PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : S13 hakkinda bilgİ !

esmerhan
08-11-2013, 17:18
meraba arkadaslar oncelıkle..
nıssan 200 sx (s13) hkkında bılgı edınmek ıstıyorum motor parcası ,turbo,body gıbı parca sıkıntısı ne durumdadır ( cok tuzlumudur?
vergısı ogrendıgıme gore eskı model oldugu ıcın dusukmus baya.
sanayıyle hasır nesır olurmuyuz ?
ozellıkle bu arabayı kullanan sahıbı olan arkaaslar bılgılerını paylasırsa cok sevınırım
standart bınmeyı duusnuyorum coılover ve gergıler ıle tabıkıde :)
vtec2 sahıbıyım uzun suredır,cok sukur bakımalrı harıc hıc bı sıkıntı cıkartmadı bugune kadar sukurler olsun...sımdıden tesekkur ederım bılgılerınız ıcın.

psikolojikdeli
08-11-2013, 17:21
önce google da bir arama yapıyoruz sonra konu açıyoruz dimi

http://www.techturkey.com/forum/makaleler-amp-teknik-bilgiler/114905-nissan-200sx-s13-walkthrough.html

esmerhan
08-11-2013, 17:41
soryy,aklıma gelmedı,anlasılan arabayı aldıktan sonra rutın bakımlar harıc elektrık tesısatı,motor,yuruyen aksam hepsı bı elden gecmesı gerekıyor, ben duzgun bı s13 bulup rutın bakımlarıyla orjı bı sekılde bınmeyı duusnuyodum : ) sonucda ***** sıteden bakıncada 8-10 tane s13 cıkıyor, arabama herzman vakıt ayıran bırıyım ama bu araba baya bı emek ıstıyor.lınk ıcın tesekkurler..konu sılınebılır

mehmetRS
08-11-2013, 20:30
soryy,aklıma gelmedı,anlasılan arabayı aldıktan sonra rutın bakımlar harıc elektrık tesısatı,motor,yuruyen aksam hepsı bı elden gecmesı gerekıyor, ben duzgun bı s13 bulup rutın bakımlarıyla orjı bı sekılde bınmeyı duusnuyodum : ) sonucda ***** sıteden bakıncada 8-10 tane s13 cıkıyor, arabama herzman vakıt ayıran bırıyım ama bu araba baya bı emek ıstıyor.lınk ıcın tesekkurler..konu sılınebılır

siz yinede vtec2 deki gibi sorunsuzluk beklentisine girmeyin. He araba gerçekten bebektir, kızdır, cicidir, dededendir felan bişey diyemem ama, nihayetinde yaşı belli olan araçlar.

Octane
08-11-2013, 20:55
Osmanlıya gelin de konuşak.

esmerhan
10-11-2013, 00:04
Osmanlıya gelin de konuşak.
bencede su 200+ atmo projesını konusalım hacıııııı :)