PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vucut geliştirme konusu hakkında

Caesar
20-11-2013, 18:38
Konu silindi açıklama yapmadık ama abuk sabuk saldırılar olmaya başladı onlar kendini gayet iyi biliyor o yüzden açıklama yapma gereği hissettim;

1. Konuyu ben kendimce silmedim; Özgün silinmesini istedi ve silindi.
2. Alper'i konuda yerden yere soktunuz, facebook'undan belki paylaşılmasını istemediği resimleri aldınız foruma yapıştırdınız, düzgün bir şekilde yapmayın diye uyardım ayıptır dedim dinlemediniz.

Her bir yandan saldırdınız, rencide ettiniz. Bunun üzerine ben aynı şekilde birine davrandığım zaman beni günah keçisi ilan ettiniz.

Oysaki 1 gün önce başka bir adamın nişan resimlerine kadar aşalamak için paylaştınız. Ben o gün çok sinirlendim bir çoğunuzu banlamam gerekirken sinirlerime engel oldum ve yapmadım.

Bunun üstüne ben siz gibi davranmaya başlayınca; bana cephe aldınız ve abuk sabuk laf sokmalar, arkamdan konuşmalar iğnelemeler falan yapmaya başladınız.

Çuvaldınızı başkasına batırmadan önce biraz kendinize batırın bazı şeyleri anlayacaksınız zaten.

Birde sevdiğim adamların bana bunu yapması gerçekten şu ortamın ne kadar bozuk bir ortam olduğunu gösterdi tekrardan bana.

Burada dostluk yok bunu iyi bilin çıkarları doğrultusunda herkes kardeş, çıkarları değişince herkes birbirini satar. Yazık.

Konunun niye kilitlendiğine gelince; siz yaparken iyi ama başkası aynı hareketi size yaptığında çok kötü ve keyifce siliniyor o konu size göre.

Kaldıki çoğu moderatör arkadaşım o konunun olmasını dahi istemiyordu. Araba forumunda neden böyle bir konu var diye biz yönetim bölümünde tartıştık.

Ben konuyu takip edeceğimi belirttim ve sildirtmedim. Her atılan mesajı tek tek okudum. Mesajları sorun teşkil etmemesi için düzenledim yada sildim.

Ama artık uğraşmayacağım; Özgünde silinmesini istediği için silindi.

Abuk sabuk farklı konularda yorum yapmayın gelin içinizi bu konuda dökün. Delikanlı gibi dökün yüzüme gülüp arkamdan söverek değil; direk yüzüme söverek.

Saygılar.

Suleyman
20-11-2013, 18:43
Yapılan foto paylaşımlarını görmüştüm ancak iki kişi arasındaki samimiyeti gözönünde bulundurarak normal karşılamıştım demek ki öyle değilmiş..

Kadyr
20-11-2013, 18:53
Burada dostluk yok bunu iyi bilin çıkarları doğrultusunda herkes kardeş, çıkarları değişince herkes birbirini satar. Yazık.
katılıyorum

ates
20-11-2013, 18:55
ozgun abı ıstedı?

Caesar
20-11-2013, 18:57
ozgun abı ıstedı?

Abi yazıyor yukarıda özgün konu kaldırılsın dedi kaldırıldı.

Göki,ZD
20-11-2013, 18:57
Özgün niye telefonda hilmiye benim haberim yok diyor ? Ya özgün yada sen yalan söylüyor..

5 senelik konu 1000 küsür sayfa, binlerce post.. Sen konuya dahil olana kadar mevzu hiç çıkmadı, ilk miniksler sonra uğurbora ile tartıştın.. Alper konusu tam komedi zaten muhabbeti bile yapılması saçma he diyip geçilcekti 55,5 cm biceps he he

Araba forumunda bencede olması saçma ama sitede bu olmaması gereken bi o kadar da konu var..

Olsun olmasın VG konusu sorun değil ama bu konunun ortadan yok olmasının baş mimarısın Olgar kabul et.

Selametle

ates
20-11-2013, 18:59
gecen gece ozgun abıyle konustuk daha haberım yok dedı adam o nasıl olucak

Caesar
20-11-2013, 19:01
Özgün niye telefonda hilmiye benim haberim yok diyor ? Ya özgün yada sen yalan söylüyor..

5 senelik konu 1000 küsür sayfa, binlerce post.. Sen konuya dahil olana kadar mevzu hiç çıkmadı, ilk miniksler sonra uğurbora ile tartıştın.. Alper konusu tam komedi zaten muhabbeti bile yapılması saçma he diyip geçilcekti 55,5 cm biceps he he

Araba forumunda bencede olması saçma ama sitede bu olmaması gereken bi o kadar da konu var..

Olsun olmasın VG konusu sorun değil ama bu konunun ortadan yok olmasının baş mimarısın Olgar kabul et.

Selametle

http://i.imgur.com/fU1aU7Y.jpg

Özgün hatırlamıyor bile beni bugün aradı niye sildin diyor bende sen sil dedin dedim haa diyor. Adam hatırlamıyor bile unutmuş.

Ben baş mimar falan değilim. Yazı bile geldi konuyla alakalı o an uçacaktı. Ben ilgilencem dedim yine kapattırmadım.

Bu kadar o konu ayakta dursun diye uğraşacakken ben mi kapattırdım.

Kusura bakmayın ama siz kapattırdınız.

Alperi aşalarken iyiydi, ben birine aynı muameleyi yaptım ben mi;

GÜNAH KEÇİSİYİM?

Caesar
20-11-2013, 19:01
gecen gece ozgun abıyle konustuk daha haberım yok dedı adam o nasıl olucak

Ateş bir kez daha özür diler misin benden.

ates
20-11-2013, 19:04
Ateş bir kez daha özür diler misin benden.

yok abı dılemem bana kelalperı savundum mavundum deme senın attıgın mesajda bende duruyo ben sana ozgun abının bana hılmı abının yanında soyledıgını soyledım sende oyle olmadıgını kendısının soyledıgını gosterdın sıkıntı yok yanı

miniks
20-11-2013, 19:05
Yapılan foto paylaşımlarını görmüştüm ancak iki kişi arasındaki samimiyeti gözönünde bulundurarak normal karşılamıştım demek ki öyle değilmiş..

Yoooo aynen oyle Alper cok rahatsiz olsa lafini esirgemez yazardi bana

Ben alperin olgara rahatsizlik duyuyorum diye sikayette bulunacagini sanmiyorum

Tamamen olgarin kendi dusuncesi dogrultusunda olduguna inaniyorum ve ayrica olgar sananeki alperle benim aramda olan birseyden alperde benim fotolrimi alabilir facebooktan

Kendi kafana gore konuyu siliyorsun

Senden tecrubeli yillarini bu spora adamis insanlar ile tartisiyorsun onlari daha 1 senelik sporcu bile olmadan ezmeye kalkiyorsun ve yapiyorsunda sonra oblar sana birseyler soylediklerinde ve sana dgrusunu anlatiklainda bozuluyorsun konu siliyorsun

O son konuyuda alperden dolayi silmedin ugurla tartistn onla bunla takistin kendi mevzuna sildin bunu sallama bari benim olayimin arkasina ne saklaniyorsun kendi mevzunda cileden ciktin konu sildin

Niye suclu benmisim gibi gosteriyorsun ?

4 senedir duran konuyu geldin 4 ayda mahvettin sen kilo vermemis spor yapmiyorken hic boyle seyler olmuyordu modlar mdehale bile etmiyolardi biz kendi aramizda cozuyorduk

Sen geldin konuya dahil oldun bi ustunluk taslamalar br en iyi benim en cok ben biliyorum tavirlari
Sonra ne oluyorsa oluyor hemen taetismya basliyorsun insanlar ile

Sonra konu siliyorsun sclusuda ben oluyorum

Buguj ozgunle konustum bana kendisinin haberi olmadigini soyledi ikinci senin actigin konunun kapandigindan

Caesar
20-11-2013, 19:05
Neyse işin özü budur. Binlerce body forumu mevcut bu konuları orada konuşabilirsiniz. Ha konuyu sildim diye düşman olacaksanız bana bakın yine diyorum zerre kadar umurumda değil arkadaşlar.

Caesar
20-11-2013, 19:06
Yoooo aynen oyle Alper cok rahatsiz olsa lafini esirgemez yazardi bana

Ben alperin olgara rahatsizlik duyuyorum diye sikayette bulunacagini sanmiyorum

Tamamen olgarin kendi dusuncesi dogrultusunda olduguna inaniyorum ve ayrica olgar sananeki alperle benim aramda olan birseyden alperde benim fotolrimi alabilir facebooktan

Kendi kafana gore konuyu siliyorsun

Senden tecrubeli yillarini bu spora adamis insanlar ile tartisiyorsun onlari daha 1 senelik sporcu bile olmadan ezmeye kalkiyorsun ve yapiyorsunda sonra oblar sana birseyler soylediklerinde ve sana dgrusunu anlatiklainda bozuluyorsun konu siliyorsun

O son konuyuda alperden dolayi silmedin ugurla tartistn onla bunla takistin kendi mevzuna sildin bunu sallama bari benim olayimin arkasina ne saklaniyorsun kendi mevzunda cileden ciktin konu sildin

Niye suclu benmisim gibi gosteriyorsun ?

4 senedir duran konuyu geldin 4 ayda mahvettin sen kilo vermemis spor yapmiyorken hic boyle seyler olmuyordu modlar mdehale bile etmiyolardi biz kendi aramizda cozuyorduk

Sen geldin konuya dahil oldun bi ustunluk taslamalar br en iyi benim en cok ben biliyorum tavirlari
Sonra ne oluyorsa oluyor hemen taetismya basliyorsun insanlar ile

Sonra konu siliyorsun sclusuda ben oluyorum

Buguj ozgunle konustum bana kendisinin haberi olmadigini soyledi ikinci senin actigin konunun kapandigindan

Yazdım yukarı ve mesajın print screenini attım.

Oz`
20-11-2013, 19:10
Ewe gidiorum ben temizlicem kendim acicam. Skinti yok dagilin :)

Ben temizleriz die silin dedim silnmedi aslinda siz goremiosunuz sadece bugun hilmi konustm konum silindi dedi ondan haberim yok deyip olgarla konustum zaten konu temizlenip yeniden acilicak sakin olun deka vururum hepinize heeeeee

miniks
20-11-2013, 19:11
O sana onu soyleduyse oda senin yzunden ogun sen saldiriyordun ugura unuttun mu ?

ates
20-11-2013, 19:11
Ewe gidiorum ben temizlicem kendim acicam. Skinti yoi dagilin :)

Ben temizleriz die silin dedim siljnmedi siz goremiosunuz sadece bugun hilmi konum siljndi dedi ondan haberim yok deyip olgarla konustum zaten konu temizlenip yeniden acilicak sakin olun deka vururum hepinize heeeeee

testestoron duser kılo alırız yapma :)

Caesar
20-11-2013, 19:13
O sana onu soyleduyse oda senin yzunden ogun sen saldiriyordun ugura unuttun mu ?

Ondan önce de sen alpere saldırıyordun.

kelalper
20-11-2013, 19:15
ulan benim yüzümden konu silinmiş gibi yazmışsın. Bana ne amk koydularsa resimleri koydular kendi ayıpları. Yok 25 kg concentration çalışamazmışım. Neden yasalara mı aykırı. Göki ayrı komedi. Yüzyüze ayrı buraya gelince ayrı laf sokma çabaları. Ulan aynı salonda spor yapıoruz Orhan orada. Orhana sorsan hayır dese yalanım ortaya çıkmayacak mı? Orhan benim için yalan mı söyleyecek.
55.5 santim kolum var diyorum yağlısın diolar ulan ben yağsızım kuruyum diye bir iddiada mı bulundum. Evet 55.5 cm ama ne olduğu ne olacağı ortada. O kol hiç bir zaman 41 e inmez. ben dedim 52ye insin. Ulan hadi 49 olsun bana ne. Kiminki daha büyük yarışması mı yapıoruz. Phil Heat en büyük olduğu için mi kazandı Mr. Olimpia yı. Takıldıkları konuya bak. Amk 1 yıldır eline dumbell alan konunun kompetanı. Ben her programımı hocaya sorarım. Kendim bilmio muyum netten program çekip çalışmasını. Adamın mesleği o. Sizlerin mesleği ne? Takılmayın böyle şeylere iyi sporlar.

Göki,ZD
20-11-2013, 19:22
ulan benim yüzümden konu silinmiş gibi yazmışsın. Bana ne amk koydularsa resimleri koydular kendi ayıpları. Yok 25 kg concentration çalışamazmışım. Neden yasalara mı aykırı. Göki ayrı komedi. Yüzyüze ayrı buraya gelince ayrı laf sokma çabaları. Ulan aynı salonda spor yapıoruz Orhan orada. Orhana sorsan hayır dese yalanım ortaya çıkmayacak mı? Orhan benim için yalan mı söyleyecek.
55.5 santim kolum var diyorum yağlısın diolar ulan ben yağsızım kuruyum diye bir iddiada mı bulundum. Evet 55.5 cm ama ne olduğu ne olacağı ortada. O kol hiç bir zaman 41 e inmez. ben dedim 52ye insin. Ulan hadi 49 olsun bana ne. Kiminki daha büyük yarışması mı yapıoruz. Phil Heat en büyük olduğu için mi kazandı Mr. Olimpia yı. Takıldıkları konuya bak. Amk 1 yıldır eline dumbell alan konunun kompetanı. Ben her programımı hocaya sorarım. Kendim bilmio muyum netten program çekip çalışmasını. Adamın mesleği o. Sizlerin mesleği ne? Takılmayın böyle şeylere iyi sporlar.

Puahahahahahhahahah

Senle ne zaman VG konusunda alışveriş yaptık yada antrenman ?
Sana hiç bi zaman iyi bi yorım yapmadım, yapmam da çünkü kg lisin..benim kg kadar göbeğin var .
Aynı salonda olmamız neyi değiştirir, tarikat mıyız biz :D salonda ayrı burda ayrı diyosun güldürme beni.. Ben en yakınımdan bile lafımı esirgemiyorum size o garip geliyor..

Edit: senle salonda 3 kere karsılaştık oda kapıda sen giderken..

Cimmeria
20-11-2013, 19:24
ne 55 santim miş arkadaş :)

Caesar
20-11-2013, 19:35
Puahahahahahhahahah

Sana hiç bi zaman iyi bi yorım yapmadım, yapmam da çünkü kg lisin..benim kg kadar göbeğin var .
Aynı salonda olmamız neyi değiştirir, tarikat mıyız biz :D salonda ayrı burda ayrı diyosun güldürme beni.. Ben en yakınımdan bile lafımı esirgemiyorum size o garip geliyor..

2 saattir arıyorum seni açmıyorsun teli. Whatsupdan yazıyorum geri bile dönmüyorsun. Evet göki gerçekte farklı sanal ortamda farklısın.

Bunu bugün öğrendiğim için seni telefon ile arıyorum ama açmaman çok üzücü. Kusura bakma bir insana kanka diyorsan ve o insanın sevmediğin huyları varsa önce ya kardeşim sen şöyle böyle yapiyorsun bence yanlış demelisin.

Ben hilmilerle olan tartışmamda sana whatsappdan yazdığımda boşver kanka onlar öyle derken burada önce hilmilerle tartıştın diyorsun.

Kaldı ki ben hilmileri kırdığımı düşünüp daha sonra onlarla whatsappdan konuştum ve helalliklerini istedim yüzü burda gelsin söylesin. Hala hilmiler hilmiler demeninde ne anlamı var bilmiyorum.

miniks
20-11-2013, 19:42
Hilmiler gokiler alperler birakin kari gibi dedikoduyu

Konuyu acin olsun bitsin

kelalper
20-11-2013, 19:45
Puahahahahahhahahah

Senin kilon kadar göbeğimin olmasından sana ne amk. Benim tercihim bu. Ben hiç bir zaman body building için çalışmıyorum bunu anlayamıosunuz. Ben adrenalin yani max kg ı kaldırmak için çalışıyorum. Başkalarının kaç kg kaldırdığı da umurmda değil. Önemli olan kendi kendimle yarışmam. Geliştiğimi görmem. Bi önceki idman 5 kg çalışıosam bir sonraki idman 5.5 kg çalışmaya uğraşmam. Yoksa ben şimdiye kadar çıkıpta nasıl olmuşum diye resim koymuşum. Ulan evli barklı 38 yaşına gelmiş adamım. Bundan sonra karı kız peşinde mi koşucamda kilo verip şekile girmek için çılgın diyetler yapıcam başkaları baksında imrensin diye uğraşıcam. Bana ne. Sizin sporun ne olduğunu unutuosunuz. Amacı güzellik yarışmasına çeviriosunuz. Hiç birimiz ne Ronnie ne phil ne de jay olamayacağız. Bu kadar sayfa yazıldı çizildi bir kere Ziya Hoca yorum yazdı mı. Yazdıklarınıza inanın bi taraflarıyla gülüyordur.

Caesar
20-11-2013, 19:47
Senin kilon kadar göbeğimin olmasından sana ne amk. Benim tercihim bu. Ben hiç bir zaman body building için çalışmıyorum bunu anlayamıosunuz. Ben adrenalin yani max kg ı kaldırmak için çalışıyorum. Başkalarının kaç kg kaldırdığı da umurmda değil. Önemli olan kendi kendimle yarışmam. Geliştiğimi görmem. Bi önceki idman 5 kg çalışıosam bir sonraki idman 5.5 kg çalışmaya uğraşmam. Yoksa ben şimdiye kadar çıkıpta nasıl olmuşum diye resim koymuşum. Ulan evli barklı 38 yaşına gelmiş adamım. Bundan sonra karı kız peşinde mi koşucamda kilo verip şekile girmek için çılgın diyetler yapıcam başkaları baksında imrensin diye uğraşıcam. Bana ne. Sizin sporun ne olduğunu unutuosunuz. Amacı güzellik yarışmasına çeviriosunuz. Hiç birimiz ne Ronnie ne phil ne de jay olamayacağız. Bu kadar sayfa yazıldı çizildi bir kere Ziya Hoca yorum yazdı mı. Yazdıklarınıza inanın bi taraflarıyla gülüyordur.

Ya olm öyle bi yazıyosun ki sende bende evliyim cocugumda var karı kız baksın diyemi yapiyoruz a.k bu sporu ilahi alper.

Vallaha baydım şu a.k vucut konusu yüzünden sevdiğim adamlar bana cephe aldı böyle dünyayı s*keyim yani. Üzülüyorum üzülmüyor değilim ama bu adamların bana gelipte şurda yanlışsın demediklerine üzülüyorum. Onat dedi helal olsun ona.

Ateşde dedi ama goki hiç bişey demedi üstüne destek oluyordu bana vay be

Göki,ZD
20-11-2013, 19:48

He kelalper he he valla he

Selametle

kelalper
20-11-2013, 19:49
ya abi bana ne kimin ne için yaptığından. Ben orada yazdım benim umurumda değil nasıl göründüğüm. Şu amk kolunu düzeltsemde antremana yeniden başlasam başka bişey istemiyorum. Amk 5 kg dumbelle press yapsam umrumda değil.

Maxiboost
20-11-2013, 19:53
Ya olm öyle bi yazıyosun ki sende bende evliyim cocugumda var karı kız baksın diyemi yapiyoruz a.k bu sporu ilahi alper.

Vallaha baydım şu a.k vucut konusu yüzünden sevdiğim adamlar bana cephe aldı böyle dünyayı s*keyim yani. Üzülüyorum üzülmüyor değilim ama bu adamların bana gelipte şurda yanlışsın demediklerine üzülüyorum. Onat dedi helal olsun ona.

Ateşde dedi ama goki hiç bişey demedi üstüne destek oluyordu bana vay be

Tabi lan karilar bakmasin ak ne isimiz var kariyla kizla sporumuzu yapalim biz:D gokide ztn karaktersiz hic sevmem :D bu arada benim gobegimde komple goki kadar uyandirayim

kelalper
20-11-2013, 19:55
Hilmiler gokiler alperler birakin kari gibi dedikoduyu

Konuyu acin olsun bitsin

Hilmi ben kimseye konuyu falan şikayet etmedim. Yorumlarımı da sildim.
Ama bi konuda harbi ayıp ettin. Facebooktaki eşimle nişan fotoğraflarımı alıp yayınlamak neden amk. Orada başka resim mi yoktu. Bide yazmışsın alsın o da koysun die. Neden yapiim bi anlamımı var. Sen beni *** ettiğini falan mı sanıosun. ben 150 sen 130 kilosun. Bana ettiğin laflara bak. Ayıp. Sadece ayıp hacı.

Evrenoz
20-11-2013, 19:55
Erkekli erkekli mi bakıyorsunuz la birbirinize?
Karı kız bakmayacaksa kasa ne gerek var, gezeriz götlü göbekli mağara adamı gibi :D :D

kelalper
20-11-2013, 19:58
Yaw arkadaş bu benim görüşüm size ne amk. Ben şekle girmek için yapmıyorum siz nerenizle anlıosunuz. monitörü gözünüzle okuyacağınız yere koyun yanlış yerlerle okuyup yanlış manalar çıkarıosunuz.

gökan
20-11-2013, 19:58
yav herkes kendı sporunu yapsın su topıcte bence kımse kımseye akıl vermesın hala anlamıs deılım adam ıyıyse masallah de gec ..zaten bu ıse baslayacak arkadaslar soru soruyr dıger turlu kım ne toz kullanmıs kım kac basmıs bırakın herkesın kendı spor hayatı herkesde bu takvıyeler aynı olcak dıe bı kaide yok kolay gelsın ben sakatlandım 2 ay bıraktım sporu bugun:)

gökan
20-11-2013, 20:00
55.5 buyuk bır rakam 13 senelık body hocamın bıle 53 cm

Suleyman
20-11-2013, 20:04
Bu sporu başkaları için yapanlar en fazla 2-3 ay sonra bırakıyordur zaten herkes kendisi için yapıyordur bir şeyler, kimin ne yaptığı da kimseyi ilgilendirmez ama ciddi anlamda gelişim sağladıklarını düşünüp o kişinin bu doğrultuda başka şahıslarla sidik yarışına girmesi ayrı bir konu..Kıyaslama illa ki olur ama kişinin hedefleri baz alınarak ve ne şekilde, ne ölçüde, hangi üslupla olduğu önemli benim için.

Vg konusuna yazan birkaç tane bilgili ama bilgili olması bi kenara benim için önemli olan harbi, delikanlı gibi yazan üyeler dışında pekte önemsediğim söylenemez.En ufak bir şeyde tartışmaya giriliyor :rolleyes: yok senin götün büyük yok senin göğsün eksik yok kolun bacağından kalın..Doğru bir üslupla, doğru bir şekilde bilgi alışverişi olmasını diliyorum...

gökan
20-11-2013, 20:05
ben eskıden cok yazardım sımdı yazmıyorum dusundumde banane ya adama bırsey desek kızıyor..bana deseler ben hıc kızmam acıkcası bu işin sonu yok valla herkes sıkı çalışssın yazın meyvlarını alırız

kelalper
20-11-2013, 20:07
yok arkadaş 55.5 falan değil kolum 30cm amk. pipimde 2cm ya var ya yok. Takıldığınız konuya bak. Yaw senin body hocan geliodur 90 kg. Ben geliorum 150 kg. Onun boyu 170 tir benim boyum 188. Onun biceps i incedir (ki ince değil) benim anatomilk olarak kalındır.

arm
20-11-2013, 20:08
benim kol bayağı kaslı arkadaşlar ona göre konuşalım yani :D:D bu arada kelalper çok spor gazetesi okuyor heralde

Maxiboost
20-11-2013, 20:11
Erkekli erkekli mi bakıyorsunuz la birbirinize?
Karı kız bakmayacaksa kasa ne gerek var, gezeriz götlü göbekli mağara adamı gibi :D :D

Şekerpare ftw!!

arm
20-11-2013, 20:12
10krktr yanlış msj

alp1903
20-11-2013, 20:26
Ben o kaldırılan konudaki mesjları hiç görmedim keşke konu kitli kalsaydıda okusaydım :)

flexamin
20-11-2013, 20:35
bunları önceki konuda yazmamıştım. en çok garibime giden birşey var. isim vs vermicem zaten okuyunca anlaşılacak.

konuda kür, supplement vs yasak dendi. tamam küre eyvallah, supplement hakkında konuşmak niye yasaklanmıştı? birde üstüne üstlük hiçbir tecrübesi geçmişi olmayıp kür yaparak başlayan birisi gelip burada küründe hangi ilaçları kullandığını söyleyip hemen sonra kür supplement vs hakkında konuşmaları yasaklamasının ne açıklaması olabilir?

tamam ilaçlar (roidler) konuşulmasın ona karşı değilim. nedeni insanları özendirebilir birşey.

gelelim diğer konuya.

tamam burası otomobiller ile ilgili bir forum vg konusunun işi olmadığı gibi sohbet vs bölümündeki bütün gereksiz otomobille ilgili olmayan konularında silinmesi ve yeniden açılmaması gerekiyor mantıken. ha şu da var ister vg konusunu açın ister açmayın önemli değil ama bazı şeyleri yapmadan önce mantıklı düşünüp ona göre yapmak gerekir.

Caesar
20-11-2013, 20:40
bunları önceki konuda yazmamıştım. en çok garibime giden birşey var. isim vs vermicem zaten okuyunca anlaşılacak.

konuda kür, supplement vs yasak dendi. tamam küre eyvallah, supplement hakkında konuşmak niye yasaklanmıştı? birde üstüne üstlük hiçbir tecrübesi geçmişi olmayıp kür yaparak başlayan birisi gelip burada küründe hangi ilaçları kullandığını söyleyip hemen sonra kür supplement vs hakkında konuşmaları yasaklamasının ne açıklaması olabilir?

tamam ilaçlar (roidler) konuşulmasın ona karşı değilim. nedeni insanları özendirebilir birşey.

gelelim diğer konuya.

tamam burası otomobiller ile ilgili bir forum vg konusunun işi olmadığı gibi sohbet vs bölümündeki bütün gereksiz otomobille ilgili olmayan konularında silinmesi ve yeniden açılmaması gerekiyor mantıken. ha şu da var ister vg konusunu açın ister açmayın önemli değil ama bazı şeyleri yapmadan önce mantıklı düşünüp ona göre yapmak gerekir.

Uyarı geldikten sonra yasaklandı. yazılı uyarı geldi techturkeye kapatırız diye biz o yüzden ilk konuyu sildik daha sonradan 2. konuyu açıp yasakladık.

Önce doğrusunu bilelim sonra eleştirelim.

BaDCaT
20-11-2013, 20:43
Bu vg konusunu baltalayan gizli gucu acikliyorummm...Az sonra :D

Ortami yumusatma cabalari vol 58..
Guzel bir konumuz vardi zamaninda tartismanin olmadigi umarim ileride tekrar olur..herkes barisir :)

flexamin
20-11-2013, 20:44
Olgar bir ton site var roidler ile ilgili konularla dolu kapatılsa onlar kapatılırdı.. ana konu roid değil. burda bir ton geçmişi olan adam var ve o insanların tecrübelerine emeklerine saygı duyulmadan bilmişlik taslayan insan/insanların bu konuyu *** etmesi...

gökan
20-11-2013, 20:44

gelelim diğer konuya.

kürü bıraksın eskı halıne döner merak etme:D

Bülent76
20-11-2013, 21:09
Her konuda olduğu gibi bu konuda da tecrübesi olana biraz saygılı olunması gerektiğini düşünüyorum. İmalı konuşmayacağım, açık açık yazacağım, Caesar, bu sporda geçmişiniz bir yıl bile değildir yanlış bilmiyorsam, ilk aylardan itibaren yüksek dozlarda gh kullanıp vücutta olumlu tepkiler alıp, bu sporda tecrübe kazandım diyemezsiniz, derseniz de komik olur. Google bilgisiyle insanlara şöyle yap, böyle yap, bunu ye vs. demek de aynı şekilde manasızdır. Aldığınız gelişimi tamamen natürel bir şekilde ne kadar zamanda alabileceğinizi düşünüyorsunuz? Bu tozpembe gelişim daha ne kadar sürecek, hiç onu düşündünüz mü? Ne oldum demek yerine, ne olucam demek çok daha önemli...
Ben 12 yaşımdan beri spor yapıyorum, 18 yaşımdan beri de aralıksız (bir kaç ay dışında) ağırlık kaldırıyorum, ama sizin kadar kesin tavsiyelerde bulunmuyorum kimseye. Siz konuya girene kadar konu gayet güzel devam ediyordu. Son zamanlarda konuşulan steroidler konusundan ben de rahatsız oldum bilinçsiz arkadaşları özendirmesi yüzünden ama o zamana kadar bence konuda bir sorun yoktu. Kendisiyle hiç diyaloğum yok ama Uğurbora nickli arkadaşa tarafınızca yapılan muamele de beni cidden rahatsız etti. 3 senede yapılır, 1 senede yapılır konusuna girmeyeceğim, karşısına steroidli adamı çıkartıp bak oluyormuş, sporu ne zaman bırakıyorsun demek cidden hoş değildi. Bu spor istikrar işidir, emek işidir, özveri işidir. Bu tip diyaloglar yüzünden tecrübeli ve bilgi sahibi çok insan konudan uzaklaştı. Ben bu konudan da çok şey öğrendim, bu durumlara gelmesi üzücü.
Mesajıma cevap yazacaksanız da gif (yav he he yazan) atmak yerine bu üslupla cevap yazarsanız sevinirim.

Bülent76
20-11-2013, 21:10
Gökan kardeşim (Urfalı, öğretmen olan) senle de bundan bir, bir buçuk yıl kadar önce bir tartışmamız olmuştu, kırdıysam özür dilerim senden, helal et olur mu :)

Caesar
20-11-2013, 21:17
Cevap vermemeyi düşünüyorum. 5 yıl boyunca bu sporu yapip daha bench kullanmayı bilmeyen insanları görmek daha üzücü çünkü.

Herneyse bundan sonra zaten yorum bile yapmam. Ha şunu yaparım gelirim kendi fotomu şak diye koyarım konudan çıkar giderim. Milyon tane adam mesaj atıyor bana hiç birine şunu kullan demedim önce onu unutmayın.

Hala diyosunuz ki yok nos yok bilmemne. Ya bu maddi olanak birde kusura bakmayın bu konuda.

Ben zamanı gelince Haziran ayında gelip kendi resmimi koyarım alın size 1 senelik sporcu 5 senelikler nerdesiniz der çıkar giderim.

Bilgi çok uğraşla olmak zorunda değil. Yine diyorum. Etrafımda o kadar çok insan varki trainer olsun doktor olsun hani maddi olarak yanına çekebileceğin insanlar ben onlardan ve detaylı kendi vucudumdan aldığım bilgileri burada paylaşmaya calıştım.

ÇÜNKÜ KULLANMAK İSTEYEN ÇOK İNSAN VAR VE NE GİBİ SONUÇLAR DOĞURUYOR GÖRSÜNLER

istedim. Ama nasıl top koşturmak istiyorsanız koşturabilirsiniz. Ben bu konunun olmasını bile desteklemiyorum şu dakkadan sonra. Özgün isterse açar ve ilgilenir.

AdemAr
20-11-2013, 21:17
Gereksiz , sürekli kendini bir başkasının üzerinde gören , insanları rencide edecek davranışlarda bulunmamak gerekir. Konuya deneyimli arkadaşlardan bilgi almak için girenleri rencide edecek şekilde aşağılamak neden ? Herkes kendince tavsiyede bulunur kişi de hangisi aklına yattıysa onu uygular.

Bülent76
20-11-2013, 21:25
"Ben zamanı gelince Haziran ayında gelip kendi resmimi koyarım alın size 1 senelik sporcu 5 senelikler nerdesiniz der çıkar giderim."

Gh kullanıp bu işi natürel yapanlara ahkam kesmek benim tarzım değil, bunu asla başarı olarak görmem. Tecrübe yıllar içinde kazanılır bu arada, bunu kimse inkar edemez...

Caesar
20-11-2013, 21:26
"Ben zamanı gelince Haziran ayında gelip kendi resmimi koyarım alın size 1 senelik sporcu 5 senelikler nerdesiniz der çıkar giderim."

Gh kullanıp bu işi natürel yapanlara ahkam kesmek benim tarzım değil, bunu asla başarı olarak görmem. Tecrübe yıllar içinde kazanılır bu arada, bunu kimse inkar edemez...

Ya bülent naturel le benim kulvarım farklı zaten. Beğenmiyorumda ben naturel vucutları.

Ama kim naturel burada onat mı naturel goki mi naturel ahmet mi naturel ateş mi naturel? Herkes kullanıyor geçiniz.

O zaman sen hiç girme konuya yarısı noslu zaten. kullanıyorum ve kime ne? parası olan kullansın olmayan naturel yapsın banane abi onu mu tartışıyoruz.

flexamin
20-11-2013, 21:34
ya olgar sen spora gh ile birlikte başladın. ondan sonra koyarım foto mu 5 senelikler nerde derim diyorsun.. ayıp bilader.. naturel çalışan niye kür yapmıyor sence veya niye daha küre zamanım var diyor sence..?

konuşmayayım diyorum ama zorla konuşturcan adamı.. istersen banla istersen sil.. Herşeyi çok iyi biliyorsun sen boşwer yap 1 sene içerisinde 4 kür daha mr olimpia ya katıl bojwer forumla uğraşma. ilk ve son postum hiçbir şekilde ne sana cevap yazıcam ne başkasına.

flexamin
20-11-2013, 21:38
"ben zamanı gelince haziran ayında gelip kendi resmimi koyarım alın size 1 senelik sporcu 5 senelikler nerdesiniz der çıkar giderim."

gh kullanıp bu işi natürel yapanlara ahkam kesmek benim tarzım değil, bunu asla başarı olarak görmem. Tecrübe yıllar içinde kazanılır bu arada, bunu kimse inkar edemez...

+1907.....

Caesar
20-11-2013, 21:43
Ya tamam uzatmayın yeni konuya yazmayacam dedim şimdide GH me kullandıklarıma mı taktınız. Size ne olm sonra kırıcı konuşunca kızıp bozuluyorsunuz.

Kullanıyorum dilediğimide eleştiririm kendimce.

Uzatmayın artık. B*kunu çıkardınız yemin ederim. Herşey bitti GH'm sorun oldu şimdi. Onuda geçelim neyimi dert edeceksiniz sırada ne var?

Akşamdan bu yana attack yapiyorsunuz dodge layacam diye uğraşıyorum. Ben yoruldum siz yorulmadınız mı? İstediğiniz benim yazmamamdı YAZMAYACAĞIM diyorum. Ne halınız varsa görün işte :)

semprimena
20-11-2013, 21:51
Ya bülent naturel le benim kulvarım farklı zaten. Beğenmiyorumda ben naturel vucutları.

Ama kim naturel burada onat mı naturel goki mi naturel ahmet mi naturel ateş mi naturel? Herkes kullanıyor geçiniz.

O zaman sen hiç girme konuya yarısı noslu zaten. kullanıyorum ve kime ne? parası olan kullansın olmayan naturel yapsın banane abi onu mu tartışıyoruz.

Bence siz dahil konuya polemik katip buralara gelmesine neden olan tum tartismaci arkadaslar; evet sizler,,, bu konuyu, bir oncekini vede daha oncekini bir sekilde off topic yaptiniz. Diger bin kusur uye arkadasiniza, bu ve diger konulari kavgasiz, kisisel egolara girmeden okuma firsati verseniz nasil olur. Yada kendi aranizda kavga edeceginiz, forumda diger uyelerin goremedigi bir bolumde olabilir. Emin olun ikidebir para, para vs bazli postlari okumak hos olmuyor. Selamlar.

flexamin
20-11-2013, 21:53
ya olgar ya anlamak istemiyorsun yada anlamıyorsun. senin gh kullanıp kullanmaman değil konu senin burda ki yıllarca emek verenlere bilgiçlik taslayıp aşağılayıcı tavrın.. neyse ya konu uzamasın artık. eğer açılcaksa da konu herkes ona göre davransın... bu son sorunlar olmadan önce herhangi bir sıkıntı yoktu... neyse

turbo&quattro
20-11-2013, 21:56
VG ile ilgili hicbir bilgim olmadigi icin ilk konuda genelde okuyup ogrenip sonuclarim ile ilgili bazi seyler yaziyordum . Konu kapandi yenisi acildi isin icine egolar, sidik yaristirma, kimyasallar vs girdi takip etmeyi biraktim. İlk konudaki seviye saglanmadigi surece yeni konu acilsada takip etmeyi dusunmuyorum.

131mirafiori
Evde yapılabilcek kol ve karın için çalışma hareketleri önerisi olan ?

Caesar
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/168209-vucut-gelistirme-fitness-saglikli-yasam-kilo-verme-kilo-alma-33.html