Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayvan Haklari Yardimi

Faruk'S
20-11-2013, 17:57
Oncelikle herkese hayirli aksamlar dilerim
Bir konu hakkinda yardiminiza ihtiyacim var.Kars Sarıkamış ilcesinde kurulu yol yapi santiyemiz var.
Kamyon soforlerimizden abiler kirsalda bi koy yakininda bir goruntu cekmisler.
Gorunutuyu suanda burada paylasmam uygun olmaz ancak vahset denilebilecek derecede.hatta vicdani olan insanin asla yapamayacagi yapmayacagi vahset goruntuleri. Konu olarak detaya inmeden iskrnce ceken Yaban ayisinin kopeklere bogdurulmasi ve sert cisimlerle hayvana eziyet.tekme atan mi dersiniz kurekle vuran mi...
Olayi yapanlar koyluler.sozde musluman olan bu koylulerin vicdan yoksunu serefsizler oldugu videoda belli zaten.
Diyecegim o ki bu buyuk platformda hayvan haklari yada buna bagli derecede aktif kuruluslarda gorev yapan varmi.medya da olur.dusuncem bu serefsizlerin tamamiyla cezalandirilmasi..
Kesinlikle ticari bi amacim yok ne videoyu satacagim ne de kendi reklamimi yapacagim.hatta onplanda olmak istemiyorum.benim degilde ytkili kisilerin ilgilrnmesini istiyorum.
Sadece amacim ben izledim ve vicdan azabi cektim bu halde.bunu yapanlarin cezalandirilmasi.

Eger bu isle ilgilenebilecek gercek kisiler varsa brnimle irtibata gecerse cok memnun olurum..
Saygilar

ontheair
20-11-2013, 17:58
Herhangi bir haber ajansına gönderebilirsiniz. DHA, Cihan veya İHa ilgilenecektir.

skyhigh
20-11-2013, 17:59
nerden ızlıyebılırız bu karaktersızlerın vıdeosunu ?

M_PROJECT
20-11-2013, 18:00
polisi aramayi dusundunuz mu ?

BaDCaT
20-11-2013, 18:01
HAYTAP - Hayvan Hakları Federasyonu (http://www.haytap.org/)

HAYTAP ile iletişime geçebilirsiniz.

Faruk'S
20-11-2013, 18:04
Olaydan iki gun sonra tesadufen gordum bi sofor abimizin telefonnda.
Iscilerimize neden boyle birseye izin verdigini sorunca kalabaliktilar felan dediler.
Ne polisi arama firsatim imkanim oldu ne de youtube de felan videoyu yayinlama.zaten gereksiz yere benim yayinlamam benim basimi agirtir ve bi ise yaramaz diye dusundum.video telefonumda mevcut ve is bitirecek adamlar olursa gonderirim videoyu.

bkaraca
20-11-2013, 18:28
hayvan öldürüyorsun kasten eee cezası ne tükürmekle eş değer... Böyle kanun olursa bu tarz şeyler devam edecek.Bunların hepsini Allah bildiği gibi yapsın.Şerefsizler.

fkocak
20-11-2013, 18:31
yaban ayısı öldürmenin cezası baya büyük diye biliyorum elde kanıt da varken şikayet edilmeli. tabi bununla kalmamalı

emirzukak
20-11-2013, 18:47
HAYTAP - Hayvan Hakları Federasyonu (http://www.haytap.org/)

HAYTAP ile iletişime geçebilirsiniz.

Haytap sizin ilacınız faceden ekleyin yöneticilerle irtibata geçin gerekeni en hızlı şekilde yaparlar bu tarz konularda üstlerine yok videoyu atarsanız bende yardımcı olurum