PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bmw e.34 5.35 sorgu

kaan megi
21-11-2013, 22:20
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ruhsatli-tabanca-m-paket-141117181/detay) varmı araç hakkında bilgisi olan gerçi sahibi arkadaş epeybi anlattı izmirde az çok biliyoduk başka fikir düşüncesi olan var yazarsa sevinirim saygılar

kaan megi
24-11-2013, 18:34
güncel yokmu bilen eden 2çift laf etcek parça gidiş burdan yorum çıkmazsa hiç biyerden çıkmaz heralde

BerkinG
24-11-2013, 19:53
bende de var 535 hatta şuan satıyorum ben de CHR90 belki bilirsiniz.gidişi baya tatmin edicidir.kilit olduktan sonra çok da zevkli arabadır.ben sıfır motor yaptırdım motor yapıldıktan sonra normal kullanımda 50-60 kuruş yakıyor(benzin).dip gaz da artar tabiki motorun durumu da önemli benim araba yağ yakarken daha fazla yakıyordu.bu arada araç m paket diil haberiniz olsun.başka sorunuz olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.

kaan megi
24-11-2013, 20:28
kronik sorun parça sıkıntısı arkadaşla konuştuk tır şoförüymüş almanyadan egzantirik vs getirdim dedi m5 dfiransiyel vs varmış araçda doluluk olarak araç tatminkar gibi duruyor m paket olanlarda ne gibi farklılıklar mevcut

BerkinG
24-11-2013, 20:43
kronik sorun parça sıkıntısı arkadaşla konuştuk tır şoförüymüş almanyadan egzantirik vs getirdim dedi m5 dfiransiyel vs varmış araçda doluluk olarak araç tatminkar gibi duruyor m paket olanlarda ne gibi farklılıklar mevcut
M pakette tampon ekleri mevcut.Mesajımda da belirttiğim gibi aracın tek artısı elektrikli koltukları.