Orijinalini görmek için tıklayınız : bmw e.34 5.35 sorgu
kaan megi
21-11-2013, 22:20
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ruhsatli-tabanca-m-paket-141117181/detay) varmı araç hakkında bilgisi olan gerçi sahibi arkadaş epeybi anlattı izmirde az çok biliyoduk başka fikir düşüncesi olan var yazarsa sevinirim saygılar
kaan megi
24-11-2013, 18:34
güncel yokmu bilen eden 2çift laf etcek parça gidiş burdan yorum çıkmazsa hiç biyerden çıkmaz heralde
bende de var 535 hatta şuan satıyorum ben de CHR90 belki bilirsiniz.gidişi baya tatmin edicidir.kilit olduktan sonra çok da zevkli arabadır.ben sıfır motor yaptırdım motor yapıldıktan sonra normal kullanımda 50-60 kuruş yakıyor(benzin).dip gaz da artar tabiki motorun durumu da önemli benim araba yağ yakarken daha fazla yakıyordu.bu arada araç m paket diil haberiniz olsun.başka sorunuz olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.
kaan megi
24-11-2013, 20:28
kronik sorun parça sıkıntısı arkadaşla konuştuk tır şoförüymüş almanyadan egzantirik vs getirdim dedi m5 dfiransiyel vs varmış araçda doluluk olarak araç tatminkar gibi duruyor m paket olanlarda ne gibi farklılıklar mevcut
kronik sorun parça sıkıntısı arkadaşla konuştuk tır şoförüymüş almanyadan egzantirik vs getirdim dedi m5 dfiransiyel vs varmış araçda doluluk olarak araç tatminkar gibi duruyor m paket olanlarda ne gibi farklılıklar mevcut
M pakette tampon ekleri mevcut.Mesajımda da belirttiğim gibi aracın tek artısı elektrikli koltukları.