Orijinalini görmek için tıklayınız : windows 8 office acılmıyor
Bir gün süre ile ceza verilmiştir.
Yönetim
office 2010 mu 2013 mü kardeşim ona göre yardımcı olmaya çalışayım
valla pc yenı aldım eskı surum gıbı deıl sankı yenı surum sanırım
2013'tur herhalde? dosya - yardım menusune tıklayıp bakarsan emin oluruz
::ZaFeR::
10-11-2013, 14:05
Yeni aldıysan büyük ihtimalle deneme sürümü olan ofis programıdır.Onu kaldırıp full olanını yüklemek lazım.
deneme sanırım nasıl halletcez beyler alısamadım bu wındows 8 e bı yardımcı olurmusunuz:S
denetim masası prog.ekle kaldır ustune tıkla degıstır de urun anahtarı gır bu kadar =)
xxxxxxxxxxxxx
vırus tehdıtı dıyor:S
dosya sağlam kardeşim, crack olduğu için antivirüsler uyarı verir. my digital life forumdan aldım linki
buyur bak virus taraması
https://www.virustotal.com/tr/file/f0960ac29216b8f76749ffbd9da2cce1aa288451b9c94cb6b1 de17189c6f9947/analysis/1384090993/
verdıgın lınkı yapamıyorum ılla paraylamı satın almak lazım
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
tesekkurler hocam deneyım ben anlamadım hıcbırsey yazdıklarınızdan ama denemekte fayda var:D
hata verıyoru buda yarın bı bılgısayrcıya gotureyım anlamıyrm pcden
hondafit
10-11-2013, 22:50
eğer bilgisayarı aldığnızda gelen office programıysa onlar zaten deneme sürümü ya gidip satın alacaksınız yadaxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
onursumer
10-11-2013, 22:59
deneme sürümü üzerinde 2010 mu 2013 mu geliyor ? eğer 2013 e biraz daha zorluyor
ama illegal yolda aktive etmeye çalışırken virus programların kapalı olmalı virus uyarısı vericek diğer turlu
onur yenı aldım pc tahmınımc 2013 wındows 8 nasıl halletcez bro 2010 yukleyemezmıyz
onursumer
11-11-2013, 00:10
yükleyebilirsin aslında en rahat 2007
yahu siz ne yapiyorsunuz ciddi ciddi crackler filan var,
hepinizi banliyorum.
EKMEK YIYORUZ BIZ BU ISTEN!!
uzun uzun yazacagim daha sonra!!!
Bilgisayar programları, ülkemizde 12 Haziran 1995 tarihinde yürürlüğe girerek, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu' nu değiştiren 4110 Sayılı yasayla 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında koruma altına alınmıştır.
Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nda yapılan son değişiklikler 12 Mart 2004 tarihinde Resmi Gazate'de yayınlanarak yürürlüğe girmiştir. Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre korsan yazılım kullanılması, kopyalanması veya satışa sunulması halinde uygulanacak cezalar aşağıdaki şekilde düzenlenmiştir :
- 150 milyar TL'ye kadar ağır para cezası;
- 4 yıla kadar paraya çevrilmeksizin hapis;
- 3 seneye kadar meslek veya ticaretten men;
- Korsan yazılım yüklü bilgisayarlara el konulması
SUÇ TEŞKİL EDEN FİİLLER
1) Lisansı alınmamış kopya yazılım kullananlar (FSEK),
2) Lisansız kopya yazılımları satanlar (FSEK),
3) Lisansız kopya yazılımları ticari amaçla elinde bulunduranlar, bedelsiz dağıtanlar, kiraya verenler (FSEK),
4) Yasal kullanım hakkına sahip olduğu yazılımı Iisansta izin verilenden fazla çoğaltanlar, bu kopyalan kiralayan satan dağıtan yada bedelli bedelsiz başkasına verenler veya sair surette Iisans sôzleşmesine aykırı davrananlar (FESK),
5) Lisans sahibinin izni olmadan bir yazılıma kendi adını koyanlar (FSEK),
6) Başkasının yazılımını kendi yazılımı gibi gösterenler (FSEK),
7) Yazılımı sahibinin izni olmadan değiştirenler (FSEK),
8) Yazılımın lisansını devredenin izni olmaksızın başkasına devredenler yada sair bir tasarrufa konu edenler (FSEK),
9) Lisanslı yazılımın koruma sistemini (şifre vs.) ortadan kaldıranlar, geçersiz kılanlar bu işe yarayan teknik araçları elinde bulunduranlar, dağıtanlar (FSEK),
10) Bilgisayar sistemindeki programları, verileri veya diğer unsurları hukuka aykırı olarak ele geçirenler ( Türk Ceza Kanunu- TCK),
11) Korsan kopyalama fiili esnasında aynı zamanda marka ve ticari ünvan hakları ve vergi mevzuatı da ihlal edilmiş olur (Türk Ticaret Kanunu, Markalar Kanunu, Markaların Korunması Hk. K.H.K, Vergi Kanunları),
SUÇUN FAİLLERİ
1 ) Yukarıdaki belirtilen suçları bilerek veya ihmal ile işleyenler,
2) Suça herhangi bir şekilde iştirak edenler,
3) Yönetimi altında çalışan personelin lisanssız yazılım kullanması halinde; bunu bilmese bile işveren ve yöneticiler,
4) işverenin bilgisi halinde lisanssız yazılım kullanan personel,
5) Şirket bünyesinde işlenen suçlarda masraf ve para cezası yönünden şirket tüzel kişiliği de suç failleriyle birlikte sorumludur.
SUÇLARIN CEZALARI
1 ) FSEK' e göre; işledikleri suçun türüne göre, 2 yıldan 6 yıla kadar hapis ve 50.000 YTL'den 150.000 YTL'ye kadar ağır para cezası ile cezalandırılır,
2) FSEK' e göre; soruşturma esnasında bu kapsamda yazılım bulunduğu takdirde bu yazılımlar toplanır, bilgisayarlar ve sair teknik araçlar "mühürlenir", işyeri KAPATILIR. Dava sonunda hem yazılım hem de bilgisayarlar müsadere ve imha edilir.
3) FSEK'e göre; Mahkeme hükmü masrafı faillerden alınmak suretiyle tirajı yüksek gazetelerde ilan edilir suç ve failler kamu oyunun bilgisine sunulur,
4) TCK'ya göre; 1 yıldan 3 yıla kadar hapis ve 15 YTL'ye kadar ağır para cezası ile cezalandırılır,
5) TCK' ya göre; 6 aydan 3 yıla kadar meslek ve ticaretten yasaklama cezası verilir,
6) Vergi Kanunlarına göre; suç fiillerinden menfaat temin edenler vergi kaçakçılığı suçundan ayrıca para ve hapis olmak üzere vergi cezalarına muhatap olurlar,
7) TTK'ya göre; 1 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılırlar,
8) Markalar Kanunu ve Markaların Korunması Hk. K.H.K' ye göre; 1 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası ile 300 YTL'den 7.300 YTL'ye kadar ağır para cezası ile cezalandırılırlar ayrıca 1 yıldan az olmamak üzere meslek ve ticaretten yasaklanırlar,
9) Ayrıca açılacak tazminat davalarında ciddi tazminatlar ödemek zorunda kalırlar.
Tüm yazılım kullanıcılarına ve satıcılarına önemle duyurulur.