PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Basık araçlar toplanıyor !!!

MrtYILDIZ
20-11-2013, 20:00
Az önce bir arkadasim böyle bir link attı aslı varmıdır merak ettim altindaki yorumlarda yılbaşından sonra degilmiydi gibi yorumlar vardı., Basık araçlar toplanacak aslı varmıdır arkadaşlar ??
Saçma geldi ama burası Türkiye :)para lazim devletimize

https://m.facebook.com/photo.php?fbid=669149669791444&set=a.462973973742349.106354.462925637080516&type=1&theater

By_HaNNibaLL
20-11-2013, 20:02
Öyle bişey yoktur saçmalik diyecem herkez öyle diyecek ama memlekette neler oluyor bu cok normal.

MrtYILDIZ
20-11-2013, 20:05
Aynen burası Türkiye neyin ne zaman olucagi belli olmuyo .

akucukdogan
20-11-2013, 20:06
Bende çok merak ediyorum bu aralar çok konuşuluyor..

FeVıDun
20-11-2013, 20:07
ozaman demekkı air veya elektirikli süspansiyon yapmak gerek D:

murat86
20-11-2013, 20:08
Orası aksaray orda araba park etmek yasak heralde cekerler :D

MrtYILDIZ
20-11-2013, 20:09
Airride ciler ile anlaşma mi yaptılar nedir :) öyle birşey varsa yandik zaten ayda bir kere çıkarıyorum artık 2-3aya cikicak galiba :)

emrah-58
20-11-2013, 20:12
böyle birşeye ihtimal vermiyorum , spor yay firmalarınıda kapatsınlar ozaman ,millet bir coilovere 3 bin tl veriyor.. paralar harcıyor bıraksınlar bu işleri..

Mr.K
20-11-2013, 20:21
böyle birşeye ihtimal vermiyorum , spor yay firmalarınıda kapatsınlar ozaman ,millet bir coilovere 3 bin tl veriyor.. paralar harcıyor bıraksınlar bu işleri..

Ne alaka ? Veriyosa street use only mi yazıyo kutusunda ? Veya üretim amacı ne ?

Bu mantıktan gidersen zaten yanılmış oluruz hepimiz.:icon_tup:

Bana uygulama mantıksız geldi açıkcası,he ama olur mu olur orası da ayrı dava..

dqn
20-11-2013, 20:23
Benim arkadaşlarımın aracını basık diye kaç kere çektiler otoparka.Sanmıyorum ki yeni bir şey olsun.

cix boy
20-11-2013, 20:23
abi trabzona yeni bir vali gelmiş tüm basık araçları toplatıyor kesin talimat vermiş üstelik arabayı bağlıyorlar + muayenen yenide olsa fark etmiyor arabayı yükseltiyosun tekrar muayeneye giriyosun uygunluk belgesi alıyorsun arabayı öyle çıkartıyosun trafiğe. böyle saçmalık varmı allah aşkına ya

Ufuk
20-11-2013, 20:25
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/46008-german-jdm-pislik-ef.html

Foto sanıırım 3 senelik :)

Konuyla alakalı olarak bence;
Olmaz öyle şey.Çok takmış bi polise denk gelirseniz teknik değişiklik diye bağlar onuda coili yükseltip bi muayene halledersiniz.

Dodoo
20-11-2013, 20:25
Welcome to Turkey millet. :)

skyhigh
20-11-2013, 20:26
akp air süspansiyon işine giriyo olmasın :D

mehmetRS
20-11-2013, 20:26
iyide, basık aracın ne zararı var? hadi egzost ses yapıyor gürültü yapıyor.. cam filmi görüşü engelliyor, içeride ne var ne yok görülemeyince yada şoför gece görüşte sıkıntı yaşar diye tehlike arz ediyor.. Basık aracın ne günahı var onu anlamadım?

canozgur106
20-11-2013, 20:30
Basık diye araç mı toplanır egzost film vs bi derece ama bu saçma bi neden..Bi bakan yada vali oğlu isyan eder konu kapanır:D

emrah-58
20-11-2013, 20:37
Ne alaka ? Veriyosa street use only mi yazıyo kutusunda ? Veya üretim amacı ne ?

Bu mantıktan gidersen zaten yanılmış oluruz hepimiz.:icon_tup:

Bana uygulama mantıksız geldi açıkcası,he ama olur mu olur orası da ayrı dava..Hem pistte hemde caddede sürülen araçlar yokmu ? Yayın amacı arabayı alçaltıp belirli sertlik farklarıyla yol tutturmak değilmi nasıl ne alaka..

Mr.K
20-11-2013, 20:43
Hem pistte hemde caddede sürülen araçlar yokmu ? Yayın amacı arabayı alçaltıp belirli sertlik farklarıyla yol tutturmak değilmi nasıl ne alaka..

yok şatış maanasında,tr giriş anlamında demek istedim ben.

off road use only olayından bahsediyorum.Daha da doğrusu arabaya 1vida dahi çakamassın bundan bahsediyorum ,amacım zıt gitmek vs değil kanun böyle.Yoksa bende stok binmiyorum yani anlatabildim mi kendimi bilemedim:soru:

KGüneyli
20-11-2013, 20:45
- Basıklığa kolay kolay polis birşey diemez ancak, cok cok saçma bi sekilde yavas ilerler ve göze batarsan bi ihtimal bağlatırsın. Ama her aracı bağlayıp cekemezler düşüncesindeyim.

emrah-58
20-11-2013, 20:46
yok şatış maanasında,tr giriş anlamında demek istedim ben.

off road use only olayından bahsediyorum.Daha da doğrusu arabaya 1vida dahi çakamassın bundan bahsediyorum ,amacım zıt gitmek vs değil kanun böyle.Yoksa bende stok binmiyorum yani anlatabildim mi kendimi bilemedim:soru:Bu ülkede ben satayımda adam isterse caddede sokak arasında yarışsın ,isterse pistte süre kassın beni alakadar etmez diyor ,ayrıca buraya giren her malında çakması yapılıyo :) yani çakmasını tak caddede yarış orjinalini tak pistte takıl :) ne bileyim falan filan işte

01ASU
20-11-2013, 20:47
kralı gelsin benim aracımı bağlayamaz :) orda kıyamet kopar ama gene bağlatmam böle komik bi sebeple

sinan-s
20-11-2013, 20:55
İlki zamanında kaldırmışız aracı :D

Frid
20-11-2013, 20:59
her türlü teknik değişiklikten bağlanır beylik laflar etmenize gerek yok.

dün bir hacı dayı renault trafik aracına air yapmış, bildiğin sakallı fesli, kaldı ya la :D

basık ve mübarek şekli :D :D

poşetçay
20-11-2013, 20:59
bi deli taş atmış bin akıllı çıkartamamış araba toplamak ne demek ya teknik değişiklik nedeniy ceza yazarlar en fazla onuda zaten yapıyolar

GÖKTÜRK
20-11-2013, 21:00
delinin biri kuyuya taş atmış bin akıllı çıkaramamış olayına dönmüş büyüklerim kızmasında fotoğraf 3 senelıkmıs internette görülen her şeye tamah etmemek lazım

AdemAr
20-11-2013, 21:02
peki neye göre anlayacaklar ?? bazı araçlar fabrikadan spor yayla çıkıyorlar ve standart araçlara göre daha alçak oluyorlar o nasıl olacak

Tarık V.
20-11-2013, 22:43
abi trabzona yeni bir vali gelmiş tüm basık araçları toplatıyor kesin talimat vermiş üstelik arabayı bağlıyorlar + muayenen yenide olsa fark etmiyor arabayı yükseltiyosun tekrar muayeneye giriyosun uygunluk belgesi alıyorsun arabayı öyle çıkartıyosun trafiğe. böyle saçmalık varmı allah aşkına ya

Ayın 9'uydu sanırım. Akşam vakti durdurdular, beyaz bir doğandaydık. Egzoz, film ya da eksik bir şey yoktu, sisler filan açık değildi. Polis aracın yaylarını kesmişsiniz diye bağladı. Bahsettiğin gibi yeni valinin emri imiş.

onursumer
20-11-2013, 23:00
polis aracın yüksekliğini olcebilir ki yurt dışında uygulama ornekleri var arac uzerinde teknik değişiklik yaptığın surece çekebilirler :)

Tarık V.
20-11-2013, 23:04
polis aracın yüksekliğini olcebilir ki yurt dışında uygulama ornekleri var arac uzerinde teknik değişiklik yaptığın surece çekebilirler :)

Yurtdışı ile mukayese edilecekse aracın ruhsatında takılabilecek lastik ebatları bile yazıyor 1-2 seçenek vermiş mesela onun dışına çıkmak da yasak :D

shumi
20-11-2013, 23:05
koylilover alacaktım almayalım o zaman :D

Etu55
20-11-2013, 23:07
ankara'da çok arkadaşım var arabası yere çok yakın dıye ceza yıyen ;) trafiği tehlikeye sokucak hareket olarak geçiyor...

Agah
20-11-2013, 23:09
bence yüksek arabalar bağlansın, basıktan zarar gelmez :D mesela yayaya çarpsan altına alma riskin yok, hızlı gitmiyosun, kasislere uyuyorsun :D Allah korusun tabi :D

KOSEREN
20-11-2013, 23:16
Saçma.Çoğu uygulamada olduğu gibi...

MeRtCaN
20-11-2013, 23:21
Ozaman tum Ferrari Lamborgini Skyline hatta m3 leri bağlasınlar
oyle bır saçmalık yok

bence genelleme yapmayın apacı tıplı dıkkat çeken arabaları baglar polıs

S.Özeren
20-11-2013, 23:22
o caddede park yasak beyler , konunun basıklıkla ilgisi yok

SerkanKurt
20-11-2013, 23:24
Şu sıralar af yok. Korna çalsanız bağlayacak durumda trafik.

UK-Type-R
20-11-2013, 23:24
Ozaman tum Ferrari Lamborgini Skyline hatta m3 leri bağlasınlar
oyle bır saçmalık yok

bence genelleme yapmayın apacı tıplı dıkkat çeken arabaları baglar polıs

O sayılan araçların yerden yüksekliği ortalama 14-15 cm bence o civarın altında bir sınır getirirler 12-13 cm gibi çelik şerit metreylede gider ölçer adam :)

ysnyldz
20-11-2013, 23:27
seneler önce bende toyota varken polis cevirdiğinde bana egsos flim sis ve aracın HELEzONlar kesik diye basacaktı cezayı ağlaya aglaya kurtarmıştım işi o zamanlar bile lafı geçer basık araca ceza olayı
Ama tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır her tülü ceza patlatır yeterki huyuna suyuna git sonuçda onlarda insan nasıl yaklasırsan öyle karşılık görürsün

sevgi hoşgörü,,,,

MeRtCaN
20-11-2013, 23:27
O sayılan araçların yerden yüksekliği ortalama 14-15 cm bence o civarın altında bir sınır getirirler 12-13 cm gibi çelik şerit metreylede gider ölçer adam :)

Sınır getırsınler ozaman oyle ayarlayalım araclarımızın yukseklıgını :)

can eroğlu
21-11-2013, 00:38
Devlet şaşırmış Ankaradan izmire dönüyorum kemerim takılı polis dedi bu arac neden bukadar alcak dedi dedim orjınal hale gelıyor amortisor leri ayarlı dedım iyi dedi yazcak bişey bulamadı kemerim takılı oldugu halde kemerden ceza yazdı .

Agah
21-11-2013, 00:44
Devlet şaşırmış Ankaradan izmire dönüyorum kemerim takılı polis dedi bu arac neden bukadar alcak dedi dedim orjınal hale gelıyor amortisor leri ayarlı dedım iyi dedi yazcak bişey bulamadı kemerim takılı oldugu halde kemerden ceza yazdı .

kemer takılı olduğu halde kemerden ceza yazdıysa ve sustuysanız suc sizde :)

Burak K.
21-11-2013, 01:43
iyide, basık aracın ne zararı var? hadi egzost ses yapıyor gürültü yapıyor.. cam filmi görüşü engelliyor, içeride ne var ne yok görülemeyince yada şoför gece görüşte sıkıntı yaşar diye tehlike arz ediyor.. Basık aracın ne günahı var onu anlamadım?

Basık araç yolda giderken taşa takılır,takla atar falan diye düşünmüşler heralde. :)

hasimkamil
21-11-2013, 01:53
Mersinde ki kus turlerine gecen gun boyle bir vurgunyaptilar. 2 ay filan oldu. Polis dayimdan duyduguma gore artik trafik polisleri elinde cizelge ve cetvelle gezip toplayacaklarmis.

RedSun
21-11-2013, 02:14
intercooler borusunu headers sanan cahil trafik memurları varken bu ülkede, herşey beklenir.

darkmoon
21-11-2013, 02:21
Aracın mühendislik ve teknik her türlü değişikliklerinden yani aracın standartını bozan her türlü değişkliklerinden çok rahat aracınızı bağlayabilirler bu kadar kesin konışmayın bence..

ferrari corvett gibi araçlarda araçlar daha tasarım yapım aşamasında ona göre yapılıyor mühendislik ve arge si ona göre geliştiriliyor aracın fabrikasyon standartı haline getiriliyor..
elma ile armutları bence karıştırmamak lazım..

eğerki fabrika onaylı kısa amortisör var ise o zaten haliyle tüv onaylıdırda onu takarsanız o zaman bir şey dememeleri gerekir o başka.. onu yapan varmı yok

yayı 10 liraya presle yada kestir kaynak yap bu tür hint işi işler yapıyoruz sonra polis ne karışır diyoruz aslında karışması gerekir herkesin sağlığı için..

levent
21-11-2013, 02:29
air demişsiniz de beyler, airli birçok araç sahibi park halinde yere sıfır bırakıyordur arabayı diye düşünüyorum :D jip gibi bırakan var mı aracında air olupta? :)

bence saçma, tamam ciddi basık araçları teknik değişiklikten dolayı bağlayabilirler vs fakat 3 lük yaya kadar karışacaklarını pek sanmıyorum aşırı kılına denk gelip daha da kıl etmezsek polisleri..

eğerki fabrika onaylı kısa amortisör var ise o zaten haliyle onaylıdırda onu takarsanız o zaman bir şey dememeleri gerekir o başka.. onu yapan varmı yok

abi kalınlaştırıp kızarttığım yere dikkat çekmek istiyorum, tüv onaylı olan hemen hiçbir şey (egzoz vs özellikle) muayeneden geçmiyor tüv sertifikası gösterilse bile bildiğim kadarıyla..

qatrio
21-11-2013, 02:35
Yere yakınligina göre bağlamiyo zaten senin araban orjinalinden yere yakınsa teknik değişiklik yapmışsın diyip bağlıyo krali gelse bağlayamaz filan olmaz öyle adam inada bindimi çokta güzel bağlar.
Ferrari vs zaten orjinal olarak yere yakın olduklari için sorun yok. önemli olan orjinali düşünda bir basıklık varmi araçta.

emrah-58
21-11-2013, 02:55
bari bi düzen gelsede şu işlere cidden sıktı artık

darkmoon
21-11-2013, 03:07
abi kalınlaştırıp kızarttığım yere dikkat çekmek istiyorum, tüv onaylı olan hemen hiçbir şey (egzoz vs özellikle) muayeneden geçmiyor tüv sertifikası gösterilse bile bildiğim kadarıyla..

Forumda tüvde görevli arkadaş var o daha iyi bilir.. görürse yazar..

tüv onaylı şey zaten tüvden geçmesi için onay veriliyor mu o ürüne.. yani tüv onaylı olupda bırakılması saçma sapan bir şey olur..

o zaman niye tüv onayı varki yani tüv onayının esprisi anlamı ne o zaman gider çin malı ucuz aftermarket ürünler alır insanlar..

insanlar sırf tüv onayı var diye bazı ürünleri tüvde sıkıntı çıkmasın diye daha fazla paralar verip daha pahalıya alıyorlar..

tüv sertifikası zaten bu ürün benim standartlarıma uyuyor araca uygundur geçebilir demek gibi bir şey diye biliyorum..

benim bildiğim o en azından yoksa cidden tüv un bir mantığı resmi bir anlamı kalmıyor. :)

pasha34
21-11-2013, 03:37
Forumda tüvde görevli arkadaş var o daha iyi bilir.. görürse yazar..

tüv onaylı şey zaten tüvden geçmesi için onay veriliyor mu o ürüne.. yani tüv onaylı olupda bırakılması saçma sapan bir şey olur..

o zaman niye tüv onayı varki yani tüv onayının esprisi anlamı ne o zaman gider çin malı ucuz aftermarket ürünler alır insanlar..

insanlar sırf tüv onayı var diye bazı ürünleri tüvde sıkıntı çıkmasın diye daha fazla paralar verip daha pahalıya alıyorlar..

tüv sertifikası zaten bu ürün benim standartlarıma uyuyor araca uygundur geçebilir demek gibi bir şey diye biliyorum..

benim bildiğim o en azından yoksa cidden tüv un bir mantığı resmi bir anlamı kalmıyor. :)

keske dediginiz gibi olsa, ama adi ustunde burasi tüvturk malesef... biz ne zaman yurtdışındaki gibi rahatca modifiye yapcaz acaba... bir cok markali egzostun bile db degerleri olmasi gerekenin altinda ama laf ediyolar, ve bircok pahali spor araba o bagirio diye bagirdijlari araclardan dahs cok egzost gürültüsü yapiyor...

ulasoztas1
21-11-2013, 08:19
illa lamborghini mi alalım yani fabrika çıkışı basık olsun diye :D

Rawr
21-11-2013, 08:20
Polisler hele bi ferrari - lambo çevirsinde ondan sonra bakarlar yuksekligine :D

YavuzNaz
21-11-2013, 08:22
Aracın bulunduğu caddede zaten park eden araçları çekiyorlar, laf olsun diye ortaya atılmış gibi, bu cem yılmaz'ın uçak almışım vesikalık fotoğrafımı koymuşlar esprisi gibi bişey.

Burak E.
21-11-2013, 08:33
bu durum kaç zamandır var heleki merter mc te geçen 2 ay önce yapılan baskında yere yakın araçları bağladılar ama sebebi basıklık değil orda bulunmasıydı. ayrıca tavanı acılan twingoyu bile bağladılar acılan tavan ruhsata işli değil diye düşün o derece bilgisizler :D

Evrenoz
21-11-2013, 08:38

Olur, Gidelim yurtdışına kapattıralım Eibach'ı, FK'yı, Apex'i..

Genel konuşuyorum; Öğrenin artık şu mantığı. Türkiye kanunlarına göre aracına extra herhangi bir şey ta-ka-maz-sın. Takarsan suç işlersin.

Şimdi soru geliyor..

eeee iyi de satışı serbest takışı neden yassaahh, sattırmasınlar o zaman

Satan kişiyi bu ürünleri nerede kullanacağın ilgilendirmez. İster aracına takarsın kanun dışı iş yapmış olursun, ister evinde masa ayağı yaparsın. Ya da aracına takıp sadece pist koşullarında kullanır, legal bir davranış sergilemiş olursun. Dolayısıyla satan değil, alan bilmekle mükellef bu ürünlerin nerede yasak nerede serbest olduğunu..

Salihcan
21-11-2013, 08:43
Daha ne gülünç durumlar görücez çok merak ediyorum :D jantı satarken vergiyi koymayı biliyorlar 2 gün sonra sattıkları janta ceza kesiyorlar janta neden kesiyorlar anlayabilmiş değilim beğenmediklerinden heralde :)

darkmoon
21-11-2013, 08:51
Satan kişiyi bu ürünleri nerede kullanacağın ilgilendirmez. İster aracına takarsın kanun dışı iş yapmış olursun, ister evinde masa ayağı yaparsın. Ya da aracına takıp sadece pist koşullarında kullanır, legal bir davranış sergilemiş olursun. Dolayısıyla satan değil, alan bilmekle mükellef bu ürünlerin nerede yasak nerede serbest olduğunu..

Aynen aynısı film muhabbeti içinde diyorlarya sanki Bütün film işi yapanlar sanıyorlarki arabalara film çekiyor ben evimdeki doğu cephesine bakan 2 camımı film kaplattım yan binayla çok içli dışlıyız diye..

adamla konuşuyordum ilk defamı yapıyorsun eve dedim yok abi olurmu tam aksine biz daha çok bu tip işler yapıyoruz ev residance iş yeri v.b dedi..

ggtoker
21-11-2013, 09:00
yakında tayyıp babanın hevesle istediği plakanın tek çift muhabbeti çıkarsa sasırmayın.. daha neler goruruz nelerden ceza yerız... polısler polıslıkten cıktı artık.. mayfa babası gibi gezıorlar...

Aborasi
21-11-2013, 09:07
aşırı olmamsına rağmen sadece önleri basık diye ceza yiyen arkadaşım var,zaten kıl dılar,iyice kıllaştılar...

Salihcan
21-11-2013, 09:10
yakında tayyıp babanın hevesle istediği plakanın tek çift muhabbeti çıkarsa sasırmayın.. daha neler goruruz nelerden ceza yerız... polısler polıslıkten cıktı artık.. mayfa babası gibi gezıorlar...

Aynen çok haklısın abi polislerimizde bilinçli olsa ne kadar iyi olur gerçi onların da eli mahkum ne denirse onu yapmakla hükümlüler daha neler görücez merakla beklemekteyim

emrah-58
21-11-2013, 13:11
dün far karartmalı turuncu sinyalli era 'polis aracı gördüm hadi ateistler bunuda açıklayın :D

JaSoN
21-11-2013, 13:32
Neye göre basık? Yurtdışında çekilen bir video görmüştüm. Polis çıkarıyor cebinden metreyi, farla yer arasındaki uzaklığı ölçüyor. Buna göre belirliyor arabanın basıklığını. Halbuki her arabanın farları aynı yerde mi, neye göre belirliyor onu bilmiyorum.
Bizde neye göre basıklığını belirleyecekler anlamadım...

ggtoker
21-11-2013, 13:41
Aynen çok haklısın abi polislerimizde bilinçli olsa ne kadar iyi olur gerçi onların da eli mahkum ne denirse onu yapmakla hükümlüler daha neler görücez merakla beklemekteyim

eli mahkum falan değil kardeşim.. işlerini doğru dürüşt yapmaları yeterli olacaktır... kişiye göre muamele yapmayacaklar...

emrah-58
21-11-2013, 13:48
arabaların yayıyla uğraşana kadar kritik her noktada trafiği düzenlemekle uğraşsalar ne iyi olurdu dimi... tabi şaka şaka

MatraX_07
21-11-2013, 13:57
Radar koyarlar hızlı gidersin suç
Araban basıktır tın tın keyifli gidersin yavaş gidiyorsun aracın basık diye ceza yazarlar
Sorması ayıp biz süpürgeli cadının süpürgesine mi binelim !!!

-Murat Özcan-
21-11-2013, 14:40
Her an her şey olabilir

svtec
21-11-2013, 14:47
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/46008-german-jdm-pislik-ef.html

Foto sanıırım 3 senelik :)

Konuyla alakalı olarak bence;
Olmaz öyle şey.Çok takmış bi polise denk gelirseniz teknik değişiklik diye bağlar onuda coili yükseltip bi muayene halledersiniz.

ohens benim arabayı reklam yapmışlar :) o basıklıktan çekilmediki yanlış park diye alıyordu poliste indirdik.. :) zaten 3 seneden fazla o olay olalı.. :D

tunch
21-11-2013, 15:12
antalyada camurluklara ayakkabı sokuyor polis..girdiyse ayak yola devam :D :D

Onurkk06
21-11-2013, 15:17
daha 5 gün önce yanlış parkdan arabayı çektiler neyse ona eywallah yanlış yere parketmişim dolmuş durağına ama dün herkesin park ettiği yer içinde onca araç arasından benim arabamı alıp giden polislere diyorum ki inşallah o para sizden cıkar akşamın köründe rezil rüsva ediyosunuz insanları 10 tane araba duruyor orda neden benimkini çekiyosun kardeşim inşallah benden çıkanın 10 katı çıkar.Üst geçite 10 m mesafede park etmek yazmış bir de bi kere 10 metreden cok daha fazla bi mesafede duruyordu aracım ve benim arkamda 5 6 tane araba vardı.

blackweb
21-11-2013, 15:27
arkadaşlar 2013 yılbaşnda 33. madde ile değişiklik yaptılar, bu maddenin içine çok şey sığdırdılar, teknik değişiklik adı altında, geçen forumda biri yazmıştı hatta adamı farklı jant taktı diye bağlamaya çalışan olmuş, basıklıktan bağlayabiliyorlar yani bu yeni bişi değil.

AşkınS.
21-11-2013, 15:34
Yakında orjinal jant dışında jant takmakta yasak deseler şaşırmam :D

free-hifi
21-11-2013, 15:37

Yasak zaten o yüzden araçları bağlanan arkadaşlarım var caddede :)

B.Koçer
21-11-2013, 15:38
ülkenin anasını aglattılar

306TT
21-11-2013, 15:39
Allahtan herşeyi benim için fabrika yapmış :)

Fatihöztürk
21-11-2013, 15:40
'' Basık Araçlar Toplanıyor'' başlığını görünce Meeting var sandım bir an :)) Low&Slow Meeting All Stars :)

free-hifi
21-11-2013, 15:44
https://www.facebook.com/photo.php?v=670127933026951

Polis artık her şeye bahane arayacak arabayı soydurtacaklarmış :D

nitrO_Oxide
21-11-2013, 15:44
İlginc yorumlar gelmiş :D

ölümüne basık olan araçlar zaten problemdi ama abartsız basıklığın sorun olacağını sanmıyorum

blackweb
21-11-2013, 15:45
He ayrıca birisi bağlatmam diye bişi yok inat eder illa ki bağlar demiş.

Bunu "bugün caddeye inmeyin" başlığının son sayfalarında da yazdım, orda da ataşehir sakinleri hemen tepki gösterdiler. (Ataşehire çok nadir gitmeme rağmen)

Caddebostan da beni bağladıklarında orada benmle olan diğer arkadaşlar da iyi bilir daha 2 ay önce oldu bu olay.

Daha üstünde geçici plaka olan bi corvette yan yan çıktı kızıltoprak bp den az daha bizim araçları bağlayan polisi eziyordu durdurdu hemen polis tabi, arkadaşlarıda yanaştı m6 larla vs.

Çocuk daha ehliyet ruhsatı vermeden bütün arkadaşları indi ellerinde telefonlar biyerleri arıyolar, neticede eleman bastı yoluna devam etti.

Olan bizim minicik cooper a oldu, çekiciden indirirken de tamponu kırmışlar, otoparkçı gebloya sordum bilmiyorm ben dedi.

yani diceğim bu ülkede polisin inadı değil, yüksek yerlerde ki abilerin dediği oluyor :)

RenaultSport
21-11-2013, 15:46
saçmalık :)

ersin_srndg
21-11-2013, 15:49
Jantlarım kırmızı diye ceza yediğimi biliyorum.

SGTI
21-11-2013, 15:50
Ya Allah için bu ülkede ne normalki bunu garipsiyorsunuz :)

blackweb
21-11-2013, 15:52
Jantlarım kırmızı diye ceza yediğimi biliyorum.

Ersinn : senin plakan dev araba mini diye de yersin haberin ola :)

Bak sana bizim semtte başıma geleni anlatıcam p.m. den :)

free-hifi
21-11-2013, 16:06
site harun taştan bağlandı videolarıyla doldu :D