Orijinalini görmek için tıklayınız : Mazda 3 vs civic vtecII
Beyler bu iki araç roll yapsa sonuç ne olur? Mazda 3 te cai var sadece.. Honda civic bulabilirsek bir deneme yapmak istiyoruz.
mazda 3 te hangı motor varkı kac hp kac tork?arkadasımda vtec 2 vardı
esmerhan
17-11-2013, 22:43
zaman ayarlıyabılırsem bende denıyebılrım.
ahanda cıktı vtec2 deneyın :)
esmerhan
17-11-2013, 23:28
mazda 3 kac model ?
mazda 3 te hangı motor varkı kac hp kac tork?arkadasımda vtec 2 vardı
105 hp 152 tork var. Yarın gelirken getir arkadaşını güzel denemeler yaparız :)
mazda 3 kac model ?
2006 model, şanzımanı motora çok uyumlu olduğu için kafa burun sonucu bekliyorum. Lütfen uygun olun da deneyelim hem tanışmış oluruz.
Pazartesi akşam 3 araba buluşucaz katılmak isteyen olursa bekleriz herkesi.
105 hp 152 tork var. Yarın gelirken getir arkadaşını güzel denemeler yaparız :)
sattı ya cok oldu satalı yarın ALLAH nasıp ederse ben ve 1.7 dti gelıcez :)
esmerhan
17-11-2013, 23:47
2006 model, şanzımanı motora çok uyumlu olduğu için kafa burun sonucu bekliyorum. Lütfen uygun olun da deneyelim hem tanışmış oluruz.
Pazartesi akşam 3 araba buluşucaz katılmak isteyen olursa bekleriz herkesi.
yarın iş ıcın evrak v.s hazırlıcam kosturmaca gecıcek .ama yınede haberlesrızı duruma gore ..nerde bulusucaksınız?
aksam bulusucaz zaten o saate ısın kalmaz gıbı bence :)
esmerhan
17-11-2013, 23:58
yer ***** yermı. yoksa?
esmerhan
18-11-2013, 00:06
yarın pazartesı bızden baska fazla kımse olmıcagını dusunerek dıyorum,mesa da bulusalım?
yarın pazartesı bızden baska fazla kımse olmıcagını dusunerek dıyorum,mesa da bulusalım?
daha ıyı ıste mesa bana ters ben 10 gıbı kopru ustunde olurum ıszde bulusup gecın ıstersenız
yada herkese uyarsa konya yolu astıyı gectıkten sonrakı shellde bulusalım?
ahmet3425
18-11-2013, 00:18
vtec buyuk ihtimalle gecer mazda biraz agır kalıyor
esmerhan
18-11-2013, 09:06
benım ısım oglen 3 gıbı bıter ordan kecıorene ,kecıorenden tekrar ***** yer cok uzak ve yorucu olur,neyse kısmet olursa persembe denerız...
benım ısım oglen 3 gıbı bıter ordan kecıorene ,kecıorenden tekrar ***** yer cok uzak ve yorucu olur,neyse kısmet olursa persembe denerız...
Ben perşembe maalesef Ankara da olamıyacam. Bugün olsa çok iyi olurdu 1 saat falan takılırız işiniz varsa.
vtec buyuk ihtimalle gecer mazda biraz agır kalıyor
Ahmet3425 dediği gibi dediği gibi Mazda 3 biraz ağır kala bilir ama mazdalar enterasan araçlardır çoğu zaman süprizlerle şaşırtırlar :)
Sonucu Merak ettim :)
Vtec 2 manuelse gecer gibi :) ama cok fark olucagini sanmiorum
Draniela
18-11-2013, 16:10
Video görmek isterim :)
Yalnız şu ***** yerde köprüden değilde araç içinden video alabilirseniz olayı yaşayarak izleriz :)
bı gopro olsa ıyı olcakta henuz alamadık :D
esmerhan
18-11-2013, 17:09
bı gopro olsa ıyı olcakta henuz alamadık :D
gopro kıralama ısıne gırsek ıyı para kırarız :)
gopro kıralama ısıne gırsek ıyı para kırarız :)
:D:D sen gelmıyomusun kardesım gece?
nese ben kacar gece 11 de astıyı gectıkten sonrakı shellde bulusuyoruz gelmek ısteyen olursa 507 483 65 75 nodan ulasın.
ahmet3425
20-11-2013, 00:51
Ahmet3425 dediği gibi dediği gibi Mazda 3 biraz ağır kala bilir ama mazdalar enterasan araçlardır çoğu zaman süprizlerle şaşırtırlar :)
Sonucu Merak ettim :)
laf mı soktun yoksa benimle aynı fikirde misin anlayamadım ender abi :D