Orijinalini görmek için tıklayınız : golf tsi vs 320d
PiscocuK
11-11-2013, 17:06
selamlar
bugün amcamla ateşli bir iddaya tutuştuk..zaman zaman onun golfünü kullanıyorum hatrı sayılır bir gidişi var 1.4 tsi 160 küsür olan motor hafta içi siteden luca55 murat kankamın 320d aldık oda 184 hp
sıfırdan kalkarsak ve rolling tarzı bir kapışma olursa sonuç sizce ne olur?
ben anahtar koydum amcam sağlam yemek dedi. acil işim çıktığı için deneyemedik R yapmam gerekirmi :)))
belki sıfırdan kalkarden dsg nin avantajlarıyla golf kafa burun gider ama uzunda 320 gelip geçer diye düşünüyorum
320D her türlü üzüyor standart TSI krşısında boşuna denemeyin ben denedim aynı şekilde 160DSG Scirocco 184 320d.. İkicide Bone stock.
her türlü 3.20 diyorum bende
184 lük acımaz ezer geçer
PiscocuK
11-11-2013, 17:23
eheheh güzelll...anahtarla üzmim ozaman sağlam bir yemek bir araba parasına çıkartırım amcamı :)))
Abi 160 ligi benle deneyelim:)
PiscocuK
11-11-2013, 17:44
sıfırdan kalkarsak sonuç yine aynımı olur?
PiscocuK
11-11-2013, 17:45
Abi 160 ligi benle deneyelim:)
deneriz kardeşim pendik civarındayım haftaiçi
accordu deneyelim seninle bir ara
0dan kalkmayı deneyin bence.100e kadar başa baş gideceğiniz kesin en azından.(Fabrika verilerine göre)
ilk iki vitesde golf belki tutunabilir patinaja bağlı ama 3.vitesden itibaren amcanız restorana doğru devam edicektir
tdipower
11-11-2013, 18:22
bmw sıfırdan ışınlanarak gider roll yapsanız yine geçer bunu hepimiz biliyoruz ikisi de stock iken ikisine yazılım yapın yine bmw geçer bunuda biliyoruz :D
bugün amcamla ateşli bir iddaya tutuştuk.. :) bellide olmaz
Guc agirlik orani golften yana kusursuz vites gecisleri yine golften yana...
Neye dayanarak 3.20 diyorsunuz?
0'dan kalkılır ise BMW daha da avantajlı oluyor.
320d geçiyor geçenlerde denedik rocco dsg ile.
tdipower
11-11-2013, 18:46
bomonti her iki aracın stock ve yazılımlısını kullanan biri olarak diyorum ki bmw çok rahat geçer ;)
Bu videoda rocco nasıl bu kadar açıyor yahu o zaman?Hani şöförlük kötü olsa bile sonuçta bmw sürücüsünün yapması gereken tek şey gaza basmak.Hani rollde devri ayarlayamadı diyelim, geriden gelip geçmesi gerekmezmi dediğiniz kadar iyi yürüyorsa?
Bide aynı şekilde F30 320d-rocco videosu var.Ondanda rocco alıyor bulursam eklerim.
GbjN6RSuDxM
0-100 lerine bakıp daha sonrasınada hacimi ekleyip 180-190 km hızlardan sonra olacakları tahmin etmek zor değil. Ki bence o hızlara kadar bmw nin 1-2 boy önde olmabilmesi bile muhtemel.
deneriz kardeşim pendik civarındayım haftaiçi
accordu deneyelim seninle bir ara
abi cuma akşamı uygun olursan haber edebilirsin. tersane yolunda 180 e kadar denenebiliniyor. accorda gelince pendikten bir arkadaşımda daha accord 2.4 var forumdan ome_rs belki biliyosundur. bence benzin yakma benim için :D kısaca rollde geçiyor uzundada honda iyi gidiyor
PiscocuK
11-11-2013, 19:25
abi cuma akşamı uygun olursan haber edebilirsin. tersane yolunda 180 e kadar denenebiliniyor. accorda gelince pendikten bir arkadaşımda daha accord 2.4 var forumdan ome_rs belki biliyosundur. bence benzin yakma benim için :D kısaca rollde geçiyor uzundada honda iyi gidiyor
ben tüplü ve öfkeliyim benzin yakmıyorum ;)
PiscocuK
11-11-2013, 19:26
Bu videoda rocco nasıl bu kadar açıyor yahu o zaman?Hani şöförlük kötü olsa bile sonuçta bmw sürücüsünün yapması gereken tek şey gaza basmak.Hani rollde devri ayarlayamadı diyelim, geriden gelip geçmesi gerekmezmi dediğiniz kadar iyi yürüyorsa?
Bide aynı şekilde F30 320d-rocco videosu var.Ondanda rocco alıyor bulursam eklerim.
GbjN6RSuDxM
roccoda eksoz falan var belki bilmediğimiz başka bişeyler daha vardır?
ben tüplü ve öfkeliyim benzin yakmıyorum ;)
oda tüplüde denerken benzinde idi. sonuç belli yanı ondan diyorum :D sen 160lığı getir abi bana :D
i-vtec07
11-11-2013, 19:53
kafa kafa ya giderler uzun da bmw öne çıkabilir 177 lik olsa golf geçerdi :)
bu videodaki roccoda komple milltek ve filtre kiti vardı diye hatrlıyorum.
roccoda eksoz falan var belki bilmediğimiz başka bişeyler daha vardır?
Roccoda egzoz ile filtre var yazmış videoyu yükleyen.Yazılım vb. şeyler yok.Tabi gerçekliğini bilemeyiz ama yazmadığı için yok olarak kabul ediyorum.Tabi rocco sahibi hırs yaptıysa söylemediyse o kendi kararı.:) Ama egzoz ile filtrenin bu kadar fark edeceğini hiç sanmıyorum.Çünkü denildiğine göre 320d çok açıyor farkı.Bu uygulamalarla başa baş gitsinler en baba.Ama rocco inanılmaz uzuyor.
Abi bu aksam musayitsen deneyebiliriz 160 likla.hondaya bosuna gaz harcatma zaten gecicek beni ama uclu deneme istersen uyar bana:)
PiscocuK
15-11-2013, 08:04
Abi bu aksam musayitsen deneyebiliriz 160 likla.hondaya bosuna gaz harcatma zaten gecicek beni ama uclu deneme istersen uyar bana:)
bu akşam avrupa yakasındaki evde olucam kardeşim misafirimiz var..haftasonu geri gelebilrsem deneriz
Misafirin olmasa idi bende yenibosnada idim gec saatte donucem eve haber edersin ozaman abi
PiscocuK
15-11-2013, 08:45
accordla geçicem karşıya kardeşim golf bu tarafta kalıcak :D
CeM öZeR
15-11-2013, 10:28
GbjN6RSuDxM
Ah bu Safa yok mu :D
Beyler VV plaka rocco bu. O zaman milltek ve itg varken zır stock sciroccoyu 4 boy kadar geçiyordu.
Ayrıca Golfün sciroccodan daha hafif olup daha iyi gidebileceğini unutmayalım :)
tamam abi bende avrupadayım akşama:D
dragon07
15-11-2013, 11:42
dragta bmw geçer rollingtede 200e kadar golf önde olur sonra yine bmw geçer
320d nin (184) fabrika cıkıs verisi 7,4
golf (160lık) 8,5
ki arada dağ gibi tork ve hacim farkı var. bmw nin önde olacağı kesin 2 stock araçta.
denemek saçma olur ama deneyin sonucu görün derim
barakuda26
16-11-2013, 19:57
az yakar çok kaçar tamlamasının hakkını sonuna kadar veren nalet makina 3.20d :)