Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : muayene tekrarı konusunda bilgi ihtiyacı

cKatmer
14-11-2013, 16:34
Merhaba aracımı 1 hafta önce muayeneye getirdim,aracımın renginin ruhsatta iki renk olması gerektiğini söylediler.
bende kağıt aldım ruhsata işlettim fakat suan aklıma takılan bir şey var ;
ben muayene tekrarı aldığımdan dolayı tüm kusurları düzeltmem mi gerekiyor yoksa ssadece ağır kusur olan kusuru giderdiğimde sorunum ortadan çözülür mü?
Bu konuda bilgisi olan varsa ve cevaplaya bilirse çok memnun olurum.
şimdiden teşekkürler.

arsenikli
14-11-2013, 16:36
Ağır kusurlar diye biliyorum hafif kusurlara pek bakmıyolar

AdemAr
14-11-2013, 16:36
Sadece ağır kusurları düzeltmeniz yeterli.

cihant
24-07-2014, 22:33
yeni konu açmak istemedim buradan bir soru soracağım.
aracım cam yıkama mekanizması çalışmıyor olarak muayeneden kaldı. muayene istasyonundan çıktıktan sonra mekanizma eskisi gibi çalışmaya devam etti yani bir sorun yoktu. ben de yarın için muayene tekrarı randevusu aldım. fakat iftardan önce silecek yine çalışmamaya başladı. elektrikçi arkadaşla motoru söktüğümüzde motorun yanmış olduğunu gördük. şimdi sorunum ben internette muayene randevu iptal diye bir seçenek var eğer o seçeneği seçersem başka bi tarihte randevu alırsam muayene ücreti ödermiyim. randevum yarın 9 da olduğu için yetişme şansım yok gibi bir şey.

Low-Rider
24-07-2014, 22:34
hazır konu varken bende sorayım

yangın tüpü, sağlık çantası vs bunlar hafif kusur mu oluyor eğer yoksa arabada ?

CasabLanca
24-07-2014, 22:37
hazır konu varken bende sorayım

yangın tüpü, sağlık çantası vs bunlar hafif kusur mu oluyor eğer yoksa arabada ?

hafif kusur kanka, bazı istasyonda bakmıyorlar bile. ama kimide tarihine kadar bakıyor kusur yazıyor

tekrara giderken tüm kusurlara bakılıyor ama ağır kusuru halletmek gerekiyor

cihant
24-07-2014, 22:38
abi benim yangın tüpünün tarihi geçmiş hafif kusur yazıyor kağıtta.

S.Özcan
24-07-2014, 23:52
benimde yangın tüpünün tarihi, ilkyardım çantası trafik seti içini hepsini kontrol etti. tüpün tarihi geçmiş hafif kusur, 1 adet reflektör eksikmiş oda hafif kusur

cihant
25-07-2014, 00:57
yeni konu açmak istemedim buradan bir soru soracağım.
aracım cam yıkama mekanizması çalışmıyor olarak muayeneden kaldı. muayene istasyonundan çıktıktan sonra mekanizma eskisi gibi çalışmaya devam etti yani bir sorun yoktu. ben de yarın için muayene tekrarı randevusu aldım. fakat iftardan önce silecek yine çalışmamaya başladı. elektrikçi arkadaşla motoru söktüğümüzde motorun yanmış olduğunu gördük. şimdi sorunum ben internette muayene randevu iptal diye bir seçenek var eğer o seçeneği seçersem başka bi tarihte randevu alırsam muayene ücreti ödermiyim. randevum yarın 9 da olduğu için yetişme şansım yok gibi bir şey.

Bende kendi sorumu cevaplayayım bari :D
Internetten randevu iptal seçeneğini seçtim ve başka tarihte tekrar randevu almak icin girdigimde ücreti 0 tl olarak gosterdi. Yani muayene tekrarı randevusunu iptal edip baska tarihte randevu almak için herhangi bir ücret istemedi.