PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Work & Travel İş İhtiyacı Yardımı

doush
11-11-2013, 12:04
Merhabalar, öncelikle daha önceki konuları okudum ama istediğim şeye ulaşamadım.

Ben şirketlere muhtaç olmadan işimi bulup ondan sonra şirkete başvurmak istiyorum. Bu sayede 2000 dolar vereceksem 1000 dolar ile halledebiliyorum şirkete vereceğim parayı.

Ablamın eşi 2008 de yapmış, onun çalıştığı yere başvurdum ama herhangi bir dönüş olmadı. Wilderness Resort Hotel'de can kurtaranlık yapmış. Ben de buna yakın bir iş arıyorum. House keeping vs. istemiyorum. Can kurtaranlık iyi bir iş bence, ama yine de bulamazsam diye her türlü yere başvuracağım.

Daha önce Work & Travel yapmış ve bana yardımcı olacak kişiler vardır eminim, bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Elimde Job Offer formu var, sadece doldurup bana geri gönderecek.. Aralık'a kadar zamanım var bulamazsam mecbur şirkete bulduracağım..

Teşekkürler..

burkaykalyon
11-11-2013, 12:07
Çok yakın arkadaşım work&travel yapıyor. Aşağıda yazılı bilgiler. Burkay yönlendirdi dersen yardımcı olacaktır.

https://www.facebook.com/AWYED/info

63owen63
11-11-2013, 12:08
Şirkete kalırsa durumun, ulaş bana yardımcı olmaya çalışayım, çalıştığım üniversite de yurtdışı eğitim kordinatörüyüm, çalıştığımız şirketle konuşurum senin için. Oda olmazsa öğrencim bu işi yapıyor, onunla irtibat kurarız haricen.

doush
11-11-2013, 12:22
Çok yakın arkadaşım work&travel yapıyor. Aşağıda yazılı bilgiler. Burkay yönlendirdi dersen yardımcı olacaktır.

https://www.facebook.com/AWYED/info

Teşekkür ederm kendm bulamazsam burayı düşünebilirm..

Şirkete kalırsa durumun, ulaş bana yardımcı olmaya çalışayım, çalıştığım üniversite de yurtdışı eğitim kordinatörüyüm, çalıştığımız şirketle konuşurum senin için. Oda olmazsa öğrencim bu işi yapıyor, onunla irtibat kurarız haricen.

Tamam abi teşekkürler işte kendim bulmaya çalışıyorum boşu boşuna niye şirkete para vereyim diye düşünüyorum..

_Emre_
11-11-2013, 12:43
Self programdan mı bahsediyorsun?

doush
11-11-2013, 13:04
Self programdan mı bahsediyorsun?

self programın içeriği ne bilmiyorm ama işi ben bulacağım, ondan sonra work & travel şirketne gideceğim işi buldum gerisini siz halledin diye..

turbo&quattro
11-11-2013, 13:07
Sana kimse kolay kolay sponsor olmaz.. Amerikada vize islemlerini yurutecek firmalarla direkt goruserek Tr deki araci firmayi aradan cikarmayi deneyebilirsin. Benim j1 ( senin vizende j1 olacak ) isleerimi yuruyen panatlantic diye bir firma vardi onlara mail atabilirsin yada 3 gun sonra Amerikaya dondugumde direkt telefon ile ulasmaya calisirim.

doush
11-11-2013, 13:20
Sana kimse kolay kolay sponsor olmaz.. Amerikada vize islemlerini yurutecek firmalarla direkt goruserek Tr deki araci firmayi aradan cikarmayi deneyebilirsin. Benim j1 ( senin vizende j1 olacak ) isleerimi yuruyen panatlantic diye bir firma vardi onlara mail atabilirsin yada 3 gun sonra Amerikaya dondugumde direkt telefon ile ulasmaya calisirim.

Sponsordan kastın ne Yusuf abi ? Ben sadece işimi buldum bakın job offer formumu doldurup gönderdiler diyeceğim.. Normalde 1800 istiyorlar, 900 dolara iniyor o zaman..

turbo&quattro
11-11-2013, 15:02
Dogus;
Sponsor firma senin konsolosluga vize gorusmesine gitmeden once ds 2019 forumunu hazirlayacak olan firma. O formu kendin hazirlayamazsin ve o formu doldurmadanda vize alamazsin. Yani kisscs o form senin bir nevi is kabulun.

serkanaygün
11-11-2013, 17:47
2006 yazı ben de wilderness hotel and golf resortta work and travel yaptım. Eğer wisconsin dells'e gidersen bölge hakkında bildiğim bütün herşeyi anlatabilirim. Olursa eğer wilderness güzel bir yerdi. O bölgede bir de kalahari var orayı da araştır. Ayrica life guard düşünüyorsan bölgede bissürü waterpark var onlarla da irtibata geçebilirsin.

doush
12-11-2013, 00:49
Dogus;
Sponsor firma senin konsolosluga vize gorusmesine gitmeden once ds 2019 forumunu hazirlayacak olan firma. O formu kendin hazirlayamazsin ve o formu doldurmadanda vize alamazsin. Yani kisscs o form senin bir nevi is kabulun.

Anladım abi..

2006 yazı ben de wilderness hotel and golf resortta work and travel yaptım. Eğer wisconsin dells'e gidersen bölge hakkında bildiğim bütün herşeyi anlatabilirim. Olursa eğer wilderness güzel bir yerdi. O bölgede bir de kalahari var orayı da araştır. Ayrica life guard düşünüyorsan bölgede bissürü waterpark var onlarla da irtibata geçebilirsin.

İşte orada çalışmak istiyorum mail attım ama geri dönmediler.. Bölgede başka ne var bilmiyorum ulaşabileceğim adresleri olsa..

Time-R
12-11-2013, 01:11
2007 ve 2008 olarak 2 kez work & travel yaptim dogus. Elimden birsey gelirse seve seve yardim etmeye hazirim kardesim. Benim TR'deki acentam CETUSA diye bir firma ile calisiyordu. 2.kez gitmeme ve ana sirketi bilmeme ragmen kendi isimi kendim bulmak yerine sorunu en aza indirgemek adina acentama birakmistim.

CETUSA ile bir gorusur musun? Pennsylvania cetusa sorumlusunun telefonuda elimde olacak. Bu firma acentalara is buluyor, yani bizim acentalarda bunlara komisyon oduyor; olay bu. Asil isi yapan firma buydu benim.

McS_R53
12-11-2013, 01:41
Zaten arkadaslar bilgi verir yeterince benim sana soyliyecegim konaklama hakkinda olacak kimse sana tutupda 3 ayligina ev kiralamaz kiralasa bile ucuk fiyatlar olur. Hadi onu geçtim saglik sigortasi var bu isin bunuda hesaba kattin mi? Ufak tefek bi kaç hesap yapinca astari yuzunden pahaliya geliyor. Ben olsam bir sirketle calisirim. Sanada ozmani oneriyorum adana bayiileri olmasi lazim arastirirsan gorursun zaten

serkanaygün
12-11-2013, 05:14
Otel olarak aklıma ilk gelenler wilderness ile kalahari oldu. Onun dışında oyun parkları olarak en büyükler noah's ark ve mt olympous. Diğerleri için internette biraz araştırma yapman gerek. Konaklama için yörede pansiyonlar çok var onlardan birini seçebilirsin. Nazmi diye Türk bi pansiyonu vardı ondan uzak durman gerekir :D Wisconsin güzel bir yer umarım halledebilirsin. Eğlenceli olur

doush
12-11-2013, 09:35
2007 ve 2008 olarak 2 kez work & travel yaptim dogus. Elimden birsey gelirse seve seve yardim etmeye hazirim kardesim. Benim TR'deki acentam CETUSA diye bir firma ile calisiyordu. 2.kez gitmeme ve ana sirketi bilmeme ragmen kendi isimi kendim bulmak yerine sorunu en aza indirgemek adina acentama birakmistim.

CETUSA ile bir gorusur musun? Pennsylvania cetusa sorumlusunun telefonuda elimde olacak. Bu firma acentalara is buluyor, yani bizim acentalarda bunlara komisyon oduyor; olay bu. Asil isi yapan firma buydu benim.

Bakim abi bi Cetusa' ya teşekkürler..

Zaten arkadaslar bilgi verir yeterince benim sana soyliyecegim konaklama hakkinda olacak kimse sana tutupda 3 ayligina ev kiralamaz kiralasa bile ucuk fiyatlar olur. Hadi onu geçtim saglik sigortasi var bu isin bunuda hesaba kattin mi? Ufak tefek bi kaç hesap yapinca astari yuzunden pahaliya geliyor. Ben olsam bir sirketle calisirim. Sanada ozmani oneriyorum adana bayiileri olmasi lazim arastirirsan gorursun zaten

Ozman dan kimse memnun değil, çok fazla sahtekarlık yaptıklarını söylüyorlar, sadece duyduklarım tabi.. Ben o kadar detaylı bir self program düşünmüyorum.. Sadece bir yer kabul etsin gerisini halletmesi için şirkete başvuracağım..

Otel olarak aklıma ilk gelenler wilderness ile kalahari oldu. Onun dışında oyun parkları olarak en büyükler noah's ark ve mt olympous. Diğerleri için internette biraz araştırma yapman gerek. Konaklama için yörede pansiyonlar çok var onlardan birini seçebilirsin. Nazmi diye Türk bi pansiyonu vardı ondan uzak durman gerekir :D Wisconsin güzel bir yer umarım halledebilirsin. Eğlenceli olur

Teşekkür ederim şu Kalahari'ye de başvurayım o zaman ben.. Diğer yerleri de araştırayım :icon_tup:

serkanaygün
12-11-2013, 09:55
Rica ederim. Eğer wisconsin olursa dediğim gibi ne yapılır ne yapılmaz detayları veririm sana. Olursa pm ile ulaşırsın.

DKB34
01-01-2019, 12:38
hort çekeyim.

Gastronomi öğrencisiyim, bu yaz Amerika'da staj yapmak istiyorum. Daha önce gidenlerin fikirlerini almak, hangi firmayla çalıştıkları hakkında yardımcı olabilecek, birileri varmı?

blow07
01-01-2019, 19:42
Geçen yaz wilderness te cankurtaranlık yaptım . İnsan kaynaklarında Maggie ve Katie nin mail adreslerini verebilirim :)

blow07
01-01-2019, 19:43
Ops konuya hort çekilmiş. Edit bulamadım . Üst yorum gereksizdir :D