Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda civic Ek zırıltı
bymurat___61
10-11-2013, 14:55
2000 hhonda civic sahibiyim En son kullukten bir zırıltı geldigini buldum. devir 1500 lerdeyken gelıo sadece elımle bastırıyom gecio. Bu kulluk sokuluyo mu yada daha once karsılaşmıs olan var mı? boyle bir duurmla kafayı yıcem . Torpidodan gelıo sandım soktum eve koydum torpidoyu teyp cercevesi dedim. tyepde soktum.
Ama kullugu sokemedim soken var mı? gerçi cokta ugrasmadım. Kafayı sıyırmadan bir cozum bulmma alzım ciddi anlamda taktım. :D
kulugu ac ıcındekı demır sey cıkıyor bastır ılerı sonra kaldır:)
bymurat___61
10-11-2013, 15:03
sağolasın deneyecem valla o kadar basıt bir sey manuele bile koyma geregi duymamıs adamlar :D
bymurat___61
10-11-2013, 17:24
kuulugun içindekı demir parcayı cıkardım yanı kul tablasını o lanet zırıltı yıne devam ediyo ? baska bir onerisi olan var mı ? emınım herkeste var bu ses
kanashibari
10-11-2013, 17:43
Bende yok ama önerim genelde teyp falan takılırken tam sağlıklı montaj yapılmadı için teybin çerçevesi tam sabit olmayabilir oda titretir.
hocam teybin cercevesi yapiyor.onu.bnfefe ayni ses vardi teyb arasina kagit koydum.gecti
bymurat___61
10-11-2013, 18:37
type kendim mantajladım. O zamanlar varmıydı o ses hatırlamıyom belkıde duymuyodum. Teyp uzerine yoğunlaşıcam bir sokeyım komple kızağına varana denk . Zaten pionnerin kızakları tek kullanımlık gibi bişi. Ondan sonra sonucu buraya yazıcam. Yardımlarınız için tesekkurler..
maverick2305
10-11-2013, 18:40
aynı ses bende de var teyp ten geliyor.
bymurat___61
10-11-2013, 18:58
Gıcık bir ses :) gerçi ben bunu bulsam. Bu sefer baska ses arıyacam. En iyisi volumu artırmak :D
Konsol daha önceden sökülmüş ise, orta konsol tek vida ile sabit tutuluyor, bundan dolayı zırıldama olabilir daha sonra teyp kızağı aklıma gelen diğer neden.. Küllük metal, tutucu tabla ise sert plastik tam oturmuyorsa yapabilir.. Yapabilir de yapabilir yani japon bu :)
bymurat___61
10-11-2013, 20:57
Arabayı ılk defa soken bnm alırken ufak tefek boyaları vardı sadece. Ama orjinalliğini cok metetmıslerdi. ciden bende baktım boya harıcınde bir hata bulamadım. Kapı doşemelerinin orjınal naylonarı bile yerındeydi. Harbı adamların dediği gibiymıs. Yanı onceden sokulme durumu yok. Ama japon işte arıcaz bulucaz takıpteyım.
bende arka cam onundeki plastigi nasil oturturum onu anlatin hele. arka direge gelen kisimlari tam yerlerinde degil. yarimsar cm ustte duruyor. becerip oturtamadim yerine.
ayrica bunu sokmek kolaysa (ben beceremedim :) ) cikarip 3. stop lambasinin icini de guzelce tozlardan arindirmak istiyorum :)
sakhe foto koy sana soylııyım
bymurat___61
11-11-2013, 01:28
youtube videosu bile vardı arka pandizottan bahsediyosak :
Aynı sıkıntı bendede vardı genelde çukura girince çok geliyordu ses küllüğü hafifi kaldırıp arasına kartonu katlayıp sıkıştırın geçer hatta bu peçetelik kutuları varya ordan parça koparıp koyabilirsin
cerkez_kral
11-11-2013, 11:50
zırıldayan yere vd40 sıkın geçer
bymurat___61
11-11-2013, 17:08
[QUOTE=maskman;7144069]Aynı sıkıntı bendede vardı genelde çukura girince çok geliyordu ses küllüğü hafifi kaldırıp arasına kartonu katlayıp sıkıştırın geçer hatta bu peçetelik kutuları varya ordan parça koparıp koyabilirsin[/QUOT
kullugun içindeki demri yanı kullugu cıkardım zaten gerek yok arabada sigara içrmem zaten kullanmıyorumda.
Ama bu kartonu tam nereye koyucam anlayamadım biraz detaya girerseniz sevinirim.
bymurat___61
11-11-2013, 23:58
hımm alt kısma şimdi anladım :D sağolun :D