Orijinalini görmek için tıklayınız : Kanada da tanıdığı olan varmı?
egeturbo
16-07-2008, 00:50
Aramızda Kanada da yşayan akrabası arkadaşı kardeşi olan varmı?Bi yerde aracımın parçalarını buldum.Piston kollar egzoz manifoldu ve emme manifoldu lazım.Ben parçayı satın alacağım yeri buldum.Ben internet yoluyla parayı paşrçacıya cıkaracağım.Sizin akrabanızın evine gidecek malzemeler bana ordan hediye olarak kargolanacak.Bunu yapabilecek aramızda bi arkadaş yada bunu bole yaparsan daha kolay olur gibi fikir verebilecek biri warmı .
Piston 3 adet
Egzoz manifoldu ve emme manifoldu bi hondanın egzoz manifoldu kadar yok 3silindir bi aracın parçaları
buyuk dayım orda oturuyo...
manimillion var sıteye uye orda bu ıslerı yapıo ;)
buyuk dayım orda oturuyo...
:hahaha::hahaha:
egeturbo
16-07-2008, 12:30
lazım olanlar
F6A SOHC inlet manifold suzuki
Microtech ECU
komple enjetör sistemi
turbo manifoldunu kendim yapacağım stok olarka turbolucam Avusturyadan Brayden adlı bir arkadaşla görüştüm bana bunların lazım olduğunu belirtti.
arda kargo parası verene kadar pasaport çıkartıp kanadaya tatile git ve parçaları kolile üstünede sevgili anneme yaz olsun bitsin :D
egeturbo
16-07-2008, 16:49
arda kargo parası verene kadar pasaport çıkartıp kanadaya tatile git ve parçaları kolile üstünede sevgili anneme yaz olsun bitsin :D
hihihi güzel dion hoş diosunda suan hiç zamanımız yok bir kaç projenin içine girdim hazır işlerle uğraşırken bunuda aradan cıkartmak istiyorum.
s.alican
16-07-2008, 18:41
kanka zamanın yoksa ayıp ettin pasaportu çıkart bana bide yol parası benm gider getirirm ayıp ettin:D:D:D
egeturbo
16-07-2008, 23:14
kanka zamanın yoksa ayıp ettin pasaportu çıkart bana bide yol parası benm gider getirirm ayıp ettin:D:D:D
sana günahımı vermem :D:D:D
şaka maka bir yana sulhi abi akrabaların bana ordan yollayabilirmi.Aynı zamanda Avusturya da olabilir.Bitane komple aracını parçalamış bi arkadaş bulduk.O satıyor ama yollama işlerini beceremem dio
parcalanan arabanin fotolari nerde;
gorelim emme manifoldunu falan ;)
egeturbo
16-07-2008, 23:28
http://www.tamon.org/gallery/v/members/Brayden/yld_turbo/yld_efi_001.jpg.html
araç avusturyada Brayden adlı bir arkadaşımız.O çoğu parçasını japonyadan getirtmiş seneler evel bende ona para verip onun aracının parçalarını almak istedim oda satamayacağını fakat bi arkadaşı aynı aracı parçaladığını satabileceğini söyledi
ordakı dayım rahmetLi olmus haberım yok:D
ordakı dayım rahmetLi olmus haberım yok:D
kanka dayi yasyooo haberin yokkk:D
http://www.tamon.org/gallery/v/members/Brayden/yld_turbo/yld_efi_001.jpg.html
araç avusturyada Brayden adlı bir arkadaşımız.O çoğu parçasını japonyadan getirtmiş seneler evel bende ona para verip onun aracının parçalarını almak istedim oda satamayacağını fakat bi arkadaşı aynı aracı parçaladığını satabileceğini söyledi
braydene guvenip parcalari almak aklina yatiyorsa devam et;
ama burdakiler atla deve degil hepsi TR sartlarinda yapilir pistonunda ornegi gonderilip veya teknik cizim yapip siparis edilebilir..
macera olur bu is...
egeturbo
17-07-2008, 00:16
braydene guvenip parcalari almak aklina yatiyorsa devam et;
ama burdakiler atla deve degil hepsi TR sartlarinda yapilir pistonunda ornegi gonderilip veya teknik cizim yapip siparis edilebilir..
macera olur bu is...
tabikide haklısın bikere egzantirik mili gönderdi ama ne kadar güvenli tartısılır tabiki .Bu Brayden denilen elemanın motor kodu f8b fakat japonyada f6a motor kodlu turbo beslemeli aracı da var Turbosuda ihi rhb31 yada 32 idi .Pistonlarımızda birbirimize şak die oturuor hatta brayden denilen elemanlar orjinal f8b pistonlarını kullanmışlar 0.4 barda kullandığını idda ediyor .Azcık daha araştıralım bakalım ne olacak parçaları ankarada yatan f6a suzukiye getirecem