Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 07 ddl 55 colt czt istanbul denemeleri

AEAlmas
18-11-2013, 14:27
Arkadaşlar videolari yükledim malesef go pro doldugu icin bu kadar kayit mevcut elimizde elinde video olan paylaşırsa sevinirim

Araç Specleri

İskender Manifold
iskender 60 mm borular
Hks son susturucu
tial wastegate 38 mm
kn filtre
ecufast yazilim

Ümitinde mesaji var sizlere :)

Öncelikle herkeze merhaba antalyadan istanbula aracımızı görmeye deneme yapmaya geldik bizi orda karşılayan bizimle ilgilenen ve zaman ayıran abi ve kardeşlerime tşk ederim

Gece 2 de başlayan sabah 5 kadar süren roll gecesi için deneyen yada denemeyen herkeze tşk ederim

Herkeze iyi seyirlerr

Video 1
07 DDL 55 COLT CZT vs Colt CZT L 9581
07 DDL 55 Colt CZT ISTANBUL DENEMELERI 1 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=EfNyOUJqK78)

EfNyOUJqK78

Video 2
07 DDL 55 Colt CZT vs DE S2000
LAimA3k3rJs
07 DDL 55 COLT CZT ISTANBUL DENEMESI 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=LAimA3k3rJs)

Video 3
07 DDL 55 Colt CZT vs HD 9925 POLO GTI

07 DDL 55 CZT ISTANBUL DENEMELERI 3 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=HeFgDy5xFag)

HeFgDy5xFag

Video 4
07 DDL 55 COLT CZT VS Sus POLO GTI

07 DDL 55 CZT ISTANBUL DENEMELERI 4 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=bVo2cMT-USQ)

bVo2cMT-USQ

Video 5
07 DDL 55 COLT CZT VS MC 3.30D Misafir agbi :) BU DA MI GOL DEGIL

07 DDL 55 CZT ISTANBUL DENEMELERI 5 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=bnr1DhTc3e4)

bnr1DhTc3e4

İyi Seyirler

Deneyen bütün araçlara MAŞALLAH

DIŞTAN CEKIMLER

07 DDL CZT VS CVL TYPER
07 DDL 55 VS CVL TYPER - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Q8FnloyGpVM)
Q8FnloyGpVM

07DDL CZT VS ES IBIZA CUPRA STAGE 2

07 DDL COLT CZT VS ES IBIZA CUPRA STAGE 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=PvG41-QMuPE)

PvG41-QMuPE

Video 2
07 DDL 55 COLT CZT ES IBIZA CUPRA STAGE 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=fwGQtGk5j5k)

fwGQtGk5j5k

07 DDL CZT VS DE s2000

07 DDL 55 CZT VS DE S2000 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=zyqqv2VRwBA)

zyqqv2VRwBA

Semii
18-11-2013, 14:41
Keyifli gece olmus :) masallah

kelalper
18-11-2013, 14:42
hep akıtarak denenmiş emir. Bunu deneme diye koyma allah aşkına.

Eyup Duygun
18-11-2013, 14:46
polocu arkadas her seferınde bırakmıs zaten.

maşallah araclara.

AEAlmas
18-11-2013, 14:49
hep akıtarak denenmiş emir. Bunu deneme diye koyma allah aşkına.

agbi arkadaşlar yazar oyle durum var sa ayrica oyle birşey varsa diştan cekim videolar da var bunun dışında youtube düzeltme yaparken ileri geri oynatmakta kamerayi

Selcuk_RoL
18-11-2013, 15:02
Bariz her deneme akitarak olmus he yanlis anlama belki o sekilde olmasa yine gecerdin aracina massallah ama bence hicbir deneme adil degil

AEAlmas
18-11-2013, 15:11
Bariz her deneme akitarak olmus he yanlis anlama belki o sekilde olmasa yine gecerdin aracina massallah ama bence hicbir deneme adil degil

Ya arkadaş km kadranına baktınız mı neden sabit brakeboost la alakalı öne zıplama da var zaten youtube editlemede ekran sabit

Araç sahipleri kendileri yazar zaten öyle bi durum varsa

AEAlmas
18-11-2013, 15:15
Hadi 1 araba akıttı diyelim 2 de olsun
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 arac la denen di

amma 3 araba amma 2 amma yarım araba hepsini gecti Sorun olsa akıtıyor deseler şu bu olsa derler akıtıyorsun diye işi bilmeyen cahil kişilerde degil orda 50 kişi var

Herkesde bunun farkında go pro acisi amma youtube ayarları ve brake boost vs de sizi yanıltmasın

Organizasyonu yapan bütün arkadaşlar biliyor
Hd typer in sahibi arkadaşa da sorabilirsiniz o gece cok arac izledi takip etti sonucta

Selcuk_RoL
18-11-2013, 15:16
Ya arkadaş km kadranına baktınız mı neden sabit brakeboost la alakalı öne zıplama da var zaten youtube editlemede ekran sabit

Araç sahipleri kendileri yazar zaten öyle bi durum varsa

Ya kardesim videoyu burda paylasmissin sadece arac sahipleri yorum yapsin diyemi? ben gördügümü söylüyorum eminimki daha sonra izleyenlerde bu sekilde yorum yapicaklardir ki ben zaten senin aracin bu sekilde olmasada gecebilir massallah dedim yoksa bana ne ben senin aracina yavasmi diyorum yürümüyormu diyorum denediğin o araclarin sahiplerini bile tanimiyorum ya:)

SDR_07
18-11-2013, 15:17
maşşallah ümit kim ne derse desin czt miz ANTALYA'MIZIN arabası güzel gitmiş ....akıtırda okuturda yarış buuu adam yakıtsız pompa benzini ile gazladı...

deneyen tüm araçlara maşşallah

czt kendi devrinde duruyor diğer araç kendi devrinde ümit s2000 ile hatta arkada basıyor czt ile nizami basılmış

AEAlmas
18-11-2013, 15:18
Ya kardesim videoyu burda paylasmissin sadece arac sahipleri yorum yapsin diyemi? ben gördügümü söylüyorum eminimki daha sonra izleyenlerde bu sekilde yorum yapicaklardir ki ben zaten senin aracin bu sekilde olmasada gecebilir massallah dedim

Ya kardeş yanlış anlıyorsun hala eskişehirden bile arkadaşlar geldi diye biliyorum onlarada sorabilirsin herkes yorum yapmakta özgür tabii ki ben araç sahipleri de oyle birşey olduysa yazar zaten diyorum

AEAlmas
18-11-2013, 15:19
maşşallah ümit kim ne derse desin czt miz ANTALYA'MIZIN arabası güzel gitmiş ....akıtırda okuturda yarış buuu adam yakıtsız pompa benzini ile gazladı...

stepneyi de sökmemiş :))

alikosar
18-11-2013, 15:20
Maşallah Ümit'im gayet güzel bi yarış çıkartmıssın ddl czt adeleti dağıtmış istanbula

Selcuk_RoL
18-11-2013, 15:22
Ya kardeş yanlış anlıyorsun hala eskişehirden bile arkadaşlar geldi diye biliyorum onlarada sorabilirsin herkes yorum yapmakta özgür tabii ki ben araç sahipleri de oyle birşey olduysa yazar zaten diyorum

Neyse ya nerden yorum yaptik anasini satiyim oky ben hicbisey anlamiyorum bosver deneyen tüm araclara masaallah kazasiz belasiz ayaginiza saglik

Görkem.Y
18-11-2013, 15:24
Ddl czt "ye kocaman maşallah denemek için Antalyadan gelip gazladın , kimse hamur yamur yapmasın video sonlarında araç sahipleri tebrik ediyor daha ne olsun ?

SER_26
18-11-2013, 15:39
O gece oradan olan kişilerden biriydim. Oldukçada kalabalık bir ekip vardı.O kadar gazlayan ve izleyenlerden bir kişi ümit sen akıtıyorsun yanlış yapıyorsun demedi.Akıtan bir araba nasıl boostbreak yapabilir. Boostbreak yapmakdan fren balatası koktu siz hala akıtmakdan bahsediyorsunuz.

DDL czt kocaman maşallah...

therev
18-11-2013, 15:40
sercanla olan deneme cok saglikli olmamis sanki abi :) masallah ddl ye :)

AEAlmas
18-11-2013, 15:44
Neyse ya nerden yorum yaptik anasini satiyim oky ben hicbisey anlamiyorum bosver deneyen tüm araclara masaallah kazasiz belasiz ayaginiza saglik

oyle birşey diyen olmadı boş yere tartışma oldu arkadaşlar yazacak zaten bekleyelim görelim

SEÇKİN172
18-11-2013, 15:51
maşşallah bende ordaydım sabah 5 e kadar :) keyifli denemeler oldu typer la denemelerınız yokmu ?

i-vtec07
18-11-2013, 16:00
maşallah deneyen araçlara :) antalyamızın aracına ayrı maşallah :)

krscan
18-11-2013, 16:00
Deneyen tüm arabalara maşallah güzel bir gece olmuş. Maşallah ümitim sanada minik evomuzada :) Araba gitmicem dememiş sende jokey olarak hakkını vermişsin :)

dragon07
18-11-2013, 16:11
bütün denemeler nizami olmuş sus poloda bi kere erken basılmıs ama sonuç olarak her türlü geçermiş.dbs polo gitmedimi istanbula ?

grkm
18-11-2013, 16:13
Czt nin bu kadar gidecegini tahmin etmemistim, masallah :)

Czt nin arka koltuklari yerinde mi ? Bir de ne kadar basinc basiyor ?

AEAlmas
18-11-2013, 16:30
bütün denemeler nizami olmuş sus poloda bi kere erken basılmıs ama sonuç olarak her türlü geçermiş.dbs polo gitmedimi istanbula ?

polo gitmedi maalesef efe

AEAlmas
18-11-2013, 16:30

arka koltuklar sökük diye biliyorum detayi ümit yazacaktir

AEAlmas
18-11-2013, 16:32
maşşallah bende ordaydım sabah 5 e kadar :) keyifli denemeler oldu typer la denemelerınız yokmu ?

En son ibiza cupra ile denerken full diyor bellek sonra cekememiş diger denemeleri maalesef 7 gb full dolu idi boş yere kayitta kaldıgı yerlerde olmus bunun dışında typer la denemesi varsa dişardan merakla bekliyoruz :) ümit en cok ona yanmış video yu cekmedigine

Antalyalogy
18-11-2013, 16:40
DDL ye ve diğer deneyen arkadaşlara MaşAllah..Tebrikler Ümit cim...

MatraX_07
18-11-2013, 16:50
ha deli çocuk haa :)
Maşallah kanka çok iyi

wekoo
18-11-2013, 17:56
maşallahh araçlara ümit fena olmuş czt....

cvk_sport
18-11-2013, 18:15
Masallah deneyen araclara guzel denemeler olmus banada akitiyo gibi geldi ama czt cok guzel yurumus tekrar masallah

3rk4n
18-11-2013, 18:23
Maşallah araçlara. Czt ciddi hızlı ümit kardeşim 10 numara :) Randımanlı czt nin hali başka. Ümitin arabası hazır özhan abinin bi ufak ayar işi kaldı benimki hazır :) Diğer cztlerimizde yakında sahalarda olucak işallah :)

meto_106gti
18-11-2013, 18:31
masallah araclara czt cok ıyı ama hep akıtarak denemıs

gokcell13
18-11-2013, 18:32
Antalyanın aracları ciğerlidir.Maşşallah deneyen araçlara.

APO
18-11-2013, 18:36
Bende o gece ordaydim canli izledim...czt kopuk ucurtma gibi masallah uzayip gitti her seferinde..:)

ondertopcu
18-11-2013, 19:19
Maşallah araçlara czt çok iyi gitmiş

bod15
18-11-2013, 19:29
czt miz ve ümiti mizi tebrik ederim kim ne derse dein adam antalyadan kalktı istanbula geldi czt,polo gtı ,ıbıza cupra ,typer ,s 2000 bmv si bunlar aklımdakiler orda ki ne kadar deneme olduysa arac sahipleri tebrik etti gectin bizi dediler gözlerimle görüm birde herkez akıtıyor diyor adam full brake boost yapıyor ya sizler brake boost un ne oldugunu bilmiyonuz yada bizler bu aracları kullanmayı bilmiyoz biz ordaydık adam her kalktıgında balata kokusundan ortalık yıkılıyor du herkez gördü arabadan cıkan dumanı :))
birde cıkartın 12-13 defa ard arda sıkan bir arac gördünüzmü yok ilk defa istanbulda görmüş oldu ümitin sayesinde :)))neyse maşşallah tebrik ederiz deneyen araclara :))

Sercan AKCAN
18-11-2013, 19:30
ben denemedim bile czt yle videoda da belli hep selektör araba kestiği için gza oturamadım bile söyledim arkadasa ama deneme yapılmış ve geçmiş gibi video konulmus.gaza oturmadım bile.allahtan videoda herşey belli hep selektör yapıyoruz yoksa geçtik diye gezicekler.

bod15
18-11-2013, 19:33
Ben her zaman derim bükemedigin bilegi tebrik edeceksin camur atmayacaksın istanbul ordaydı seyretmeye geldi onlar ve arac sahipleride yorum yaparlar

Yns_Emr
18-11-2013, 19:44
Maşşallah cztye kendi arabamla gazlamak kısmet olmadı keyifle izledim tebrikler

e'to
18-11-2013, 21:18
Videolarin tamami olmamasina uzuldum cunku 2. basmamizda birakmadim ama

3. basmamizda da akitinca arabayi

Cami acip neden akitiyorsun dedim en azindan videoda kulaklarinizla duysaydiniz belki inanirdiniz

Biraz objektif olun arkadaslar fanatiklik yapmayin ok araba guzel yuruyor ama bariz akitma yapiyor

Birde tutturmussun break boost diye..yapma dostum ben seni kirmadim devrim olmamasina ragmen 50 bastim

Sen bir kere 80 de basmadin neyse ta ordan kalkip gelmissin teneke icin degmez canin sag olsun..

akif52
18-11-2013, 21:33
maşallah güzel denemeler..

resatgurcuoglu61
18-11-2013, 22:00
ben denemedim bile czt yle videoda da belli hep selektör araba kestiği için gza oturamadım bile söyledim arkadasa ama deneme yapılmış ve geçmiş gibi video konulmus.gaza oturmadım bile.allahtan videoda herşey belli hep selektör yapıyoruz yoksa geçtik diye gezicekler.

Evet Bende Onu Yazacaktım Adil Bi Roll Değil Sercan Diyodu O Gece Zaten Kesiyodu Arabası Zaten ;)

Bu Arada DDL Gerçekten İyi Gidiyor Helal Olsun Çok Beğendim Bizdede 2-3 Tane Video Olcaktı Paylaşırım :)

sadikbeyazit
18-11-2013, 22:01
maşallah ümit sen bu işi biliyorsun kardeşim ben sizi çözdüm ama şimdi sizi çözme sırası istanbulularda...:)

emrhn28
18-11-2013, 22:04
İlk kez katıldığımız gece çok eğlenceli güzeldi, ayrıca çok kalabalıktı:)
Bütün araçlara maşallah, çok emek var her araçta. ddl colt'a ayrıca maşallah diliyorum :)
3.30d bizimdi maşallahımız var herkese geçildik :) Maksat muhabbet arkadaşlık ve tanışmaktı, herkese çok teşekkürler ortamınıza aldığınız için :)

Not: Çok iyi sapladın diyen benim :D

Saygılarımla

FaTlH
18-11-2013, 23:40
ümit kardeşim aracına maşallah diyorum hiç bir bahanem yok yalnız kendi speclerini yazmışsın bizim speclerimizi yazmamışsın video koymadan önce geçtiğin araçların speclerinide koysan daha doğru olurdu .Gelelim speaclere

ARACIMDA SÖKÜLÜ HİÇBİRŞEY YOK. YAKIT YOK. BEYİN OEM YAZILIM YOK,HEADERS OEM,EMME VE KELEBEK OEM İŞLİ DEĞİL,KAPAK OEM.ARAÇ EGZOST VE FİLTRE HARİÇ KOMPLE STOCK.

DE S2000 SPECLER

FİLTRE VE EGZOST

YAPILAN YORUMLAR SPEACLERE BAKILARAK YAPILSIN. HİÇ BİR S2000 Cİ 60KM HIZDA ROLL YAPMAZ SONUÇTA VTEC ALTI AMA SEN İSTANBULA KADAR GELMİŞSİN SENİ KIRMAMAK İÇİN 60KM HIZDA BASTIM.BİZ İSTANBULLULARA YAKIŞANDA BUDUR. ZATEN İLK BASIŞIMIZIN YORUMUNU TECHTURKEY ÜYELERİNIN YORUMLARINA BIRAKIYORUM AKMA VARMI YOKMU.GERÇİ AKMADA OLMASA GEÇERDİN ARACIN GÜZEL YÜRÜYOR MAŞALLAH DİYELİM GÖNÜL İSTER ARACIN 260LARA ÇIKSIN OZAMAN DAHA ZEVKLİ OLURDU TEKRAR TEBRİKLER.

Oz`
19-11-2013, 01:21
susun bobin problemi vardı evet patırdıyordu daha bügün çözüldü%90 ı cuma akşamı hep beraber dbninide yayınlarız insallah bu 1

2 Colt Czt de Filitre Egsozt downpipe benim yaptığım bir yazılım var 1.3 peak 1.1 mi ne gidio

düşüncem suydu Colt güzel gidiyor tebrik deir coltlardan hızlıysa tebrik s2000 le gidebiliyorsa oda tebrik :) eee daha ne var yahu s2000 le 80 dede basılsa çok fark olurmuydu orasını bilemem 80 deilde 90 bassalar aynı fark olurdu bence

fuatvts
19-11-2013, 01:49
Maşallah czt güzel yürümüş fakat o kadar araçla denenmiş ama 106 hiç yok onlar hızlı değilmi:)

FaTlH
19-11-2013, 01:57
susun bobin problemi vardı evet patırdıyordu daha bügün çözüldü%90 ı cuma akşamı hep beraber dbninide yayınlarız insallah bu 1

2 Colt Czt de Filitre Egsozt downpipe benim yaptığım bir yazılım var 1.3 peak 1.1 mi ne gidio

düşüncem suydu Colt güzel gidiyor tebrik deir coltlardan hızlıysa tebrik s2000 le gidebiliyorsa oda tebrik :) eee daha ne var yahu s2000 le 80 dede basılsa çok fark olurmuydu orasını bilemem 80 deilde 90 bassalar aynı fark olurdu bence

Ben geçemezdi demiyorum zaten stock s2000 den bu kadar.;)

Turbo1
19-11-2013, 07:16
maşallah bütün deneyen araç sahiplerine. colt da çok iyi gitmiş.

kelalper
19-11-2013, 07:19
czt miz ve ümiti mizi tebrik ederim kim ne derse dein adam antalyadan kalktı istanbula geldi czt,polo gtı ,ıbıza cupra ,typer ,s 2000 bmv si bunlar aklımdakiler orda ki ne kadar deneme olduysa arac sahipleri tebrik etti gectin bizi dediler gözlerimle görüm birde herkez akıtıyor diyor adam full brake boost yapıyor ya sizler brake boost un ne oldugunu bilmiyonuz yada bizler bu aracları kullanmayı bilmiyoz biz ordaydık adam her kalktıgında balata kokusundan ortalık yıkılıyor du herkez gördü arabadan cıkan dumanı :))
birde cıkartın 12-13 defa ard arda sıkan bir arac gördünüzmü yok ilk defa istanbulda görmüş oldu ümitin sayesinde :)))neyse maşşallah tebrik ederiz deneyen araclara :))

yaw colt hızlı olabilir ona bişey demiyoruz. Ama öyle bi yazıosunuz ki turbo araba bi sizde var brakeboost u da siz icat ettiniz. Brakeboostu bizde yapıyoruz ama araba sabit hızda gidebiliyor biz yaparken. Sizde ne gibi sorun var onu anlamadım.

chare
19-11-2013, 07:30
tebrikler ümit. gerçekten şahane yürümüş czt :D

arkadaşlar tebrik etmesini bilmek gerekir bahaneye gerek yok. adam 12 arabayla denemiş ve geçmiş öyle yada böyle sabaha kadar da deneseler bişey değişmez czt geçermiş...

Tugral
19-11-2013, 08:25
Lan arkadaş geçilince araba akmış, kendininkini yazmışın benimkinide yazsana, az kenara kaysana... Orada basmayacaksın, sus polo gibi beğenmedinmi basacan selektörü arkadan. Geri kalan tebrikler deyip çekilsin. Hayır anlamadığım birde racon öğretmeye çeviriliyor hiç birşey yoksa. Antalya arabası zırt mevkii pırt mevkii olduğu için yazmadım bunları. Geçilincede bir yüzünüz gülsün arkadaş ne bu hırs. Araç piyasasımı düşüyor ne oluyor yani.

opamp
19-11-2013, 08:53
Maşallah DDL'ye çok güzel yürümüş.. başarılarının devamını diliyorum :)

Fatih YİGİT
19-11-2013, 09:32
:icon_tup:Akıt gelsin maşallah deneyen araçlara:D

mcitir
19-11-2013, 10:10
Colt haricinde kayıt yapan yoktu sanırım sadece colt'un icindeki video dan izleniyor.Bu durumda sadece colt gecmiş gözüküyor.Tebrikler ddl'ye

skyserhat
19-11-2013, 11:00
ümit kardeşimle o gece antalyadan yola çıkıp istanbula gelen biriyim istanbulda o gece çok hareketli ve çok hızlılar vardı. çok kalabalık bir ortamdı köprü altında bekleyen yaklaşık 45-50 araç vardı özgünde bu araçların başındaydı.özgünde orda olduğu için gerekli yazıyı yazmış tebrik etti 80 lede bassan 90 lada bassansonuç değişmez demiş.ayrıca yarışlar esnasında 30 araca yakında seyir halinde bizle birlikteydi. o gün akşam herkes ümitle denemek istedi ümit hiç kimseye hayır senle denemem demedi geçsemde geçilsemde deneyelim dedi :) yarış esnasında nos basan arkadaşlar vardı.gördüklerimiz şöyle sus polo gündüz komple söküktü airbage kadar ve nos bağlıydı. sercanın arabasında sıkıntı vardı neden sercan ümitin yanına koşarak gelip ümit senle deneyelim dedi. arabası arızalı ise neden deneme yapmak istiyor ve ümitle denemeden önce ve sonrasında bocanegra ve cupra ile güzel denedi hiç kesmeden.ümit sizin yanınıza geleceğini 1 hafta önce söyledi ne tesadüfse araçlarınızdaki sorun hiç bitmiyor. arkadan izledik eskişehirden gelen arkadaşlarla gördük . aracımızda herkesle birlikte gidilen shell den alınan bildiğimiz pompa yakıtı vardı stepne sökmeyi unutmuşuz hatta bilecik yolunda fark ettik gülmeye başladık :D arka koltuk söküktü. s2000 le denemede zaten ilk gazlama 80 de oldu ümit kapıyı açmış ve söylüyor beni 80 e çekmeye çalışıyorsun devir bitiyor diye ama yine ümit geçmiştir arkadaşda zaten burdada tebrik etmiş.80 lede denenmiş 60 ilede denenmiştir her ikisindede czt geçmiştir. herkes akıtmış diyor fakat neden deneyen araç sahipleri yarış bittikten sonra gelip herkesin arasında tebrik etmiş ve neden akıtıyorsun diye bir itirazda bulunmamıştır ;). hatta kırmızı ep3 cvl plakalı (üzerinde PPR polar vardı adı kaan dı) afr vuruyor falan diyordu fakat ümit ibiza cupra ile deneme yaparken yanlarında güzel sıkıyordu. araç gırtlak doluydu emme gaz kelebeği port polish kpro beyin egzantirik hedırs düz boru hava filtresi son susturucu typercı arkadaş normalde deneme yapmayacaktı ama ümit misafir oalrak geldiği için ümiti kırmadı deneme yaptılar (işte üzüldüğümüz noktalardan biride bu videonun içerden go pro ile olmaması inşallah dışardan çeken varsa koyar) bu arkadaşımızda aracınız güzel yürüyor dedi tebrik etti. :) cvl nin sahibi serkan abi ile araca kullanan PPR kaan a çok teşekkür ederiz. hiç bir polemik olmamıştır.. dediğim gibi yarış bittikten sonra herkes gelip ümiti tebrik etmiştir. o kadar insan vardı eğer böyle problemler vardıysa orda czt ümitin yüzüne söylenmeliydi czt ümit antalyaya döndüktn sonra arkadan bu şekilde yazılması hiç hoş değil. biz yoldayken istanbulda çorbacıda konuşulanlar herkes gayet iyi biliyor.zaten okuyan büyüklerimizde buraya yazacaktır.

yasinipek79
19-11-2013, 11:45
Umitin istanbula gelecegi 1 hafta onceden belliydi.oncelikle ddl umiti tebrik ederim arac bi harika ..kim denemek istyorsa denedi.akitma gozleme bilmem ama ddl o gece sahaneydi.zaten bircok arkadasi ben davet ettim sagolsnlar geldiler denediler.orda amac illada umiti gecme degil o kadar yok gelmis adami misafir etmekti.bende yok su sorun vardi bu vardi diyen arkadslar keske denemseydi.tek gercek su ki orada bildugim tek problemli araba CVL type r di..kagan afrnin duzgun olmadigibi ve ayarin bitmedigini soyledi ama hatirim icin yinede full takili olarak denedi.serkanin CVL gayet guzel gidiyor bu bir gercek ama ayarsiz olarak beni kirmamak adina denediler..serkan takintili bir adam degil madem misafir bi deneriz dedi.s2000 le denemesine gelince sonuc normal.fatihin dedigi gibi araba stock.80 lede bassalar sonuc degismezdi..oda tebrik etmîs zaten.cok yazdim umit serhat 10 numara cocuklar..tekrar tebrikler..yalniz antalyadaki arkadslar lutfen yorumlarina dikkat etsinler.soktu cikardi muhabbetine donmesin olay..

Yns_Emr
19-11-2013, 11:56
bence bu olayları fazla büyütmemek lazım totalinde 1 ton cıvata geçmek geçilmek bunlar problem olmamalı sonuçta bu olayların sonucunda herkes hobisini yapıyor olaya egoyu sokmamak lazım deneyen arkadaşlara tebrikler bu kadar basit

CRUEL
19-11-2013, 12:10
sus a tebrikler :) akıtmayı gorunce basmamış en doğrusunu yapmış. ordan gelmş yok zevkine die düşünülünce böyle sonuçlar çıkıyo işte :)

anlamadığım bi nokta ise hadi s2k ile brakeboost yapararken akıttın falan ama diğer araçlarda turbo ne gerek brakeboost a? turbo-atmo denemesinde anlarımda turbo-turbo denemesinde brakeboost bence araca yapılan eziyetten başka bişi deil

cakaragol
19-11-2013, 12:12
araclara masallahjhhh antalyaaaa bızım fakırlerı gecmıs uzuldummm ah tc typerım satmamıs olsaydımmm denerdıkkk arkadaslarlaaa yenı sahıbıyle ırtıbat ıcındeyım bıdaha boyle olurssaaa ucana kacana sıkan tc harun olarak mutlaka orda olcam buarada hıc bır typerın gelıp denememesı cok hayal kırıklıgı evde muze olsun dıyemı aldınız arkadslar opuyorum sızı colt czt yee masallah adam herkesle sıkmıss helal olsun kendımı gordum bıan ama yorumlara dıkkat edılsın tabı bırbırınıze sapladım yok sunu yaptım su olduuuuuu bunlar olmasın butun araclra msallah

Görkem.Y
19-11-2013, 14:13
Konuda saçmalıyor herkes olayın son noktasını hd typer Yasin abi koymuş.
İçi dışı bir olan insanlar burdada belli oluyor ve sonucta o akşam tanıştılar, objektif olarak yazmıs Yasin abi.
Yüzüne maşallah deyipte burda atıp tutmak delikanlı işi değil , 1 hafta öncesinden Ümit abiyi arayıp öyle geççem böyle geççem diyenler sonucu gördü daha bişey yazmaya gerek yok.Araba bu teneke sonuçta ; o gelir bu gider.
Önemli olan yarın öbür gün karşılaştığında başını önüne eğmek yerine bir merhaba diyebilmek!!

AEAlmas
19-11-2013, 15:06
DIŞTAN CEKIMLER

07 DDL CZT VS CVL TYPER
07 DDL 55 VS CVL TYPER - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Q8FnloyGpVM)
Q8FnloyGpVM

07DDL CZT VS ES IBIZA CUPRA STAGE 2

07 DDL COLT CZT VS ES IBIZA CUPRA STAGE 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=PvG41-QMuPE)

PvG41-QMuPE

Video 2
07 DDL 55 COLT CZT ES IBIZA CUPRA STAGE 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=fwGQtGk5j5k)

fwGQtGk5j5k

07 DDL CZT VS DE s2000

07 DDL 55 CZT VS DE S2000 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=zyqqv2VRwBA)

zyqqv2VRwBA

AEAlmas
19-11-2013, 15:19

13 arac la denedi ümit kacını geciyorsun bilmedigim icin soruyorum
adam istanbul a kalktı geldi eger işi ciddiye cevirip iddan varsa Antalya ya bekleriz
Aracın da sorun oldugu belli zaten

FaTlH
19-11-2013, 15:24
Ümİt arkadaŞimiz antalyadan buralara kadar gelmİŞ konu Şukİ yan yatti Çamura batti lastİk patladi gİbİ konuŞmalara bu saatten sonra gerek yok yenİden denemek İsteyen varsa gİder paŞa paŞa antalyada kapiŞir relax

agungoren
19-11-2013, 17:33
Masallah czt'ye
Ümit süpersin adamim:)

Kutluhan
19-11-2013, 20:57
Maşallah, bütün araçlara ve şöförlerine güzel bir gece olmuş, keyifle izledim.

kelalper
19-11-2013, 22:18
kimse czt ye yavaş demio onu anlamıosunuz arkadaşlar. Sadece sıkıntı şu denemeler adil değil. Akıtarak arkadan basan araba her zaman avantajlıdır. Momentum denen şey var. Ben normalde 3 boy geçtiğim arabayı vites kaçırdığım anda 2 boy gerisine düşüp yeniden yakalayamıyorum. Ne kadar fark edecek diyen arkadaşlar için söylüyorum bunu. 0 momentumla ivmelenmeye çalışanlar momentum yüklü arabanın yürümesi aynı olmaz. O anda da denemenin heyecanı ile diğer sürücüler bunu anlayamamış olabilir. Ama videolarda açık olarak belli. Bunu istanbulun arabası Antalyanın arabası olarak düşünmüyorum hepsi bu ülkenin arabası. Hepsi gurur kaynağımız olur ama gerçek bu.

iynn-RS
20-11-2013, 08:06
Tebrikler arkadaşlar.keşke tüm denemelerin iç çekimleri olsaydı.

Ayrıca akıtarak basılmış diyenlere karşı çıkmışsınız ama bence de her denemede akıtma var.

orhan_guney
20-11-2013, 08:33
Deneyen araçlara Maşallah.

SBR42
20-11-2013, 16:18
Kardeşim maşaallaahh güzel olmuş yarışlar ddl ye kocaman MAŞALLAH .....

Aborasi
20-11-2013, 16:45
DDL de yürüyor tamam,ümitinde maşallahı var soluk almayan vites geçişleri hakkaten müthiş,o gece istanbulda olmak vardı..ordaki tüm araclara maşallah..

ysf20
20-11-2013, 20:29
minik evoya kocaman maşallah .
kardeşim sanada maşallah o nasıl bir vites atmaktır biran araçta dog box var sandım :D

Görkem.Y
20-11-2013, 20:42
kardeşim sanada maşallah o nasıl bir vites atmaktır biran araçta dog box var sandım :D

Dsg Ümit :D

src106
20-11-2013, 20:52
başta yarışan tüm araclara ve sahiblerine tebrikler. maşallah araclara

ümitim czt bomba güzel bir gün olmuş senin için

taa ant istanbula denemeye gitmek zor iş

Maşallah ddl maşallah Ümit ....

Turboğuz54
20-11-2013, 21:19
Hiç yorumları okumadan direk videoları izledim bencede akıtma var ama olmasa bile czt geçermiş valla maşallah czt ye

cesur07
20-11-2013, 21:57
masallah DDL czt'ye formundan hiç birşey kaybetmiyor. :)

izo
20-11-2013, 22:09
akitmayla(ne demekse!) brakeboost arasinda fark var. akitma tabiiki adil degil ama kimse neden brakeboost yapiyorsun diye soramaz bence...

kelalper
21-11-2013, 07:17
arkadaş nerenizle okuosunuz. Kimse neden brakeboost yapıosun dememiş ki. Yapabiliosan yapacaksın tabii ki. Ama akıtma ayrı bi olay. akıtarak başladığın zaman yüksek hızda zaten en az 1 boy öne çıkıosun otomatik olarak. Hız mesafe farkından dolayı.

stlegal
21-11-2013, 07:23
bariz videolarda akıtarak başlamış araç niye savunuyosunuz

Victiz
21-11-2013, 09:28
akıtma ne oluyor tam olarak?

iynn-RS
21-11-2013, 09:32
akıtma ne oluyor tam olarak?

aracın yarım boy arkasında durursun , 2. kornada gaza basmaya baslarsın hafiften. o arada basınç gelmeye başlar 3. kornada yan yana basmıs gıbı olursun ama bırden ok gıbı fırlarsın :)

TORETTO
21-11-2013, 09:38
ümit kardeşim maşşallah dsg gibi soluksuz vites atmışsın. hatta öyle soluksuz atmışsınki dsg bile yetişememiş. ümit kardeşim CZT ne ve sana kocaman MAŞALLAH. deneyen arkadaşlara da ayrıca teşekkür ederiz. ardı ardına 12-13 arabayla hiç dinlendirmeden denemekte ap ayrı es geçilmeyecek bişey. bildiğim kadarıyla CZT nin istanbula geleceği 1 hafta önce belliydi. herkes gerekli hazırlıklarını yapmıştır diye düşünüyorum. Yasin abimizinde dediği gibi yorum yaparken lütfen tabirlerimize dikkat edelim. özgün 80 lede bassan 90 lada bassan sonucun değişmeyeceğini,fatih abimizde "Ümİt arkadaŞimiz antalyadan buralara kadar gelmİŞ konu Şukİ yan yatti Çamura batti lastİk patladi gİbİ konuŞmalara bu saatten sonra gerek yok yenİden denemek İsteyen varsa gİder paŞa paŞa antalyada kapiŞir relax" diye gerekli şekilde yorum ve açıklamaları yapmışlar. TC typer kardeşimizinde dediği gibi typerların gelip denememesi bencede garip olmuş.

sayinozlu
21-11-2013, 10:02
kardeşim On numarasın buralardan İstanbul lara gidip gazlamak her baba yiğit in harcı değil makinede yürümüş maşallah

Victiz
21-11-2013, 10:25
aracın yarım boy arkasında durursun , 2. kornada gaza basmaya baslarsın hafiften. o arada basınç gelmeye başlar 3. kornada yan yana basmıs gıbı olursun ama bırden ok gıbı fırlarsın :)

teşekkürler :)

yesil
21-11-2013, 10:59
czt güzel yürüyor ama akıtma var.

engin_ant
21-11-2013, 15:00
Czt iyi koşmuş ümit mahşallah...

CDT19
21-11-2013, 17:21
Ümit im maşallah 10 numara yürüyüş

Gokalp-M
21-11-2013, 19:29
maşşallah beklediğimiz gibi.maşşallah ANTALYAMIZA

dragon07
21-11-2013, 21:23
akıttıgını varsayalım geçemezmiydi

ozan kayahan
21-11-2013, 22:52
canım kardeşim seni canı gönülden tebrik ediyorum .
buralara kadar gelip bu zahmetlere girdin.
aracınla neler yapılabileceğini gösterdin.
arabanada sanada maşallah .

TaGo
21-11-2013, 23:00
akıtarak gelmede gelen için avantaj olan; gaz kelebeğinin açıklığının artarak gidebilmesi ve en verimli halde kullanılması. ilerde bekleyen için dezavantajı ise, bekleme yada mecburen yavaşlama konumunda olmasından dolayı kelebeğin önce kapanmaya doğru gitmesi. kısaca akıtan en az 1 boy kazanarak başlarken, bekleyen en az 1-2 boy dezavantajlı başlar.

en doğrusu yanyana en az bi 4 sn ilerleyerek kornaya geçmektir.

Ranthor
22-11-2013, 18:06
atasehir gecelerine yabanci arkadaslar icin soyliyim.ki ben de sadece 1-2 kere gittim..

Kurallari onceden konusun, onela gore davranin, o kadar çok numara varki bu işte; arabasi sizinkinden bir kaç boy yavaş olan biri bile sizi 2-3 boy gecebilir. Bu sebeptendir ki, bu gecelerde iddiali olan bazi arkadaşlar draglara hiç gelmezler çunku adil yarışta sanslari yoktur.

Benim kurallarim basitti, yanyana dururuz kornaya ayni hizda ve yavaş 3 kere basariz, videolara bakin diiiiiiiit-diit-dit seklinde goruyorsunuz. Iki de bassa bile ses 3 de geldiği için erken bastigini anlayamazsiniz. 200 hp civarlarinda bir araba ile 1 boyu direk kaybettiniz geçmiş olsun. Yanyana gelin kornaya yavaş basin, ilkinde firlar- takip etmeyin, devam ediyorsa denmeyin bu kadar basit..

Eger 45 derece ruzgariniza giriyorsa, onceden uyarin benim seridime yaklaşma deyin, ruzgariniza girerken hafifce direksiyon hareketi yaparsaniz dengesi bozukur ama çok tehlikeli bir hareket.

Burda akitma denilen seyi autodrom draglarinda cok yaparlardi, arabayi 10 cm geriden başlatip, finiş çizgisine ayni anda gecerlerdi, birisi 5km oteki 0 km hizda. oldugu icin sifirdan kalkan araba patinajdayken oteki ilerlemeye baslardi, en az 1 boy farkederdi. Statik ve dinamik surtunme katsayilarinin farkini araştirabilirsiniz.
Ayni sekilde denemeye baslarken arka camurlugunuza,(yeni terim akitma) gelen biri ile deneyecekseniz kornaya yavaş basma taktigi ise yarar.
1 er saniye ara ile basilan kornada, arkadan ziplama olanagi yok, onceden bastigi belli olur yada daha 2. kornada 1 boy onunuze firlar. Zamaninda 5 km boyunca yan yana gittigimiz oldu rakiplerle..Bir turlu tam yanima gelmiyordu.

Herkese adil yarislar..

yesil
22-11-2013, 18:20
Golf R vs Mazda 6 MPS - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=rYE5Cfzq20o)

bakınız adamlar ne güzel deniyor :)

Ranthor
22-11-2013, 18:24
zaten butun cumbus kornalarin hizli olmasindan kaynaklaniyor. Harala gurele birsey anlamak zor, kim ne zamaj basti anlasilmiyor heyecandan.Yavaş basarsan hile zor...

RenaultSport
22-11-2013, 19:24
yahu bu işlerin içinde olan adam zaten bu videolardan akıtma olup olmadığını gayet iyi anlar kör olmak lazım görmemek için adam bariz arkadan akıtarak geliyor bastığı gibide öne atlıyor bu denemelerin hiç biri adil değil sorarlar adama bu arabaların hiç birimi 2. viteste yanyana gidemedi bu czt ile ne bu roketmi demezlermi :) bir araç diğerinden güçlüyse gücünü bir üst viteste gösterir genelde 2. vites çoğu yakın araç en azından bu deneyen araçların hepsi yanyana götürür.

BU czt yi kullanan arkadaşta bal gibi ne yaptığını biliyor zaten ama burda evet akıttım demesi biraz gurur meselesi oluyor o yüzden evet akıttım lafını beklemeyin derim hiç sanmıyorum öyle bir erdemlik yapabileceğini :)

Ha işin diğer kısmı bu geçtiği araçları geçemezmiydi belki geçerdi belki geçemezdi ama 2-3 boy dan fazla atamadıysa bu şekilde diğer araca emin olun geçemezdi ;)

Ranthor
22-11-2013, 19:40
benim amacim tartisma degil aman diyim, bence cztler hep gecsin:) severek kullandigim bir arabaydi..

Ben 2-3 senedir videolari izlemiyorum bile,genel konustum.

srhtsrs
22-11-2013, 21:04
tüm rollerde czt akıtma yapıyor, iyi gidiyor geçer geçilir sıkıntı degil, yorumlarin basında akıtma yapıyor diyen arkadasa hemen yandaslardan yok oyle yok boyle arac sahibi de yazar mazar vs denmiş, araç sahipleri de cıkmıs yazmıs zaten akıttığını ve durumu.. geçer geçmez dedigim gibi sıkıntı degil koymussun videoyu gözüküyor hersey,yok youtube yapıyor yok brakeboost birakın bu çakallıklari..

araçlara maşallah kazasız belasız

ÇALIŞKAN07
22-11-2013, 22:16
Keyifli gece olmus :) masallah
tşk ederim semi

tşk ederim selçuk

czt kendi devrinde duruyor diğer araç kendi devrinde ümit s2000 ile hatta arkada basıyor czt ile nizami basılmış
tşk ederim kardeşim

Maşallah Ümit'im gayet güzel bi yarış çıkartmıssın ddl czt adeleti dağıtmış istanbula
aynen abi arabam üzmedi beni sağ salim gittik geldik tşk ederim

Ddl czt "ye kocaman maşallah denemek için Antalyadan gelip gazladın , kimse hamur yamur yapmasın video sonlarında araç sahipleri tebrik ediyor daha ne olsun ?
tşk ederim görkem orda sordular zaten nasıl diye durum dedim ben geçiyorum kimse beni geçemedi dedim ses yoktu şimdi burdan yazıyorlar işte

O gece oradan olan kişilerden biriydim. Oldukçada kalabalık bir ekip vardı.O kadar gazlayan ve izleyenlerden bir kişi ümit sen akıtıyorsun yanlış yapıyorsun demedi.Akıtan bir araba nasıl boostbreak yapabilir. Boostbreak yapmakdan fren balatası koktu siz hala akıtmakdan bahsediyorsunuz.

DDL czt kocaman maşallah...
dostum kimseye açıklama yapmana gerek yok herkez görmek istediğini görür tşk ederim serhan

sercanla olan deneme cok saglikli olmamis sanki abi :) masallah ddl ye :)
çok nos basınca tekleme yaptı :D tşk ederim efe

tşk ederim ben goproyu açıp kapatma olayını yapmayı unutmuşum oda süerekli çekim yapmış haliylen hafıza yetmemiş dışardan çekimler var ama net deyil

ÇALIŞKAN07
22-11-2013, 22:29
maşallah deneyen araçlara :) antalyamızın aracına ayrı maşallah :)
tşk ederim

Deneyen tüm arabalara maşallah güzel bir gece olmuş. Maşallah ümitim sanada minik evomuzada :) Araba gitmicem dememiş sende jokey olarak hakkını vermişsin :)
tşk edeerim ismailim czt şakasını yaptı :D

:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

tşk ederim koltuklar yok 1.1

DDL ye ve diğer deneyen arkadaşlara MaşAllah..Tebrikler Ümit cim...
tşk ederim abiii

ha deli çocuk haa :)
Maşallah kanka çok iyi
tşk ederim kardeşim

maşallahh araçlara ümit fena olmuş czt....
tşk ederim

Masallah deneyen araclara guzel denemeler olmus banada akitiyo gibi geldi ama czt cok guzel yurumus tekrar masallah
tşk ederim

Maşallah araçlara. Czt ciddi hızlı ümit kardeşim 10 numara :) Randımanlı czt nin hali başka. Ümitin arabası hazır özhan abinin bi ufak ayar işi kaldı benimki hazır :) Diğer cztlerimizde yakında sahalarda olucak işallah :)
yazılımsız cztleri geçip yürüse ne olur diyenlerde biraz şok etkisi yaptı erkan usta:D

masallah araclara czt cok ıyı ama hep akıtarak denemıs
tşk ederim

Antalyanın aracları ciğerlidir.Maşşallah deneyen araçlara.
tşk ederim göksel

Bende o gece ordaydim canli izledim...czt kopuk ucurtma gibi masallah uzayip gitti her seferinde..:)
kopuk uçurtmaaa :icon_tup::icon_tup::D:D tşk ederim

Maşallah araçlara czt çok iyi gitmiş
tşk ederim

ya sercan bu kadar sorun etme ne zaman yarışsan arabanda bir sorun oluyor zaten subaru ile basarken sıkıntı yoktu hadda sonra a5 bobinleri taktın arabana yanlış hatırlamıyorsam nos senin arabanın başını döndürdü sanırım:D sıkıntı etme gel antalyaya burda da deneriz sıkıntın varsa geçerim sonra yolcu ederim seni söz

Ben her zaman derim bükemedigin bilegi tebrik edeceksin camur atmayacaksın istanbul ordaydı seyretmeye geldi onlar ve arac sahipleride yorum yaparlar
ya murat zaten sordular bende gereken cvp verdim sonra ant geldik başladı herkez yazmaya herkez kimin geçtiğini iyi biliyor yarışanlar herşeyin farkında kendilerini kandırlar sadece o kadar

ÇALIŞKAN07
22-11-2013, 22:51
Maşşallah cztye kendi arabamla gazlamak kısmet olmadı keyifle izledim tebrikler
tşk ederim

Videolarin tamami olmamasina uzuldum cunku 2. basmamizda birakmadim ama

3. basmamizda da akitinca arabayi

Cami acip neden akitiyorsun dedim en azindan videoda kulaklarinizla duysaydiniz belki inanirdiniz

Biraz objektif olun arkadaslar fanatiklik yapmayin ok araba guzel yuruyor ama bariz akitma yapiyor

Birde tutturmussun break boost diye..yapma dostum ben seni kirmadim devrim olmamasina ragmen 50 bastim

Sen bir kere 80 de basmadin neyse ta ordan kalkip gelmissin teneke icin degmez canin sag olsun..
seninle dört kez bastık 3ünü ben geçtim 1 de araba çıktı bıraktık senin nasıl devrindeyil 50 yada 60 senin araban farklı bir ibizamı çözemedim 80-90 basalım diyorsun bende diyorum ki basar basmaz korumaya alıyor arabam bunu sana orda izahını yaptım demi 2-3 araba arkamdan geliyorsun zaten yarıştan sonra sen demedin mi 2.3.4. yarışta niye bu kadar fark oldu evc mi var basınç mı açtın diyee ben yok olsa açardım dedim hadda bu videoları koyacaksan bir daha deneyelim dedin ama fark hiç değişmedi video olsaydı inan koyardım

maşallah güzel denemeler..
tşk ederim

maşallah ümit sen bu işi biliyorsun kardeşim ben sizi çözdüm ama şimdi sizi çözme sırası istanbulularda...:)
tşk ederim

İlk kez katıldığımız gece çok eğlenceli güzeldi, ayrıca çok kalabalıktı:)
Bütün araçlara maşallah, çok emek var her araçta. ddl colt'a ayrıca maşallah diliyorum :)
3.30d bizimdi maşallahımız var herkese geçildik :) Maksat muhabbet arkadaşlık ve tanışmaktı, herkese çok teşekkürler ortamınıza aldığınız için :)

Not: Çok iyi sapladın diyen benim :D

Saygılarımla
tşk ederim emir :icon_tup::icon_tup::icon_tup:

abi arabasında sıkıntı varsa denemicek bu 1
koşarak o geldi bu 2
tşk ederim herşey için buda 3 :D:D:D:D:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

maşallah bütün deneyen araç sahiplerine. colt da çok iyi gitmiş.
tşk ederim

tebrikler ümit. gerçekten şahane yürümüş czt :D

arkadaşlar tebrik etmesini bilmek gerekir bahaneye gerek yok. adam 12 arabayla denemiş ve geçmiş öyle yada böyle sabaha kadar da deneseler bişey değişmez czt geçermiş...
tşk ederimm mustafa sabah olduydu biz hala gazlıyorduk :icon_tup:

Lan arkadaş geçilince araba akmış, kendininkini yazmışın benimkinide yazsana, az kenara kaysana... Orada basmayacaksın, sus polo gibi beğenmedinmi basacan selektörü arkadan. Geri kalan tebrikler deyip çekilsin. Hayır anlamadığım birde racon öğretmeye çeviriliyor hiç birşey yoksa. Antalya arabası zırt mevkii pırt mevkii olduğu için yazmadım bunları. Geçilincede bir yüzünüz gülsün arkadaş ne bu hırs. Araç piyasasımı düşüyor ne oluyor yani.
geçildiğini kabul edemiyor abiii sıkıntı varsa basmıcan geçilincede bahane üretmicen bu kadar basit

Maşallah DDL'ye çok güzel yürümüş.. başarılarının devamını diliyorum :)
tşk ederim inş devamı gelecek

:icon_tup:Akıt gelsin maşallah deneyen araçlara:D
ne tarafa akıtayım :D:icon_tup::icon_tup::icon_tup: tşk ederim

Colt haricinde kayıt yapan yoktu sanırım sadece colt'un icindeki video dan izleniyor.Bu durumda sadece colt gecmiş gözüküyor.Tebrikler ddl'ye
tşk ederim

Umitin istanbula gelecegi 1 hafta onceden belliydi.oncelikle ddl umiti tebrik ederim arac bi harika ..kim denemek istyorsa denedi.akitma gozleme bilmem ama ddl o gece sahaneydi.zaten bircok arkadasi ben davet ettim sagolsnlar geldiler denediler.orda amac illada umiti gecme degil o kadar yok gelmis adami misafir etmekti.bende yok su sorun vardi bu vardi diyen arkadslar keske denemseydi.tek gercek su ki orada bildugim tek problemli araba CVL type r di..kagan afrnin duzgun olmadigibi ve ayarin bitmedigini soyledi ama hatirim icin yinede full takili olarak denedi.serkanin CVL gayet guzel gidiyor bu bir gercek ama ayarsiz olarak beni kirmamak adina denediler..serkan takintili bir adam degil madem misafir bi deneriz dedi.s2000 le denemesine gelince sonuc normal.fatihin dedigi gibi araba stock.80 lede bassalar sonuc degismezdi..oda tebrik etmîs zaten.cok yazdim umit serhat 10 numara cocuklar..tekrar tebrikler..yalniz antalyadaki arkadslar lutfen yorumlarina dikkat etsinler.soktu cikardi muhabbetine donmesin olay..
tşk ederim yasin abi sen biliyorsun ne dedim nos deyil rokette taksalar denerim dedim alt tarafı geçilirim dedim azına sağlık sorunu olan keşke gelmeseydi bırak denemeyi. seninle ist tanıştık sadece 2 -3 saatlik bir muhabbetimiz ve arkadaşlığımız var objektif konuştuğun için tşk ederim iyiki varsın

ÇALIŞKAN07
22-11-2013, 23:07
sus a tebrikler :) akıtmayı gorunce basmamış en doğrusunu yapmış. ordan gelmş yok zevkine die düşünülünce böyle sonuçlar çıkıyo işte :)

anlamadığım bi nokta ise hadi s2k ile brakeboost yapararken akıttın falan ama diğer araçlarda turbo ne gerek brakeboost a? turbo-atmo denemesinde anlarımda turbo-turbo denemesinde brakeboost bence araca yapılan eziyetten başka bişi deil
kardeşim alnına silah dayamadık kimsenin bırakma sebebi kesme yapması imiş
ama 3 kere denemek istedi ben olsam 2. basmam sıkıntı varsa

diğer araçlarda brakeboost yapamazsın çünkü kesme yapıyor otomatikman gazı kesiyor sıkıntı yok araba benim balatayıda yakarım debrajıda sorun yok :D

araclara masallahjhhh antalyaaaa bızım fakırlerı gecmıs uzuldummm ah tc typerım satmamıs olsaydımmm denerdıkkk arkadaslarlaaa yenı sahıbıyle ırtıbat ıcındeyım bıdaha boyle olurssaaa ucana kacana sıkan tc harun olarak mutlaka orda olcam buarada hıc bır typerın gelıp denememesı cok hayal kırıklıgı evde muze olsun dıyemı aldınız arkadslar opuyorum sızı colt czt yee masallah adam herkesle sıkmıss helal olsun kendımı gordum bıan ama yorumlara dıkkat edılsın tabı bırbırınıze sapladım yok sunu yaptım su olduuuuuu bunlar olmasın butun araclra msallah
keşke olsaydın harun kardeş cvl typer ve hd typer başka basan olmadı zaten tşk ederim

Konuda saçmalıyor herkes olayın son noktasını hd typer Yasin abi koymuş.
İçi dışı bir olan insanlar burdada belli oluyor ve sonucta o akşam tanıştılar, objektif olarak yazmıs Yasin abi.
Yüzüne maşallah deyipte burda atıp tutmak delikanlı işi değil , 1 hafta öncesinden Ümit abiyi arayıp öyle geççem böyle geççem diyenler sonucu gördü daha bişey yazmaya gerek yok.Araba bu teneke sonuçta ; o gelir bu gider.
Önemli olan yarın öbür gün karşılaştığında başını önüne eğmek yerine bir merhaba diyebilmek!!
gördük beni çok geçerlermiş boşa geliyormuşum arabamdan soğuyacakmışım gördük kim kimi geçti bu sözlerim herkez alınmasın onlar kendilerini iyi biliyor lafa geldimi kardeşim kanka demesi kolay
görkem kardeşim başımız hep dik karşımızda başını yere eğecekler düşünsün

Ümİt arkadaŞimiz antalyadan buralara kadar gelmİŞ konu Şukİ yan yatti Çamura batti lastİk patladi gİbİ konuŞmalara bu saatten sonra gerek yok yenİden denemek İsteyen varsa gİder paŞa paŞa antalyada kapiŞir relax
tşk ederim abi gele gelme demem kapımız herkeze açık düşmanım da olsa

Masallah czt'ye
Ümit süpersin adamim:)
tşk ederim DBS de olaydı iyiydi

Maşallah, bütün araçlara ve şöförlerine güzel bir gece olmuş, keyifle izledim.
tşk ederim

Tebrikler arkadaşlar.keşke tüm denemelerin iç çekimleri olsaydı.

Ayrıca akıtarak basılmış diyenlere karşı çıkmışsınız ama bence de her denemede akıtma var.
keşke olsaydı koysaydık ben kapatıp açmayı unutunca hafıza dolmuş

Deneyen araçlara Maşallah.
tşk ederim

Kardeşim maşaallaahh güzel olmuş yarışlar ddl ye kocaman MAŞALLAH .....
sağol sabri başkan tşk ederim

DDL de yürüyor tamam,ümitinde maşallahı var soluk almayan vites geçişleri hakkaten müthiş,o gece istanbulda olmak vardı..ordaki tüm araclara maşallah..
tşk ederim boracım

tşk ederim yusuf kardeşim ÇAKTIRMA dog box vardı bir günlük :hahaha::D

Dsg Ümit :D
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:

başta yarışan tüm araclara ve sahiblerine tebrikler. maşallah araclara

ümitim czt bomba güzel bir gün olmuş senin için

taa ant istanbula denemeye gitmek zor iş

Maşallah ddl maşallah Ümit ....
tşk ederim sercan kardeşim çıkar artık şu canavarı ininden de ortalık şenlensin

Hiç yorumları okumadan direk videoları izledim bencede akıtma var ama olmasa bile czt geçermiş valla maşallah czt ye
tşk ederim

masallah DDL czt'ye formundan hiç birşey kaybetmiyor. :)
cesur tşk ederim

ÇALIŞKAN07
22-11-2013, 23:13
kardeşim On numarasın buralardan İstanbul lara gidip gazlamak her baba yiğit in harcı değil makinede yürümüş maşallah
tşk ederim kardeşim

czt güzel yürüyor ama akıtma var.
tşk ederim

Czt iyi koşmuş ümit mahşallah...
tşk ederim

Ümit im maşallah 10 numara yürüyüş
tşk ederim

maşşallah beklediğimiz gibi.maşşallah ANTALYAMIZA
tşk ederim

akıttıgını varsayalım geçemezmiydi
geçerdi :icon_tup:

canım kardeşim seni canı gönülden tebrik ediyorum .
buralara kadar gelip bu zahmetlere girdin.
aracınla neler yapılabileceğini gösterdin.
arabanada sanada maşallah .
ozan abi tşk ederim artık bişeylerin farkındalar :icon_tup:

ÇALIŞKAN07
22-11-2013, 23:18
yahu bu işlerin içinde olan adam zaten bu videolardan akıtma olup olmadığını gayet iyi anlar kör olmak lazım görmemek için adam bariz arkadan akıtarak geliyor bastığı gibide öne atlıyor bu denemelerin hiç biri adil değil sorarlar adama bu arabaların hiç birimi 2. viteste yanyana gidemedi bu czt ile ne bu roketmi demezlermi :) bir araç diğerinden güçlüyse gücünü bir üst viteste gösterir genelde 2. vites çoğu yakın araç en azından bu deneyen araçların hepsi yanyana götürür.

BU czt yi kullanan arkadaşta bal gibi ne yaptığını biliyor zaten ama burda evet akıttım demesi biraz gurur meselesi oluyor o yüzden evet akıttım lafını beklemeyin derim hiç sanmıyorum öyle bir erdemlik yapabileceğini :)

Ha işin diğer kısmı bu geçtiği araçları geçemezmiydi belki geçerdi belki geçemezdi ama 2-3 boy dan fazla atamadıysa bu şekilde diğer araca emin olun geçemezdi ;)

gurur meselesi yapacak bir durum yokki senin derdin ne hadi akıttım 1 araba öne çıktım senin ve diğer yazanların söylediği gibi aradaki 3 arabayı nereye koyacaksın

zaten 3. vitesten sonra ara açılmaya başlıyor yetişme gibi bir olay söz konusu deyil

ÇALIŞKAN07
22-11-2013, 23:21
tüm rollerde czt akıtma yapıyor, iyi gidiyor geçer geçilir sıkıntı degil, yorumlarin basında akıtma yapıyor diyen arkadasa hemen yandaslardan yok oyle yok boyle arac sahibi de yazar mazar vs denmiş, araç sahipleri de cıkmıs yazmıs zaten akıttığını ve durumu.. geçer geçmez dedigim gibi sıkıntı degil koymussun videoyu gözüküyor hersey,yok youtube yapıyor yok brakeboost birakın bu çakallıklari..

konuşma tarzına dikkat et adam gibi konuş insanı çileden çıkarma artistlik yapma:ofk:

RenaultSport
22-11-2013, 23:29
gurur meselesi yapacak bir durum yokki senin derdin ne hadi akıttım 1 araba öne çıktım senin ve diğer yazanların söylediği gibi aradaki 3 arabayı nereye koyacaksın

zaten 3. vitesten sonra ara açılmaya başlıyor yetişme gibi bir olay söz konusu deyil

zaten sabit hızda giden aracın yanından basarak geçersen ilk önce o sabit giden araç senin yanından geçtiğin andaki hızı yakalaması lazım bu noktaya kadar zaten en az 2 boy ileri gidersin üstüne birde bu arayı kapatması için hızın dahada yükseklere çıkması lazım yani sen bu şekilde bastığın halde 2-3 boy attığın arabayı geçtim sayma kısa ve net yok breakboost zartbust zortboost bırak yani bunları hepsinde aynı şeyi yapıyorsun ve bilerek yapıyorsun bahane üretmene gerek yok burdaki insanlar bunu anlamayacak kadar salakmı hergün onlarca video konusu konuluyor buraya iççlerinde grpo yanıltıo dediğin grpo çekimli olanlarıda var neden o konularda akıtma kelimesinin a sını tek bir kişi sölemioda senin konunda bu kadar olay oldu kafamızdan uyduruoz yani biz bunu ? sen giderken burda yazan çoğu insan dönüyordu bunu unutma !

şunuda açık ve net söylüyorum o gece 2-3 boy dan fazla atamadığın araçların hepsi adam gibi bassaydın seni geçerdi. Ne seni nede onları tanırım ve sen hala bu videolarda akıtma yok diyorsanda sana başka bişi denmez ztn

http://www.youtube.com/watch?v=LAimA3k3rJs#t=28

27. saniye kornaya bastığın yere bak s2000 ilk kornaya bastığında 1 boy önünde arkası komple gözüküo amaç ne denge sorunumu var yandaki arabayla aynı hizada kornaya basamıyormusun ? yani bunun açıklaması basit ya sende bi anormallik var yada bildiğin baba gibi akıtma yapıosun

Merthan
23-11-2013, 00:27
Tüm videoları dikkatli bir şekilde teker teker izledim.

'L Colt, S2000, HD Polo, Siyah Polo'

DDL bu arabalarla yarıştığı tüm videolarda akıtma yapmış,araç sahibi ister kabul etsin ister etmesin resmen kasıtlı olarak akıtma yapıyor.
Kasıtlı olarak diyorum çünkü her videoda bunu yapıyor,diğer videoları bilemem ben yüklenen bu videolar için konuşuyorum.
Araba zaten güzel gidiyor,akıtma yapmak çok gereksiz olmuş.
Enteresan olan şey diğer arabaların bunu farketmemesi. Ben olsaydım bu şekilde asla basmazdım.
Zaten siyah Polo ile olan video'da araç sahibi durumu farkedip selektör yapıp en doğrusunu yapmış.

AEAlmas
23-11-2013, 02:46

Valla yazacagim tek son öz şey denemek isteyen Czt ile antalyaya gelsin denesin ümit istanbula gitti denedi her saniye 1 korna vs ne şekil istiyorsanız öyle deneriz icerde kadran da gözükmekte çok arkadan gelip te 60 da denencek 30 da brake boost yapa yapa 60 a gelmiyor ki adam brake boost u sabitlemek kolay birşey degil sonuc olaraktan 60 ta yan yana iken brake boost u korumak icin yapılan konum farklı tartışmaya gerek yok sonuc ortada neyse

Adam geldi 13 araçla denedi ve 13 aracı geçti artı diger araçlar fark etmedi oda güzel dedigim gibi arkadaşlar Antalya da denemek isteyen var bekleriz

jeffy
23-11-2013, 06:34
Bütün araçlara maaşallah. CZT gayet güzel yürüyor ama yüklenen videoların hepsinde akıtarak gelmiş net..

Adil bir şekilde basılsa yine bir çoğunu ya geçerdi ya kafa burun yürürdü araç ciddi yürüyor belli gerek yokmuş bu şekilde basıp bu diyalogları yaşamaya..

3rk4n
23-11-2013, 08:07

Hitap şekline dikkat etmelisin tartışalım konuşalım falan ama çakal falan gerek varmı ? oda sana şimdi girse bu şekilde yazsa ?

SDR_07
23-11-2013, 08:32

senin araban ne orda yarıştınmı sen kimin yandaşısın kimin çakalısın ??

boş boş konuşma herkes gördüğünü yazabilir ümitte tek kelime yazmamış sizde akıtsaydınız elinizden alanmı oldu size yapma diyenmi oldu ....veya başta yarışmadan önde akıtma korna adaletsizliği yapılmıyacak diye konuşuldumu hayır herkes en iyi yaptığı şeyi yapar yarışan kişide bunu farkettiyse ya yarışmaz yada uyarır...

EmrahERKAN
23-11-2013, 08:53
Antalyadan oraya bu adam yarışmaya gitti ;) Hadi onuda geçtim Siz daha ümiti tanımıyorsunuz Yanınızda bassada geçemezdiniz o adamı çok dert etmenin manasıda yok. Atarı gideri olan gelir antalyaya paşalar gibi dener geçer ve ya geçilir gider. Yarışta herşey mübahtır arkadaşlar. Nos takılıp gelinmiş arabalar vardı onlara aa vay tü kaka pis araba nos takmış olmaz mı denecekti ?

Elbetteki hayır o zaman bu akıtma olayını büyütmenin manası yok. Bizde Ümit Çalışkanı tanıyorsak eğer. O adam sizi orada yanınızda da bassa hani akıttı diyorsunuz ya. Her türlü geçerdi daha önce biz defalarca yarıstık nette bi tane videomuzu bulamazsınız. Bu yüzden bence uzatmayın artık.

Ayrıca çakallık Bize göre meziyetler değil dikkat edilsin konuşmalara. Tartışma ortamı yaratılmasın.

onursoytam
23-11-2013, 09:46
Maşallah araçlara..

yola çıkmadan önce herşey konuşulcak

yola çıktıktan sonra mazeret olmamalı

akıtılıyorsa sağa çekersin denemessin anlaşmaya bakarsın olmassa gazlamassın zor bişey değil

CZT ciddi yürüyor maşallah ümit

RenaultSport
23-11-2013, 10:22
varmı böle bişi ya her denemeden önce akıtma olmucak denmek zorundamı ? ne için araba deniosunuz siz arabanın durumunumu görmek amaç yoksa antalyaya gidip ordan nasıl sapladım alayınıza akıtarak diye övünmekmi?
bu denemelerde araç sahibi sadece kendini kandırmış bunların hiç biri olması gereken sonuçlar değil yani bunu yapıosanda noluo ? kendini geçtimmi ilan ediosun inadına her denemede bunu yapıyor bariz isteyerek ve farkında ne yaptığını kendiside çk iyi biliyor yine söylüyorum 3 boydan fazla atabildiği bir araç yoksa o gece hiç birini geçemezdi bu czt diğer araç sahipleri aradaki farkı yazarlarsa anlarız gerçek sonuçların ne olacağını ..

keşke adam akıllı yanyana düzgün bir şekilde basıp sonuçları görseymiş bu videoların hiç birinin anlamı yok değdimi acaba bu yaptığı işe ?

agungoren
23-11-2013, 10:30
Maşallah araçlara..

yola çıkmadan önce herşey konuşulcak

yola çıktıktan sonra mazeret olmamalı

akıtılıyorsa sağa çekersin denemessin anlaşmaya bakarsın olmassa gazlamassın zor bişey değil

CZT ciddi yürüyor maşallah ümit

Uzman yorumuda bi baska oluyor yaw:)
Akitma olmasaydi gecerdim diyen arkadaslar varsa umit antalya'da arkadaslar..

onursoytam
23-11-2013, 10:34
11 saat yolu araba denemek için gidilmez,yarışmaya gidilir :)

SDR_07
23-11-2013, 10:49
varmı böle bişi ya her denemeden önce akıtma olmucak denmek zorundamı ? ne için araba deniosunuz siz arabanın durumunumu görmek amaç yoksa antalyaya gidip ordan nasıl sapladım alayınıza akıtarak diye övünmekmi?
bu denemelerde araç sahibi sadece kendini kandırmış bunların hiç biri olması gereken sonuçlar değil yani bunu yapıosanda noluo ? kendini geçtimmi ilan ediosun inadına her denemede bunu yapıyor bariz isteyerek ve farkında ne yaptığını kendiside çk iyi biliyor yine söylüyorum 3 boydan fazla atabildiği bir araç yoksa o gece hiç birini geçemezdi bu czt diğer araç sahipleri aradaki farkı yazarlarsa anlarız gerçek sonuçların ne olacağını ..

keşke adam akıllı yanyana düzgün bir şekilde basıp sonuçları görseymiş bu videoların hiç birinin anlamı yok değdimi acaba bu yaptığı işe ?

bak arkadaşım ümit akıtmıyor aslında bir brakeboost ögrenmiş onu yapmaya calışıyor ama şunu söyliyeyim akıtmayıp brakebosst yapıp yan yana bassa bile sizi aynı gecer ....araba antalyadan durmadan oraya geldi ve gazladı araç antalyaya göre ayarlandı heee siz antalya ya buyrun gelin aradaki fark inan daha fazla olacak...

ümitin azında sapladım soktum kelimesi cıkmamış yazdıgın kelimeler hoş değil

RenaultSport
23-11-2013, 11:34
bak arkadaşım ümit akıtmıyor aslında bir brakeboost ögrenmiş onu yapmaya calışıyor ama şunu söyliyeyim akıtmayıp brakebosst yapıp yan yana bassa bile sizi aynı gecer ....araba antalyadan durmadan oraya geldi ve gazladı araç antalyaya göre ayarlandı heee siz antalya ya buyrun gelin aradaki fark inan daha fazla olacak...

ümitin azında sapladım soktum kelimesi cıkmamış yazdıgın kelimeler hoş değil

sen o şekilde basmasaydı geçerdi diyebilirmisin müneccimmisin sen diğer araçları sahiplerinden iyi biliyosun ? Bencede geçemezdi sence geçerdi ee nolcak bu böle sidik yarışına döner sonuç olarak adam doğru düzgün bassa konu ne bu kadar uzardı nede başka söz söylenirdi ama şimdi o denemelerin hiç bir geçerliliği kalmadı üstüne bu kadar insan yaptığı şeyi gördü ve hafızalarına kazıdı nolurdu normal breakboost mudur nedir öle bassa nolcak yani eminim şuanda pişmandır bu şekilde denediği için ama bunu buraya hiç akıtma yapmamış gibi sanki istemeyerek olmuş gibi yansıtması saçma burdaki çğu insan olanı biteni videoda bariz görüyor ztn.

Ayrıca antalya rakımıyla istanbul rakımı farklımı ki araba farklı yürüsün antalyada ?

PPR engineering
23-11-2013, 13:09
Fazla takılmamak lazım tüneldi akıtmaydı czt o akşamki geçtiklerini yine yapmasa
gecerdi.maşALLAH araçlara.

SDR_07
23-11-2013, 13:45
sen o şekilde basmasaydı geçerdi diyebilirmisin müneccimmisin sen diğer araçları sahiplerinden iyi biliyosun ? Bencede geçemezdi sence geçerdi ee nolcak bu böle sidik yarışına döner sonuç olarak adam doğru düzgün bassa konu ne bu kadar uzardı nede başka söz söylenirdi ama şimdi o denemelerin hiç bir geçerliliği kalmadı üstüne bu kadar insan yaptığı şeyi gördü ve hafızalarına kazıdı nolurdu normal breakboost mudur nedir öle bassa nolcak yani eminim şuanda pişmandır bu şekilde denediği için ama bunu buraya hiç akıtma yapmamış gibi sanki istemeyerek olmuş gibi yansıtması saçma burdaki çğu insan olanı biteni videoda bariz görüyor ztn.

Ayrıca antalya rakımıyla istanbul rakımı farklımı ki araba farklı yürüsün antalyada ?

araban varsa kardeş gel antalyaya senle basalım......rahatsızlığı olanda varsa yazar tammamı....gecerim diyen varsa onlarda gelebilir o czt benimdi ne olduğunu senden iyi biliyorum daha yakıt yok o arabada dikkatini cekerim yakıtla 2ile 3 araba daha hızlanır misafirlikteydik tam sökemedik hele antalyaya biri gelsin ozaman videonun kralı nasıl cekilir görebiliriz hepberaber;)

RenaultSport
23-11-2013, 13:54
araban varsa kardeş gel antalyaya senle basalım......

czt 195 hp filan !!!!!!!

araba var ama denemeye gerek yok ;)

RÜZGAR
01-12-2013, 17:09
maşallah bu czt çok iyi ya çok iyi ivmelenmesi var vites geçişleri çok iyi dsg gibisin

maşallah aracına ve sana nazar değmesin :icon_tup:

kelalper
01-12-2013, 19:27
senin araban ne orda yarıştınmı sen kimin yandaşısın kimin çakalısın ??

boş boş konuşma herkes gördüğünü yazabilir ümitte tek kelime yazmamış sizde akıtsaydınız elinizden alanmı oldu size yapma diyenmi oldu ....veya başta yarışmadan önde akıtma korna adaletsizliği yapılmıyacak diye konuşuldumu hayır herkes en iyi yaptığı şeyi yapar yarışan kişide bunu farkettiyse ya yarışmaz yada uyarır...

Serdar bu dediklerine inanmak istemiyorum. Bunun adı deneme. Kimse kupa kazanmıyor. O yüzden her yol mübah ne demek yaw. Seni tanımasam inanıcam. Adaletsizlik yapıp araba geçip kendini avutmaksa amaç ne diim. Ümitle konuştuk telefonda uzun uzun o da farkında değil brake boost yaparken ayarlayamadım dedi. Ama yok geçmek için herşeyi yaparıma geliosa olay deneyecek araba bulamazsın. Nos basarsın onu yaparsın bunu yaparsın geçersin modifikasyondur kimse bişey diyemez adil denedikten sonra. Ama çıkıpta ben akıtırım tünel yaparım bunlar normal diosan yanından geçerken biri üstüne kırar seni bariyere sokar geçer o da aynı şey.