Orijinalini görmek için tıklayınız : the hulk 2 =)
yusufcan_k
16-07-2008, 21:58
evet bayanlar baylar miniks abilerimin hulkunun daha öncesindede baskası varmıstı sok sok sok =) :D:D:D:D:D:D http://www.sahibinden.com/95_000_km_de_1979_model_131_WQQaXQQ10090424WQQpXQQ displayitem bakınız linke =) gece gece biraz kaynatalım =)
Araba harikaymış..
Ama konu kilitlenir sanırım..
auahauhuaha huahuahau bunda ne var acaba:D
halen kadranına bayılıyorum bunların
BigHunter
16-07-2008, 22:10
Bu kadar temizini ilk defa görüyorum yalnız.
Fiyatta uçmuş abi ne var acaba arabada :)
ahmetbaha-drs
16-07-2008, 22:12
Valla biraz once cook daha temizini otelin garajında yatarken gordum:)
p.s sahibinden.com konuları yasaktı?
bişe yoktur sadece orjinaldir. 131 leri sahibindende aratırsanız son sayfada ucuk fiyatlı birbirinden orjineallerini göröürsünüz ve o fiyatlara alıcıda buluyolar, eski bir 131 mirafiori ci olarak yaından takip ederim hala :)
ben dalga geçilmemesi taraftarıyım. Adam ben hulk'um falan dese ayrı bir mesele ...
yusufcan_k
16-07-2008, 22:33
dalga gecen yok ki sdece renk acısından söyledim yani cokta sorun degil isterseniz kitleyin konuyu yada silin
hulkun dedesi :D
ayrıca konuyu silelim hadi ...
Serencebey
16-07-2008, 23:27
Sahibinden.com sitesinde bulunan veyahut benzer ilan sitlerinde bulunan ilanların TechTurkey forumunda , sadece satın alınması amacıyla bilgi almak için açılan konulara izin verilecektir.
Aksi taktirde ilan sitelerinde bulunan ilanların dalga geçme , küçük düşürme fake veya gerçekligi tartışılır vs. gibi
satın alınması harici amaçlarla açılan konular uyarılmaksızın silinecektir.