PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ASCONA 1.9 1977 B Kasa Turbolamak ?

DgnAsln
13-11-2013, 18:41
Daha öncedende forumda paylaşmı olduğum otomobilimi azbuçuk toparladım sayın forum üyeleri.....

Fakat İnceden çıtır bi turbo koymak istiyorum... HEMDE EN ACİLİNDEN :D Bulunduğum il olan Eskişehirde yükleyecek usta var karbüratörlü sisteme fakat en doğru turbonun kit olarak Marka ve Fiyatı hakkında hiçbir fikrim yok Nerden Nasıl geleceğine yani nasıl ulaşabileceğimi dahil bilmiyorum :(

Sizden ricam bu araba sizde olmuş olsaydı ve En ucuz ve En uzun ömürlü kullanabileceğiniz Turbo kitinin markası ne olurdu ? Nerden alırdınız? Nasıl ulaşabilirim ?

mkerim
13-11-2013, 18:44
Daha öncedende forumda paylaşmı olduğum otomobilimi azbuçuk toparladım sayın forum üyeleri.....

Fakat İnceden çıtır bi turbo koymak istiyorum... HEMDE EN ACİLİNDEN :D Bulunduğum il olan Eskişehirde yükleyecek usta var karbüratörlü sisteme fakat en doğru turbonun kit olarak Marka ve Fiyatı hakkında hiçbir fikrim yok Nerden Nasıl geleceğine yani nasıl ulaşabileceğimi dahil bilmiyorum :(

Sizden ricam bu araba sizde olmuş olsaydı ve En ucuz ve En uzun ömürlü kullanabileceğiniz Turbo kitinin markası ne olurdu ? Nerden alırdınız? Nasıl ulaşabilirim ?

köydeş var. Adresi tarif etmek kolay ama söylemesi zor........

DgnAsln
13-11-2013, 18:53
köydeşi biliyorum zaten fakat internette bunun kit olarak bi fiyatı yokmu satılmıyormu ?

mkerim
13-11-2013, 19:07
köydeşi biliyorum zaten fakat internette bunun kit olarak bi fiyatı yokmu satılmıyormu ?

yerinin tarifi biçimsiz. :) zaten sana yardımcı olacaklarınıda zannetmem.

ghibli06
13-11-2013, 19:28
bu kadar acil bir işe girişme derim, sabır para ve zaman olduktan sonra yapılacak işler bunlar...

OmerBLN
13-11-2013, 19:35
Malzemelerini araştır,yapılmış örneklere bak,custom olarak toparla .Ufak ama sağlam adımlarla git sonra üzülme derim.Bu işler deneyim,para,zaman,emek işi hepsi bir araya gelince hayal ettiklerin gerçek oluyor biri eksik olsun hayaller yıkılıyor malesef.

EVOII
13-11-2013, 22:23
http://www.techturkey.com/forum/project-cars/66873-opel-kadett-turbo.html Sana yol gösterecek bir proje detaylı şekilde incelersen epey faydası olur.

DgnAsln
14-11-2013, 15:46
yerinin tarifi biçimsiz. :) zaten sana yardımcı olacaklarınıda zannetmem.

Sen melih abinin bizimle muhabbetinin derecesinin ne olduğunu biliyormusun arkadaşım ??

Ayarları bizzat kendisi yapacak yakında fotoğrafını koyarım ;)

131mirafiori
14-11-2013, 17:00
Sen melih abinin bizimle muhabbetinin derecesinin ne olduğunu biliyormusun arkadaşım ??

Ayarları bizzat kendisi yapacak yakında fotoğrafını koyarım ;)

Kardeşim o arkadaşım yazdığın adam senden 31 yaş büyük saygılı ol azcık ;)