullanmanızı dilerim...Renk gerçekten çok güzel....
boynum kırıldı bakarken maşalalh :)
guwen_ar
08-11-2013, 18:21
Yok be kardesim dedikodu derken bi ara sohbet bolumunde konusu acilmisti kiraz kirmizi 60 binde izmirde falanda yalan dolan dediler yok ole bi araba falan dediler dedikodular dogruymus yani bole bi arac varmis ve sana kismetmis ;)
Gördüğün her şey alsesuar std olarak sadece ABS ve sol airbag var. Sonrası ise aksesuar.
yani AC, Koltuk ısıtma, Alarm, Sunroof, metalik boya ve sonradan ilave edilebilen ufak tefek aksesuar.
6 vites olanlarda kolutuklar deri ve alcantara zaten değil mi?
98-99 arasında önden ne fark var?
Bence araba orijinal ve biri seçerek getirmiş
Maşallah harika bir boncuk :)
Emre turgut
08-11-2013, 19:18
:hahaha:
MAŞALLAH kazasız belasız inşallah..
lucky Jackal
08-11-2013, 19:30
Gördüğün her şey alsesuar std olarak sadece ABS ve sol airbag var. Sonrası ise aksesuar.
yani AC, Koltuk ısıtma, Alarm, Sunroof, metalik boya ve sonradan ilave edilebilen ufak tefek aksesuar.
6 vites olanlarda kolutuklar deri ve alcantara zaten değil mi?
98-99 arasında önden ne fark var?
Bence araba orijinal ve biri seçerek getirmişAraba standart.Klima,elektrikli cam vs zaten 306 gti'ların hepsinde var koltuklar dahil hepsi standart. sadece renk olarak özel geitrtmiştir diğerlerinin olmadığı gti yok zaten
tuner faruk
08-11-2013, 19:31
Maşallah çok çok güzel Allah nazarlardan saklasın Maşallah :)
Maşalllah çok güzelmiş :)
Araba standart.Klima,elektrikli cam vs zaten 306 gti'ların hepsinde var koltuklar dahil hepsi standart. sadece renk olarak özel geitrtmiştir diğerlerinin olmadığı gti yok zaten
Anlatması zor ama TR ye gelenler böyle. Başka yerlere daha aksesuarlısı giderken bazı yerlere de hiç birşeysizi gidiyordu.
Zaten TR deki araçlar da resimdeki gibi bir yazı hiç görmedim. GTİ6 nereden çıkmışsa.
http://n1311.hizliresim.com/1h/8/ubsfh.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
lucky Jackal
08-11-2013, 20:02
Anlatması zor ama TR ye gelenler böyle. Başka yerlere daha aksesuarlısı giderken bazı yerlere de hiç birşeysizi gidiyordu.
Zaten TR deki araçlar da resimdeki gibi bir yazı hiç görmedim. GTİ6 nereden çıkmışsa.
http://n1311.hizliresim.com/1h/8/ubsfh.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
evet anlatamadın bende anlamadım :) tr ye gelen bütün gti lar benim dediğim şekilde geldi,hiçbirşeysiz diye bi gti yok Türkiye'de,yani manuel camlı klimasız vs GTi yok tr de. 6 da 6 vites olmasından dolayı gti6
evet anlatamadın bende anlamadım :) tr ye gelen bütün gti lar benim dediğim şekilde geldi,hiçbirşeysiz diye bi gti yok Türkiye'de,yani manuel camlı klimasız vs GTi yok tr de. 6 da 6 vites olmasından dolayı gti6
Dediklerin doğru ama renk kırmızı olunca iş değişiyor.Kırmızı renk olanlar genelde std olarak satıldı. yani aksesuarsız. Metalik renkler ise yağmur algılayıcısından alarma ve hatta koltuk ısıtmaya kadar vardı. Yada anahtar kumandası çift düğmeli idi Ama TR ye gelemedi o tip araçlar. Eğer 306 s16 veya sizin deyiminizle GTİ6 nız varsa döşemenin altında bulduğunuz bazı soketlerin ne işe yaradığını hiç merak etmiyormusunuz.
buradakiler gti6 ise hepsinin yazılarını eksik yazmışlar herhalde:) 6 yazmıyor.
Maşallah umarım sizde orjinal şekilde korursunuz.
İnsan kullanmaya kıyamaz bu km'de temizlikte aracı. Maşallah gerçekten.
Dediklerin doğru ama renk kırmızı olunca iş değişiyor.Kırmızı renk olanlar genelde std olarak satıldı. yani aksesuarsız. Metalik renkler ise yağmur algılayıcısından alarma ve hatta koltuk ısıtmaya kadar vardı. Yada anahtar kumandası çift düğmeli idi Ama TR ye gelemedi o tip araçlar. Eğer 306 s16 veya sizin deyiminizle GTİ6 nız varsa döşemenin altında bulduğunuz bazı soketlerin ne işe yaradığını hiç merak etmiyormusunuz.
buradakiler gti6 ise hepsinin yazılarını eksik yazmışlar herhalde:) 6 yazmıyor.
Abi su standart satilan kirmizilardan bir tane ornek verebilirmisin..? Ben cok merak ettim....birde 6 ileri olanlarin hepsi deri alcantra degil...98 olanlar deri kumas...ben daha klimasiz sag airbagsiz veyada manuel camli gti a rastlamadim...
Abi su standart satilan kirmizilardan bir tane ornek verebilirmisin..? Ben cok merak ettim....birde 6 ileri olanlarin hepsi deri alcantra degil...98 olanlar deri kumas...ben daha klimasiz sag airbagsiz veyada manuel camli gti a rastlamadim...
Ben marsilyadan alıp getirmiştim. Koltuk ısıtma vardı ama sağ airbag yoktu mesela. Burada 6 vitesli olanlarda hiç koltuk ısıtma olmadı... Kumanda da çift düğme yoktu...
Sonra Kırmızı bir tane kullanıyordum Fr de onun camları manuel di. Klima yoktu. Ama 6 vitesli idi ama genede 6 yazmıyordu.. Ayrıca daha ne diyeyim.
Ben bu bahsettiğin arabaları hiç ikinci el almadım dolayısı ile neresinde ne var çok iyi biliyorum.
Bu tipteki arabaları hep daha Tr ye gelmeden ben getirdiğimden nerede ne zaman ne satılıyordu çok iyi biliyorum ve hatırlıyorum.
306 Rallye hariç bütün 306GTI'larda elektrikli camlar standarttır. Rallye modelinde manuel ayna ve manuel cam bulunuyor. Klima olmuyor vs.vs. tam liste aşağıda.
What the rallye has/doesnt have compared to the GTi-6:
1) No Electric windows
2) No Electric wing mirrors
3) No Leather steering wheel
4) No Passenger airbag
5) No Side airbags
6) Less sound-deadening
7) No front fogs
8) No external temp sensor
9) No hear headrests
10) No leather seats, pheonix cloth instead
11) No aircon (optional extra)
12) Rarer (Around 491 made)
13) No Heated wingmirrors
14) No CD changer (optional extra)
15) No Auto wipers
16) No Alarm
17) No Deadlocks
18) No adjustable lumbar on seats
19) No dash dimmer light
20) Decent sized main glovebox & extra upper compartment
21) 80's Fag style decals, not badges
22) Only 3 colour choices, red & white no charge, black (£250 option )
23) 1 piece rear seat backrest, and bottom
24) No rear interior light
52kg lighter than the Gti-6 model.
NO MECHANICAL DIFFERENCES!!! Both applications use the XU10J4RS block with a 6 speed box attached
306 Rallye hariç bütün 306GTI'larda elektrikli camlar standarttır. Rallye modelinde manuel ayna ve manuel cam bulunuyor. Klima olmuyor vs.vs. tam liste aşağıda.
Süper yazı. Bende en baştan araba kırmızı böyle olması gerek bilen biri istemiş demiştim zaten. Hem kırmızı hem aksesuarlı yani.
Ayrıca koltuk ısıtma ve o zamanın RDS li kasetçalar vs gibi bir opsiyonu daha vardı. Ama direksiyonu deri hatırlıyorum.
şimdi full aksesuar diyenlere orada yazan bazı aksesuarlarıda hiç görmemiş olduğunuzu düşünüyorum.
Ama TR ye gelenler S16. belkide yazıları bile burada yapıştırıldı. Griffe yazısını burada yaptırdıklarını biliyorum..
Hayirli olsun emsalsİzler arasina katilmiŞ oldu bu aracta,allah kaza bela kem gÖzlerden korusun
MasAllah cok iyi duruyor.
Bence yay bile takma kardesm.
Sakla boyle.
Masallah inş böyle kalır arac
Samet306
09-11-2013, 09:49
Kilometresi orjinal ise çok iyi korunmuş,muhafaza edilmiş...İyi bulup çıkarmışsınız..
Hayırlı olsun...İyi günlerde kullanmanızı dilerim...Renk gerçekten çok güzel....
Teşekürler kesinlikle orjinal gerçekten iyi saklanmış bir araç saolun:)
Valla bizde ilk aracı gördüğümüzde aynı şekildeydik:) teşekürler..
Yok be kardesim dedikodu derken bi ara sohbet bolumunde konusu acilmisti kiraz kirmizi 60 binde izmirde falanda yalan dolan dediler yok ole bi araba falan dediler dedikodular dogruymus yani bole bi arac varmis ve sana kismetmis ;)
Takılıyorum bea:) aynen öyle ben var olduğunu biliyodum zaten ama iletişime geçemiyoduk bir türlü sonunda kısmet oldu bize allahın izniyle 1 tane daha var süpriz GTI-6'ım oda boncuk ilerleyen günlerde oda olcak inş.:D burgaza selamlar;)
Maşallah harika bir boncuk :)
Saol sinan abi:)
:hahaha:
MAŞALLAH kazasız belasız inşallah..
Amin teşekürler..
Maşallah çok çok güzel Allah nazarlardan saklasın Maşallah :)
Maşallah umarım sizde orjinal şekilde korursunuz.
Kesinlikle öyle teşekürler..
İnsan kullanmaya kıyamaz bu km'de temizlikte aracı. Maşallah gerçekten.
aynen öyle izmirden istanbula nasıl geldiğimi düşünemezsin bile:)
Hayirli olsun emsalsİzler arasina katilmiŞ oldu bu aracta,allah kaza bela kem gÖzlerden korusun
Amin amin:) teşekürler..
MasAllah cok iyi duruyor.
Bence yay bile takma kardesm.
Sakla boyle.
Bu şekilde saklamaya devam kardeşim teşekürler..
Masallah inş böyle kalır arac
Bende olduğu sürece şekil şemal bozulmıyıca garanti:)
Samet306
09-11-2013, 09:59
Süper yazı. Bende en baştan araba kırmızı böyle olması gerek bilen biri istemiş demiştim zaten. Hem kırmızı hem aksesuarlı yani.
Ayrıca koltuk ısıtma ve o zamanın RDS li kasetçalar vs gibi bir opsiyonu daha vardı. Ama direksiyonu deri hatırlıyorum.
şimdi full aksesuar diyenlere orada yazan bazı aksesuarlarıda hiç görmemiş olduğunuzu düşünüyorum.
Ama TR ye gelenler S16. belkide yazıları bile burada yapıştırıldı. Griffe yazısını burada yaptırdıklarını biliyorum..
Abi dediğin doğru yanlız TR'ye bu şekilde gelen 306 GTI olmadığı için şahsen bende görmedim buyuzden biraz yadırgadık yaş itibariylede tecrübelisin daha iyilerine binmişsindir die tahminediyorum ama türkiyede değil fransada gördüğün modellerdir TR de ben hiç görmedim Rally modeli haricinde..
Harun S.
09-11-2013, 11:26
Maşallah. Çok temiz nadide bir araç bulup almışsınız. Kazasız belasız binmek nasip olsun :) Rengide çok iyi ;)
- Maşallah orjinal ve tertemiz. Stock mükemmel duruyor aslında.
- Gti kullanıcılarının yaygın kullandığı Vts mk2 jantları da çok yakışacaktır bence
- Kazasız belasız inşallah....
sorgulamada dolaşan dedikodular doğruymus kazasız belasız:D
Arabanın herhangi bir kağıdında (ruhsat veya faturalar vs. ) İRDE diye bir ad geçiyormu???
junior07
10-11-2013, 10:00
çok güzel maşşallah.
ondertopcu
10-11-2013, 13:17
Masallah cok iyimis
brs_odbs
10-11-2013, 15:53
maşallah gerçekten 10 numara duruyor araç kazasız belasız kullanırsın inş.
twinkerem
10-11-2013, 16:03
güle güle kullanın ii temizmiş:)
Can can .. 106'm varken yakin bir arkadasiminki ile 150 km yapmistim sehir ici keyfine col hosuma gitmisti oturusu surus keyfi genis ic mekan ..
Tabi ister istemez 106 ile kiyaslayinca tam bir medeniyet abidesiydi
Kazasiz belasiz guzel gunlerde kullan insALLAH
burakgunay
10-11-2013, 18:04
maşallah, ben de stock kalması taraftarıyım, Allah kaza bela vermesin.
63bin çok güzel bi km değeri piyasadaki çoğu 2011 2012 model araba nerdeyse artık daha yüksek kmlerde geziyor.
harbiden uç nokta bir araç maşallah çok çokta güzel duruyo nazar değmesin :)
Samet306
10-11-2013, 21:00
Maşallah. Çok temiz nadide bir araç bulup almışsınız. Kazasız belasız binmek nasip olsun :) Rengide çok iyi ;)
- Maşallah orjinal ve tertemiz. Stock mükemmel duruyor aslında.
- Gti kullanıcılarının yaygın kullandığı Vts mk2 jantları da çok yakışacaktır bence
- Kazasız belasız inşallah....
teşekürler genelde 106 GTI ler kullanıyor oem jantları kolay kolay değiştirmem heralde:)
sorgulamada dolaşan dedikodular doğruymus kazasız belasız:D
Arabanın herhangi bir kağıdında (ruhsat veya faturalar vs. ) İRDE diye bir ad geçiyormu???
bakıp cevap vericem yazıp yazmamasındaki anlam nedir???
çok güzel maşşallah.
hay maşallah be. süper..
Masallah cok iyimis
maşallah gerçekten 10 numara duruyor araç kazasız belasız kullanırsın inş.
güle güle kullanın ii temizmiş:)
Teşekürler saolun arkadaşlar:)
Can can .. 106'm varken yakin bir arkadasiminki ile 150 km yapmistim sehir ici keyfine col hosuma gitmisti oturusu surus keyfi genis ic mekan ..
Tabi ister istemez 106 ile kiyaslayinca tam bir medeniyet abidesiydi
Kazasiz belasiz guzel gunlerde kullan insALLAH
Teşekürler valla bana göre 306 GTI peugeot'nun gelmiş geçmiş en iyi aracı her anlamda:) İnş sizede temiz bi 306 GTI nasip olur:)
maşallah, ben de stock kalması taraftarıyım, Allah kaza bela vermesin.
63bin çok güzel bi km değeri piyasadaki çoğu 2011 2012 model araba nerdeyse artık daha yüksek kmlerde geziyor.
Aynen böyle kalıcak allahın izniyle tabi..
km olarak dediğin doğru araç sahibinin 22 yaşında aldığı gözü gibi bakıp sevdiği bir araç olduğu için kıyıpda kullanmamış genelde motor ve diğer araçlarını kullanmış olmasından sebep bu temizlikde ve km.de böyle araçları ve insanları bulmak çok zor :)
harbiden uç nokta bir araç maşallah çok çokta güzel duruyo nazar değmesin :)
Amin amin:) teşekürler...
Maşallah kazasız belasız..
aLperTunga
11-11-2013, 08:17
maşallah allah nazarlardan saklasın..
Samet306
11-11-2013, 13:05
Aslanlar yatıyo:) KinG 306;)
http://i41.tinypic.com/s1qj9i.png
Samet306
14-11-2013, 13:20
Maşallah kazasız belasız..
Amin cümlemize kazasız belasız inş..
maşallah allah nazarlardan saklasın..
Teşekürler saolun..
zeipower
14-11-2013, 13:38
Allah kaza bela göstermesin maşallah.
Emre Ekrem
14-11-2013, 13:46
kazasız belasız, maşallah
Maşallah KG'ye yakışır bir kardeş gelmiş çok iyi görünüyor.
Dibim düştü desem yalan olmaz.
41 kere maşallah, Allah iyi günlerde kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin.
Bir şey daha ;
ona iyi bakın...:icon_tup:
Samet306
14-11-2013, 16:48
Allah kaza bela göstermesin maşallah.
Amin cümlemize teşekürler
kazasız belasız, maşallah
Teşekürler saolun
Maşallah KG'ye yakışır bir kardeş gelmiş çok iyi görünüyor.
Eyvallah saolasın kardeşim
Dibim düştü desem yalan olmaz.
41 kere maşallah, Allah iyi günlerde kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin.
Bir şey daha ;
ona iyi bakın...:icon_tup:
Amin cümlemize kazasız belasız inş.
Valla kullanmaya kıyamıyorum yatıyo garaj'da:) teşekürler düşünceniz için:)
Mustafa Toprak
14-11-2013, 17:34
masallah cok hos allah kaza bela vermesın
Samet306
16-11-2013, 08:52
masallah cok hos allah kaza bela vermesın
Saol kardeşim cümlemize kazasız belasız
Mavi 306 GTİ kimin..?
2 GTI de benim:)
İkisinede maşallah o zaman....
Sis farı iptali hava filtre girişi için mi yapıldı? [Mavi]
demir abi sen nerelerdesin? hiç göremez olduk.. maşallah aslanlara
Samet306
18-11-2013, 13:54
Saolasın abi aynen filtre kiti çektik oraya HKS nefesi sağlam alıyo:)
ykavcioglu
18-11-2013, 14:13
Helal olsun, tebrikler, bravoo
Samet306
20-11-2013, 12:16
Helal olsun, tebrikler, bravoo
Teşekürler saolasın:)
jamesugur
21-11-2013, 16:55
masalh 306 ya ;)
Samet306
21-01-2014, 08:40
Öyle bi hava almaya çıktık forumda'da güncel olsun:)
http://i44.tinypic.com/1z3o2vl.jpg
http://i43.tinypic.com/296dhtd.jpg
http://i42.tinypic.com/1ju6x0.jpg
http://i41.tinypic.com/1zfkhn9.jpg
http://i39.tinypic.com/ztgaqb.jpg
Buda bonus olsun:) Yeni Bal köpüğüm
http://i39.tinypic.com/256z0ia.jpg
HellRot06
21-01-2014, 10:09
İkiside çok güzel maşallah.
Samet306
21-01-2014, 10:24
İkiside çok güzel maşallah.
Teşekürler saolun..
ibrahimefeoglu
21-01-2014, 18:52
Maşallah KİRAZ 306 ya...
evrendogu
21-01-2014, 19:00
Gerçekten güzel, kazasız belasız kullanmanız dileğimle.
Çok güzel maşallah. tekrar bi gti-6 nasip olur umarım banada böyle orjinal
Samet306
22-01-2014, 08:08
Maşallah KİRAZ 306 ya...
Saolun teşekürler..
Gerçekten güzel, kazasız belasız kullanmanız dileğimle.
Amin cümlemize kazasız belasız saolun:)
Çok güzel maşallah. tekrar bi gti-6 nasip olur umarım banada böyle orjinal
İnş nasip olur kardeşim mutlu oluruz:)
Erdal Uzunoglu
22-01-2014, 08:17
maşallah 306 gtı degince söyle bir duruyorum ... tekrar masallah
Samet306
22-01-2014, 08:37
maşallah 306 gtı degince söyle bir duruyorum ... tekrar masallah
Bende red 106 degince bi duraklıyorum:D nasıl olcak bu iş:D
sinanbaysal
22-01-2014, 11:05
Masallah mal boncuk kazassız belasız
Maşallah çok güzel duruyor, peugeot markasının gerçekten hoşuma giden tek modeli :D
SerhatA.
22-01-2014, 13:03
İkisinede kocaman maşallah mallar antrikot ..
- Maşallah kan kırmızı adeta, kazasız belasız inşallah...:)
H.Emre Ö.
22-01-2014, 23:49
İkisinede Maşallah Bal Köpüğü Ayrı Güzel Duruyor.
Seneler önce kuzenimde vardı bal köpüğü gti.Plakası 34 km 455 ti hala aklımda.
İkisine de maşallah
zeipower
23-01-2014, 16:32
Kırmızısı çok başka duruyor maşallah
Samet306
23-01-2014, 17:09
Masallah mal boncuk kazassız belasız
Maşallah çok güzel duruyor, peugeot markasının gerçekten hoşuma giden tek modeli :D
Teşekürler saolun benimde öyle 306 candır:)
İkisinede kocaman maşallah mallar antrikot ..
Teşekürler kardeşim:)
- Maşallah kan kırmızı adeta, kazasız belasız inşallah...:)
Amin saolasın:)
İkisinede Maşallah Bal Köpüğü Ayrı Güzel Duruyor.
Saol kardeşim arımaya diyorum ben ona:D
Seneler önce kuzenimde vardı bal köpüğü gti.Plakası 34 km 455 ti hala aklımda.
İkisine de maşallah
Düzgün bi bal köpüğü benimde isteğimdi çok şükür oldu renk olarak farklı bi güzellik GTI-6 da:)
Kırmızısı çok başka duruyor maşallah
Kiraz bambaşka bi dünya:)
maaşallah çok guzel gerçekten kazasız belasız
ferhat.ö
31-01-2014, 22:30
Çok güzel maşallah Boncuk.
emiralioğlu
31-01-2014, 22:56
Hocam maşallah bu nedir ya hasta kaldım aracınıza 41 kere maşallah :) Dünyanın en güzel 306 sı diyorum :) Bu km lerde, bu kadar düzgün araçlara hayran kalmamak elde değil çok şanslısınız :)
maşallah sizden bi ay once konu acmıştım sanırım o arac bu arac ilanda resmi yoktu hatta izmirden
http://www.techturkey.com/forum/arac-sorgulamalari/167895-orjinal-306-gti-60-bin-kmde.html
Samet306
01-02-2014, 10:59
maaşallah çok guzel gerçekten kazasız belasız
Çok güzel maşallah Boncuk.
teşekürler:)
Hocam maşallah bu nedir ya hasta kaldım aracınıza 41 kere maşallah :) Dünyanın en güzel 306 sı diyorum :) Bu km lerde, bu kadar düzgün araçlara hayran kalmamak elde değil çok şanslısınız :)
Çok teşekürler saolun:) bencede öle bu renk'de bu km de çok nadir bulunan görünen cisten diyebilirim:)
maşallah sizden bi ay once konu acmıştım sanırım o arac bu arac ilanda resmi yoktu hatta izmirden
http://www.techturkey.com/forum/arac-sorgulamalari/167895-orjinal-306-gti-60-bin-kmde.html
sen konuyu açana kadar ben almıştım;)
kalipson
01-02-2014, 11:27
Kazasız, belasız...
Kırmızı candır.
Samet306
01-02-2014, 11:45
Kazasız, belasız...
Kırmızı candır.
teşekürler saolun:)
reddewill
01-02-2014, 22:44
maşallah araçlara
tigerland
02-02-2014, 16:13
Maşallah çok iyi duruyor. Kırmızı başka ya :D
Samet306
19-02-2014, 09:27
maşallah araçlara
Maşallah çok iyi duruyor. Kırmızı başka ya :D
Teşekürler Kırmızı candır:)
Kocaman maşallah allah kaza bela vermesin
maşaallah 2side çok güzel duruyor,bal köpüğü renginde olanı satmayı düşünürseniz 306gtı arayan bir arkadaşım var iletişime geçmek isteriz
redlinemst
19-02-2014, 22:11
Fanatik bir 306 gti hastası olarak beni yıktınız şu anda gerçekten :) çok şanslısınız özel sayılacak bir araç bulup almışsınız Maşallah nazar değmesin hiçbirisine.
toplam 3 tane mi 306 nız var şimdi anlamadım onuda :D
Samet306
20-02-2014, 09:09
Kocaman maşallah allah kaza bela vermesin
Amin cümlemize kardeşim saolasın
maşaallah 2side çok güzel duruyor,bal köpüğü renginde olanı satmayı düşünürseniz 306gtı arayan bir arkadaşım var iletişime geçmek isteriz
Eyvallah saolasın Bal köpüğü'nü sevdiğim bi kardeşime sattım..
Fanatik bir 306 gti hastası olarak beni yıktınız şu anda gerçekten :) çok şanslısınız özel sayılacak bir araç bulup almışsınız Maşallah nazar değmesin hiçbirisine.
toplam 3 tane mi 306 nız var şimdi anlamadım onuda :D
Saol kardeşim Allah daha iyilerini sana nasip eder inş. her aldığım 306 benim için özel:) şimdi burdan rakam belirtmek doğru olmaz kardeşim ama 306 106 bende hep olan araçlar diyim :)
Samet306
11-07-2014, 16:58
Ewet arkadaşlar yaz geldi kirazlar dökülmeye başladı bizimde kanımız kaynadı :)
60.000 km bakımı için randevu alıp hemde biraz aslana hava aldıralım dedim konumuzda güncel olsun dedik:D
http://i60.tinypic.com/51ps7m.jpg
http://i61.tinypic.com/spw6fc.jpg
Ve tekrar garaja giriş :)
http://i57.tinypic.com/kpysm.jpg
BuRaK_eFe
11-07-2014, 22:29
maşallah çok iyi gözüküyor
Samet306
13-07-2014, 11:52
maşallah çok iyi gözüküyor
Çiçek gibi maşallah
Teşekürler saolun :)
maşallah çok değerli alet.
maşallah el değmemeiş çiçek :)
Samet306
23-07-2014, 10:24
maşallah çok değerli alet.
Teşekürler. Haddinden fazla değerli:)
maşallah el değmemeiş çiçek :)
çiçeği burnunda :)
ufkum1837
26-07-2014, 07:45
maaşalah gerçekten çok hoş Rabbim kazasız belasız kullanmak nasip etsin...
Erman067
26-07-2014, 07:57
Allah kaza bela vermesin
Erman067
26-07-2014, 07:59
Maşallah Allah kaza bela vermesin
MatraX_07
26-07-2014, 08:29
maşallah maşallah allah kaza bela vermesın
Samet306
29-07-2014, 12:06
Maşallah ..
maaşalah gerçekten çok hoş Rabbim kazasız belasız kullanmak nasip etsin...
Maşallah Allah kaza bela vermesin
maşallah maşallah allah kaza bela vermesın
Amin amin cümlemize kazasız belasız sürüşler :)Çok teşekürederim saolun arkadaşlar Allah sizlere daha iyisini nasip etsin inş. çok saolun
ufkum1837
29-07-2014, 14:06
Hay maasallah kazasız belasız kardeşim.
Nesli tükenen araçların emin ellerde olması güzel.
salih mert
30-07-2014, 10:12
Masallahh cokk guzeell
Maşallah kazasız belasız kullanın bu araclar artık az kaldı
Maşallah, bu kadar orjinalini bulunca oynamakta istemez insan :)
Allah kaza bela vermesin
km si orijinalligi ile muhtesem bir arac. Masallah nazar degmesin
salih_560
14-08-2016, 18:52
Maşallah çok iyi kazasız belasız ....