Orijinalini görmek için tıklayınız : trafik ve kasko police teklifi isteyen
cembozbey
19-11-2013, 15:54
Arkadaslar selam bugun Melih ö arkadasımızın konusunu cozume kavusturdukdan sonra aklıma böyle bir konu acmak geldi.
***** sigorta işiyle ugrasıyoruz
Kasko ve trafik policelerinde cesitli acentalar cok farklı rakamlar cıkartabiliyolar
aynı marka model araca 250 cıkarken 1000 tl de cıkabiliyor
bunların yas kaza arac sahiplik sayısı vs seklinde cok ceşitli degerlendirmeleri var
birde fiyatları etkileyen kaskodaki gibi hasarsızlık indirimi var trafik policesindede.
bazı meslek gruplarına indirimlerde olabiliyor.
ben burdan elimden geldikce forum ahalisine indirim kullanarak uygun fiyat cıkartmaya calısıcam.
bir ek bilgi trafik sigortası bittiginde yenilenmez ise cezaya dusmekle kalmayıp belirli bir sure sonra onceki indiriminizide ortadan kaldırıyor
bu arada dask policelerinede acıklık getireyim daskı etkileyen unsurlar baglı bulundugu il ilce adres ve binanın yası dairenin m2 ile ilgilidir.ve tum acentalarda fiyatlar aynıdır hatta kendiniz bu bilgileri girerek daskınızın ne kadar tuttugunu internetten hesaplayabilirsiniz.
*konu ef186 izinlidir
*trafik police bitim tarihi yaklasmadan fiyat göremiyoruz 1-2 ay varsa beklemek zorundayız.
burdan elimden geldigince forum arkadaslarımıza yardımcı olmak isterim
teklif isteyen arkadasların 6 farklı şirketten fiyat cıkartabilirim.
iletişim 0533 549 16 06 cem
plaka
marka
model
model uzantısı
ruhsat uzerindeki belge seri numaraları
adres
tc kimlik no
ruhsat yoksa gecici belgedeki asbis numarası
gerekmektedir
Türkiyenin her iline kredi kartı imkanı olup pesin fyata 12 ye kadar taksit secenegide var.
eyw kankacım bu iyi oldu zamanları yaklaşıyor bizimkilerin
slowmotion
19-11-2013, 16:06
hangi firmalar var ayrıca ödeme şekli nasıl onları yazarsanız iyi olur
konu iyi olmuş forumdan sigortacı bul pm gönder falan uğraşıyorduk
hatta forumdaki bütün sigortacılar fiyat versin
İlaç gibi geldi bu konu.. Sahip oldugumuz aracımız bazı nedenlerden dolayı arkadasımın üzerine.. Bu hafta kendi üzerime almak istiyorum ama sigortacı hiç bisekilde fiyat vermedi satıştan sonra görebiliyoruz dedi.. Şuan fiyat alma şansımız var mı acaba ?
cembozbey
19-11-2013, 16:11
mustu tesekkur ederim faydamız dokunursa ne ala =)
aksigorta ergo sompo japan axa anadolu allianz firmalar bunlar
ödeme sekilleri kk veya nakit kk ya taksit yababiliyorum pesin fiyatına
heryerden fiyat alın arkadaslar neresi uygunsa ona yaptırırsınız zaten konuyu acmaktaki sebebim budur.
mertgn dogrudur senin ustune gecmeden dogru fiyat cıkmaz
slowmotion
19-11-2013, 16:19
mustu tesekkur ederim faydamız dokunursa ne ala =)
aksigorta ergo sompo japan axa anadolu allianz firmalar bunlar
ödeme sekilleri kk veya nakit kk ya taksit yababiliyorum pesin fiyatına
heryerden fiyat alın arkadaslar neresi uygunsa ona yaptırırsınız zaten konuyu acmaktaki sebebim budur.
mertgn dogrudur senin ustune gecmeden dogru fiyat cıkmaz
güzel fiyat veren firmalarla çalışıyorsunuz. bende eski sigortacıyım. özellikle axa trafikte iyi fiyat veriyor. 27-12 de benimde kaskom ve trafiğim bitecek. 28-11 de ulaşırım size
Cem abi bugün cidden hızır gibi yetişti. Yoksa mecbur 580e yaptıracaktık. Bu siteyi bu yüzden seviyorum :) Çok teşekkürler tekrardan Cem abi :)
cembozbey
19-11-2013, 16:29
Cem abi bugün cidden hızır gibi yetişti. Yoksa mecbur 580e yaptıracaktık. Bu siteyi bu yüzden seviyorum :) Çok teşekkürler tekrardan Cem abi :)
eyw kardesim hayrlı ugurlu olsun kazasız belasız ins.
slowmotion beklerim...
axa nedense bana pahalı verdı en ucuzu güneş sigort verdi ona yaptırdım. geçen senede avivaydı
eyw kardesim hayrlı ugurlu olsun kazasız belasız ins.
slowmotion beklerim...
Sağolasın abicim :)
slowmotion
19-11-2013, 16:45
axa nedense bana pahalı verdı en ucuzu güneş sigort verdi ona yaptırdım. geçen senede avivaydı
güneş sigorta ödeme konusunda yerlerde. ama sizi bağlayan durum yok tabiki
dün 2 aracıma sıgorta kestırdım :( bundan sonrası ıcın aklımda olsun enazından
SOMEONESPECIAL
19-11-2013, 17:17
Sabitlensin konu hepimize sıra gelecek nasılsa
İyi oldu bu konu hatta neden boyle bi konu yok demistim.ocakta yanindayim:)
güneş sigorta ödeme konusunda yerlerde. ama sizi bağlayan durum yok tabiki
ya sonucta benım ödeme alma durumum olmuyo allah korusun kaza anında felan ama sonucta bi poliçe var enınde sonunda ödeyecekler
Muharrem C.80
19-11-2013, 18:53
İşim gereği her sigorta firmasının, her araç markasının bol bol hasar dosyası elimde mevcut. Ancak sabit olan bu işte 200-300daha az ödemek için işin ucuzuna kaçmamak lazım. Daha ziyade kendini kanıtlamış düzgün firmalarla çalışmak gerek. Aynı olaylarda sigortların yaklaşımları çok farklı kimisi müşterisine kimisi kasasına değer veriyor. Experlere hele hiç girmiyorum Mezarcı diye nitelendirdiklerimiz hep aynı yerlerde :)
cembozbey
19-11-2013, 20:09
Kaskolarda belirli fiarmaların dışına cıkılmamasını bende tavsiye ediyorum.
Bende yarın size ulaşırım cem bey sigorta için :)
Burak K.
19-11-2013, 22:51
Sana nasıl öyle çıktı anlamadım ben bugün 07 Plaka 2007 model C4'e yaptırdım ruhsat sahibi olduğum ilk arabam,558 Lira çıktı Ray Sigorta galiba ehliyetim 2-3 senelik. :)
cembozbey
20-11-2013, 08:21
Bende yarın size ulaşırım cem bey sigorta için :)
gel bekliyorm
Cem yardımın için teşekkürler :)
Cep numaranı pm atarmısın ruhsat resimlerini hemen whatsapp'dan göndereyim. Trafiği mecbur kestirdim ama Kasko için yardım rica ediyorum
Sigorta ve kasko yapılırken neden çok ütopik farklarda fiyat veriyorlar? Belli bi kıstas yok mu bu fiyatlamalarda ?
cembozbey
20-11-2013, 09:00
Sigorta ve kasko yapılırken neden çok ütopik farklarda fiyat veriyorlar? Belli bi kıstas yok mu bu fiyatlamalarda ?
firmaların degerlemeleri cok farklı
degikenelr cok aynı araca 2-3 gun sonra farklı fiyat bile cıkartabiliyolar =)
cok firmayla calısmanın avantajı musteriye uygun fiyatlar verebilmek oluyor
ama bazı sigortacılar yuksek primli olanı musteriye sunuyor cunku yuzdesel olarak kendi primi cok oluyor =)))
koray trafigi yaptırmıssın tuh biz daha uygun itelerdik pardon fiyat cıkartırdık :D
0533 549 16 06 cem
Sana nasıl öyle çıktı anlamadım ben bugün 07 Plaka 2007 model C4'e yaptırdım ruhsat sahibi olduğum ilk arabam,558 Lira çıktı Ray Sigorta galiba ehliyetim 2-3 senelik. :)
Ehliyetim 7 senelik, sahibi olduğum 5. arabam kardeşim :)
Emre Ekrem
20-11-2013, 10:46
Konu iyi olmuş, takibe aldım, kasko için hemen teklif alabilirim, sigortaya daha var sanırım.
Bu arada yeriniz neredeydi
Bu arada yeriniz neredeydi
Kadıköy :)
Beyler mutlaka Cem'den yardım isteyin bu konuda :)
Bana günün süprizini yaptı hatta sanırım bana sayısal çıktı :D
BosphorusBoys
20-11-2013, 10:55
AK
AXA
ANADOLU
Y.KREDİ
ZURİCH
MAPFRE GENEL
EUROKA
bu şirketlerden Bende yardımcı olabilirim dileyen olursa.
Koray abi aynı şeyleri bende yaşadım :D
Kadikoyse iyi direk yuz yuze muhattap oluruz teklifleri aldiktan sonra
Koray abi aynı şeyleri bende yaşadım :D
Dün kestirdiğim trafiği iptal ettirmeyi düşünüyorum :) onun içinde vereceği fiyatı bekliyorum :D
Dün kestirdiğim trafiği iptal ettirmeyi düşünüyorum :) onun içinde vereceği fiyatı bekliyorum :D
Hahahahahah mantıklı abi :D :D
konu güzel bir konu
hepimizi ilgilendiriyor
eğer faydası olacak ve işin içine uyanıklık sokmayacaksanız tüm sigortacı arkadaşlar dahil olsun.
cembozbey
20-11-2013, 11:28
konu güzel bir konu
hepimizi ilgilendiriyor
eğer faydası olacak ve işin içine uyanıklık sokmayacaksanız tüm sigortacı arkadaşlar dahil olsun.
beyler yerim maltepede ama cokda muhim değil kk cekimi yapıp kargo ve mail yapıyorum policeleri.
sigortacılık maalesef uynaklıga acık bi sektör kasko fiyatalrında kucuk bir detay direk fiyata yansıyor
ornegin tum yetkiliservisler yerine sadece anlasmalı yetkili servisler ibaresi bile police tutarını etkiler.
benim burda verdigim kasko teklifleri full olan policelerdir herhangi bir muafiyet söz konusu değil
ceşitli firmalardan fiyat alıp guvenilir yere yaptırmak en iyisi
cembozbey
20-11-2013, 12:00
seni sigortadan alacaklı bile cıkardım kardesm kasko bedavaya gelicek daha ne yapayım =)
seni sigortadan alacaklı bile cıkardım kardesm kasko bedavaya gelicek daha ne yapayım =)
Çok teşekkür ederim tekrardan insana akrabası yapmaz kıyağını :)
lnd_samet
20-11-2013, 12:37
bu kaskolardaki tüm oto poliçesi ile opel poliçesi arasındaki fark nedir?
%5 muafiyet hakikaten fiyata yansırmı?
slowmotion
20-11-2013, 12:42
kasko isteyen arkadaşlar fiyata aldanmasınlar. genişletilmiş kasko ve yetkili serviste onarım ve mini onarım istesinler :) sonradan başınız ağrımasın
cembozbey
20-11-2013, 12:44
bu kaskolardaki tüm oto poliçesi ile opel poliçesi arasındaki fark nedir?
%5 muafiyet hakikaten fiyata yansırmı?
opel policesi derken allianzın opele olan policesindenmi bahseidyosun
tam anlayamadım
cembozbey
20-11-2013, 12:46
kasko isteyen arkadaşlar fiyata aldanmasınlar. genişletilmiş kasko ve yetkili serviste onarım ve mini onarım istesinler :) sonradan başınız ağrımasın
bundan bahsetmiştim bi onceki sayfada
sigortacılık maalesef uynaklıga acık bi sektör kasko fiyatalrında kucuk bir detay direk fiyata yansıyor
ornegin tum yetkiliservisler yerine sadece anlasmalı yetkili servisler ibaresi bile police tutarını etkiler.
benim burda verdigim kasko teklifleri full olan policelerdir herhangi bir muafiyet söz konusu değil
ceşitli firmalardan fiyat alıp guvenilir yere yaptırmak en iyisi
bundan bahsetmiştim bi onceki sayfada
full den kasıtın ne olduğunu maddeler halinde yazarsanız herkes bilgilenir. ilk mesajınızada eklerseniz herkes görür.
cembozbey
20-11-2013, 12:58
full den kasıtın ne olduğunu maddeler halinde yazarsanız herkes bilgilenir. ilk mesajınızada eklerseniz herkes görür.
valla 10 sayfa falan :D
kısacası deprem sel terör mini onarımlar tum yyetkili servisler
zaten kasko yaptıraca olan arkadaaslarla birebir ileitşim halinde police teklifinide gönderebilirim daha mantıklı olur.
Hali hazırda kullandığım ef civic için 490 lira ödemiştim trafik nasipse satışını bugün veriyorum yeni araç aldığım zaman mutlaka sizden fiyat alıp yaptıracağım. Bir şey merak ediyorum şimdi ki aracım 35 plaka idi bende Aydın/Kuşadası'nda ikamet ediyorum. Plakayı 09 yaparsam diğer aracımın sigortadaki düşüş ortalama ne kadar olur.
valla 10 sayfa falan :D
kısacası deprem sel terör mini onarımlar tum yyetkili servisler
zaten kasko yaptıraca olan arkadaaslarla birebir ileitşim halinde police teklifinide gönderebilirim daha mantıklı olur.
klozları hemen hemen herkes biliyor zaten, benim kast ettiğim ince ayrıntılar, tüm yetkili servisler, anlaşmalı yetkili servisler gibi. fiyatı düşürmek için çakallık yapılan ama bizim fark edemediğimiz ayrıntılar.
cembozbey
20-11-2013, 13:09
klozları hemen hemen herkes biliyor zaten, benim kast ettiğim ince ayrıntılar, tüm yetkili servisler, anlaşmalı yetkili servisler gibi. fiyatı düşürmek için çakallık yapılan ama bizim fark edemediğimiz ayrıntılar.
işte yazdıgım gibi
anlasmalı yetkili veya ve tum yetkili servis ayrıntısı var
hasarların ödenmesindeki teminatın dusuk gösterilebilmesi
mini onarımın dahil edilmemesi
deprem sel terör gibi afetlerin bir veya birden fazlasının policeye eklenmemesi
hasar oldugunda size ucretsiz arac tahsis edilmesi 7 gun
bunlar hep ayrıntı ama 10 sayfalık teklifte emin ol cok ayrıntı var
en guzeli teklifi aldıgında birebir okumak anlasılmıcak bşey yok
lnd_samet
20-11-2013, 13:28
opel policesi derken allianzın opele olan policesindenmi bahseidyosun
tam anlayamadım
sıfır bir araç alırken eski kaskomuzu gören sigortacı böyle demişti.
evet eski kaskomuz allianzdı ve tüm oto yazıyordu muafiyet filan varmış. şimdi ise grupomadan yapıldı.
sigortacı doğrumu söylüyordu yoksa uydurdumu diye merak ettim. yani opel sigortası dahamı yüksek fiyatlı?
cembozbey
20-11-2013, 13:34
sıfır bir araç alırken eski kaskomuzu gören sigortacı böyle demişti.
evet eski kaskomuz allianzdı ve tüm oto yazıyordu muafiyet filan varmış. şimdi ise grupomadan yapıldı.
sigortacı doğrumu söylüyordu yoksa uydurdumu diye merak ettim. yani opel sigortası dahamı yüksek fiyatlı?
opel sigortası allianzın markaya ozel calıstıgı sigorta daha uygun veya değil diyemem kaskonun özelliklerine bakmak lazım
kasko yaptırırken full olmasını isteyin policeyide okuyun tavsiyem budur.
@c20 let arac satışı yapılıp gecici belge elinize gecmeden fiyat maalesef mumkun deil
Powerhipts
20-11-2013, 15:08
Öncelikle iyi günler herkese, forumda yeniyim, sigorta acenteliği ve 2. el oto alım-satım yapan dükkanımız var. Yenibosna ve Esenyurt/İstanbul'da olmak üzere 2 adet şubemiz vardır. Tüm şirketlerden fiyat alabilirim.
Trafik,
Kasko,
Konut,
İşyeri,
Sağlık,
DASK (Zorunlu Deprem Sigortası) vb. işlemlerinize yardımcı olabilirim.
Trafik sigortasında anlaşmalı k.kartlarına 6, vade farklı 12 takside kadar,
Kasko sigortasında 10 takside kadar yapılır :)
İyi forumlar herkese.
NOT: Aklınıza takılan veya sormak istediğiniz soru varsa 534-330-77-95 (Oğulcan) nolu telefondan Whatsapp ile ulasabilirsiniz.
turkerrr
20-11-2013, 22:55
daha detaylı bir başlık olsa daha güzel olur her soruya yeni başlık açmaya gerek kalmadan insanlar merak ettiklerini sorarlar bizlerde yanıtlarız ...
sigortacılıkla ilgili kulaktan dolma bilgi verenler çok oluyor elimden geldiğince bu tarz başlıkları takip ediyorum yardımcı olabilmek için ...
Beyler Cem kardeşimiz sayesinde 1860 liram cebimde kaldı :) kimse Cem'den fiyat almadan kasko veya Trafik sigortası yaptırmasın.
Kendi kasko şirketim bana 2750 lira fiyat çıkarttı, oradan şurdan burdan ben ancak 1700 liralar seviyesinde fiyat alabildim.
Cem sağ olsun geçmişteki tüm indirimlerimi ortaya çıkartıp bunlarla uğraştı devreye soktu indirimlerimi ve 890 liraya arabam full kaskolandı üstelik Anadolu Sigorta merdiven aldı yumatu sigorta değil :)
Buradan da kendisine teşekkürü borç bilirim.
Trafik içinde aynı şekilde yine yardım edecek 470'den kestirmiştim ama ondaki indirimlerimide devreye sokmamış kestirdiğim yer. Şimdi onuda iptal edeceğim Cem düzenleyecek :)
cembozbey
21-11-2013, 11:31
nedemek kardesim işimiz =)
bu arada pesin fiyatına 10 taksit yabtım
Süpersin valla diyecek söz bulamıyorum :) Trafik fiyatına kaskolandık.
Süpersin valla diyecek söz bulamıyorum :) Trafik fiyatına kaskolandık.
Hayırlı olsun. Bu zamanda 1800lira az buz bi para değil.. :icon_tup:
Cem karesim 1000 tl gibi bi rakami fazla odemekten kurtardigin icin beni tesekkurederim :)
Kasko yaptircak arkadaslar bide Cemden fiyat alin derim bisey kabetmezsiniz aksine kazaniriniz
Tekrar tsk ederim kardesim policeleri kargolarim demistin ole biseye hic gerek yok musait bi zamanda ofisine ugrayip cayini icmeye gelicem o zaman alirim.
Hayirli isler ….
Muharrem C.80
22-11-2013, 09:55
3 ay sonra görüşelim Cem. Bende istiyorum o 800-900lardan :)
cembozbey
22-11-2013, 11:52
Cem karesim 1000 tl gibi bi rakami fazla odemekten kurtardigin icin beni tesekkurederim :)
Kasko yaptircak arkadaslar bide Cemden fiyat alin derim bisey kabetmezsiniz aksine kazaniriniz
Tekrar tsk ederim kardesim policeleri kargolarim demistin ole biseye hic gerek yok musait bi zamanda ofisine ugrayip cayini icmeye gelicem o zaman alirim.
Hayirli isler ….
saol kardesm beklerim ozaman
bu arada s2000 hayrlı olsun cok guzel nerden buluyosunuz banada bulun ya:)
-arkadaslar elimden geldignce herkese uygun fiya cıkarmaya calısıyorum fakat
policenin vadesinin bitim tarihi yakınlasmadan fiyat göremem 1-2 ay varsa bitimine beklemek zrundayuz =)
saol kardesm beklerim ozaman
bu arada s2000 hayrlı olsun cok guzel nerden buluyosunuz banada bulun ya:)
-arkadaslar elimden geldignce herkese uygun fiya cıkarmaya calısıyorum fakat
policenin vadesinin bitim tarihi yakınlasmadan fiyat göremem 1-2 ay varsa bitimine beklemek zrundayuz =)
son 1 ay kala fıyatlar gözüküyor olması lazım.. ben bitmesine 1 ay kala yaptırdım :D
cembozbey
26-11-2013, 10:28
son 1 ay kala fıyatlar gözüküyor olması lazım.. ben bitmesine 1 ay kala yaptırdım :D
aynen
fiyat ıcın om atan arkadaslarda ricam 1 ay dan öncesi gözukmuyor bilginize
cem ilgin için teşekkür ederim söylediğin gibi sigortayı yaptığımızın ertesi günü poliçe geldi eve. teşekkürler.
darkmoon
26-11-2013, 13:07
bende ibr şey sormak istiyroum hafifletilmiş kasko ve trafik sigrtası karşımı bir şey varmı yani trafik sigortası olsun ama kasko nun bazı kapasmlarınıda kapsasın
bende ibr şey sormak istiyroum hafifletilmiş kasko ve trafik sigrtası karşımı bir şey varmı yani trafik sigortası olsun ama kasko nun bazı kapasmlarınıda kapsasın
Reklamları dönüyor Tv'de. Liberty Sigortanın. Trafikasko :icon_tup:
chatlaxs
26-11-2013, 13:51
Sigorta konusunda bende yardımcı olabilirim arkadaşlar :heyoo:
darkmoon
26-11-2013, 14:59
Reklamları dönüyor Tv'de. Liberty Sigortanın. Trafikasko :icon_tup:
ona sitesinden bakdım okudum biraz o bildiğin trafik sigortası ile kaskoyu birleştirmiş tek paket yapmış yani bir esprisi yok ha ayrı ayrı ödemişsin ha tek pakette bir ücret ödemişsin aynı kapıya çıkıyor..
cembozbey
26-11-2013, 15:41
ona sitesinden bakdım okudum biraz o bildiğin trafik sigortası ile kaskoyu birleştirmiş tek paket yapmış yani bir esprisi yok ha ayrı ayrı ödemişsin ha tek pakette bir ücret ödemişsin aynı kapıya çıkıyor..
o sistem henuz tam işlevsel değil
@powers kazasız belasız gunlerde ins...
Arkadaslar 98 hb vti kasko degeri nedir bilen varmidir ben internetten bulamadim yardimci olabilicek birileri varmi.???
turkerrr
27-11-2013, 14:11
Gelir İdaresi Başkanlığı (http://www.gib.gov.tr/fileadmin/kasko2013/HONDA.htm?sayfa2013=fileadmin%2Fkasko2013%2FHONDA. htm&test=Sonu%E7lar)
Gelir İdaresi Başkanlığı (http://www.gib.gov.tr/fileadmin/kasko2012/HONDA.htm?sayfa2012=fileadmin%2Fkasko2012%2FHONDA. htm&test=Sonu%E7lar)
2013 listelerinde 98 vti yok heralde düzenleniyor .... bu listelerden pay biçebilirsiniz yaklaşık olarak
YavuzNaz
27-11-2013, 14:53
Pm gönderdim bir fiyat teklifi bekliyorum.
Gelir İdaresi Başkanlığı (http://www.gib.gov.tr/fileadmin/kasko2013/HONDA.htm?sayfa2013=fileadmin%2Fkasko2013%2FHONDA. htm&test=Sonu%E7lar)
Gelir İdaresi Başkanlığı (http://www.gib.gov.tr/fileadmin/kasko2012/HONDA.htm?sayfa2012=fileadmin%2Fkasko2012%2FHONDA. htm&test=Sonu%E7lar)
2013 listelerinde 98 vti yok heralde düzenleniyor .... bu listelerden pay biçebilirsiniz yaklaşık olarak
98 modele kaskoda yapmiyorlar galiba oyleymis
teşekkürler sipirmenn :D yaptık sigortamızı
turkerrr
28-11-2013, 08:26
98 modele kaskoda yapmiyorlar galiba oyleymis
hiç yapmayan şirketler var
yapıp hasardan eskime payı kesen var
yada normal kesintisiz yapanlar var anadolu sigorta yapıyor mesela
cembozbey
28-11-2013, 09:48
teşekkürler sipirmenn :D yaptık sigortamızı
supermen değilim ham petrol sıcıyırum :D
http://www.resimagaci.com/img/j22b0vd.jpg (http://bit.ly/zN9r1Y)
hiç yapmayan şirketler var
yapıp hasardan eskime payı kesen var
yada normal kesintisiz yapanlar var anadolu sigorta yapıyor mesela
Eyw.saol dostum
bayagıdır kasko yaptırmamıştık 407 ye kasko yaptırayım dedik 2.300 fiyat çıktı , bu kadar arttımı diye veryansın ettim
kasko ve sigorta teklifi için ben de yardımcı olabilirim arkadaşlar. Birkaç ufak firma dışında tüm şirketlerden fiyat alabiliyoruz.
bayagıdır kasko yaptırmamıştık 407 ye kasko yaptırayım dedik 2.300 fiyat çıktı , bu kadar arttımı diye veryansın ettim
http://j1311.hizliresim.com/1h/x/uzp21.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
m. ali öz
29-11-2013, 08:33
pm attım abi.
cembozbey
04-12-2013, 08:37
pm attım abi.
cevablandı =)
bu arada tunay sayesinde sigortamneti de ekarte ettik :D
cevablandı =)
bu arada tunay sayesinde sigortamneti de ekarte ettik :D
:D cepte kaldı 300tl.
http://u1312.hizliresim.com/1j/4/v550t.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Pm attım Teşekkürler şimdiden.
cembozbey
09-12-2013, 14:38
teklifleri yolladım ilgilenen arkadaslara...
bu arada 2014 araclar gelio kendi sigortacınızdan veya dısardan bi firmadan fiat almadan bayii lerden kasko ve sigorta yabtrmayın fena iteliyorlar =)
ozgurluk
09-12-2013, 15:36
teklifleri yolladım ilgilenen arkadaslara...
bu arada 2014 araclar gelio kendi sigortacınızdan veya dısardan bi firmadan fiat almadan bayii lerden kasko ve sigorta yabtrmayın fena iteliyorlar =)
her zaman söylüyorum. bankalardan ve bayilerden kasko yaptırılmaz.. 0 km aracın alındığı ilk yıl dışında da trafik sigortası yaptırılmaz.
kota doldurmak uğruna katlediyorlar.. söyledikleri yalanlar da dudak uçuklatan cinsten :)
chatlaxs
09-12-2013, 16:09
35 Plaka sıfır captiva trafik sigortasını biraz önce 213 liraya kestim, bayide bu fiyata sanmıyorum yapsınlar :)
cembozbey
12-12-2013, 09:21
bu arada arkadaslar bana teklif icin bilgi gonderenler arac sahiplerinin mesleklerinide yazarlarsa ogretmen a.s. calısaı veya bankacı gibi özel indirim alma sansım olabilir.
cembozbey
13-12-2013, 18:01
Arkadaslar araclar uzerine yogunlastık ama ciddi bir konuda işyeri sigortası,
Örnegin kendi işyerimi yaklasık 200 m2 civarında ve otomotiv işide yabtgımdan dılayı önundeki 100.000 tl ye kadar olan araclarla beraber 600 tl ye sigortalattım
Bunun ıcınde hırsızlık cam kırılması terör yangın sel su basması duvardaki boyanın kabarmasına kadar var.
Ofis işyeri fabrik tarzı yerler içinde gayet uygun teklifler hazrlayabilirim bilginize :)
Cem numaranı pm olarak atabilirmisin 27 sinde nişanlımın arabasının kaskosuyla trafiği bitiyor
cembozbey
16-12-2013, 08:52
Cem numaranı pm olarak atabilirmisin 27 sinde nişanlımın arabasının kaskosuyla trafiği bitiyor
gonderdim...ilk sayfadada telim mevcut arkadslar
aracımın sıgortası 10. ayda bitti henuz yaptıramadım kullanmadıgım içinde sorun değil 3 aydır trafiğe çıkmıyorum cezası oldugunu söylediler ne kadar bir cezaya maruz kalırım ocakta yaptırmayı düşünüyorum
cembozbey
17-12-2013, 11:32
bunlar olmadan fiyat veremiyorum lutfen dikkat :D
plaka
marka
model
model uzantısı
adres
tc kimlik no
gerekmektedir
Türkiyenin her iline kredi kartı imkanı olup pesin fyata 12 ye kadar taksit secenegide var.
aracımın sıgortası 10. ayda bitti henuz yaptıramadım kullanmadıgım içinde sorun değil 3 aydır trafiğe çıkmıyorum cezası oldugunu söylediler ne kadar bir cezaya maruz kalırım ocakta yaptırmayı düşünüyorum
yabtırdıgında geciklemi oldugu ıcın cezalı yabtrcaksın yuksek cıkar sigortan indirimin varsa oda kaybolur
turkerrr
17-12-2013, 12:08
hasarsızlık indirimin varsa o devam eder fakat 3 ay gecikirsen %15 cezalı yaptırırsın çok yüksek bir fark olmaz ...
tuner faruk
17-12-2013, 14:07
En düşük sigorta fiyatlarının tek adresi: Cem Bozbey :D
cembozbey
17-12-2013, 14:41
En düşük sigorta fiyatlarının tek adresi: Cem Bozbey :D
tesekkur ederim kardesim nedemek :D
an itibariyle 3. poliçemizi de yapmış bulunuyoruz:) acıyoooor acıyoooor acıyooorrr:D teşekkürler sipirmin:)
Low-Rider
17-12-2013, 16:54
207'ye sigortam.net'ten yaptırmıştım ama burada çıkan çeşitli fiyatları ve geçmişe dönük indirimlerin uygulanmasını görünce sigortam.net'in beni düdüklediğini fark ettim:)
Mart ayında görüşürüz Cem :D
asmisinsan
17-12-2013, 16:56
cem den sigorta yaptırınca son 5 yıldır sigortacımın beni iii düdükledigini anladım sagol kardeşim
cembozbey
17-12-2013, 18:11
207'ye sigortam.net'ten yaptırmıştım ama burada çıkan çeşitli fiyatları ve geçmişe dönük indirimlerin uygulanmasını görünce sigortam.net'in beni düdüklediğini fark ettim:)
Mart ayında görüşürüz Cem :D
Elimden geleni yabarım kardesim
Tunaydan vakit kalırsa tabi suanda kendisinin kapatma sigortacısıyım :)))
@asmisinsan kazasız belasız kardesm
Yarın satış alacağım,
aracın eski sigorta bilgileri mi lazım benim adıma düzenlenecek yeni poliçe için ?
(kendi TC bilgimi de atacağım tabi)
cembozbey
17-12-2013, 18:32
Yeni satışsa gecici belgedeki asbis no
Yenileme ise marka model tc no adres ruhsattaki seri nolar gerekli
Yeni satışsa gecici belgedeki asbis no
Yenileme ise marka model tc no adres ruhsattaki seri nolar gerekli
Tamamdır, sağolasın. Hayırlı müşteriler.
cembozbey
20-12-2013, 10:26
Bende pm attim
senin fiyatlara bı 15 gun var =))
Sikinti yok bekleriz artik ocak 20 ye kadar surem var:)
tunerviper
20-12-2013, 10:37
Pm gönderdim.
suan 3 ay limitindeyim sanırım aksama ruhsat bilgilerini atıyım %15den yırtalım bari :)
cembozbey
23-12-2013, 08:58
suan 3 ay limitindeyim sanırım aksama ruhsat bilgilerini atıyım %15den yırtalım bari :)
fiat cok farkedio hasarsızlıgın varsa kacırma bence
fiat cok farkedio hasarsızlıgın varsa kacırma bence
pm attım 17.10 da bitmiş sigorta inş kalın kacmaz :)
cembozbey
30-12-2013, 12:17
pmler ookeydir beyler
cembozbey
02-01-2014, 18:49
2014 ler taZe cıkıyor bayiilerdeki sigorta kasko fiatlarına dikkat beyler :)))
Birde abiii senden fiat alıcaktım ama eski sigortacm benden habersiz yenilemiş diyenler için plaka ve telinizi yazın zamanı geldiginde teklifleri ileteyim size :)
Kazasız belasız yıllara :)
BıD-Clio
02-01-2014, 19:32
Pm attım :)
bi hafta içinde kasko ve trafik sigortamın süresi doluyo bende bi fiyat alsam, ne bilgiler lazım :D
cembozbey
02-01-2014, 19:45
bi hafta içinde kasko ve trafik sigortamın süresi doluyo bende bi fiyat alsam, ne bilgiler lazım :D
İlk sayfda detaylar var kardesm
cembozbey
03-01-2014, 12:12
Bende pm attım :)
okeydr......
crazydog
03-01-2014, 12:29
Kardeşim ilgin ve alakan için teşekkür ederim yaptık sigorta derdinden kurtulduk 1 sene :)
cembozbey
03-01-2014, 12:58
Kardeşim ilgin ve alakan için teşekkür ederim yaptık sigorta derdinden kurtulduk 1 sene :)
kazasız belasız kardesm =)
Bende aracimi yeni aldim sigortam kaskom yapildi fakat rakamlar bana yuksek geldi sizden teklif alsam uygun fiyat cikarsa sigorta sirketine bir yaptirimim olurmu acaba ? Yada iptal ettirip size yaptirma durumu ?
cembozbey
03-01-2014, 13:17
serbest piyasa istedgi fiyata yapabilir.
iptal edip yeniden yapılabiilir.
Cem ustad ayin 20 sinde bitiyor benimki simdi baksak cikarmi fiyat
cembozbey
03-01-2014, 13:56
Cem ustad ayin 20 sinde bitiyor benimki simdi baksak cikarmi fiyat
yok kardesim bi hafta kala bakalım hatrlat bana
cembozbey
08-01-2014, 10:29
bahadır abi kazasız belasız s2000 1850 tl kaskosu 10 taksit =)
punto 1300, civic 1500 :ofk::ofk::ofk: yazıklar olsun sana:D
lanet olsun böyle sigorta düzenine!:)
cembozbey
08-01-2014, 19:19
punto 1300, civic 1500 :ofk::ofk::ofk: yazıklar olsun sana:D
lanet olsun böyle sigorta düzenine!:)
Abi adam akıllı 01 plaka yapmış :)))
Bahadira torpil haaa ,
bizimki 2580 nasi olcak bozbey otomotiv :D
cem 12 gün kaldı benimkinin bitmesine :)
cembozbey
08-01-2014, 19:39
Bahadira torpil haaa ,
Afişe olduk:D
Bahadr abi hem 01 hemde yengenin üstune yabmıs yasar ım :)))
"@ kadry seninkinede yarın bi bakim
cembozbey
09-01-2014, 11:02
arkadaslar bunlar olmadan fiat veremiyorum ozel mesajlarınızda bunlar mutlaka olmalı
plaka
marka
model
model uzantısı
adres
tc kimlik no
gerekmektedir
bahadırtelli
09-01-2014, 13:25
Bahadira torpil haaa ,
kıskanma benim s2000 nin esas sahibi emekli Teyze :)(annem ) hem de 01 plaka o kadar olacak.
Bu arada Cem Çok teşekkür ederim sen olmasan kaskosuz gezecektim
cembozbey
09-01-2014, 13:26
kıskanma benim s2000 nin esas sahibi emekli Teyze :)(annem ) hem de 01 plaka o kadar olacak.
Bu arada Cem Çok teşekkür ederim sen olmasan kaskosuz gezecektim
nedemek abi kazasız belasız ins...
bahadırtelli
09-01-2014, 13:28
Afişe olduk:D
Bahadr abi hem 01 hemde yengenin üstune yabmıs yasar ım :)))
"@ kadry seninkinede yarın bi bakim
O kadar Hanım köylü olmadık daha annemin üzerine aldım :D benim yıllık kontenjan dolduğu için bide 01 plakalı arabaya binelimde adanalı olduğumuz anlaşılsın.
Heryerde avantaj kaskoda bile :D
chatlaxs
09-01-2014, 15:05
Mod arkadaşlar yeni bi konu açıp sabitelese sitede bu işi yapanları oraya eklese farklı firmalardanda teklif alınsa daha iyi olmaz mı ?
BoraÇİFTÇİ
13-01-2014, 14:42
Trafik poliçesi için teşekkürler..
cembozbey
13-01-2014, 14:57
Trafik poliçesi için teşekkürler..
rica ederim kardesim kazasız belasız aile BABA sı =)
Hypnetic
13-01-2014, 16:31
yeni aracımın zorunlu trafik sigortasını cem abiye yaptırdım fiyat oldukça makul hemen ilgilenip poliçemi hazırladı teşekkür ederim cem abi.
kasko teklifi alabilirmiyiz uygun cıkarsa yaptırmayı dusunuyorum sadece plaka araç bilgileri yeterli oluyormu
Cem mail attım vgurcan@gmail.com dan.
cembozbey
13-01-2014, 18:50
yeni aracımın zorunlu trafik sigortasını cem abiye yaptırdım fiyat oldukça makul hemen ilgilenip poliçemi hazırladı teşekkür ederim cem abi.
Kazasız belası taze quatrocu
Arkadaslar yarın aize tekliflri iletcem
cagalazade
13-01-2014, 22:21
15dk da isi bitirdigin icin tesekkurler dostum, police ulasti bu arada, sagolasin
cembozbey
14-01-2014, 08:24
15dk da isi bitirdigin icin tesekkurler dostum, poluce ulasti bu arada, sagolasin
nedemek kardesim kazasız belasız gule gule kullan:icon_tup:
cembozbey
14-01-2014, 11:37
Cem mail attım vgurcan@gmail.com dan.
e mail olarak teklifleri dondm kardesm gayette uygun cıktı kaskolar
Uzerimdeki kara bulutlar kalkarsa en yakin zamanda bende bi teklif isticem :D:D:D
cembozbey
15-01-2014, 09:27
Uzerimdeki kara bulutlar kalkarsa en yakin zamanda bende bi teklif isticem :D:D:D
Yasarım tarihin en uygun M power kaskosunu yabcam sana:icon_tup:
pm lere hemen bakıyorum beyler
cembozbey
16-01-2014, 10:00
p.m. attım cem abi..
tum pmler an itibariyle tamamdır
bu arada konut sigortalarıyla ilgili firmaların suanda kampanyaları var dusunenler kacırmasın:icon_tup:
bahadırtelli
16-01-2014, 10:45
hadi hayırlı olsun diyelim.
Bende şuan sigorta işi yapıyorum cem beyin yapmaya çalıştığını gerçekten size herkes yapmaz art niyetli sigorta şirketleri fiyat alıyor atıyorum 1.000 900 800 700 500 ama tutupda sana 500 demiyor 1.000 olanı söylüyor ki komsiyonu fazla alabilsin. Cem bey sitedeki arkadaşları tanıdığı için en uygun çıkanı ayarlıyor. Bu konuda girişiminiz başarılı tam ben düşünüyordum ancak siz çoktan yapmışsınız. Neyse sonuçda önemli olan forumdaki arkadaşların uygun fiyatlar alabilmesi. Ben bu işte yeniyim inşallah zamanla bende rayına oturturum. Nacizane siteye tavsiyem böyle tanıdığınız biri olmadıkca sigorta yaptırmayın kesin ütülürsünüz :) Cem bey çalışmalarınızda başarılar
cembozbey
16-01-2014, 16:38
Bende şuan sigorta işi yapıyorum cem beyin yapmaya çalıştığını gerçekten size herkes yapmaz art niyetli sigorta şirketleri fiyat alıyor atıyorum 1.000 900 800 700 500 ama tutupda sana 500 demiyor 1.000 olanı söylüyor ki komsiyonu fazla alabilsin. Cem bey sitedeki arkadaşları tanıdığı için en uygun çıkanı ayarlıyor. Bu konuda girişiminiz başarılı tam ben düşünüyordum ancak siz çoktan yapmışsınız. Neyse sonuçda önemli olan forumdaki arkadaşların uygun fiyatlar alabilmesi. Ben bu işte yeniyim inşallah zamanla bende rayına oturturum. Nacizane siteye tavsiyem böyle tanıdığınız biri olmadıkca sigorta yaptırmayın kesin ütülürsünüz :) Cem bey çalışmalarınızda başarılar
cok tesekkur ederim =)
cembozbey
23-01-2014, 10:47
pmleri gonderdim arkadaslar baya birikmişti kontrol edebiilirsiniz
bu arada konutta cddi ındırımler var bilginiz olsun
trafik sigortalarıda artık kasko gibi yuzde 50-60-70 indirimli olucak onumuzdeki gunlerde hasarsızlıgı olanlar ıcın yeni uygulama gelio
trafik sigortalarıda artık kasko gibi yuzde 50-60-70 indirimli olucak onumuzdeki gunlerde hasarsızlıgı olanlar ıcın yeni uygulama gelio
Cem bey bu hasarsizlik indiriminden faydalanmanin sistemi son 1 sene icinde hasar isleminin yapilmamis olmasi geregidir degil mi ? ( yani son 1 sene icinde kaza yapilmamis olmasi )
cembozbey
23-01-2014, 11:06
Cem bey bu hasarsizlik indiriminden faydalanmanin sistemi son 1 sene icinde hasar isleminin yapilmamis olmasi geregidir degil mi ? ( yani son 1 sene icinde kaza yapilmamis olmasi )
hasarsızlık ındırımleri sigorta donemi ıcındeki hasarsızlıgıklarınıza bakar
Trafik sigortası ve kasko için size hangi belgeleri göndermem gerekiyor?
Trafik sigortası ve kasko için size hangi belgeleri göndermem gerekiyor?
plaka
marka
model
model uzantısı
adres
tc kimlik no
gerekmektedir
..................
cem telefonla konuşmuştuk.3 taksit çıkmıştı. diğer arkadaşım 10 taksit yaptı ona yaptırdım. 6 yapabilseydin senden yaptırıcaktım kısmet değilmiş kolay gelsin
cagri-35
23-01-2014, 20:07
Cem merhaba, trafikteki hasarsızlık muhabbetı ne zaman başlayacak ?
Benım ay sonunda hem kaskom hem trafıgım bıtıyor senden fıyat almak ıstıyorum ama eger o trafık muhabbetı yetısırse yararlanalım dıye sormak ıstedım.
cembozbey
23-01-2014, 20:48
yakında yururluge girecek net bir tarh henuz yok
Arkadaşlar Aramızda Liberty TrafiKasko yaptıran varmı yeni çıkmış galiba bu geçen sene yaptırdığım kaskom Liberty Trafik sigortası ise Mapfre'ydi sigortacım aradı böyle bir kampanya olduğunu söyledi bende onayladım 1.458 lirayi ödedim. Ama araçımın şuanda bir Rayiç bedeli gözükmüyor normalmi bu ? Geçen sene ki kaskomda 55 bindi. Sorduğumda ise artık yazmıcak bedel dedi o yüzden sormak istedim. Teşekkürler
turkerrr
25-01-2014, 19:05
nisandan itibaren araç değeri yazmıyor.
kasko değer listesindeki değer baz alınarak poliçe hazırlanıyor pert veya çalınma durumunda piyasa bedeli araştırılarak ödeme yapılıyor.
cembozbey
27-01-2014, 12:51
Arkadaşlar Aramızda Liberty TrafiKasko yaptıran varmı yeni çıkmış galiba bu geçen sene yaptırdığım kaskom Liberty Trafik sigortası ise Mapfre'ydi sigortacım aradı böyle bir kampanya olduğunu söyledi bende onayladım 1.458 lirayi ödedim. Ama araçımın şuanda bir Rayiç bedeli gözükmüyor normalmi bu ? Geçen sene ki kaskomda 55 bindi. Sorduğumda ise artık yazmıcak bedel dedi o yüzden sormak istedim. Teşekkürler
arac kasko bedellerine burdan bakabilrsiniz
Kasko Değer Listesi (http://www.tsb.org.tr/kasko-deger-listesi.aspx?pageID=631)
Thracian
30-01-2014, 20:28
Başlık sahibine pm attım ama dönmedi. Kasko için fiyat alabileceğim kimse varmı?
cembozbey
30-01-2014, 20:46
Başlık sahibine pm attım ama dönmedi. Kasko için fiyat alabileceğim kimse varmı?
Beni kastediyosan pm cevaplamadgm kimse yok yau :)
Sen bidaha at özellikle techdekilere elimden geldigince hızlı donuyorum
kasko değeri başka bir sitede daha farklı çıkıyor benim burda farklı.gib üzerinden bakmıştım gerçi 1 -2 bin liranın farkı ne olcak sanki pert olunca o parayı veriyorlar
cembozbey
31-01-2014, 14:58
kaskonuz hayrlı olsun kazasız belasız =)
Kaskom şimdilik var bittiğinde sizden de teklif almak isterim ama bir şey sorucam.
Aracım 2006 model Opel Astra Twintop 1.6 atmosferik bunun araç kodu nedir sigortacim yanlış girmiş düzeltme yaptirtcam...
S.Özeren
01-02-2014, 04:31
Mesajim bulunsun aractan ruhsati alinca pm aticam
cembozbey
01-02-2014, 10:20
Kaskom şimdilik var bittiğinde sizden de teklif almak isterim ama bir şey sorucam.
Aracım 2006 model Opel Astra Twintop 1.6 atmosferik bunun araç kodu nedir sigortacim yanlış girmiş düzeltme yaptirtcam...
ustte paylastıgım linkten kendi aracınızı bulabilirsiniz
cembozbey
03-02-2014, 10:51
kötu haber =(
Sigortaya kur zammı - Hürriyet EKONOMİ (http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/25723575.asp)
Cem Bey, hem trafik hemde kaskomu yaptı, rakam olarak da uygun rakamlı aldığıma inanıyorum.Tekrardan çok teşekkür ederim .
cembozbey
11-02-2014, 08:53
Cem Bey, hem trafik hemde kaskomu yaptı, rakam olarak da uygun rakamlı aldığıma inanıyorum.Tekrardan çok teşekkür ederim .
kazasız belasız kullanın policelerniz bugun kargo yoluyla size ulasacaktır.
teşekkurler cem bey kasko ve sıgorta da evo x a en ıyı fıyatı verdıgın ıcın thanksss
cembozbey
25-02-2014, 15:08
teşekkurler cem bey kasko ve sıgorta da evo x a en ıyı fıyatı verdıgın ıcın thanksss
hahaha hayrlı olsun kardesim kazasız belasız
cembozbey
27-02-2014, 09:42
beyler kucuk bi hatrlatma artık muaynesiz arac satılamayacak
cembozbey
01-04-2014, 11:13
şuanda konut sigortalarında kampnya var beyler dusunenler iletişime gecebilir
trafik poliçesi kestirecek arkadaşlar,generali sigortadan da fiyat almanızı öneririm.
cembozbey
10-04-2014, 14:51
arkadaslar yeni bir urun anadolu sigortadan pert kasko arac pert oldugunda veya calındıgında odeme yabıyor kazalara karısmıyor =) fiatıda normal kaskoya oranla cok uygun
detaylar
Anadolu Sigorta, çok az prim ile aracın en önemli risklerini kasko sigortası teminatı kapsamına almak üzere hazırladığı yeni ürünü ‘Pert Kasko Sigortası’nı hizmete sundu.
Anadolu Sigorta, mevcut prim seviyelerini yüksek bulmalarından ötürü kasko sigortası yaptırmayan tüketicilere yönelik hazırladığı yeni ürünü Pert Kasko sigortasını piyasaya sundu. Pert Kasko sigortası en az prim ile kasko sigortasındaki en önemli temel riskleri teminat kapsamına almayı amaçlıyor.
Pert Kasko ürünü ile aracın tam hasara uğraması veya çalınması durumunda “Kasko Sigortası Genel Şartları” kapsamında sigortalıya teminat sağlanıyor. Bu teminatlar;
Aracın karayolunda veya demiryolunda kullanılabilen motorlu, motorsuz araçlarla çarpışması,
Gerek hareket gerek durma halinde iken, sigortalının veya aracı kullananın iradesi dışında araca ani ve harici etkiler neticesinde sabit veya hareketli bir cismin çarpması veya aracın böyle bir cisme çarpması, devrilmesi, düşmesi, yuvarlanması gibi kazalar,
Aracın yanması,
Aracın veya araç parçalarının çalınması veya çalınmaya teşebbüs edilmesi şeklinde 4 ana başlık altında toplanıyor.
Pert Kasko sigortası ürünü; “yurtdışı ek teminatı”, “sigara ve benzeri madde zararları”, “yetkili olmayan kişilerce çekilme”, “patlayıcı, parlayıcı, yanıcı madde taşıma”, “anahtarın ele geçirilmesiyle çalınma”, “deprem”, “heyelan”, “fırtına, yıldırım, sel ve su baskını” ile “grev, lokavt, kargaşalık, halk hareketleri ve terör” gibi “Kasko Sigortası Genel Şartları’nda” yer alan ek sözleşme maddeleri için de teminat veriyor.
Ek sözleşmeyle teminat kapsamına dâhil edilebilen bu zararlar sonucunda gerçekleşecek tam hasarlar da Pert Kasko ürününün teminatı kapsamına giriyor.
Tüm araç gruplarına, model yılı sınırlaması getirilmeden teminat sağlanıyor…
Tüm araç gruplarına, model yılı sınırlaması getirilmeden teminat sağlayan Pert Kasko sigortası poliçeleri 1 yıllık olarak düzenleniyor. Deprem teminatının otomatik olarak muafiyetsiz verildiği üründe, taksit seçeneği de dâhil bütün ödeme yöntemleri sunuluyor.
Ürün kapsamında sigortalılar asistans hizmetlerinden yararlanabiliyorlar. Kapsam dâhilindeki hizmetler şu şekilde sıralanıyor;
Aracın hareketsiz kalmasına yol açan veya güvenli sürüşü engelleyen kaza durumunda aracın kurtarılması ve en yakın anlaşmalı servise çekilmesi,
Aracın kullanılamayışı nedeniyle konaklama (Maksimum 3 gün süreli, limitler dâhilinde),
Yaralanma veya hastalık nedeniyle nakil,
Daimi ikametgâha dönüş veya yolculuğa devam seyahati,
Seyahate devam etmek için rent-a-car (Maksimum 2 gün süreli),
Bilgi ve organizasyon servisi
Ürün ile ilgili detaylı bilgi Anadolu Sigorta acentelerinden veya Anadolu Sigorta’nın web sitesinden alınabilir.
cembozbey
02-05-2014, 16:41
gemsazr9'' hakan bey sigortanız ve kaskonuz hayrlı olsun 498tl full kasko axa =)
melihyilmaz
02-05-2014, 21:56
bende kasko ve sigorta teklifi alabilirmiyim hangi bilgiler lazım.
Cem abi bnm 2 aracında sigortası geldi ararım bugun
cembozbey
03-05-2014, 12:36
arkadaslar gerekli olan bilgiler baş sayfada yazıyor
vatsapdan veya burdan bana ruhsat yabraklarının resimlerini iletirseniz fiat cıkartabilirim
@asu
tamam kardesm ulastr evrakları ptesi teklif veririm
arkadaslar gerekli olan bilgiler baş sayfada yazıyor
vatsapdan veya burdan bana ruhsat yabraklarının resimlerini iletirseniz fiat cıkartabilirim
@asu
tamam kardesm ulastr evrakları ptesi teklif veririm
cem yaa simid konuyu gormusken aklima geldi
benim sigorta policemin asli sende kaldi sanirim onu bi ara kargolarsan bana
bide kaskoya bakicaktin bakip donersen sevinirim.
hayirli isler
cembozbey
03-05-2014, 13:30
cem yaa simid konuyu gormusken aklima geldi
benim sigorta policemin asli sende kaldi sanirim onu bi ara kargolarsan bana
bide kaskoya bakicaktin bakip donersen sevinirim.
hayirli isler
karogya gerek yok ziyarete gelirim =)
BoraÇİFTÇİ
08-05-2014, 09:27
Geçen sene 460TL ödediğim sigortayı bu sene 200 e Çekerek gösterdiğin üstün başarıyı tebrik
Ederim Cem bir kez daha şaşırttın beni
Teşekkürler.
cembozbey
08-05-2014, 09:29
Geçen sene 460TL ödediğim sigortayı bu sene 200 e Çekerek gösterdiğin üstün başarıyı tebrik
Ederim Cem bir kez daha şaşırttın beni
Teşekkürler.
cok diplomatik olmus cevabın bora bey =)
evet evo 9 ıcın 200 tl biraz iddalı oldu olsun okadar sicilin temiz =)
gemsazr9
23-05-2014, 18:40
çok uygun fiyata yapıyor .şasılacak derecede . butün sigorta ve kaskolarıma çok iyi fiyata yaptı .
cembozbey
24-05-2014, 11:28
çok uygun fiyata yapıyor .şasılacak derecede . butün sigorta ve kaskolarıma çok iyi fiyata yaptı .
tesekkur ederim kazasız belasız kullan:icon_tup:
cembozbey
06-06-2014, 11:12
guncelllll
cembozbey
06-06-2014, 11:27
abi dask yapıyormusun?
tabiki
hatta daskınızı kendiniz hesaplayabilirsiniz tum acentalarda fiaytı aynıdır
https://www.dask.gov.tr/e-services/portal/calculatePremium
merhaba merak ettiğim bir şey var sigorta firmaları arasında fark varmı nelere dikkat etmek gerekiyor bazı firmaların 260tl çıkardığı sigortaya başka firma 160tl fiyat verebiliyor bunun sebebi nedir kar oranımı yoksa başka birşeymi
cembozbey
06-06-2014, 11:36
merhaba merak ettiğim bir şey var sigorta firmaları arasında fark varmı nelere dikkat etmek gerekiyor bazı firmaların 260tl çıkardığı sigortaya başka firma 160tl fiyat verebiliyor bunun sebebi nedir kar oranımı yoksa başka birşeymi
sigortaların cok cesitli parametreleri var yas cinsyet arac marka model hasar gecmişi vs gibi serbest piyasa oldugu ıcın cok cesitli fiyat farklılıkları cıkabiliyor.
sigortaların cok cesitli parametreleri var yas cinsyet arac marka model hasar gecmişi vs gibi serbest piyasa oldugu ıcın cok cesitli fiyat farklılıkları cıkabiliyor.
bunları biliyorum ben aynı araçtan bahsediyorum kendi üzerime olan araca 2 ayrı sigorta firması ayrı fiyatlar veriyor aradaki farkta 100-150tl gibi bunun sebebi nedir onu merak ediyorum kar oranımı yoksa poliçelerde ekstra bizim bilmediğimiz konular varmı
cembozbey
06-06-2014, 11:45
bunları biliyorum ben aynı araçtan bahsediyorum kendi üzerime olan araca 2 ayrı sigorta firması ayrı fiyatlar veriyor aradaki farkta 100-150tl gibi bunun sebebi nedir onu merak ediyorum kar oranımı yoksa poliçelerde ekstra bizim bilmediğimiz konular varmı
yine yazdıgım gibi firmaların kendi hesaplamalarına göre risk haritaları var atıyorum x firma bmwye uygun fiat cıkartırken y firma hondaya uygun fiat veriyor.bunların kar oranlarıyla ilgisi yok
chatlaxs
07-06-2014, 00:06
Trafik sigortasının içeriği bütün şirketlerde aynıdır, nerde ucuzsa ordan yaptırın :)
erhanaytac
07-06-2014, 08:49
Merhaba, konu çok iyi olmuş elinize, emeğinize sağlık. 27-05-2014 de bi araç aldım onun için teklif alabilirmiyim? PM atıyorum size. Şimdiden teşekkür ederim.
cembozbey
07-06-2014, 11:46
Arkadaslar selam bugun Melih ö arkadasımızın konusunu cozume kavusturdukdan sonra aklıma böyle bir konu acmak geldi.
Kasko ve trafik policelerinde cesitli acentalar cok farklı rakamlar cıkartabiliyolar
bunların yas kaza arac sahiplik sayısı vs seklinde cok ceşitli degerlendirmeleri var
birde fiyatları etkileyen kaskodaki gibi hasarsızlık indirimi var trafik policesindede.
ben burdan elimden geldikce forum ahalisine indirim kullanarak uygun fiyat cıkartmaya calısıcam.
bir ek bilgi trafik sigortası bittiginde yenilenmez ise cezaya dusmekle kalmayıp belirli bir sure sonra onceki indiriminizide ortadan kaldırıyor
bu arada dask policelerinede acıklık getireyim daskı etkileyen unsurlar baglı bulundugu il ilce adres ve binanın yası dairenin m2 ile ilgilidir.ve tum acentalarda fiyatlar aynıdır hatta kendiniz bu bilgileri girerek daskınızın ne kadar tuttugunu internetten hesaplayabilirsiniz.
*konu ef186 izinlidir
*trafik police bitim tarihi yaklasmadan fiyat göremiyoruz 1-2 ay varsa beklemek zorundayız.
plaka
marka
model
model uzantısı
adres
tc kimlik no
gerekmektedir
Merhaba, konu çok iyi olmuş elinize, emeğinize sağlık. 27-05-2014 de bi araç aldım onun için teklif alabilirmiyim? PM atıyorum size. Şimdiden teşekkür ederim.
bilgileri ulastrdıgınız takdirde yardımcı olurum
cembozbey
12-06-2014, 11:14
fiat isteyen tum arkadasları cevapladım pm ile arkadaslar
akbank'ın müşterilerine özel kırmızı kasko diye bir kampanyası var isteyene yardımcı olabilirim..
özel çağrı merkezleri var
araç muayene için randevu alıyorlar
Total'den %5 akaryakıt puanı uygulaması var
istanbul içi vale hizmeti var istediğiniz yere çağıra biliyorsunuz
müşteri kiti var içerisinde (total indirim kartı istasyon haritası kalem sticker kaza tutanağı vs.)
isteyene fiyat alabilirim
cembozbey
12-06-2014, 12:22
akbank'ın müşterilerine özel kırmızı kasko diye bir kampanyası var isteyene yardımcı olabilirim..
özel çağrı merkezleri var
araç muayene için randevu alıyorlar
Total'den %5 akaryakıt puanı uygulaması var
istanbul içi vale hizmeti var istediğiniz yere çağıra biliyorsunuz
müşteri kiti var içerisinde (total indirim kartı istasyon haritası kalem sticker kaza tutanağı vs.)
isteyene fiyat alabilirim
vale hizmeti nasılmıs ya ben gece 11de gopa cagarsam gelicekmi ücretsiz :D
vale hizmeti nasılmıs ya ben gece 11de gopa cagarsam gelicekmi ücretsiz :D
adı vale hizmeti abi ya :) alkollüyken arıyorsun adam motorla geliyor motorunu katlayıp arabanın bagajına koyuyor aracı o kullanıyor istediğin yere bırakıyor seni aracınla tabi belli bir ücret karşılığı yapıyor bu işi :D
cembozbey
12-06-2014, 12:30
adı vale hizmeti abi ya :) alkollüyken arıyorsun adam motorla geliyor motorunu katlayıp arabanın bagajına koyuyor aracı o kullanıyor istediğin yere bırakıyor seni aracınla tabi belli bir ücret karşılığı yapıyor bu işi :D
hahah iyiymiş :D
bahadırtelli
16-06-2014, 13:14
Cem tesekkürler 2. kez fazla para ödemekten kurtardın.
2013 116 d 900 TL kasko 300TL trafik sigortası.
turkerrr
16-06-2014, 18:49
Trafik sigortasının içeriği bütün şirketlerde aynıdır, nerde ucuzsa ordan yaptırın :)
trafik sigortasında içerik aynı fakat şirketlerin ödeme gücü, anlaşmalı servis ağları ve hasar yaklaşımları farklı ...
nasıl olsa karşı tarafı karşılıyor diye 3 5 liradan kaçmamak gerekiyor trafik sigortası yaklaşık 1.5 milyon TL teminatı olan bir poliçedir.
ben belli başlı şirketlerin dışına çıkılmaması taraftarıyım.
ayrıca yeni düzenlemeye göre artık herkes hasarını kendi trafik sigortasını yaptırdığı şirketten alacak daha sonra kusur oranına göre şirketler arası rucu işlemleri olacak.
cembozbey
17-06-2014, 09:07
Cem tesekkürler 2. kez fazla para ödemekten kurtardın.
2013 116 d 900 TL kasko 300TL trafik sigortası.
ben tesekkur ederim abi kazasız belasız kullan :)
Day Walker
17-06-2014, 09:15
Cem merhaba,
Bişey öğrenmek istiyorum. Yanlış anlama sakın ama fiyatları verirken poliçe teminatları ne durumda? Teminatlar yeterli miktarda mı ? Trafik için ihtiyari ne kadar veriyorsun?
Kasko için her şirketin farklı uygulaması var. Kimisi orjinal parça ile yetkili serviste onarım onayına izin veriyor, kimisi de yetkili servis dışında orjinal logolu olmayan parçalar ile onarım yaptırıyor.
Bunlarda fiyatları doğrudan etkiliyor.
Bilgi verirsen sevinirim.
cembozbey
17-06-2014, 09:39
Cem merhaba,
Bişey öğrenmek istiyorum. Yanlış anlama sakın ama fiyatları verirken poliçe teminatları ne durumda? Teminatlar yeterli miktarda mı ? Trafik için ihtiyari ne kadar veriyorsun?
Kasko için her şirketin farklı uygulaması var. Kimisi orjinal parça ile yetkili serviste onarım onayına izin veriyor, kimisi de yetkili servis dışında orjinal logolu olmayan parçalar ile onarım yaptırıyor.
Bunlarda fiyatları doğrudan etkiliyor.
Bilgi verirsen sevinirim.
musteri aksini istemedikce full veriyorum teklifleri yani tüm yetkili servisler mini onarım kaza oldugunda arac tahsisi vs
sırf buyuzden cok musteri kacırıyorum muafiyetli teklif alıyolar baska yerlerden ben full diyorum anlatamıyrum =)
SerkanKurt
19-06-2014, 13:10
Cem banada yardımcı oldu. 430TL ye zorunlu trafik poliçesi aksigorta yaptırdım teşekkürler.
cembozbey
19-06-2014, 13:24
Cem banada yardımcı oldu. 430TL ye zorunlu trafik poliçesi aksigorta yaptırdım teşekkürler.
gule gule kullan kardesm kargonu cıkardım:)
SerkanKurt
19-06-2014, 13:27
gule gule kullan kardesm kargonu cıkardım:)
teşekkür ettim :)
SOMEONESPECIAL
26-06-2014, 09:18
Bende yenilettim. Allah razı olsun çok ilgilendi Cem Bey
cembozbey
26-06-2014, 09:30
Bende yenilettim. Allah razı olsun çok ilgilendi Cem Bey
eyw abi kazasız belasız inş :)
Cem abiye sormadan sigorta yaptırmayın :)
Abi tekrar teşekkürler yardımların için.
cembozbey
08-07-2014, 18:29
Cem abiye sormadan sigorta yaptırmayın :)
Abi tekrar teşekkürler yardımların için.
rica ederim kardesim kazasız belasız kullan :)
bu arada trafik veya kasko teklifi isteyen arkadaslar hangi bilgiler lazım diye soruyorsunuz ilk sayfada gerekli bilgiler ve iletişim bilgileri mevcut cıldırtmayın beni :D
crazydog
15-11-2014, 09:41
Buraya ufak bi güncelleme yapalım yeni aracımın sigortasını yine Cem'den yaptırdım hızlı ve ekonomik şekilde hallettik tekrar teşekkür ediyorum.
cembozbey
01-12-2014, 13:38
tekrardan selamlar arkadaslar taşınma sebebiyle cok aktif olamadım foruma
gecen senenin yenilemeleri geldi teker teker ulastık yeniledik sigortaları
ilk sayfada iletişim bilgilerimiz yer almakta ama tekrar hatrlatalım
0533 549 16 06 cem
cembozbey@hotmail.com
cembasmaci
12-12-2014, 10:17
Cem hızlı ve rakipsiz fiyatlar için tekrardan teşekkürler...
Askere gider ayak 106nin trafiğini en uygun yoldan hallettik tesekkurler Cem abi :)
multispace
18-12-2014, 00:26
mesajımız bulunsun. :)
cembozbey
18-12-2014, 08:59
tesekkur ederim kazasız belasız arkadaslar
melih hayrlı teskereler kardesm
ersandeniz
18-12-2014, 09:48
bana hiç kısmet olmadı Cem beyle çalışmak :))))
tunerviper
25-12-2014, 13:39
En uygun fiyat yine Cem Abiden bu senede. Teşekkürler hızlı dönüş için :)
cem usta pm atıyorum.geçen sene fiyat yüksek çıkmıştı bu sene araç farklı umarım düşük çıkarırsın :)
cem usta pm attım.geçen sene fiyat yüksek çıkmıştı bu sene araç farklı umarım düşük çıkarırsın :)
cembozbey
03-03-2015, 11:45
*konu ef186 izinlidir
plaka
marka
model
model uzantısı
adres
tc kimlik no
gerekmektedir
teklıf ve yenılemelere devam yogun oldugum ıcın foruma pek gıremıyorum watsap uzerınden ulasabılırsınız arkdaslar
gemsazr9
06-05-2015, 17:15
cem bey mesleğe devam ediyormusunuz ?
cembozbey
06-05-2015, 17:28
Tabiki telefonum mesjlarda mevcut vatsapdan ruhsat resimlerini gonderin halledelim
cembozbey
07-05-2015, 11:42
kasko ve trafik rakamlarında yeni rekorlar kaan pakaydan geldi
trafik ergo 122 tl
kasko axa 359 tl
=))))
Allianz
Axa
Ak Sigorta
Anadolu Sigorta
4 büyük sigorta şirketi ile çalışıyoruz
trafik ve kasko için
tc kimlik
plaka
ruhsat belge seri no
fiyat teklifi bilgi vs. talepleriniz için
goksel@alemdarsigorta.com
0532 374 02 22
AyrtonSenna
07-05-2015, 15:12
kusura bakmayın eğer izin varsa bende paylaşmak isterim forumdan birkaç abime ve kardeşime yardımcı olmaya çalıştım ve yine olmak isterim
elimdeki firmalar
1-mapfre
2-sompo
3-allianz
4-axa
5-anadolu
6-groupama
7-ergo
8-dubai
9-doğa
10-ege
11-generali
sadece vermeniz gerekli bilgiler
t.c kimlik no
aracınızın plakası
ruhsat belge seri no ad soyad yazan kısımdaki veya yeni aldıysanız asbis referans no
ulaşmamız için cep no
bana ulaşmanız için gerekli numara ve adres
0539 380 76 47 veya p.m yolu ile
berkesigorta2@gmail.com
ziya_berk@hotmail.com
cembozbey
07-05-2015, 16:26
beyler yonetimden izin alıp kendi konunuzu acsaydınız keşke
portfoy eksiginiz varsa direk müşteri paslayalım isterseniz ....
AyrtonSenna
07-05-2015, 16:45
beyler yonetimden izin alıp kendi konunuzu acsaydınız keşke
portfoy eksiginiz varsa direk müşteri paslayalım isterseniz ....
abi yok kusura bakma açık konu görünce ve bir arkadaşta paylaşım yapınca bende paylaşım yapmak istedim eğer konunu kirlettiğsem affola:(
cembozbey
14-07-2015, 17:00
ö m atan arkadaslar var iletişim bilgileri konuda mevcuttur evet sigorta teklfi veryoruz halen hali hazırda gecen seneden forumdan arkadaslarımızın yenilemlerinide yapıyoruz ...
Kardeşlerim. Bu hafta cem kardeşimden fiyat almak nasip oldu. Benim ticari araçlar, özel kullandığım araç vs alayının trafik sigortası 1000tl yi buluyordu araç başı. Tüm sigorta firmalarından yazılı teklif aldık. Cem sağ olsun 370 tl ye buldu ve yaptı
ilkerrrrr
19-08-2015, 09:55
motosiklet için yardımcı olabilecek olan var mı?
Onurkk06
19-08-2015, 10:02
Aynen banada motosiklet için lazım
cembozbey
19-08-2015, 10:14
tabiki evrakları vatsap uzerinden yollayın teklif calısalım
-bu arada arkadaslar ev sigortası ile ilgili kampanya var yangın sel deprem su baskını çilingir hizmetini kapsayan ve 50.000 tl ye kadar eşya bedelli allianzın bir kampanyası var yıllık 120 tl gercekten işe yarayan ve cok uygun bir kampanya dusunenler benim irtaba gecsin...
hasar durumunda karşı tarafın hasarının öncelikli olarak trafik sigortasından karşılandığı, teminatı aşan tutarların ise varsa kaskodan karşılandığını bu nedenle trafik sigortasınında aslında önemli olduğu bilgisini aldım. doğruluğu nedir?
yani abidik gubidik bir firmanın işlemleri aksatması geciktirmesi can sıkıcı olabilir diye düşünüyorum eğer doğru ise
turkerrr
19-08-2015, 11:14
tabi doğru önce trafik sigortasından sonra kaskoda ihtiyari mali mesuliyet teminatından karşı taraf hasarları ödenir. uyduruk firmalar can sıkabiliyor
cembozbey
19-08-2015, 11:17
belli baslı firmalar haricinde kasko veya trafik policesi işlem surelerini uzun tutup musteriyi bunaltabiliyorlar herseyde oldugu gibi marka firmalar daha cozumler sunuyor
cembasmaci
15-10-2015, 12:27
cembozbey teşekkürler, sayende hesaplı kasko ve trafik sigortası yaptırabiliyoruz...
AliGizda
15-10-2015, 13:08
Bu konu iyi olmuş, bende Cumartesi günü bi araç alıcam Allah nasip ederse Cem Abi' den hemen bi fiyat alırım artık.
Beyler konu kirliliği olmaması açısından buraya yazıyorum. Sigortaci ve kaskocu arkadaşlar bilgisi olan arkadaşlar yönlendirirse minnettar olurum.
Bugün sabah seyir halindeyken maddi hasarlı trafik kazası yaptım. Benim araçıma sağ yandan çarptilar size sormak istediğim. Kasko haricinde sigorta eksperi araç ikame veriyor mu ? 10 gün gibi bir süre arabasız kalıcam kaskomdan bunu istiyebilirmiyim?
Karşi tarafın sigortasından işlemleri başlatırsam eğer ki aşağıdaki gibi belirttiğim şekilde aracımın hasar durumu;
- Şimdi ustanın dediği hasarın miktari 2.000 TL sağ ön çamurluk sağ arka camurluk ve sağ ön kapıda ufak ezik ve boya dökülmesi. Jantta çizikler mevcut ( Ama yapılan işlem sağ ön camurluk duzeltılıp lokal boyancak ve sağ arka camurluk pasta cila ile rutuş kapatılcak ve sağ kapı da ki ufak göcükler düzeltilcek dendi )
Araçımda olan hasar aşağıdaki gibi miktar 2.000 tl tutarında cebimden yaptırsam tramer gözükmücek ama karşı tarafın sigortasından araçımı yaptırırsam. Tramer de işlenicek olan kaportalar + fiyat direk 2.000 tl olarak yazar mi? Yoksa ÇARPMA mi gözükür detayli bilgisi olan arkadaşlar beni yönlendirirse ya cebimden yaptırıcam ya da sigortadan yaptırıcam. Hangisini tercih etmeliyim hangisi beni az bir yara ile kurtarır.
Teşekkürler yorumlar için herkese.
AyrtonSenna
16-10-2015, 09:41
Beyler konu kirliliği olmaması açısından buraya yazıyorum. Sigortaci ve kaskocu arkadaşlar bilgisi olan arkadaşlar yönlendirirse minnettar olurum.
Bugün sabah seyir halindeyken maddi hasarlı trafik kazası yaptım. Benim araçıma sağ yandan çarptilar size sormak istediğim. Kasko haricinde sigorta eksperi araç ikame veriyor mu ? 10 gün gibi bir süre arabasız kalıcam kaskomdan bunu istiyebilirmiyim?
Karşi tarafın sigortasından işlemleri başlatırsam eğer ki aşağıdaki gibi belirttiğim şekilde aracımın hasar durumu;
- Şimdi ustanın dediği hasarın miktari 2.000 TL sağ ön çamurluk sağ arka camurluk ve sağ ön kapıda ufak ezik ve boya dökülmesi. Jantta çizikler mevcut ( Ama yapılan işlem sağ ön camurluk duzeltılıp lokal boyancak ve sağ arka camurluk pasta cila ile rutuş kapatılcak ve sağ kapı da ki ufak göcükler düzeltilcek dendi )
Araçımda olan hasar aşağıdaki gibi miktar 2.000 tl tutarında cebimden yaptırsam tramer gözükmücek ama karşı tarafın sigortasından araçımı yaptırırsam. Tramer de işlenicek olan kaportalar + fiyat direk 2.000 tl olarak yazar mi? Yoksa ÇARPMA mi gözükür detayli bilgisi olan arkadaşlar beni yönlendirirse ya cebimden yaptırıcam ya da sigortadan yaptırıcam. Hangisini tercih etmeliyim hangisi beni az bir yara ile kurtarır.
Teşekkürler yorumlar için herkese.
Kaskon varsa tabiki isteyebilirsin ama şöyle bir durum var şirketlere göre durum değişiyor kimi 7 günlük veriyor kimi 15 günlük veriyor 7 günlük senin hakkın kasko poliçelerinde standart olarak teminat altında ama zamanında ekstra ücret verip 15 günlük yaptırdıysan 10 gün kullanabilirsin yada 7 günlük hakkın dolarsa ve araçtan memnun kalırsan 3 gün daha kiralayabilirsin belli bir ücret karşılığında
devil_berk22
16-10-2015, 12:30
aracımın kaskosu kasımda bitiyor geçen sene 890 tl civarına yaptırdığım axa kasko bu sene hasarsızlıgımda olmasına ragmen 1100 civarı rakam cıkarttı kasko poliçelerine zam geldi gibi bir bahane uydurdular varmı böyle bir durum 600-700 civarı fiyat beklerken bu fiyatı duyunca şok oldum.
cembozbey
16-10-2015, 13:11
şok olucak bi durum yok suanda sigortaların cogu bile 1000 ortalamarında geziyor =)
yuzde 100 e yakın zam geldi sigorta ve kaskolara bence aldıgın rakam guzel
yinede evraklarını gonderirsen bizde rakamları teyit edebilirz
devil_berk22
17-10-2015, 19:21
şok olucak bi durum yok suanda sigortaların cogu bile 1000 ortalamarında geziyor =)
yuzde 100 e yakın zam geldi sigorta ve kaskolara bence aldıgın rakam guzel
yinede evraklarını gonderirsen bizde rakamları teyit edebilirz
whatsapp kullanıyorsanız ruhsat fotolarını atabilirim ?
PiscocuK
17-10-2015, 19:39
Surekli kullandigim bir acente var ama yeni aracim icin sanki biraz öpülüyor gibi hissediyorum
Bi fiyat calissaniz fiyatida kendimce uygun bulursam policeyi size kestiridigimde hasarsizlik indirimi alabiliyormuyum.
Yoksa sadece o acenta icinmi gecerli hasarsizlik indirimim
Arac yeni noter satisi ve gecici ruhsat var ilgilenirim derseniz pazartesi goruselim. Kasko ve sigortayi kestirdim gerekirse iptal ederim
Yanliz kaskoyu tam kapsamli istiyorum
0532 683 77 alti alti
Emre
cembozbey
19-10-2015, 10:06
Emre iletişim bilgilerim ilk sayfada mevcut trafiğini istesende arac satılmadan iptal edemezsin ancak kasko istege baglı iptal edilebilir indirimin tüm acentalarda gözukur isteyen acenta kullanabilir
- arkadaslar çokça fiyat teklifi için ruhsat gönderiyorsunuz fakar yenileme tarihi gelmemiş veya 1-2 ay öncesi olan ruhsatlarınıza şimdiden bakamayız
- gercekten fiat alıp yaptıracak ihtiyacı olan arkadaslarımız ulaşırsa vakit kaybı yaşamayıZ
turkerrr
19-10-2015, 14:39
kesilmiş trafik mükerrer den iptal edilebilir.