Orijinalini görmek için tıklayınız : Sonax Yoğun Jant Temizleyicisi (Felgenreiniger Gel)
imprezaWRC
11-11-2013, 10:31
Kafayı moraran jant temizleyicilerine taktım, aslında bu iş Asya'lı vatandaşlardan çıkmıştı ama en güzel reklamı Sonax yaptı. Lakin yurt dışında makul fiyatlara satılıyor olmasına rağmende, muhtemelen moraran jant temizleyicileri için ötv miktarı yüksek olduğundan (bu kısmı tabiki dalga olsun diye yazıyorum) Sonax ve Nigrin'in (Nigrin artık TR'de satılmıyor) moraran jant temizleyicileri diğer jant temizleyicilerin en az 2 katı fiyatla satılıyor olması nedeniylede bende Sonax'ın Full Effect jant temizleyicisine para kaptırmak istemedim.
Üyesi olduğum diğer forumlarda gördüm ki, Sonax'ın Full Effect gibi moraran bir başka jant temizleyicisi olduğunu öğrendim. Evet, bu Felgenreiniger Gel adı altında oldukça hesaplı bir fiyata satılan ve Bauhaus'ta satılan ve yine Sonax'ın jant temizleyicisiydi. Bu hesaplı jant temizleyicisini almadan önce kutu arkasındaki yazıları okudum, pH dengeli, asit içermez, bıdı bıdı bıdı, tam da aradığım özelliklere sahip diyerek ürünü aldım.
Tamam, yazıyı çok uzatmaya başladım; birazdan sonlandıracağım :D
Dün, az kirli jantlar üzerinde ürünü denedim ve sonuç; bence mükemmel, çünkü, fırça sürmeye gerek kalmadan temizlik yapabildim
Ahanda fotoğraflar ve videolar :)
http://i1117.photobucket.com/albums/k589/SubaruOutback/so1_zps8114a226.jpg
http://i1117.photobucket.com/albums/k589/SubaruOutback/so2_zps38908be3.jpg
http://i1117.photobucket.com/albums/k589/SubaruOutback/so4_zps945d730c.jpg
http://i1117.photobucket.com/albums/k589/SubaruOutback/so3_zps889361d8.jpg
http://i1117.photobucket.com/albums/k589/SubaruOutback/so5_zpsa9e9f8e3.jpg
048BdJ_WFQo
Sonax Felgenreiniger Gel-1 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=048BdJ_WFQo)
SJ1c7ZBfJFE
Sonax Felgenreiniger Gel-2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=SJ1c7ZBfJFE)
erturul çiçek
11-11-2013, 10:38
Ürünü nerden temin edebiliriz?
M U R A T
11-11-2013, 10:41
başkan asit içermez diyorda nanolu jantta test edebildin mi
imprezaWRC
11-11-2013, 10:45
Ürünü nerden temin edebiliriz?
Bauhaus ve bilimum yapı marketlerden :)
başkan asit içermez diyorda nanolu jantta test edebildin mi
Murat, henüz onu denemedim ama hafta sonu Gtechniq C2V3'lü jantta deneme yapacağım :)
Ben uzun suredir kullaniyorum bunu.yapi marketlerde 15 tl sonaxta 10 tl idi guzel urun cok pis kokuyor:D
imprezaWRC
11-11-2013, 10:50
Ben uzun suredir kullaniyorum bunu.yapi marketlerde 15 tl sonaxta 10 tl idi guzel urun cok pis kokuyor:D
Bunun kokusu çok kötü değil, Nigrin Evotec'in ve Aquartz Ironcut'ın kokusu facia, kapalı yerde uygulama yaparsan, bayılır kalırsın.
Bak koku olayını iyi dedin; ürünü uygularken maske kullanın, kokuyu solumamaya özen gösterin, ne olur ne olmaz.
Çoğu markette var ürün. Ben de kullanyorum gayet memnunum. Bal dök yala oluyor jantlar :D
Bu ürünü ben yaklaşık 2 ay önce beylikdüzü bauhaus dan almıştım . O zaman nigrinde satılıyordu ama bu ürünle aralarında fiyat farkı yoktu. Sonaxı tercih etmiştim ben fakat sizin videolarınızı şimdi izledikten sonra sanki nigrin daha hızlı etkileşim gösteriyor. Sonaxta bekleme süresi daha uzun gibi geldi.
Bunun kokusu çok kötü değil, Nigrin Evotec'in ve Aquartz Ironcut'ın kokusu facia, kapalı yerde uygulama yaparsan, bayılır kalırsın.
Bak koku olayını iyi dedin; ürünü uygularken maske kullanın, kokuyu solumamaya özen gösterin, ne olur ne olmaz.
He ozaman kutu ayni model farkli.ben skiyorum uzaklasiyorum yikamaci tazikli suyu basiyor sonra cillop:)
imprezaWRC
11-11-2013, 10:56
Bu ürünü ben yaklaşık 2 ay önce beylikdüzü bauhaus dan almıştım . O zaman nigrinde satılıyordu ama bu ürünle aralarında fiyat farkı yoktu. Sonaxı tercih etmiştim ben fakat sizin videolarınızı şimdi izledikten sonra sanki nigrin daha hızlı etkileşim gösteriyor. Sonaxta bekleme süresi daha uzun gibi geldi.
Balata tozu olduğu için geç reaksiyon olmuş olabilir. Nigrin bir tık daha etkiliydi ama artık o satılmıyor. Beylikdüzü bauhaus'ta kaldı mı Nigrin ?
Süper ürün ben bir ara hepsiburada dan toplu almıştım yaz kış kullanıyorum. etraftaki insanların bakışları eğlenceli oluyor. Abi jant eriyor diyen bile çıkıyor :)
Antalyalogy
11-11-2013, 11:02
Başkan bir şişe kaç jant temizler sence ? (önlerin full balata tozu ile kaplı olduğunu varsayalım )
Sen ucuz yazdın ya kesin zam yapar Bauhaus hahahahha..
imprezaWRC
11-11-2013, 11:05
Başkan bir şişe kaç jant temizler sence ? (önlerin full balata tozu ile kaplı olduğunu varsayalım )
Sen ucuz yazdın ya kesin zam yapar Bauhaus hahahahha..
Minimum 8 jant temizleyebilmen lazım. Ben 12 jant temizleyebilirim diye düşünüyorum :)
Antalyalogy
11-11-2013, 11:07
Minimum 8 jant temizleyebilmen lazım. Ben 12 jant temizleyebilirim diye düşünüyorum :)
EyvAllah..:icon_tup:
abdullahduymaz
11-11-2013, 11:25
kutuyu azcıkda buyuk yapsalar,kısa sürede bitmese hep kullansak :D
devil_berk22
11-11-2013, 11:32
bende kullandım ama memnun kalmadım
golfcu0101
11-11-2013, 11:35
Yazın kullandım ve ilk denemem acemi olsa gerek düşük performans. İkinci denememde sabır ve özen muhteşem sonuç;)
OrcunInce
11-11-2013, 11:36
Ben de hep kullanıyorum tek problemi çabuk bitmesi..
Balata tozu olduğu için geç reaksiyon olmuş olabilir. Nigrin bir tık daha etkiliydi ama artık o satılmıyor. Beylikdüzü bauhaus'ta kaldı mı Nigrin ?
Ben en son 1.5 ay önce gitmiştim ve raflarda vardı. Yarın tekrar bakarım , müsait olursam .
imprezaWRC
11-11-2013, 11:41
Ben en son 1.5 ay önce gitmiştim ve raflarda vardı. Yarın tekrar bakarım , müsait olursam .
Zahmet olacak ama, Nigrin kaldıysa haber edersen sevinirim :)
Tabi , baktıktan sonra kesinlikle yazarım buraya , kaç tane olduğunu ve fiyatını.
cembozbey
11-11-2013, 12:16
fırcalayarak kullanırsanız dha etkin olur fırcaladıktan sonra bi muddet bekleyip sonra durulamak lazım
bu tarz urunlerde sonaxınkini uzun dönem kullandık sıkıntı yok
diger urunlerle ilgili sunu sölemek istiyorum 1-2 yıkamada temizler zarar vermeyebilir fakat uzun donemde vernik atmasına sebebiyet verebilir dikkat edin
birde sıcak janta uygulamayın
yaklaşık 8 aydır kullanıyorum, jantlarım boyalı, en ufak bir zararını görmedim. piyasadaki ulaşılması en kolay ve güzel ürünlerden biri jant temizliği konusunda. sadece sıcak janta uygulamayın yeter.
ayrıca kaliperlere fazla sıkmayıni balataya bulaşırsa balatanız bir süre ses yapıyor.
10-15 tl arası idi yanlış bilmyirosam. bu arada bişi sorucam. benim jantlar replika bir kere kullandım bişi olmadı ama uzun vadede boya atması yaparmı. orjinal jantlarımda hiç bir sorun olmamıştı
Antalyalogy
11-11-2013, 20:47
Boyali jantlarda sıkıntı yaratırmı acaba uzun vadede?
kaç para bu ürün
ben 16 ya almıştım koçtaştan
10-15 tl arası idi yanlış bilmyirosam. bu arada bişi sorucam. benim jantlar replika bir kere kullandım bişi olmadı ama uzun vadede boya atması yaparmı. orjinal jantlarımda hiç bir sorun olmamıştı
ben 8 aylık süreçte 3 kere kullandım. bi sıkıntı çıkarmadı. sadece ilk seferde kemikleşmiş olan balata kalıntılarını sökemedi. 2. seferde tamamen çıktı. içinde asidik kimyasallar yok, sülfür var, balata tozları ile tepkimeye girerek çıkarıyor. bu sebeple boyaya zarar vermiyorum.
Boyali jantlarda sıkıntı yaratırmı acaba uzun vadede?
çok uzun vadede kullanmadım. ne sıklıkla ve ne kadar süre kullanmaktan bahsediyorsunuz?
Antalyalogy
11-11-2013, 21:19
çok uzun vadede kullanmadım. ne sıklıkla ve ne kadar süre kullanmaktan bahsediyorsunuz?
ayda 2 ve uzun süreli düsünüyorum.Sonax a karşı boş değilim :D:D:D
ayda 2 ve uzun süreli düsünüyorum.Sonax a karşı boş değilim :D:D:D
hahaha :) iyiydi :) ayda 2 kere kullanmanıza gerek yok bence. 2 haftalık süreçte zaten balata tozları jantınızdan kolayca çıkar diye düşünüyorum. bence ayda 1 idealdir. ama dediğim gibi uzun süreli kullanmadığım için zararı vs konusunda bilgim yok. jantın sıcak olmamasına dikkat edin yeter.
schizophrenic
11-11-2013, 21:38
iğrenç bi kokusu var ıslak ot gibi , iyi bi sonuç almak için jant üzerinde bekletme haricinde kirin yoğunluğuna göre jant temizleme fırçası veya bi sünger ile uygulamak gerekiyo benim tecrübem
Low-Rider
11-11-2013, 22:02
ben boyalı jantta kullandım sonaxı
sıkıntı olmadı
bulamıyorum bulsam tekrar alıcam
Low rider
Sonax yikamacilarda var yapi marketlerdede var.yalniz bu gri kutunun bi kac versiyonu var galiba
onurgoyunc
11-11-2013, 22:07
Ben plus ını kullanıyorum, fırça veya yanındaki süngerle uygulamak daha faydalı oluyor
beylikdüzü koçtaşta 19,90 köprüden karşıya geçince bauhaus da 15,90 en yakın zamanda denemek istediğim ürünlerden biri
darkmann
12-11-2013, 00:43
ürünü görünce bugün bauhaustan aldım 15 liraydı fiyatı konu için teşekkürler :)
Antalyalogy
12-11-2013, 01:13
hahaha :) iyiydi :) ayda 2 kere kullanmanıza gerek yok bence. 2 haftalık süreçte zaten balata tozları jantınızdan kolayca çıkar diye düşünüyorum. bence ayda 1 idealdir. ama dediğim gibi uzun süreli kullanmadığım için zararı vs konusunda bilgim yok. jantın sıcak olmamasına dikkat edin yeter.
EyvAllah :icon_tup:
Antalyalogy
12-11-2013, 01:14
sıkıntı olmadı
Seni bilirim bak :p:p:p
M U R A T
12-11-2013, 07:53
sıkıntı olmadı
bauhaus ta çok miktarda vardı Özgür bakabilirsin.
Nigrin kalmamış beylikdüzü bauhausta , zaten gelmiyormuş bir süredir.
imprezaWRC
12-11-2013, 16:24
Nigrin kalmamış beylikdüzü bauhausta , zaten gelmiyormuş bir süredir.
Sağol Berk, sana çok zahmet oldu.
bukotezo
12-11-2013, 16:31
Atas yada Meguairs ın ürünleriyle kıyaslayan oldumu bu ürünü hiç ?
Kaporta kısımda kullananı duydum bu ürünü. kullanan var mı iş yapıyor mu ironx gibi ??
Atas ve Meguiars grubunda bu tarz ürün yok,
Sonax (Felgenreiniger Gel) hem fiyatı hem yaptığı iş cidden başarılıdır 2 yıla yakın her yıkamada olmasada ara ara kullanırım. Orjinal fabrikasyon boyalı jantımda Allaha şükür hiç bir sorunda yaşamadım :)
d.berkay
13-11-2013, 03:58
Uzun bir suredir severek kullaniyorum her uygulamada. IronX de kullandim;kesinlikle daha etkili ama acikcasi dayanilmaz kokusu yuzunden Sonax bence daha mantikli bir secim.
Nacizane tavsiyem ne kadar zararsiz olsa da cok sık kullanmamak lazim. Bir kere iyi bir temizligin ardindan jantlarda kullanilmaya uygun iyi bir koruma urunu uygularsaniz cok uzun sure tekrar bu urunu kullanmadan sadece basit yikama ile jantlarinizi da temizleyebilirsiniz kolayca..
Nano Vs li jantlarda en azindan Nanolex Professional gibi urunlerde kotu etkisi yok. Hatta bu nano katmanina yapismis balata tozu vs yi ayirir, su ve kir itici ozellikler geri gelir. Formulasyonu neredeyse Iron X ile ayni oldugu icin, komple kaportaya da uygularim ( ne olur ne olmaz diye kurumasina izin vermiyorum ).
Gayet basarili bir urun ;)
ürünü kullandım gerçekten etkili fırçasız jantları temizliyor -bekletin uyguladıktan sonra bir süre boyunca ,ve solumamaya özen gösterin çok keskin bir etkisi var :D
M U R A T
18-11-2013, 13:41
dün bauhaustan aldım 12.90 a düşmüş sömürün :D
dün bakkaldan aldım 12.90 a düşmüş sömürün :D
editle görüp arttırmasınlar fiyatı :D Bende alayım yarın :)
M U R A T
18-11-2013, 13:51
bakkal sümüklerimi çıkarttı :D
fatihcakin
19-11-2013, 08:03
Koçtaş ve Tekzen de 19.90 :(
Bu sarı renkli portakal kokulu olan mı?
15 TL'te BP'den alıyorum sürekli.
edit: oymuş. bayadır kullanıyorum çok güzel.
ürünün resmi falan var mı?
ürünün resmi falan var mı?
http://www.carparts-tuning.co.uk/out/pictures/1/429200.jpg
abi yukarda da sarı renkli demişler ona gitti aklım bi an. çok teşekkürler
orhan_guney
21-11-2013, 14:15
ya bu ürünü nerden alabilirim hemen ?
ya bu ürünü nerden alabilirim hemen ?
Shop ya da bayilerden :beuj:
17,52TL
orhan_guney
21-11-2013, 14:34
bp de satılan burdaki ürün ise ben alım birtane hemen.
Bu sarı renkli portakal kokulu olan mı?
15 TL'te BP'den alıyorum sürekli.
edit: oymuş. bayadır kullanıyorum çok güzel.
12,95'den Bauhaus'dan aldım bugün :) 500ml
1000ml olanını 28 yada 29 hatırlamıyorum satmaları neyin kafası :D Mantıken daha ucuz olmalıydı ki olsa onu alırdım :)
orhan_guney
26-11-2013, 16:31
olum ayıp sana :)
12,95'den Bauhaus'dan aldım bugün :) 500ml
1000ml olanını 28 yada 29 hatırlamıyorum satmaları neyin kafası :D Mantıken daha ucuz olmalıydı ki olsa onu alırdım :)
olum ayıp sana :)
Niye la noldu :D
bende aldım ama deneme şansım olmadı daha :D
fatihcakin
26-11-2013, 18:17
Gerçekten kapalı alanda kesinlikle kullanmayın.
Antalyalogy
15-12-2013, 20:59
Ürünü sonunda bugün deneyebildim.Benim jantlar siyah olduğugu için morarmayı jantlarda net göremedim ama diskler biranda morardı.
Ben sıktıktan sonra fırça ile güzelce yaydım ardından makine ile su tuttum.
Aracı yıkadıktan sonra jantları da wash mitt ile yıkadım.Benden geçer notu şurda aldı ; önceden Janta su tutup ardından yıkardım kurularken bez çok kirlenirdi (çünkü kalıyordu tozlar) bu sefer bez tertemiz kaldı..
Sanırım bir kullanımda bayağı bol bol sıktım 1/4 ü gitti. 4 uygulama çıkarır gibi duruyor son kalanı az sulandırırırsam kesin 4 uygulama çıkarır.
16/4 den uygulama başı 4 tl yapar gayet hesaplı bence...
Emre Ekrem
16-12-2013, 13:29
Boyalı jant yüzeyinde kullanabiliyor muyuz acaba?
Hemen sıkın kaçın uzaklaşın adamın burnunun direğini kırıyor kokusu,kendinize gelince yanına gelip su tutarsınız. :) ama ürün başarılı...
C.tesi kullandım ama sanırım jantlar zaten aşırı temizdi bende morarma çok çok az oldu yada kısa süre bekledim anlamadım. Sıktım bi sigara içtim tazyikli su sonrasında da normal arabayı yıkadığım kalan Nanolex şampuan ile yıkadım cıncık gibi oldu :)
jantları cok güzel parlattı lakin jant göbek logolarını soldurdu bende :/
mc pherson
26-12-2013, 11:58
Ürün normalde çok masum duruyor ancak sık kullanımda bijonları paslandırıp balataların yapısını bozabiliyor. Bizzat yaşadım. Çok sık kullanmamak ve iyi bir şekilde durulamak gerek. En temizi aslında jantları söküp kullanmak ama ona pek imkan olmuyor. Bilginize.
1 seneden fazladır kullanıyorum.
Dipnot : 1 sene öncesinin fotoğrafları.
http://imageshack.us/a/img189/7336/90312151.jpg
http://imageshack.us/a/img822/5397/48524169.jpg
http://imageshack.us/a/img525/948/47517990.jpg
http://imageshack.us/a/img841/8963/37752822.jpg
Ürün normalde çok masum duruyor ancak sık kullanımda bijonları paslandırıp balataların yapısını bozabiliyor. Bizzat yaşadım. Çok sık kullanmamak ve iyi bir şekilde durulamak gerek. En temizi aslında jantları söküp kullanmak ama ona pek imkan olmuyor. Bilginize.
Bijonlara birsey diyemem ama balatanin yapisini bozmak basli basina cok zor birsey, emin misin bundan :D
Antalyalogy
26-12-2013, 12:33
Boyalı jant yüzeyinde kullanabiliyor muyuz acaba?
Benim jantlar boyalı sınıtı olmadı..
Bijonlara birsey diyemem ama balatanin yapisini bozmak basli basina cok zor birsey, emin misin bundan :D
+1
mc pherson
28-12-2013, 10:27
Balata icerisindeki metal sinteri eritip atiyor. Tabi bu markadan markaya degisir. Benim onceki TRW balatalarda yasadim, eskisine oranla balata cok cabuk bitti ve fren kaybi yasadim. Kullandigim TRW'ler cok dandikti. Sonrasinda Nissin'leri taktim ve onda sorun yasamadim. Dedigim gibi balatanin yapisina cok bagli. O yuzden sorun cikartabiliyor dedim, cikartir demedim. Bu urunu 3 defa kullandim ve on kaliperim ve arka kampana uzerinde de pas olustu. Belki o yuzeyler yine paslanacakti ama hizlandirdi diyebiliriz. Bir anda hem bijonlar hem kampana hem de kaliper paslanmaz cunku :) Ya bu arada ben seni arayacaktim iyi oldu yazdigin :)
çok kötü kokuyor onun dısında sorun yok :D
Bugün kullandım kirli jantlarıma Amway Loc sıktım sonra duruladım,
Üstüne Sonax sıktım gerçekten çok başarılı bir ürün :)
i-vtec07
01-01-2014, 18:40
bende joker in jant temizleme ve parlatma köpüğünü aldım denemelik acaleyle kullandım fazla beklemeden ve tazikli su ile yıkamadığım halde parlaklık fena diğil idarelik alınabilir ..yarın tekrar kullanıp izlenimlerimi aktarırım fiyatı 5 lira banıo da.
tayreep_john
02-01-2014, 00:19
Bursada Bahaus dan alıyodum sürekli ama yaklaşık 1 aydır getirmiyolar bulamıorum. İnternetten alabilceğim bi yer varmı erdem boya falan ?? sprey bitmek üzere
JackJones
02-01-2014, 02:08
Kullanıp memnun kaldığım bi ürün ama pek sık kullanmıyorum ne olur ne olmaz 1 kutu aldım 6 kere flan yaptım 3 kez daha yapar sanırım.Kısacası tavsiye ederim...
kutaskullar
02-01-2014, 18:30
Ben aracımda uzun zamandır kullanıyorum (3 kutu bitirdim) çok memnunum sanki zamanla daha kolay atıyor kiri. Eskiden fırça ile temizlememe rağmen bazı katılaşmış kirler çıkmıyordu 2-3 kullanımdan sonra baya kolay oldu temizlemek, balata tozu artık su ile bile çıkmaya başladı sanırım özel kaplama yapıyor kendi kendine
Kaporta aksamında kill niyetine kullanan var mı ? bu konuyu merak ediyorum iron x gibi iş yaparmı?
Ve bu sonax full efect jant temizliyici ile aynı urun mudur?
kutaskullar
02-01-2014, 19:10
Kaporta aksamında kill niyetine kullanan var mı ? bu konuyu merak ediyorum iron x gibi iş yaparmı?
Kil niyetine kullanma olayını bilmiyorum
mc pherson
03-01-2014, 07:50
Bu ürün boyaya saplanmış demiroksit (yani pas) tozlarında etkilidir. Kil ise boyaya yapışan zift, reçine ve diğer tüm kalıntılarda etkilidir. Kil boyaya saplanan metal tozlarına etki etmeyebiliyor. Hatta aksine iyice boyaya saplanmalarına neden olabilir. Bu nedenle her iki ürünü de boya temizliği için kullanmak gerekir. Önce sülfür içerikli bu tip bir ürün uygulanıp metal tozları temuzlenir. Daha sonra da kil uygulayıp diğer kirleri temizleriz. Sonax yoğun jant temizleyiciyi bu amaçla denedim, işe yaramaz diyemem ama çok hafif kalıyor ve bir IronX gibi tam olarak çözemiyor.
Yoğun jant temizleyici ve Full Effect Wheel Cleaner aynı ürünler değiller. Full Effect yaklaşık 12-13 yıldır piyasada olan ve en iyi jant temizleyicilerden biri olan bir üründür. Diğer yoğun jant temizleyiciden daha etkili ve yoğundur. Fiyatı da diğerinin yaklaşık 3 katıdır.
ben sıktım sarı aktı mor falan yoktu :D bi de sıktıktan sonra fırça geçmiyoruz dimi üstünden ?
ben sıktım sarı aktı mor falan yoktu :D bi de sıktıktan sonra fırça geçmiyoruz dimi üstünden ?
Jantlarda ben geciyorum :D
Faruk_Vtec
03-01-2014, 12:21
sen ıyı gazlayamamışsın :D ne kdr çok fren tozu o kdr çok mor ve otesı.. :D
Bu ürün boyaya saplanmış demiroksit (yani pas) tozlarında etkilidir. Kil ise boyaya yapışan zift, reçine ve diğer tüm kalıntılarda etkilidir. Kil boyaya saplanan metal tozlarına etki etmeyebiliyor. Hatta aksine iyice boyaya saplanmalarına neden olabilir. Bu nedenle her iki ürünü de boya temizliği için kullanmak gerekir. Önce sülfür içerikli bu tip bir ürün uygulanıp metal tozları temuzlenir. Daha sonra da kil uygulayıp diğer kirleri temizleriz. Sonax yoğun jant temizleyiciyi bu amaçla denedim, işe yaramaz diyemem ama çok hafif kalıyor ve bir IronX gibi tam olarak çözemiyor.
Yoğun jant temizleyici ve Full Effect Wheel Cleaner aynı ürünler değiller. Full Effect yaklaşık 12-13 yıldır piyasada olan ve en iyi jant temizleyicilerden biri olan bir üründür. Diğer yoğun jant temizleyiciden daha etkili ve yoğundur. Fiyatı da diğerinin yaklaşık 3 katıdır.
teşekkürler ozaman kill den once uygulamanın yararı var :icon_tup:
Antalyalogy
08-03-2014, 19:14
Arkadaşlar ürün BAUHAUS da indirimde kaçırmayın derim :)
http://img.tapatalk.com/d/14/03/08/8ajapuna.jpg
Arkadaşlar ürün BAUHAUS da indirimde kaçırmayın derim :)
http://img.tapatalk.com/d/14/03/08/8ajapuna.jpg
yarin saldiriyorum :D
Low-Rider
08-03-2014, 21:37
oo iyiymiş
yarın alayım
Antalyalogy
08-03-2014, 22:05
Valla daha ucuz olmuyor yılda bir kaç kez bu fiyata inserte giriyorlar..Dediğim gibi kaçırmayın.Ardından fiyatlar 20 tl ye dayanabilir, euro çok arttı bildiğiniz üzere..
::ZaFeR::
08-03-2014, 22:17
Benimde EG'in jantların iç kısımları baya bi kötü halde.Bu yaz girişecektim.Bu ürünü bi kenara not alayim.İyice temizledikten sonra boyatırım artık : )
i-vtec07
09-03-2014, 07:24
yarın alayım :D