Orijinalini görmek için tıklayınız : c2 teyib yardım
Arabanın orjinal teyibini degistiren var mi varsa lütfen yardim etsin
ben değiştirdim.pioneer mvh 1400ub kullanıyorum orjinal hoparlörlerle gayet memnunum.sadece direksiyonun ordaki ses ayarı vs. kolu çalışmıyor.onunda modülü varmış.1 ay önce mono amfi ve 30 luk pioneer woofer bağlattım.şuan gayet tatmin edici bir ses alıyorum.teybi 120 tl ye aldım bu arada kampanyadan.şuan 170-180 tl arası fiyatı var gördüğüm kadarıyla.
Peki saat tarih bunlar teyibi degistirince görünüyor mu teyib citasi takmak gerekiyor mu yardımin için teşekkür ederim
benim taktığım boyuttaki teypler sanırım tek din deniyor direk oturuyor.diğerlerinde ise çerçeve gerekiyor sanırım.ortadaki ekran bende saat ve tarihi gösteriyor şuan.ben teşekkür ederim..:)
Aranel Ciryatan
21-11-2013, 18:46
Dostum ben çift din kullanıyorum. Orta ekranda tarih saat çıkıyor ama ayarlayamıyorsun bilgin olsun :)
Dostum ben çift din kullanıyorum. Orta ekranda tarih saat çıkıyor ama ayarlayamıyorsun bilgin olsun :)
hadi ya benim araba 2004 model saat ve tarih ayarlayabiliyorum ? acaba ekranın farklı olmasından mı mehmet abi?
Sana zahmet olmassa bir foto cekip gonderir misin cok merak ettim :)
Faruk_Vtec
21-11-2013, 23:10
aku sokulduğu zmn ayarlar sıfırlanıo, 2 dk eskı teybı takıp ayarlamanız gerekıo, sonra ıstedığınız teybı takıp muzık dınleyebılırsınız.. :)