Orijinalini görmek için tıklayınız : Citroen saxo 3k hakkında
1.4 benzinli citroen saxo buldum 3 kapı araç. Yarın bakmaya gideceğiz. Hiç bilmediğim araç. Neresine bakılmalı nereye dikkat etmeli motoru, yürüyeni can alıcı noktaları neresidir. Aracın ilk çürüme yapan yerleri neresidir kaportasına bakarken nereye dikkat etmeliyim. Teşekkürler.
Yardim ! Yarin erkenden bakacagim
sx modeli olması lazım 1.4 kapı içleri motor havuzunda çürükler oluşabiliyor şanzımanını motorunu kontrel ettirin direksiyon kutusu ve ön takım bozulması kroniktiir
sx modeli olması lazım 1.4 kapı içleri motor havuzunda çürükler oluşabiliyor şanzımanını motorunu kontrel ettirin direksiyon kutusu ve ön takım bozulması kroniktiir
Teşekkürler dikkat edeceğim.
silindir kapak contası çürür belirli bir yaşta ve antifriz zamanlı değişmediyse.. beyaz duman yağa su karışma kontrol edilmeli
direksiyon kutusu da kroniktir
onun dışında canavar gibi arabadır 2 sene aktif olarak peugeot 106 1.4 kullandım oldukça keyifliydi, hafif olduğundan çok az yakardı.
silindir kapak contası çürür belirli bir yaşta ve antifriz zamanlı değişmediyse.. beyaz duman yağa su karışma kontrol edilmeli
direksiyon kutusu da kroniktir
onun dışında canavar gibi arabadır 2 sene aktif olarak peugeot 106 1.4 kullandım oldukça keyifliydi, hafif olduğundan çok az yakardı.
Umarım güzel çıkarda araç alırım. İlk defa çokça içime sinen bi araç buldum hemde bütçeme göre. Denilenler aklımda dikkatlice bakıp baktıracağım teşekkürler.
Arka torsiyonda kronik denebilir. Arka lastiklerde kamber veya yolda giderken arkadan gacırtı gucurtu varsa torsiyon elden geçmek ister. Yaklaşık 500 lira yer.
4 sene kullandım ön takım 6 7 ayda gıder arka torsıyon bılyası aynaları cok hassas motor yagına dıkkat et
_driver_
21-11-2013, 23:06
http://www.techturkey.com/forum/members/14461-aga81.html
shrek vtr sahibi şenola pm atarsanız yardımcı olabilir
http://www.techturkey.com/forum/members/14461-aga81.html
shrek vtr sahibi şenola pm atarsanız yardımcı olabilir
P.m. attım teşekkürler.
4 sene kullandım ön takım 6 7 ayda gıder arka torsıyon bılyası aynaları cok hassas motor yagına dıkkat et
Arka torsiyonda kronik denebilir. Arka lastiklerde kamber veya yolda giderken arkadan gacırtı gucurtu varsa torsiyon elden geçmek ister. Yaklaşık 500 lira yer.
Sağolun abilerim dediklerinize ayrıca dikkat edeceğim.
Once soyle binin bi gezin araci iyi dinle direksiyonda bosluk varmi direksiyon kutusu sıkintidir genelinde aracin her vitesini dene yolda giderken atiomu vitesten die turladiktan sonra ac kaputu radyator borusunu sık yumusakmi sertmi die yumusaksa durum iyi sertse conta gidik oluyo genelde zaten hararet problemi yapar sonra motor icinden kelebekten gaz ver arabaya ve yag cubugunu kaldir yag buhari veriomu anlikta olsa ona bak normalde azda olsa ufler yag buhari vermiyorsa durum iyi on saseye bak sagina soluna icten oralarda duzelme var sa zamanla illa kufleniyorsonra arkaya gec genel corafyasina bak aracin tekerlerin durusuna sag solu tutuyomu aklima gelenler bnlar suan gun icjnde hatirlarsam biseyler yazarim
Once soyle binin bi gezin araci iyi dinle direksiyonda bosluk varmi direksiyon kutusu sıkintidir genelinde aracin her vitesini dene yolda giderken atiomu vitesten die turladiktan sonra ac kaputu radyator borusunu sık yumusakmi sertmi die yumusaksa durum iyi sertse conta gidik oluyo genelde zaten hararet problemi yapar sonra motor icinden kelebekten gaz ver arabaya ve yag cubugunu kaldir yag buhari veriomu anlikta olsa ona bak normalde azda olsa ufler yag buhari vermiyorsa durum iyi on saseye bak sagina soluna icten oralarda duzelme var sa zamanla illa kufleniyorsonra arkaya gec genel corafyasina bak aracin tekerlerin durusuna sag solu tutuyomu aklima gelenler bnlar suan gun icjnde hatirlarsam biseyler yazarim
Tesekkurler hepsini dikkate alacagim
Abilerim kardeslerim dediginiz her yere baktim baktirdim. Kaza boya degisen yok, motorda torsiyonda direksiyon kutusunda hicbir sorun yoktu km orijinal fiyattada anlasip aldim hepinize tesekkur ederim
c2 lerinde ön takım sorunu var mı?
benim araçtanda takır tukur sesler gelmeye başladı
hadı hayırlı olsun bı fotosunu paylaşta gorelım merak ettım yapılıcak edılceklerı yazalm allah kaza bela vermesın
Hayirli olsun
hadı hayırlı olsun bı fotosunu paylaşta gorelım merak ettım yapılıcak edılceklerı yazalm allah kaza bela vermesın
Teşekkürler, konusunu açmayacaktım temizleyene kadar ama şimdilik bir iki resim attım.
Kafamdaki görüntü bu yaza kadar hiç bir şey yapamam ama.
http://www.performance-car-guide.co.uk/images/L-Saxo-1.6i-VTS.jpg
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/170370-citroen-saxo-14i-3k.html