Orijinalini görmek için tıklayınız : job type r deneme talebi..
Tufan Job34
17-11-2013, 19:21
mrb arkadaşlar..
sağda solda job type r için boş konuşan gectim diyipte gecen arkadaşlar sizleri sevgiyle anıyorum!! :)
yürüpte gecen arkadaşlara ben hatırlamıyorum beni geceni ama ole diyorsanız oyledir:)))
2/80 alır otururum,tünel,akıtma gibi davalarla işim olmaz!!
yakıt falan koymam gerek yok..
NOT::buraya yazdığım benimle deneyen ve sağda solda karı gibi konuşanlar için gecerlidir!!!!
maverick2305
17-11-2013, 19:24
Bismillah.saygı çerçevesinde yazışmalar olursa herkez için iyi olur diye düşünüyorum.
Baa +1 yazabilirsin sökmezsen arabanı tabiki
Tufan Job34
17-11-2013, 19:27
Baa +1 yazabilirsin sökmezsen arabanı tabiki
ben seni tanımıyrm! arabamıda sökmem gerek yok..
Beni tanımıyorsan geri vites mi oluyor şimdi ben anlamadım. Tanışırız hem daha kimseyle deniyemedim arabam hazırlandıktan sonra.
Tufan Job34
17-11-2013, 19:28
Bismillah.saygı çerçevesinde yazışmalar olursa herkez için iyi olur diye düşünüyorum.
burada ztn buyuklerim ve beni tanıyanlar saygımı bilir. size karsı saygımız sonsuz..
Tufan Job34
17-11-2013, 19:30
Beni tanımıyorsan geri vites mi oluyor şimdi ben anlamadım. Tanışırız hem daha kimseyle deniyemedim arabam hazırlandıktan sonra.
ben kimseye geri vites yapmam!!deneriz kardeşim ne demek:)
Tufan Job34
17-11-2013, 19:33
Haber bekliyorum ozaman
2 hafta sonra hbrleşiriz. beylikdüzündeym.
he bende hemen bu hafta zannettim :) bugünden 2 haftanın konusunu neden açıyorsun ?
Tufan Job34
17-11-2013, 19:40
he bende hemen bu hafta zannettim :) bugünden 2 haftanın konusunu neden açıyorsun ?
kardeşim yabancı misafirlerim var. bugünden açıyımda anca görürler. sen illede denemek istiyosan araç buluruz sana bu hafta olması istersen yönlendiriyim seni?
Tufan Job34
17-11-2013, 19:44
tamam bana uyar :)
tmm seni bu hafta beylikdüzüne davet edelim.uyarmı?
bende geliyim bari tufan :)
şimdi bile gelirim ben :)
Tufan Job34
17-11-2013, 19:45
bende geliyim bari tufan :)
başımızın üstünde yerin var:)
Tufan Job34
17-11-2013, 19:46
benide yaz ozamn listeye
buyur gel kardeşim.. yazdım beklıyoruz.
Tufan Job34
17-11-2013, 19:49
Hayırdır Tufan abi ?
hayır bazı kendini bilmez sağda solda job type.r gitmiyomuş şeklınde konuşmalar yapmış.
benle deniyen gecenler için yazıyorum:)
Tufan Job34
17-11-2013, 19:51
şimdi bile gelirim ben :)
kardeşim en fazla kahvemizi içersin o olur yanı buyur gel :)
kardeşim bu piyasanın ******su bitmez sinir sistemini bozmaya deymez .
ibiza cupra ıle denemek ısterım bende
Tufan Job34
17-11-2013, 19:53
kardeşim bu piyasanın ******su bitmez sinir sistemini bozmaya deymez .
allah razı olsun eksik olma kardeşim!! millet sagda solda boş konuşuyo. bende buraya yazdım buyrun gelin bekliyrm die :)eğer yanlısım varsa konuyu siliyim?
mertcanla deneyin alp2 bak ikinizde aranıyosunuz
olur senlede deneyelım cem bı daha bence :)
Tufan Job34
17-11-2013, 19:59
mertcanla deneyin alp2 bak ikinizde aranıyosunuz
edit.......
olur senlede deneyelım cem bı daha bence :)
deneriz kanka birgün kendi aramızda bnm arabam luaide kaldı zaten hafta sonuna doğru gider alırım sonra konuşuruz :) mertcan acil arıyor o yüzden dedim :)
Tufan Job34
17-11-2013, 20:00
ıyı okumuyosunuz yazıyı saygılar..
maksat deneme olsun ondan yazdım arabaları gorelım dıye ayrıca karı gıbı konusanlar gelmez sadece klavyede oterler boşuna kendını sıkma
kimsenin arandığı yok! benle deneyenenler için yazdım iyi okuyun!!
krdeşim aranıyorsunuz ne demek alp2 ve mcs sahipleri deniycek adam arıyorlar bırakın adamın konusunu birbirinizle deneyin yazdım
nasıl bu şekil anladın bunu hayret
mrb arkadaşlar..
sağda solda job type r için boş konuşan gectim diyipte gecen arkadaşlar sizleri sevgiyle anıyorum!! :)
yürüpte gecen arkadaşlara ben hatırlamıyorum beni geceni ama ole diyorsanız oyledir:)))
VARSA ORASINA BURASINA GÜVENEN BEKLİYORUM!!
ÖZELLİKLE: karsıda bulunan gri 2001 VA typer senide bekliyrm!
GELMEYENİDE ORTAMDA BOZARIM...
NOT::buraya yazdığım benimle deneyen ve sağda solda karı gibi konuşanlar için gecerlidir!!!!
Tel no pm olarak at böyle forumda konu açmalar falan gerek yok numarama harundan ulaşabilirdin direk çıkalım
Tufan Job34
17-11-2013, 20:11
Tel no pm olarak at böyle forumda konu açmalar falan gerek yok numarama harundan ulaşabilirdin direk çıkalım
sağda solda konuşuyosun problem yok.. ben herkezin içinde sizleri davet ettim sıkıntımı oldu.
kimseden numaranı almama gerek yok adresi biliyosun hafta sonu BEKLİCEM!!!
Bende geliyim izlemeye nerde deneme :)
Tufan Job34
17-11-2013, 20:14
krdeşim aranıyorsunuz ne demek alp2 ve mcs sahipleri deniycek adam arıyorlar bırakın adamın konusunu birbirinizle deneyin yazdım
nasıl bu şekil anladın bunu hayret
kardeşim k.bakma ben direk olaya atladım simdi gördüm:)
sağda solda konuşuyosun problem yok.. ben herkezin içinde sizleri davet ettim sıkıntımı oldu.
kimseden numaranı almama gerek yok adresi biliyosun hafta sonu BEKLİCEM!!!
Haftasonuna hiç gerek yok hemen ataşehire çıkalım haftasonundayız zaten
Tufan Job34
17-11-2013, 20:17
Bende geliyim izlemeye nerde deneme :)
kardeşim beylikdüzü mc:)
bu araba selçuk tayken de yürümüyormuyduki böyle atar olmuş
Tufan Job34
17-11-2013, 20:38
bu araba selçuk tayken de yürümüyormuyduki böyle atar olmuş
kardeşim selçuktayken tabanca gibi yürüyodu!! bi yanlış konuşma oldu bende yürüdüğünü göstermek amaçlı yzdım:)
Tufan Job34
17-11-2013, 20:39
Haftasonuna hiç gerek yok hemen ataşehire çıkalım haftasonundayız zaten
tmm ben beylikdüzündeyim çık gel deniyelim atasehire gecemem! burda arkadaşlar izlesin bide burdakiler konuşsun..
Ben geliyim o gelmiyorsa :) bana 2 hafta dedin ama
Tufan Job34
17-11-2013, 20:50
tmm kardeşim bu hafta sonuna ayar yapıyorum senide aramızda görmek istiyoruz cupra gelsin sıkıntı yok.
ama bu aksam senle işim yok k.bakma hafta sonu gelirsen hem deneriz hemde tanışırız.
11'de bana gel Barbaros'dan yukarı sıkalım, Balmumcu da biter emnniyet şeridi, otobüs durağı dal çık her şey serbest :D
Serhat Y.
17-11-2013, 20:51
Mını vs. typer guzzel olurmus. Hsonuna renk gelır, dıkkatlı olun ama yol kaygan olabıılır.
Serhat Y.
17-11-2013, 20:53
11'de bana gel Barbaros'dan yukarı sıkalım, Balmumcu da biter emnniyet şeridi, otobüs durağı dal çık her şey serbest :D
Uff guzergah fena ne ucanlar duyardık zamanında ne efsaneler barbarostan ınerken :D
Uff guzergah fena ne ucanlar duyardık zamanında ne efsaneler barbarostan ınerken :D
ahahahah :D hacı yokuşa vuruyorumki tork ve hacimden işi götüreyim yoksa Mertcan beni haşlanmış karides gibi ayıklar :D
ahahah yok koray abi nerde :) şurda nekadar olmuş arabaya bineli :)
kardeşim selçuktayken tabanca gibi yürüyodu!! bi yanlış konuşma oldu bende yürüdüğünü göstermek amaçlı yzdım:)
selçuktaki arabalar genelde yürüdüğü için ondan yazdım.
Tufan Job34
17-11-2013, 21:04
selçuktaki arabalar genelde yürüdüğü için ondan yazdım.
araba selçuktan sonra başka ellerdeydi ondan yürüme sıkıntısı yaşadık şimdi sıkıntımız yok çok şükür..
Tufan Job34
17-11-2013, 21:06
ayarlıcam kardeşim yabancı misafirlerim var.bu hafta hava iyi olursa bekliyorum.
olaydı iyiydi :) sadece arabayı görürdük video fln bana göre şeyler diil zaten :)
Tufan Job34
17-11-2013, 21:18
olaydı iyiydi :) sadece arabayı görürdük video fln bana göre şeyler diil zaten :)
kardeşim hafta sonu hava güzel olursa gelirsen bekleriz. video benimde işim değil herkez arabasını görür. dostana olsun ytr c.tesi beklıyoruz ozmn.
cuprada gelebilir.. görüsürüz.
tmm ben beylikdüzündeyim çık gel deniyelim atasehire gecemem! burda arkadaşlar izlesin bide burdakiler konuşsun..
kardesım oncelıkle bende beylıkduzundeyım eger ıstersen aracım bıttıkten sonra deneyelım :))
Selcuk_RoL
17-11-2013, 21:27
Job a gönülden destek yapabilecegimiz bsy varsa ayrica bir telefon yeterli kardesim kazasiz belasiz gazlamalar
canimrecepcim
17-11-2013, 22:38
hayırlısıyla kazasız belasız inşallah job type r yanımda geçti geçenlerde maşallahı var.
Tufan Job34
17-11-2013, 22:44
Job a gönülden destek yapabilecegimiz bsy varsa ayrica bir telefon yeterli kardesim kazasiz belasiz gazlamalar
Allah razı olsun kardesim bı sıkıntım olursa destek için ararım kardesim..
gsgokhan
17-11-2013, 23:05
Hayırlısı olsun job burdayken sevdiğimiz bi kardeşimizdeydi gayet sağlıklı bi typerdı sonradan sıkıntıları olsu halledildi öyle yada böyle açıkcası burdan gittikten sonra merak ettik acaba nasıl şuanki durumu diye bizde tekrar görmüş ve izlemiş oluruz sonçları bekliyoruz
Video çekerseniz merakla bekliyoruz. Özellikle miniyle type-r ı merak edıyorum :)
aliaslanim
17-11-2013, 23:50
Va type r ın sahibi enesle biz denemeler yaptık hiçbir zaman böyle arkadan konuşma tarzı dedikodu duymadım. iyi ve genç bir arkadaşımız. Bence arada dansözlük yapan birisi varsa o üzerine koyarak veya abartarak birşeyler söylemiş olabilir. kimse kalp kırmasın derim. sonuçta araba teneke parçası kardeşim. geçmek ve geçilmekten çok yaptığınız işten zevk almaya bakın derim. çünkü arabanın günü gününü tutmaz.
JOb un suankı setupı ne durumda?
Tufan Job34
18-11-2013, 04:02
Va type r ın sahibi enesle biz denemeler yaptık hiçbir zaman böyle arkadan konuşma tarzı dedikodu duymadım. iyi ve genç bir arkadaşımız. Bence arada dansözlük yapan birisi varsa o üzerine koyarak veya abartarak birşeyler söylemiş olabilir. kimse kalp kırmasın derim. sonuçta araba teneke parçası kardeşim. geçmek ve geçilmekten çok yaptığınız işten zevk almaya bakın derim. çünkü arabanın günü gününü tutmaz.
Tesekkür ederim kardesim enes aradı görüştük. Bi problem yok. Haklısınız deymez bazı kendini bilmez için..
Sabirsizlikla bekliyorum :D
kelalper
18-11-2013, 08:35
böyle olaylarda buraya konu açmak yerine o duyduğunuz arkadaşları yüzleştirirseniz o O.Ç larını aramızdan silmiş olursunuz. Benden tavsiye. Altında araba olmayan denemeyi seyretmeyen adamlar, sırf çekirdek yanına meze olsun diye arabalar hakkında atıp tutarlar. Esasında tek amaçları araba sahiplerini gaza getirip gidip yarış izlemektir. Sizlerde oyuna gelip buraya konu açıp sinir stres yaparsınız. Duyduğun o o.ç nu çekeceksin kenara sana bunu kim söyledi. Şu söyledi. Ok ara şimdi yanımdan dediğin zaman zaten işin rengi belli olur. Boşuna sinir stres yapmaya bu soğuk havalarda arabaları canları tehlikeye atmaya gerek yok.
Insanlarin konusmalari hic bitmez ve bitmeyecek
en onemlisi kendini bilmek ve arabani bilmek sonuc bukadar.
Tufan Job34
19-11-2013, 21:14
kanka bakalım dostca olsun önde olsun sıkıntı yok.
Tufan Job34
19-11-2013, 21:17
Insanlarin konusmalari hic bitmez ve bitmeyecek
en onemlisi kendini bilmek ve arabani bilmek sonuc bukadar.
bunlara hakkatten bişey demeye gerek yok.
Tufan Job34
24-11-2013, 16:33
mrb arkadaşlar..
VA TYPER ile telde konuştuk hafta sonu denemek için beni kırmadı dostca denicez.. sonucu tüm arkadaşlara ileticem..
mrb ark.lar dün öncelikle beni kırmayıp gelen VA typer enes'e tesekkür ederim. sonuçlarımız gayet güzeldi.
konuya atlayan bi kaç arkadasımız;;
burda atıp tutuyodunuz abi hmn geliyim nerdesiniz benim işim yok diyen arkadaşlar geri vitese tutuntu :)
dün aksama kadar konuya baktım ne yazan var nede yorum yapan..:D
denemek için atlayan arkadaşlar hbr verseydiniz beklemezdik..
bi dahaki sefere her konuya atlamayın!! :icon_tup:
Tufan Job34
24-11-2013, 16:34
yürü be kim tutar seni..:icon_tup:
mrb ark.lar dün öncelikle beni kırmayıp gelen VA typer enes'e tesekkür ederim. sonuçlarımız gayet güzeldi.
burda atıp tutuyodunuz abi hmn geliyim nerdesiniz benim işim yok diyen arkadaşlar geri vitese tutuntu :)
Aga hastayım sana ben yine JOB'u kaldırdın son sürat gidiyosun:))
Tufan Job34
24-11-2013, 18:22
Aga hastayım sana ben yine JOB'u kaldırdın son sürat gidiyosun:))
yok be kardeşim millet yazıyodu gecen buraya. deneriz hemende gelirim die hiç ses soluk yok burda habire döktürüyolar.
aracım gitmesi gerektiği kadar gidiyo gider yapmıyorum..
zıplayanlara yazıyorum.. madem gelmicen bana aptalca msj yazmıcan kardeşim..
yürü be ZZ kim tutar seni;)
video çektiniz mi Tufan abi? meraktan soruyorum sadece yanlış anlaşılmasın
Tufan Job34
24-11-2013, 18:34
video çektiniz mi Tufan abi? meraktan soruyorum sadece yanlış anlaşılmasın
kimle kardeşim?
kimle kardeşim?
VA typer ile denerken. camcar varmıydı
yok be kardeşim millet yazıyodu gecen buraya. deneriz hemende gelirim die hiç ses soluk yok burda habire döktürüyolar.
aracım gitmesi gerektiği kadar gidiyo gider yapmıyorum..
zıplayanlara yazıyorum.. madem gelmicen bana aptalca msj yazmıcan kardeşim..
yürü be ZZ kim tutar seni;)
Kanka sen kimsenin ne dediğine ne söylediğine bakma senin arabanı biz biliyoruzz ciğerli makinaa konu açmışsın uslübünü bozmadan davet etmişsin bu saatten sonra düşünmesi gereken kişi sen değilsin bence:icon_tup:
Hee bu arada va typer video varsa at bana kanka merak ettim denerken siz ben geride kaldm
Tufan Job34
24-11-2013, 18:44
Kanka sen kimsenin ne dediğine ne söylediğine bakma senin arabanı biz biliyoruzz ciğerli makinaa konu açmışsın uslübünü bozmadan davet etmişsin bu saatten sonra düşünmesi gereken kişi sen değilsin bence:icon_tup:
Hee bu arada va typer video varsa at bana kanka merak ettim denerken siz ben geride kaldm
videolar whatsapp'tan iletildi. :icon_tup:
Videooları izledimm kanka job gerekeni yapmışş akıtmalar falan hiç hoş olmamış yine abiliğini yapmışsın ben senin kadar sabırlı olmazdm
Tufan Job34
24-11-2013, 19:10
VA typer ile denerken. camcar varmıydı
kardeşim videolarımız var ama gerek yok.. adelet sağlandı sıkıntı yok :)
Tufan Job34
24-11-2013, 19:15
Videooları izledimm kanka job gerekeni yapmışş akıtmalar falan hiç hoş olmamış yine abiliğini yapmışsın ben senin kadar sabırlı olmazdm
kardeşim ben sakin ve çok sabırlı mülayim bir insanım.. onlarda düzgün kardeşlerimiz ama ne gelir elden. akıtma falan fark etmez kardeşim ztn yeni typer kullanıyomuş ondan galiba..
ben 2yılldır kullanıyrm ama akıtma işi nsl oluyo çözemedim:)
:icon_tup:
BurakCengizhanoğlu
24-11-2013, 19:18
Ya bu ortam çok boktan.Milletin arkasından konuşan ona buna atıp tutan bir sürü işsiz insan var.
Bence hiç takılmayın onlara...
kardeşim ben affedici ve çok sabırlı mülayim bi insanım onlarda düzgün kardeşlerimiz ama ne gelir elden. akıtma falan fark etmez kardeşim ztn yeni typer kullanıyomuş ondan galiba..
ben 2yılldır kullanıyrm ama akıtma işi nsl oluyo çözemedim:)
Adamsınnn çiçeğimm allah gönlüne göre wersinn nazarlardan korusun ögrenmenin yaşı yokk tecrübe tecrübedir :)))
Tufan Job34
24-11-2013, 19:21
Ya bu ortam çok boktan.Milletin arkasından konuşan ona buna atıp tutan bir sürü işsiz insan var.
Bence hiç takılmayın onlara...
kardeşim takılmıyoruz ztn. burası forum bizde ole yazıyoruz maksat millet adam olsun..
Tufan Job34
24-11-2013, 19:23
Adamsınnn çiçeğimm allah gönlüne göre wersinn nazarlardan korusun ögrenmenin yaşı yokk tecrübe tecrübedir :)))
kardeşim benden geçti artık yapamam heralde..
olum dün senin elinden zor kaçtım:D seni gidi seni:D
[QUOTE=Tufan Job34;7170665]kardeşim benden geçti artık yapamam heralde..
olum dün senin elinden zor kaçtım:D seni gidi seni:
Powertune bahadır usta ve mutlu usta sağ olsun kanka ben sadace vites attım:)
Tufan Job34
24-11-2013, 19:33
[QUOTE=Tufan Job34;7170665]kardeşim benden geçti artık yapamam heralde..
olum dün senin elinden zor kaçtım:D seni gidi seni:
Powertune bahadır usta ve mutlu usta sağ olsun kanka ben sadace vites attım:)
napalım senin ustaların gibi ustamız olmadıki kanka..:D
[QUOTE=ErT_ThM;7170681]
napalım senin ustaların gibi ustamız olmadıki kanka..:D
Eywah eywahh duymasın bahadır abi kanka 2 boy geriye düşersinn:)))))
hahah ben özel mesajdan bekliyordum yeri zamanı yollarsınız diye neyse güzel sallamışsın bizede...
ne çağıran var ne eden bana şimdi bile deseniz gelirim veya konuya dün bir güncel çekseydin :) neyse kazasız belasız deneme olmuş.
Güzel bir deneme oldu JOB gitmesi gerektiği gibi gitti benim bu hafta oraya gelmemin tek nedeni beni milletin arkasından atıp tutan ortamı karıştıran biri olmadığını görmendi.Ben geçen hafta oraya deneme yapmaya gelmedim ataşehire gidicek iken Güray abimizin deveti sonucu oraya geldim ve senin deneme talebine karşılık çıktım ben zaten senin aracının yüklü olduğunu duymuştum kafa kafaya yürümek aklımın ucundan geçmiyordu o gün benim arabamdan kaynaklanan bir şey değildi bunuda bu şekilde kimseye yansıtmadım,olabilir geçen hafta ufak bir ayarsızlık olmuştur sonuçta kul yapısı ayarları yapılmış şeklini dün gördük olması gerekende oldu kprolu typer ile kprosuz typerın yürüşünü gördük seninde aklında soru işareti kalmamış oldu ben geçen hafta nasıl denediysem bu haftada o şekilde geldim ne bir ayar yada bir şey taktım nede bir şey söktüm dolu bir şekilde geldim genel olarak sen benim nasıl biri olduğumu anlamışsındır abi.
Benim öyle 3-5 senelik bir roll geçmişim yok ilk defa geçtiğimiz aylarda BG Vtec ile ataşehirde bir çok araçla denedik allaha şükür sıkıntısız şekilde yürüdük.Typer'ı yeni aldığımı ve ilk defa JOB ile denediğimi Tufan abi biliyor ben öyle rüzgar akıtma sarkıtma kaldırma muhabbetlerini bilmem bu tarz şeyleride kaşarlığını yapıcak biri değilim dün akşam deneme yapıldı araçlar görüldü iyi bir şekilde ayrıldı arkasından yok sabırlıymışsın falan tarzında konuşmak yakışmaz olan olmuş biten bitmiş biz sözümüzde durduk geldik yürüdük gittik daha üstüne söylenicek bir şeyin kalmadığını düşünüyorum.
yürü be kim tutar seni..:icon_tup:
Eyvallah kirve cok zevkliydi :) 240 kadar kafa baş devam :D maşallah araclara. ZZ ilede denemk istiyorum sahibine duyrulur :P
hahah ben özel mesajdan bekliyordum yeri zamanı yollarsınız diye neyse güzel sallamışsın bizede...
ne çağıran var ne eden bana şimdi bile deseniz gelirim veya konuya dün bir güncel çekseydin :) neyse kazasız belasız deneme olmuş.
Aracımı görmek için deneme yapabilirmiyiz :) r53 ile hiç denemedim kafamda soru işareti kalmasın.
tamamdır bugün müsaitsen hemen gelebilirim :)
tamamdır bugün müsaitsen hemen gelebilirim :)
Haftaiöi yada hafta sonu haberleşip cıkalım 2 miz ;) buarada ecufastta sabah karsılasmıştık degılmı o sendin yanlış hatırlamıyorum
evet olabilir :) valla bana şimdi bile olur işin yoksa
evet olabilir :) valla bana şimdi bile olur işin yoksa
Dediğim gibi yapalım :)
Güzel bir deneme oldu JOB gitmesi gerektiği gibi gitti benim bu hafta oraya gelmemin tek nedeni beni milletin arkasından atıp tutan ortamı karıştıran biri olmadığını görmendi.Ben geçen hafta oraya deneme yapmaya gelmedim ataşehire gidicek iken Güray abimizin deveti sonucu oraya geldim ve senin deneme talebine karşılık çıktım ben zaten senin aracının yüklü olduğunu duymuştum kafa kafaya yürümek aklımın ucundan geçmiyordu o gün benim arabamdan kaynaklanan bir şey değildi bunuda bu şekilde kimseye yansıtmadım,olabilir geçen hafta ufak bir ayarsızlık olmuştur sonuçta kul yapısı ayarları yapılmış şeklini dün gördük olması gerekende oldu kprolu typer ile kprosuz typerın yürüşünü gördük seninde aklında soru işareti kalmamış oldu ben geçen hafta nasıl denediysem bu haftada o şekilde geldim ne bir ayar yada bir şey taktım nede bir şey söktüm dolu bir şekilde geldim genel olarak sen benim nasıl biri olduğumu anlamışsındır abi.
Bak kardeşim akıtmanın ne anlama geldiğini bilmiyosan sana tawsiyem deniyeceğin arabanın yanında frene bi bas dewrini öyle ayarla otur yoksa sana bu hareketin ciddi sıkıntı yaratırr
Benim öyle 3-5 senelik bir roll geçmişim yok ilk defa geçtiğimiz aylarda BG Vtec ile ataşehirde bir çok araçla denedik allaha şükür sıkıntısız şekilde yürüdük.Typer'ı yeni aldığımı ve ilk defa JOB ile denediğimi Tufan abi biliyor ben öyle rüzgar akıtma sarkıtma kaldırma muhabbetlerini bilmem bu tarz şeyleride kaşarlığını yapıcak biri değilim dün akşam deneme yapıldı araçlar görüldü iyi bir şekilde ayrıldı arkasından yok sabırlıymışsın falan tarzında konuşmak yakışmaz olan olmuş biten bitmiş biz sözümüzde durduk geldik yürüdük gittik daha üstüne söylenicek bir şeyin kalmadığını düşünüyorum.
Eyvallah kirve cok zevkliydi :) 240 kadar kafa baş devam :D maşallah araclara. ZZ ilede denemk istiyorum sahibine duyrulur :P
Arabamdan sogutmayın lütfen beni çok geçersiniz beni deneme talebinizi RED ediyorumm:icon_tup:
Bak kardeşim akıtmanın ne anlama geldiğini bilmiyosan sana tawsiyem deniyeceğin arabanın yanında frene bi bas dewrini öyle ayarla otur yoksa sana bu hareketin ciddi sıkıntı yaratırr
Ciddi sıkıntı derken benim roll yaptığım kişiler beni tanıdığını bildiği için şuana kadar bu tarzda bi tepki almadım ayrıca Tufan abiyle dün konuştuğumuzda benim bilerek yapmayacağımı bildiğinden dolayı akıtma tarzında bir şeyden bahsetmedi bir sıkıntı yapmadı yine tekrarlıyorum geçen haftada da bu haftada geldik denedik araçların maşallahı var daha muhabbeti uzatıp dallandırıp budaklandırmanın bir amacı yok Tufan abi denemek istedi denedik araçlarımızı gördük sıkıntısız bir şekilde ayrıldık.
Ciddi sıkıntı derken benim roll yaptığım kişiler beni tanıdığını bildiği için şuana kadar bu tarzda bi tepki almadım ayrıca Tufan abiyle dün konuştuğumuzda benim bilerek yapmayacağımı bildiğinden dolayı akıtma tarzında bir şeyden bahsetmedi bir sıkıntı yapmadı yine tekrarlıyorum geçen haftada da bu haftada geldik denedik araçların maşallahı var daha muhabbeti uzatıp dallandırıp budaklandırmanın bir amacı yok Tufan abi denemek istedi denedik araçlarımızı gördük sıkıntısız bir şekilde ayrıldık.
Tamam kardesm bildiğin gibi yap sen:icon_tup::icon_tup:
Tufan Job34
24-11-2013, 21:59
Kardesim ayağına sağlık. Sıkıntı yok her zmn beklerim
Kardesim ayağına sağlık. Sıkıntı stres yoktu on numara oldu bu tarafa her zmn beklerim
Tufan Job34
24-11-2013, 22:02
Tamam kardesm bildiğin gibi yap sen:icon_tup::icon_tup:
Kanka tmm biz konuştuk sıkıntımız yok kim nsl kullanmak isterse kullansın önemi yok.
Kardesim ayağına sağlık. Sıkıntı stres yoktu on numara oldu bu tarafa her zmn beklerim
eyvallah abi
Tufan Job34
24-11-2013, 22:06
Kardeşim sazan gibi atlayan sensin bide peşindemi koşalım.. Sana hafta sonu deneriz dedik senden ses cıkmayınca bu cocuktan bi hbr yok napalım bi geri vites vakası daha yasandı diyip gectik:D
tamam ozaman hadi çıkalım :)
Tufan Job34
24-11-2013, 22:09
Yavaş kardeşim hafta sonuna ayarla cıkalım olurmu?
hafta sonu çok kalabalık oluyor yollar. pazartesi günü saat 11 de avcılarda bir arkadaşla buluşcaz sende gel istersen :) onun dışında hafta içi her gün olur.
Tufan Job34
24-11-2013, 22:20
hafta sonu çok kalabalık oluyor yollar. pazartesi günü saat 11 de avcılarda bir arkadaşla buluşcaz sende gel istersen :) onun dışında hafta içi her gün olur.
Tmm yrn ankaraya gidiyrm eger erken dönersem deniyrz. Yoksa bu hafta içi deniyemem en erken cuma olabilir.
La nereye denıyonuz bu havada :D dun aksam kşke deneseymişiz pişmn oldum :(
ontheair
25-11-2013, 12:51
tamam ozaman hadi çıkalım :)
Arkadaş senin kadar heveslisni de görmedim :) Yetişebilecek olsam ben deneyeceğim senle sırf şu hevesin kırılmasın diye :D
Giderken beni aramayı unutma :D
Erdal Uzunoglu
25-11-2013, 13:31
mrb arkadaşlar..
VA TYPER ile telde konuştuk hafta sonu denemek için beni kırmadı dostca denicez.. sonucu tüm arkadaşlara ileticem..
aracın speckleri nedir /
aracın speckleri nedir /
2012 yılındaki speci
Kpro,Headers,İnce Conta,Kelebek,Emme,Stage 1 Baskı Balata,İskender 76 lık Boru ,Varex Egzos,Ön Arka Delikli Disk ,El Yapımı Filtre Kit,MAPPED BY GÜNEŞ G.
Şuanda benim bildiğim sadece kpro olduğunu söylemişti Tufan abi
Tufan Job34
25-11-2013, 18:03
2012 yılındaki speci
Kpro,Headers,İnce Conta,Kelebek,Emme,Stage 1 Baskı Balata,İskender 76 lık Boru ,Varex Egzos,Ön Arka Delikli Disk ,El Yapımı Filtre Kit,MAPPED BY GÜNEŞ G.
Şuanda benim bildiğim sadece kpro olduğunu söylemişti Tufan abi
Kpro, filitre, headers,varex,iskender değil borular bizim bi tanıdık yaptı:) İnce conta yok emme yok. Gaz kelebeği yok. Delikli disk var ama arabayı yurutmeye yardımcı olmaz. Bide arka koltuk evde. Spec.
Mapped by powertune bahadır abimiz..
Tufan Job34
25-11-2013, 18:07
Bu arada stegal cem aldı kelebeği emme evde filitrede kuş kafesi yaptım aem v1 takılı
Tufan Job34
25-11-2013, 18:09
La nereye denıyonuz bu havada :D dun aksam kşke deneseymişiz pişmn oldum :(
La oğlum sen nereye;)
La oğlum sen nereye;)
Kankala biz denedik :)
Benım devrimde ben alıyorum 2-3 boy.
Mertin devrinde mert alıyor 2-3 boy. Kasmadık 210 a kadar denedik yol pek musait degıldı. Masallah aracı güzel olmus 30 cm mavi meşale yakıyooo :D
Arabamdan sogutmayın lütfen beni çok geçersiniz beni deneme talebinizi RED ediyorumm:icon_tup:
Yokya gel gaz cekecem :))))
Kankala biz denedik :)
Benım devrimde ben alıyorum 2-3 boy.
Mertin devrinde mert alıyor 2-3 boy. Kasmadık 210 a kadar denedik yol pek musait degıldı. Masallah aracı güzel olmus 30 cm mavi meşale yakıyooo :D
Masallahh ekooo masallahhh iyi yürütüyosun ywruu arabayı her gece boş yokk senin dewrin ne arkadaşın dewri ne kaçta oturuyosunz detaylı yazda millet ona göre değerlendirsin:icon_tup::icon_tup:
Denesinler baaneee :D
Bnim 2-60 / 3-60
Mcs 2-80 / 3-80
He 2-3 70 de basarsak 4 ün ortasına kadar basa bas sonra mcs devir döndüğünden 8bn :) 190 gibi alıyor.
biraz daha yukarı çıkabilsek iyidi :) ama hem yağmur hem yol izin vermedi. bi kaç kere tek şeride indi yol sakatlık çıkmasın diye gelirken tam gaz kesmek zorunda kaldım :(
çok teşekkür ederim eğlenceliydi yinede deneme :) bi kaç eksiğimi tamamladımmı dahada iyi yürür sanırım :).
Bu arada 207'nin ön koltuklarını çok beğendim. Servis fiyatı hakkında bilgin varmı ?
Denesinler baaneee :D
Bnim 2-60 / 3-60
Mcs 2-80 / 3-80
He 2-3 70 de basarsak 4 ün ortasına kadar basa bas sonra mcs devir döndüğünden 8bn :) 190 gibi alıyor.
e iyi gitmişsin moruk cooper baya bi dolu sanırım daha nolsun senin de speclerin belli
biraz daha yukarı çıkabilsek iyidi :) ama hem yağmur hem yol izin vermedi. bi kaç kere tek şeride indi yol sakatlık çıkmasın diye gelirken tam gaz kesmek zorunda kaldım :(
çok teşekkür ederim eğlenceliydi yinede deneme :) bi kaç eksiğimi tamamladımmı dahada iyi yürür sanırım :).
Bu arada 207'nin ön koltuklarını çok beğendim. Servis fiyatı hakkında bilgin varmı ?
bıraz daha yukarı cıkmak imkansızdı hem yol hem tırcılardan :)
bende teşekkür ederim nişantasından cıkıp geldigin ve denediğin için. tamamla eksiklerini farkı göruruz ben denerım yanı sorun yok gectı gecıldı. maksat iyileşmeni görelim.
boşver hiç girme senın koltuklardan daha kilolu :D airbag oldugu için biraz yüksektiir fiyat. :icon_tup:
e iyi gitmişsin moruk cooper baya bi dolu sanırım daha nolsun senin de speclerin belli
ben iyi tutunduguma inaniyorum. r53 ciddi parcalar var yanı dyno cıktısında eğrisi ve parcalar yazılı bakmıstım. :) dyno 97 oktan yazıyordu :D
orhan_guney
26-11-2013, 14:06
r53 müsait olursa bende denemek isterim.
r53 müsait olursa bende denemek isterim.
hehehe aman eksik kalma orhan :D müsait zamanda bizde deneyelim :icon_tup:
orhan_guney
26-11-2013, 14:19
kanka deniyelim herzaman bu sefer ben bekliyorum anadolu yakasına ferhat da gelicekdi sözü var :)
hehehe aman eksik kalma orhan :D müsait zamanda bizde deneyelim :icon_tup:
kanka deniyelim herzaman bu sefer ben bekliyorum anadolu yakasına ferhat da gelicekdi sözü var :)
tamam kanka ferhatıda alıp geliyorum yerler müsait oldugunda :icon_tup:
oooo Hafta sonuna şenlik var :)
Organ Arkandayız:D
orhan_guney
26-11-2013, 14:37
başım üstüme :) yerler korusun,
tamam kanka ferhatıda alıp geliyorum yerler müsait oldugunda :icon_tup:
Arkam sağlam :)
oooo Hafta sonuna şenlik var :)
Organ Arkandayız:D
hava kuru olsun herzaman denerim :)
Tufan Job34
26-11-2013, 20:07
Oooo ayıp size beni unuttunuz ;) yan yana gittik ya ucuyo sandın aleti herkeze atar hesabı;). Dostca olduysa ne mutlu mıniyle denemek için yerler kurusun sağlıklı deneme olur inş. Hafta sonuna kalmazsam erken deneriz
Oooo ayıp size beni unuttunuz ;) yan yana gittik ya ucuyo sandın aleti herkeze atar hesabı;). Dostca olduysa ne mutlu mıniyle denemek için yerler kurusun sağlıklı deneme olur inş. Hafta sonuna kalmazsam erken deneriz
Atarimiz yok. Sen yine neler yaptiriyorsun bakim ucup gidecenmila yanimdan he o zor biraz ;)
Biz el sıkısarak basladık el sıkısarak ayrıldık ;)
Ha sankı arasak cıkıp gelecektin. R yapardın kesin :P
Tufan Job34
26-11-2013, 21:07
Atarimiz yok. Sen yine neler yaptiriyorsun bakim ucup gidecenmila yanimdan he o zor biraz ;)
Biz el sıkısarak basladık el sıkısarak ayrıldık ;)
Ha sankı arasak cıkıp gelecektin. R yapardın kesin :P
Nie senle denerken R yaptımda miniyle deniyeceğim zmn R yapıyım.
O bakıyorumda miniyi 3/4 luk yapmışsın olum sen bu arabaya tinermi koydun:)
Nie senle denerken R yaptımda miniyle deniyeceğim zmn R yapıyım.
O bakıyorumda miniyi 3/4 luk yapmışsın olum sen bu arabaya tinermi koydun:)
Bnde 95 yazılım var. 97 alıoyorum arac zengın gıdıyo bıde tinermi koyacam. Methanol baglamada tereddut ederken.
He şöyle bişi var jop ta tiner varsa bılemem :) Mcs denerken alv atıuordu mavı.senlede denerken sende atıyodun. Sordum mcs ye var dedi %10. bnde koysam inkar etmem :icon_tup:
Bazı şakaları cok ciddi algılıyosun yapma bunu. Dun aksam gelmeyecegın kesindi. :)
Tufan Job34
26-11-2013, 21:29
Bnde 95 yazılım var. 97 alıoyorum arac zengın gıdıyo bıde tinermi koyacam. Methanol baglamada tereddut ederken.
He şöyle bişi var jop ta tiner varsa bılemem :) Mcs denerken alv atıuordu mavı.senlede denerken sende atıyodun. Sordum mcs ye var dedi %10. bnde koysam inkar etmem :icon_tup:
Bazı şakaları cok ciddi algılıyosun yapma bunu. Dun aksam gelmeyecegın kesindi. :)
Kardaş ben tinerci olduğumdan içimde var arabaya gerek kalmıyo. Alev atıyodum seni yakalamak için bende yakıt var kanka inkar etmem yakıtsız olmaz 97 shell nitro diğeri banada fazla gelir...
sizin gibi hızlı olamadıkki o aksam geliyim.. bende R yaptım bak sen mevzuyu cözmüşsün bana bişey düşmez bu saatten sonra eyv
Bu arada ben hiç bişeyi ciddiye almadım kardaş senle ilgili bi kasıntım yok boş yere tansiyon yapmasan iyi olur.
Senle bu tarz konularda ne yazısmk nede telde konuşmk olmuyo. Bunuda yuzyuze halledecegiz anlaşıldı :)
Kardaş ben tinerci olduğumdan içimde var arabaya gerek kalmıyo. Alev atıyodum seni yakalamak için bende yakıt var kanka inkar etmem yakıtsız olmaz 97 shell nitro diğeri banada fazla gelir...
sizin gibi hızlı olamadıkki o aksam geliyim.. bende R yaptım bak sen mevzuyu cözmüşsün bana bişey düşmez bu saatten sonra eyv
Bu arada ben hiç bişeyi ciddiye almadım kardaş senle ilgili bi kasıntım yok boş yere tansiyon yapmasan iyi olur.
Sakinnnn ceylanlarrrrr..
Tufan Job34
26-11-2013, 22:04
Yorumsuz ;)
Bidaha ki sefer bende sökiyim aracı bari :D
orhan_guney
27-11-2013, 10:06
Bizdemi sökelim yani :)
Haha sadece arka koltuklar :) ama yok ben kıyamam herhalde :)
ahmetuzun
27-11-2013, 10:31
Yorumsuz ;)
abi bende gelebılırmıyım :)
colt czt aracm :)
orhan_guney
27-11-2013, 10:32
aslında sökme olmaz ise güzel olur, bu arada mini kac kg ?
Tufan Job34
27-11-2013, 15:41
Bizdemi sökelim yani :)
sen ön koltuklarınıda söksen senden gene bşy olmaz:D
Tufan Job34
27-11-2013, 15:43
abi bende gelebılırmıyım :)
colt czt aracm :)
aman kardeşim sen gelme ne olur:)
Tufan Job34
27-11-2013, 15:45
kardeşim yalanmı söliyim o akşam koltuğum yoktu genelde takılı oluyo.
Tufan Job34
27-11-2013, 15:46
sök tabi yakıt koyucağınıza deponuza:) söksen daha adaletli olur.
orhan_guney
27-11-2013, 15:53
komik adamsın taktir ettim seni :)
sen ön koltuklarınıda söksen senden gene bşy olmaz:D
Tufan Job34
27-11-2013, 15:54
bende aynı şeyi yazardım:)
Bence cokk hafife alıyoyorsunuzz job'u inşallah çoooook üzülmesiniz :icon_tup:
Tufan Job34
27-11-2013, 16:22
kanka geçilecekler zatende bari çoooook geçilmeseler:))))
onursoytam
27-11-2013, 16:23
bencede RC ler hafife alınıyor antalyada erkay arkadaşımız gelmişti gayet iyi yürüyor kprolu güzel bi typer ile 200 lere el ele yürürler :)
RC ler sıkı bir diyet ile Hafiflerler ise çekişmeli olur.
Tufan Job34
27-11-2013, 16:26
bencede RC ler hafife alınıyor antalyada erkay arkadaşımız gelmişti gayet iyi yürüyor kprolu güzel bi typer ile 200 lere el ele yürürler :)
kardeşim ztn erkay arkadasım biz beraber yürüyoruz.. ama bazıları erkayın arabasının giderinden haberi yok :)boşa sıkıp duruyolar..
Erkayın biz zaten nasıl yurudugunu biliyoruzz arkadasımm :icon_tup:
onursoytam
27-11-2013, 16:30
Erkayın biz zaten nasıl yurudugunu biliyoruzz arkadasımm :icon_tup:
tamm arkadaşımm
orhan_guney
27-11-2013, 18:08
Benim anlamadığım kendi kendinize yorum yapıyorsunuz sizle deneyen kim ? kim kimi hafife alıyor ? benden duydunmu job ile denıyceğimi ben McS_R53 - erkay ile deniycem ep3 ile değil. Ben gerek duyarsam ep3 ilede denerim.
Genel konuşma az öncede espiri yaptın espiri ile cevap verdim, abartıyorsun biraz bence.
kanka geçilecekler zatende bari çoooook geçilmeseler:))))
Tufan Job34
27-11-2013, 19:00
Benim anlamadığım kendi kendinize yorum yapıyorsunuz sizle deneyen kim ? kim kimi hafife alıyor ? benden duydunmu job ile denıyceğimi ben McS_R53 - erkay ile deniycem ep3 ile değil. Ben gerek duyarsam ep3 ilede denerim.
Genel konuşma az öncede espiri yaptın espiri ile cevap verdim, abartıyorsun biraz bence.
kardeşim bak ben seni tanımıyorum. ama sistem honda murat abiden ve mustafa abiden nsl biri olduğunu duymuştum..arabanıda benden iyi bilen yoktur.. serkandan fazla bilgim var..giderinede lafım yok..
sen konuda sökülme mevzusunda biraz alaycı konuşunca sana cvp vermek durumunda kalıyorum... bence sen burda bu mevzuda tuz biber oluyosun orhan güney bence böle yazılarla gelme tanışalım birbirimizi tanıyalım.. sonra ne istersen yaz kardeşim..
bırakta kendi aramızda espiri yapabilelim.
senlede denemicem çok istiyosun ama sana kıyamıyorum:) iyi arkadassın..:icon_tup:
Benim bildigim oran haftasonunu beklemez :)
orhan_guney
27-11-2013, 20:28
Tanisalim ozaman kardesim ortak noktada hemde deniyelim sicagi sicagina kapanmis olu arac mevsuzu bu gece.sonrda oturur cagyimizi iceriz.
Tanisalim ozaman kardesim ortak noktada hemde deniyelim sicagi sicagina kapanmis olu arac mevsuzu bu gece.sonrda oturur cagyimizi iceriz.
Olay budur az ve öz :icon_tup:
Banada uyar şimdi ama nerde :) hep bir erteleme hep bir erteleme :) Ben aracım hiç ayar yokken de denedim Stlegal cem abiyle hiç yürümüyorken de denedim Ataşehirde type r larla :) Şimdikte ayarım tamam hadi diyorum... Geçmek geçilmek dert değil sonuçta arabaları görücez.
Zaten bu cumartesine kadar kimse denemezse dahada istesenizde deneyemeyiz. Amerika'ya okula gidiyorum. Döndüğümde de zaten aynı klasmanda olmaz arabalar :)
orhan_guney
27-11-2013, 22:49
Kardesim ben senle yarin gece denerim kavacikda mesaji yeni gordum 1 saat once olsa cikardim ama simdi hanim cocuk yatiyor cikamam yarin gece allah izin verirse deniyelim.
Tufan Job34
27-11-2013, 22:50
Kardesim tmm sen ayarla kendini c.tesine anca müsait olurum ortak noktada bulusur deneriz. Konuyu gene kapatırız sıkıntı yok hep burdayız.
Kardesim ben senle yarin gece denerim kavacikda mesaji yeni gordum 1 saat once olsa cikardim ama simdi hanim cocuk yatiyor cikamam yarin gece allah izin verirse deniyelim.
Tamamdır pm'den cep telimi atıyorun :)
Tufan Job34
27-11-2013, 22:52
Banada uyar şimdi ama nerde :) hep bir erteleme hep bir erteleme :) Ben aracım hiç ayar yokken de denedim Stlegal cem abiyle hiç yürümüyorken de denedim Ataşehirde type r larla :) Şimdikte ayarım tamam hadi diyorum... Geçmek geçilmek dert değil sonuçta arabaları görücez.
Zaten bu cumartesine kadar kimse denemezse dahada istesenizde deneyemeyiz. Amerika'ya okula gidiyorum. Döndüğümde de zaten aynı klasmanda olmaz arabalar :)
Kardesim sen gitmeden deniyelim mutlaka gecme geçilme takıntısı olmasın ztn gerek yok arabamızı görelim yeter.evli olduğum için banada sıkıntı oluyo cumaya ayar yapıyrm sıkıntı olmaz ise
Kardesim sen gitmeden deniyelim mutlaka gecme geçilme takıntısı olmasın ztn gerek yok arabamızı görelim yeter.evli olduğum için banada sıkıntı oluyo cumaya ayar yapıyrm sıkıntı olmaz ise
Siz denedikten sonra bende copper ile denemek istiyorum devirlerimiz uyarsa tabi :icon_tup:
Arkadaslar cumartesi herkes ayarlasın tam sekılde kendini gelsin. Sonra su eksık bu eksık demeyelim hem kendimiz hem karsı taraf için. Gecmk gecılmk önmli degil benım için. Önmli olan sıkıntısız denemk. Araclarımızı görelim bu kadar yoksa araclara yapılacak cok uygulama mevcut.
Mert arkadas (mcs) cok iyi biri aracını yapmış görmk istiyor. Aynı sekılde bnde. Bugune kadar hep eksik yurudum bikerede moralim bozulmadı. Bozamadılarda cunku her sorun aşılıyor.
Gerginlik yaratmadan bu konuyu kapatalım guzelce.
Tufan Job34
27-11-2013, 23:08
Siz denedikten sonra bende copper ile denemek istiyorum devirlerimiz uyarsa tabi :icon_tup:
Tamamdır kardesim benim sıkıntı yok. Mcs uyarsa konusursunuz.:icon_tup:
Bnde sizinle deneyebilirmiyiz bnım devrimde :D
Dipnot: kanka 15 yıllık arkadasız artık gazdan cekersin eccik ayagını :)
Mutlu olmk benımde hakkım hülogggg :)
Tufan Job34
27-11-2013, 23:10
Arkadaslar cumartesi herkes ayarlasın tam sekılde kendini gelsin. Sonra su eksık bu eksık demeyelim hem kendimiz hem karsı taraf için. Gecmk gecılmk önmli degil benım için. Önmli olan sıkıntısız denemk. Araclarımızı görelim bu kadar yoksa araclara yapılacak cok uygulama mevcut.
Mert arkadas (mcs) cok iyi biri aracını yapmış görmk istiyor. Aynı sekılde bnde. Bugune kadar hep eksik yurudum bikerede moralim bozulmadı. Bozamadılarda cunku her sorun aşılıyor.
Gerginlik yaratmadan bu konuyu kapatalım guzelce.
Süper olur en müsait gün simdilik o benim açımdan eksiği olan tamamlasın deniyelim sonrada muhabbetimize bakalım iyi geceler
orhan_guney
27-11-2013, 23:10
Hafta sonuna birakmiyalim .
Araçlar sökük mü gelicek takılımı herşeyi söylerseniz en azından öyle ayarlarız kendimizi:)
Hafta sonuna birakmiyalim .
Herkes haftasonu musait bnde öyle :)
Dersenki bn musait degilim önumüzdeki hafta içi ayarlarız senınle. Sende hafta içi mert(mcs-53) dene gitmeden biz burdayız :)
orhan_guney
27-11-2013, 23:16
Bence takili olsun.
Araçlar sökük mü gelicek takılımı herşeyi söylerseniz en azından öyle ayarlarız kendimizi:)
Bn suan 1240 sökülü vazıyet ona göre gel işte. Bn cam tavanlı oldugumdan daha agır arac jbl sistem filan orj.
hakanguclu
27-11-2013, 23:21
Cumartesi günü olursa denemeler mcs ve 207 rc ile deneriz bizde araç BUF ibiza cupra
Bendede sen gördün herşey orjinal Harmann Kardon var bendede cam tavan var herşey var
Bnde sizinle deneyebilirmiyiz bnım devrimde :D
Dipnot: kanka 15 yıllık arkadasız artık gazdan cekersin eccik ayagını :)
Mutlu olmk benımde hakkım hülogggg :)
Ayıpsınn kanka ben full takılı olucam
Bence takili olsun.
Bn takılı olursam aramızda 75-100 kılo bn agır oluyorum kanka.
Mert özelden yazdım ;)
Cumartesi günü olursa denemeler mcs ve 207 rc ile deneriz bizde araç BUF ibiza cupra
Ben buf ilede denerimm:):):)
orhan_guney
27-11-2013, 23:30
Haci ne soktun okadar 200kg attin :)
Bn suan 1240 sökülü vazıyet ona göre gel işte. Bn cam tavanlı oldugumdan daha agır arac jbl sistem filan orj.
hakanguclu
27-11-2013, 23:34
Ben buf ilede denerimm:):):)
Sıkıntı yok abim :) ZZ gergin maşallah illa ayarımızı kaçırcaksın hafta sonu :rolleyes:
orhan_guney
27-11-2013, 23:36
Bu sefer denemeler anadolu yakasi olur insallah.
Haci ne soktun okadar 200kg attin :)
200 mu yazdım iyi oku ;) senın aracın takılı suan kntara cık 1240 verıyo. 1300 lerde bnım arac takılı. Canlıda gösteririm istersen ;)
5 senedir sahıbım bu araca anlatabildim umarım.
Bu sefer denemeler anadolu yakasi olur insallah.
Walla ben kendi adıma konusayım gecen haftadan sonra hiç o taraflara marş basmam
orhan_guney
27-11-2013, 23:47
Tabiki 100 kg demek istedim cepden yaziyorum bazen yanlis tusa basabiliyorum kantara bende cikicam .koltuklarin kg merak ediyorum ben arka kopmle vw on sag koltuk.
200 mu yazdım iyi oku ;) senın aracın takılı suan kntara cık 1240 verıyo. 1300 lerde bnım arac takılı. Canlıda gösteririm istersen ;)
5 senedir sahıbım bu araca anlatabildim umarım.
Tufan Job34
28-11-2013, 08:30
Herkez ayarlasın kendini ister sökün ister takılı gelin arkadaşlar benim için sıkıntı yok denemeler avrupa yakası olursa sağlıklı olur. Sizin oralar biraz sıkıntılı bide 4/5 araç peşpese dolasmak sorun olur.
Burdan Ertugrul ve Erkaya atar yapıyorum. 2nizi 30 boy geçerim :D
Knka bana 31 erkaya 69 yaparsınn:)))))
Knka bana 31 erkaya 69 yaparsınn:)))))
Yok kanka böyle olunca hevesim kaçtı denemem artık.. Biraz sizinde atar yapmanız lazım ehheh.. :) İyi eglenceler bol muhabetler dostlar.
Tufan Job34
28-11-2013, 19:14
Yok kanka böyle olunca hevesim kaçtı denemem artık.. Biraz sizinde atar yapmanız lazım ehheh.. :) İyi eglenceler bol muhabetler dostlar.
atarla işi olmaz onların mülayim çoçuklar:):icon_tup:
Knka sen gel yeterki bn kontak bile kapatırım :D
Tufan abi arabami sattim kafam rahat dedikodu yok bisi yok :) boyle konular cok olur :) dunyalar tatlisi kizin var takilma boyle seylere... babamin cenazede fazla gorusemedik. Bu cumartesi bende geliyim bizim cocuklarida cok oldu görmeyeli...
Ben geliyimmi :D cok oldu senin egzozu dinlemeyli :D
atarla işi olmaz onların mülayim çoçuklar:):icon_tup:
:) Aynı ben :D
ehhehe Ben burdan izlemeyi daha cok seviyorum kanka :D Ama cumartesi muhabbet yaparsanız bi yerde gelmeye çalışırım kanka
Ben geliyimmi :D cok oldu senin egzozu dinlemeyli :D
Airmass i soktum knkaya varex taktim 76 lik onu dinlersin artik :D
Tufan Job34
29-11-2013, 14:20
Tufan abi arabami sattim kafam rahat dedikodu yok bisi yok :) boyle konular cok olur :) dunyalar tatlisi kizin var takilma boyle seylere... babamin cenazede fazla gorusemedik. Bu cumartesi bende geliyim bizim cocuklarida cok oldu görmeyeli...
eyv kardeşim buyur gel bekleriz.. kızım olmasa dahada hızlanırımda o frenliyo beni yoksa erkayı gecmesini bilirim:)))):D :icon_tup:
Tufan Job34
29-11-2013, 14:22
Airmass i soktum knkaya varex taktim 76 lik onu dinlersin artik :D
çoçuk bu airmassız ses daha iyi geldi sanki:icon_tup::icon_tup:
Tufan Job34
29-11-2013, 14:23
:) Aynı ben :D
ehhehe Ben burdan izlemeyi daha cok seviyorum kanka :D Ama cumartesi muhabbet yaparsanız bi yerde gelmeye çalışırım kanka
inş kardeşim buyur gel bekliyoruz..:icon_tup:
Tufan Job34
29-11-2013, 14:29
arkadaşlar akşam için bi aksilik olmaza görüşelim..
eyv kardeşim buyur gel bekleriz.. kızım olmasa dahada hızlanırımda o frenliyo beni yoksa erkayı gecmesini bilirim:)))):D :icon_tup:
Ekoyla denerken beni. Kaput ucuodu :D eko solemese havalanicakti ama geciodum sahitlerim var :D
Ekoyla denerken beni. Kaput ucuodu :D eko solemese havalanicakti ama geciodum sahitlerim var :D
Haha ben gaz kestim sana kaput acik derken yanina geldin :))) lale gibi acilacakti camin tavaninn hala basiyosun kirik herifff :)
çoçuk bu airmassız ses daha iyi geldi sanki:icon_tup::icon_tup:
Yokya bebe sen airmassla bi dinleseydin catismalari off ozledim :)
cvk_sport
29-11-2013, 18:47
Deneme varsa musadenizle bende gelmek istiyorum
Güzel bir deneme oldu teşekkür ediyorum kendi adıma :)
Tufan Job34
30-11-2013, 11:22
Denemelerimiz gayet güzeldi mini ye kocaman masallah :)
Tufan Job34
30-11-2013, 11:23
Deneme varsa musadenizle bende gelmek istiyorum
Bu aksam bi kaç araba olucak tabiki gel kardesim
kelalper
30-11-2013, 11:43
sonuçlar nedir? kim önde?
MINI 2-3 boy kadar önde yürüyor. Arkadaşlarda yazar zaten
Tufan Job34
30-11-2013, 12:21
Evet önde 2-3 boy fazlası var eksiği yok;)
cvk_sport
30-11-2013, 13:23
Bu aksam bi kaç araba olucak tabiki gel kardesim
Numarami pm atiyorum abi sana yeri ve saati yazarsiniz tesekkurler
Evet önde 2-3 boy fazlası var eksiği yok;)
Tufan suan tam setupin nedir
Tufan Job34
30-11-2013, 13:37
Tufan suan tam setupin nedir
Kpro filitre headers 70lik ara warex cem. yakıt yok et/met..
Serhat Y.
30-11-2013, 15:36
Kpro ayarı kımde? Dyno sonucu varmı
Edıt. Yazıyormus sonradan gordum Bahadır tarafından yapılmıs sanırım.
Tebrıkler deneyen araclara..
K-pro'da ufak bi problem var en yakın zamanda problem çözülüp hakketiği avans acılıp hakkını vericektir tufan kardeşimiz deneyen arkadaşlatında zaten konu hakkında bilgisi olup yapılan denemeleri kıstas almaması gerektiğini deneme yapmadan önce bellirti tufan
Eee bu akşam kimler geliyor :)
DogukanYILDIZ
30-11-2013, 22:08
kımseden ses yok
Tufan Job34
01-12-2013, 00:17
Hafta içi denicez inş hava güzel olursa herkeze iyi denemeler;)
Bekledik gelen giden olmayıncaa kendi aramızda denedikl
Tufan Job34
01-12-2013, 09:51
Bekledik gelen giden olmayıncaa kendi aramızda denedikl
Way way ver çoşkuyu kanka gene duramadın verdin kutsalı;):D
Way way ver çoşkuyu kanka gene duramadın verdin kutsalı;):D
Hakan ( buf ıbiza-cupra ) erkay (fb 207rc) murat (nıf typer ) biraz ısrar ettiler kıramadım yoksa çıkmıycaktım biliyosun
Tufan Job34
04-12-2013, 18:51
Hakan ( buf ıbiza-cupra ) erkay (fb 207rc) murat (nıf typer ) biraz ısrar ettiler kıramadım yoksa çıkmıycaktım biliyosun
kanka sende maşallah her hafta veriyosun ayarı bu haftada kutsadınmı kimseyi :D:icon_tup:
Erdal Uzunoglu
04-12-2013, 21:32
mrb arkadaşlar..
106 ile denemek istersen bu hafta deneyebilir musaitsen degilsende beylikdüzünde oturuoruz uygun bi gün denemek isterim ...
Tufan Job34
05-12-2013, 11:22
106 ile denemek istersen bu hafta deneyebilir musaitsen degilsende beylikdüzünde oturuoruz uygun bi gün denemek isterim ...
Tmm kardesim bu hafta olmaz beylikdüzündeysen gel her zmn bekleriz. Aracta çok denemelerimizde dostca olur:icon_tup:
Devirlerimiz tutarsa bende denemek isterim usta 106 ile
Erdal Uzunoglu
05-12-2013, 21:21
Tmm kardesim bu hafta olmaz beylikdüzündeysen gel her zmn bekleriz. Aracta çok denemelerimizde dostca olur:icon_tup:
maksat eğlenmek gecmek gecilmek sorun degıl ...
Erdal Uzunoglu
05-12-2013, 21:24
Devirlerimiz tutarsa bende denemek isterim usta 106 ile
devır tutsun tutmasın denerız sorun degil
tufan'a haber verıcem ordan ortak irtibata geceriz
biraz geç oldu ama :D
http://i.imgur.com/fBa0VA7.gif
Ok hber bekliycem
dursun81
06-12-2013, 00:17
Selam arkadaşlar.Aranızda stock gc8 ile deneyen yada stock gc8 i olan varmı.bende aracımın nasıl yürüdüğünü görmek istiyorum.aracımda iskender egzoz ve açık filtre dışında birşey yok.denemek isteyen olursa memnuniyetle denerim.tek derdim aracımın nasıl yürüdüğünü görmek.
Selam arkadaşlar.Aranızda stock gc8 ile deneyen yada stock gc8 i olan varmı.bende aracımın nasıl yürüdüğünü görmek istiyorum.aracımda iskender egzoz ve açık filtre dışında birşey yok.denemek isteyen olursa memnuniyetle denerim.tek derdim aracımın nasıl yürüdüğünü görmek.
Selam tabikide arac mevcuttur pm attım
Tufan Job34
06-12-2013, 11:14
Gel kardeşim deneriz sıkıntı yok;)
dursun81
06-12-2013, 12:29
Tabi gelirim.ben hangi araçlarla ne kadar yürürüm aradaki fark ne olur bilmiyorum maksat aracımı görebilmek birazda eğlenmek.haber verirseniz gelirim işte olmazsam.
Ben bennn :)
Dipnot; bu sefer bnm devrimmm isterimmm
Bizde deneyebilirmiyiz :) hiç 106 ile deneyemedim.
Bu hafta yine çok güZel olucak allahın izniyle
cvk_sport
06-12-2013, 14:32
Bende gelebilirmiyim ?
Tufan Job34
06-12-2013, 15:25
Bende gelebilirmiyim ?
Gel kardesim gecen hafta araç çok deneme sıkıntısı olmaz
Tufan Job34
06-12-2013, 15:26
Bu hafta yine çok güZel olucak allahın izniyle
Kanka yarın harbiden güzel olucak kar var on numara olur bence bu akşam çıkalım
Tufan Job34
06-12-2013, 15:27
Ben bennn :)
Dipnot; bu sefer bnm devrimmm isterimmm
İsteyenin bi yüzü kara iplemeyenin iki yüzü:D
Tufan Job34
06-12-2013, 15:29
Kardeşim millet benle denemek istiyo hmn atlıyosunuz:D alın deneyin ben oynamıyom:D
cvk_sport
06-12-2013, 16:13
Gel kardesim gecen hafta araç çok deneme sıkıntısı olmaz
eyv numaramı atıyorum abi sana tekrar
serkanAYB
06-12-2013, 16:16
istanbul bana uzak olmazo iş
Tufan Job34
06-12-2013, 17:30
istanbul bana uzak olmazo iş
Kardesim bizmi gelelim onumu diosun yani?:D
Tufan Job34
06-12-2013, 17:33
Hızlılar hızlı olduğunu düşünenler bu gece kopuyoruz gelmek isteyen buyursun gelsin. Bakın kimseye atarımız yok:D yanlış anlaşılmasın:icon_tup:
reis cvl typer hazır sayılır bir iki eksişi var bu haliylede fena değil pm attım yürümek istersen pm den dönüş yaparsın.
Tufan Job34
06-12-2013, 18:53
reis cvl typer hazır sayılır bir iki eksişi var bu haliylede fena değil pm attım yürümek istersen pm den dönüş yaparsın.
Senin araç job'un setuplarının üstünde ama araç var burda denicek.Gel kardeşim deneriz..