PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 9 kasım ankara prodrive gc8 & polo gti & revo scirocco

tdipower
08-11-2013, 23:55
keyifli denemeler yaptık gecenin sonu amerikan filmleri gibi kovalamacalı olsada iyi eğlendik kendi aramızda :)

polonun ufak tefek sıkıntıları vardı basınç basmıyordu onu toparladık biraz methanole göre yazılım hazırlandı specler yazılım,dp,methanol, orta susturucu iptal

subaru prodrive egzoz beyin var diye hatırlıyorum

scirocco revo stage2 yazılım,filtre,dp,komple milltek egzoz,cooler ( basınç sorunu çözülmüş sağlıklı yürüyor )

Polo GTI Evotech Motorsport Methanol - Subaru GC8 Prodrive - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=o1rY6pGIkso)

ramazan ikinci kornada bastı önemli değil eğleniyoruz sonuçta :D:D adam sinsi

Polo GTI Evotech Methanol - Scirocco Revo Intake kit - Intercooler - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ux4CMM3qLhQ&feature=youtu.be)

ferroo
09-11-2013, 00:17
masallah deneyen araclara cnk golfle mk1 golf basıcaktı bastımı acaba?

By Devvil
09-11-2013, 00:24
tdipower - Hala gözümün önünde iyi atlattıkk.. :D

Merthan
09-11-2013, 00:30
Maşallah araçlara.

iynn-RS
09-11-2013, 00:38
Maaşallah hacılar elınıze ayağınıza sağlık.

ama rocco daha ıyı gıdıyordu.kafa kafaya gıtmesı gerekırdı gtı ıle.

iynn-RS
09-11-2013, 00:38
Maşallah araçlara. GC8'in bitmeyen kesici sesi kulağa hoş geliyor :)

köprüdeki e30 lardan bırıdır o :)

By Devvil
09-11-2013, 00:42
Maaşallah hacılar elınıze ayağınıza sağlık.

ama rocco daha ıyı gıdıyordu.kafa kafaya gıtmesı gerekırdı gtı ıle.

Rocco 2. kornada basıp öne çıktığı halde durum bu :cool:

Merthan
09-11-2013, 00:43
köprüdeki e30 lardan bırıdır o :)
Aynen düzelttim :) Teşekkürler

Vts_Power
09-11-2013, 00:45
polo çok hızlandı maşallah :) bakalım haftaya nasıl olacak

eline sağlık serdar basınç ayarın züper :))

iynn-RS
09-11-2013, 00:46
Rocco 2. kornada basıp öne çıktığı halde durum bu :cool:

farkındayım. onun ıcın dıyorum rocco normalde o kadar yavaş degıl.

sızın araca bısey dedıgım yok. uğraştınız hızlandırdınız , bırazda ramazanın uğraşması lazım.

VWci
09-11-2013, 04:58
Niye bu kadar tunel yapiyorsunuz dostlar, ondeki arac sizin araca bir ton tas vs firlatiyor. Yazik araclariniza anlamak zor.

dirk
09-11-2013, 07:26
Niye bu kadar tunel yapiyorsunuz dostlar, ondeki arac sizin araca bir ton tas vs firlatiyor. Yazik araclariniza anlamak zor.

Abi sabah 6 da günaydın yav ;)
Roccoyu kullanan benim taş vs sıçramadı ? Otobanda deniyoruz köy yolumu abi yok taş vs ;)

Ben hala tam basınç gidemiyorum sorumı bulduk geçici çözüm uyguladık bitince tekrar deneriz bende meth bağlayıp jantları 16 takarsam yanınıza gelirim die düşünüyorum

mechanic
09-11-2013, 08:47
araçlara maşallah.
peki tünel yaptığın araç vites kaçırırsa, misal 5 yerine 3e felan atarsa kaza olasılığı yüksek oluyor,
risk almaya değer mi?

civic@ef
09-11-2013, 08:53
poloya bi kaç hafta daha lazım heralde tam yürümesi için herhafta biraz daha iyileşiyor :D

Dookan
09-11-2013, 08:59
maşallah.la kafam iyiydi dün bnm videou kimse cekmedimi :D

GÖKTÜRK
09-11-2013, 09:06
maşallah araçlara ilk videoki kesici sesi güzelmiş

VWci
09-11-2013, 09:22
Abi sabah 6 da günaydın yav ;)
Roccoyu kullanan benim taş vs sıçramadı ? Otobanda deniyoruz köy yolumu abi yok taş vs ;)

Ben hala tam basınç gidemiyorum sorumı bulduk geçici çözüm uyguladık bitince tekrar deneriz bende meth bağlayıp jantları 16 takarsam yanınıza gelirim die düşünüyorum

Demek ki hep benim basima geliyor bu is. Ne zaman otobanda ozellikle istanbul dan ankara ya gelirken istanbul giselerinden ciktiktan sonra tam gaz gelirken yol vermeyen araclara yaklastigim anda bir ton ivir zivir yiyorum ondenkinden. Sizler daha yakin gidiyorsunuz gelirse bir de camdan vs fardan olmayin. Onu demek istedim dostum. Ben bu tur seylerin arabaya carpma sesini duydugumda valla cok sinirleniyorum hem kendime neden yaklastim diye hem de ondekine neden yol vermiyorsun diye. :)

dirk
09-11-2013, 09:38
maşallah.la kafam iyiydi dün bnm videou kimse cekmedimi :D

Alkollü araç deneme forum üyeleri kızabilir ;) abi sen nerde denedin bi kez köprü altından geçtiniz o

Bu arada öndeki araç dsg yanlış vites atacağını sanmam ;( zaten araba deneyen az benide küstürürseniz denemem bidaha ;( trafikte tehlikeli araç kullanmaya devam ederim

VWci
09-11-2013, 09:43
Alkollü araç deneme forum üyeleri kızabilir ;) abi sen nerde denedin bi kez köprü altından geçtiniz o

Bu arada öndeki araç dsg yanlış vites atacağını sanmam ;( zaten araba deneyen az benide küstürürseniz denemem bidaha ;( trafikte tehlikeli araç kullanmaya devam ederim

Yanlis anlama dostum ben sana bir sey demedim zaten. Ne dedigsem iyiligimden (Vasifye Teyze gibi oldum ya....:D )

dirk
09-11-2013, 10:26
Yanlis anlama dostum ben sana bir sey demedim zaten. Ne dedigsem iyiligimden (Vasifye Teyze gibi oldum ya....:D )

geçilince cok alıngan birisi oluyorum :) yok abi yanlış anlamadım. ama ilk kez araba deniyor gibi muameleyi pek sewmiyorum :) teşekkkürler keyifli forumlar

VWci
09-11-2013, 10:35
geçilince cok alıngan birisi oluyorum :) yok abi yanlış anlamadım. ama ilk kez araba deniyor gibi muameleyi pek sewmiyorum :) teşekkkürler keyifli forumlar

Yok dostum hic alinma benim kimseye bir sey ogretmek gibi ya da buyukluk taslamak gibi bir amacim yoktu. Sadece benim cok canimi sikan sey bu yoldan arabaya gelen ivir zivir.

snan1910
09-11-2013, 11:50
Maşallah araçlara zevkli denemeler
Polo gün geçtikce hızlanıyor
Ramazan sende sorunu çözüp jantları orjinal takarsan tadından yenmez. :)

Glf&ASER
09-11-2013, 12:42
Maşallah araçlara zevkli denemeler
Polo gün geçtikce hızlanıyor
Ramazan sende sorunu çözüp jantları orjinal takarsan tadından yenmez. :)

orj.jantları bende,uygun verebilirim..:)

CeM öZeR
09-11-2013, 12:55
Maşallah araçlara. Bu polonun bir ara ufaktan bir yavaş yürüme sıkıntısı vardı sanırım ama şu aralar fena değil gibi. Eski Kuk plaka çupranın şu an plakası ne bilmiyorum ama bi denerseniz belki eksiklerinizi görürsünüz. Fırsat bulursam gelip hepinizle denemek isterim..

CasabLanca
09-11-2013, 22:01
ramazan gel gara jantları takalım kışta geldi

tdipower
09-11-2013, 22:09
polo aynı kalır nasıl olsa yapın rocconun eksiklerini haftaya deneriz yine

capcapca
09-11-2013, 22:55
Masallah deneyen araçlara
Polo formunda eline saglik serdar

penguinhakan
09-11-2013, 22:58
Maşallah güzel deneme olmuş Ramazan , Oğuzhan .

GTI ın GC8 le uzunda nasıl oluyor peki , çok kısadan basılmış sanki.

By Devvil
10-11-2013, 00:25
Sağol Hakan abi ;)

Ramazan eksikler ne aracında? :D Basınç sorununuda hallettim dedin o gün? :beuj:

CeM öZeR - Evotech sağolsun zahmet edip yazılım güncelledi üstünede Serdarın emekleri uğraşları oldu sağolsun bişeyler olacak gibi.. :) Uygun zamana denk gelirsek seve seve deneriz araçları.

Serdar filtre lazım artık arabaya kagıt kagıt nereye kadar :D

dirk
10-11-2013, 11:21
Ben borulamaya geçici çözüm buldum az daha düZgün tutabilirim basıncı oring olmadıgından kaçırdığını düşünüyorum dump valve felan söküldü vaktim yok hiç ilgilenmeye arabayla bi tık daha giderim var diye düşünüyorum

M_PROJECT
10-11-2013, 13:11
Maşallah güzel deneme olmuş Ramazan , Oğuzhan .

GTI ın GC8 le uzunda nasıl oluyor peki , çok kısadan basılmış sanki.

2 kez denedik 1. de ben sacmaladim basamadik bi , 2. de ise trafik vardi . onceki denememizden orneklersek fark aciliyor kopru altindan sonra .

burakcan
10-11-2013, 22:59
deneyen araçlara maşallah hepsi mermi gibi

PD130
11-11-2013, 10:25
maşallah güzel denemeler olmuş..

murat çelik
11-11-2013, 11:05
maşallah güzel denemeler olmuş..

seni özledi ankara ve benim cordo hadi gari nerdesin cık ortaya:D