Orijinalini görmek için tıklayınız : 2009 model otomobil taşıtları nezman cıkıyo
2009 lar agustos cıkıyo gibime geliyo ama bilgisi olan varmı? birde bugun 3 tane hyndai ye gittim istedigim model de renk yok, bulabilicek tanıdık varm?
benim bildiğim 2008'in 6.ayından sonra üretilen araçlar 2009 sayılıyor...
M U R A T
14-07-2008, 19:58
genelde 8. aydan sonra bir sonraki yıl olarak yazılıyo ama bu markadan markaya değişir.
bazı markalar stoklarını bitirdikten sonra diğer yıla geçmeyi tercih ediyo.
Galiba yeni vergilendirme projeleri falan olabilir onları bekliyorlardır belkide yada fiyatlarda artış olacaktır o yüzden şimdi arabalar tezgah altında olabilir :)
ben ağustos ile beraber diye biliyorum ama bir kaç gün önce ankara'da galerilerde üzerinde 2009 yazan araçlar görmüştüm..
bende austos diye biliyorum, kesin getz, cok uzunda kulanmıcagım bi araba. renk olsa bugun bitirmiştim ama sonra aklıma geldi
ay ortasına geldik ***** tr yasıyoruz 09 olması etkiler, ama tabi fiyatlar elimizde patlamaz insallah
Hangi renk hangi motor ve donanım isteniyor? bide hangi shoowroomlara gidildi?
Belki yardımcı olabilirim..
Almanci Tane-R
15-07-2008, 06:47
markadan markaya değişiyor bu durum
hondalar 1 ağustos iıtibari ile 2009 olarak satılırken. opeller eylül-ekimden sonra 2009 model olarak satılıyor
nasıl bir renk ve model lazım...
rover200
15-07-2008, 10:42
evet Ağustos'da 2009 model olarak geçiyor...işte tam eylül ayında galeri'lerde 2009 modelleri görebilirsiniz...
Hangi renk hangi motor ve donanım isteniyor? bide hangi shoowroomlara gidildi?
Belki yardımcı olabilirim..
ankadaradan yada başka biyerden bugun füme rengim, getirtildi atasehir deki hyundai bayii,
anadolu yakısında nereye gitsem yoktu arac hepsi en az 1.5 ay beklersin mavi yada gri verelim dedi, buluncada 15 gün beklemek istemedim 2008 oldu yapıcak bişey yok.
sormak istedigim bu aracın jant ofseti kac olmalı piyasada hep 35 var, hayatta spacer takmam, guzel jant lazım resim koyan olursa sevinirim.