Orijinalini görmek için tıklayınız : 65.000 TL sıfır araç önerisi
By_HaNNibaLL
21-11-2013, 23:09
Babam sonunda doblonun vergisinin boşa olduğunu anladi cok şükür :D
60 max 65 bin liralik sıfır araç bakiyoruz.
Tek istediği araçta navigasyon fabrikasyon olacak.Yada sonradan navigasyonlu ama orjinal gibi olan teyplerde olur :D
Bende sanroof istiyorum.
Yani 60 bin liralik bi araba sanroof ve multimedya paketi ile 65 olabilir:soru:
h.guroglu
21-11-2013, 23:15
o paralara elegance donanımlı yeni oktavia olur ilk aklıma gelen
melihyilmaz
21-11-2013, 23:16
yeni i30 dizel fiyat performans arabası diyebiliriz.ben tavsiye ederim
h.guroglu
21-11-2013, 23:17
Skoda rapid?
rapidi pek tavsiye etmem yol tutuşu hiç iyi gelmedi bana fiat mareala 130-140 la girdiğim viraja rapidle 110 civarı girdim aracın kafası benden bukadar ben gidiyorum dedi :D
Gökhan Bilgin
21-11-2013, 23:18
Jetta alsanıza günay benzinlisinden dp falan yaparsın tam senlik :D
h.guroglu
21-11-2013, 23:19
arkadaş 0 demiş ama o paralara alınan jettanın en boşu octavianın en dolu donanımını alıyorsun ;)
Gökhan Bilgin
21-11-2013, 23:21
arkadaş 0 demiş ama o paralara alınan jettanın en boşu octavianın en dolu donanımını alıyorsun ;)
Jetta 1.4 tsi highline en dolusu değilmi ? 57 bin lira günayın istediği opsiyonlarla bahsettiği paralara gelir.
By_HaNNibaLL
21-11-2013, 23:21
Jetta alsanıza günay benzinlisinden dp falan yaparsın tam senlik :D
Dizel olur ***** peder ya illa dizel olcak ekonomik olacak.
Yazilim yaparim sadece başka bişeye ellemem sıfır arabayla yapiniriz işte :D gazlicak bi araba sorunumda yok ayri kulvar.
Biraz hamballik gibi olucak ama.
Kullandiysaniz fikirleriniz,fiyat,donanim vs...
Gökhan Bilgin
21-11-2013, 23:23
1.6dci megane 130hp al o zaman bak oda güzel :D
ilker_yusuf
21-11-2013, 23:24
Bana kalırsa 0 km 1.4 turbo 140 beygir otomatik cosmo donanım + navi 600 paket + sunroof + flexride şasi ile full + full benzinli bir astra tercih edilebilir. 66.000 TL gibi bir fiyata geliyor pazarlıkla daha aşağı çekilebilir rakam
Dizel tercih nedeni olmasını sonradan gördüm o zaman şöyle bir pakette tercih olur yazılım yapacağınızdan performans artacaktır.
Astra 1.3 95 HP Start&stop + Stil Paket ( Bluetooth + sunroof ) + NAVİ 600 - 63.000 lira gibi fiyata geliyor pazarlıkla daha aşağıya çekilir rakam.
By_HaNNibaLL
21-11-2013, 23:24
1.6dci megane 130hp al o zaman bak oda güzel :D
Olum adam Tofaştan emekli rakip firma diye hiç sevmez reno arabasini arkadaşinda reno bi araba varsa 2 araba giderler dobloyla basar marşa hemen :D
By_HaNNibaLL
21-11-2013, 23:25
Bana kalırsa 0 km 1.4 turbo 140 beygir otomatik cosmo donanım + navi 600 paket + sunroof + flexride şasi ile full + full benzinli bir astra tercih edilebilir. 66.000 TL gibi bir fiyata geliyor pazarlıkla daha aşağı çekilebilir rakam
Cosmo astra j 65 bin fiyat aldim dizel üstelik
Gökhan Bilgin
21-11-2013, 23:27
Olum adam Tofaştan emekli rakip firma diye hiç sevmez reno arabasini arkadaşinda reno bi araba varsa 2 araba giderler dobloyla basar marşa hemen :D
Tmm tşkrlr.
full paket clio hb.Sunrooflusunu görmedim ama vardır illaki.Navi sinde takılma vs yok.Gidişide tatminker hb uyuyorsa düşünülebilir.
onursumer
21-11-2013, 23:32
skoda octavia bence en iyi seçenek
Škoda Octavia (http://www.octavia.com.tr/konfor.html)
By_HaNNibaLL
21-11-2013, 23:44
Octavia larin 2.el piyasasi nasil acaba ?
ben de i30 diyorum. dizel alın ama otomatik almayın, otomatiklerin yakıtı sınıfındaki diger otomatik dizellere gore biraz yuksek
driftboy
21-11-2013, 23:47
golf7 baksana
Octavia yada kia ceed dizel en mantıklı seçenek olur o fiyatlara.yeni leon tdi veya megane 1.6dci
By_HaNNibaLL
21-11-2013, 23:52
golf7 baksana
Boş donanimsiz kasada bu parayi vermek istemiyorum.
Astra J kasa da cok güzel
c4 ehdi excusive dizel otomatik cam tavan ve navigasyon güzel bir seçim olur
leon tdi olabilir ama navigasyonlu araçlarda sıkıntı vardı gümrük girişinde halen öyle mi öğrenmek lazım.. bir de sıra muhabbeti var, bence en mantıklı seçenek i30 veya ceed olur günay..
dragon07
22-11-2013, 00:01
toyota auris skypack toyota touch dokanmatik ekran ve navigasyon orcinalden katlanır aynalar vsvs :D
i-vtec07
yeni leon tdı nokta olur bence :) yada cıvıc hb dizel de düşünebilirsiniz :) hayırlı olsun
Burak K.
Astra'nın yeni kasası ya da büyük bi makyaj gelmesi yakındır bence. (Insignia gibi bi makyaj.) Yeni kasa C4 olabilir ama onun da otomatik vitesi hakkında pek iyi yorum okumadım manuel'i daha mantıklı olur. Navigasyon opsiyonu var mı bilmiyorum ama Fiat Bravamıydı Bravomuydu neydi o olabilir.
Fiyatlari yuksek ihtimal bu civarlarda ya da az biraz fazla olur; 2014de astra 1.6 cdti 136 hp motorla gelicegi soyleniyor. Sedani da yemede yaninda yat o motorla :)
By_HaNNibaLL
22-11-2013, 00:24
Araba almaktan ya vazgeccem yada efe abi zorla auris aldircak ahahaha :)
Kial ceed cok ufak cok begenmedim astra j donanim ve goruntu olarak iyi duruyo.
Auris onden gorunusu bi garip geldi aliskin olmadigimizdan mi acaba bilemedim.
By_HaNNibaLL
22-11-2013, 00:25
Astra'nın yeni kasası ya da büyük bi makyaj gelmesi yakındır bence. (Insignia gibi bi makyaj.) Yeni kasa C4 olabilir ama onun da otomatik vitesi hakkında pek iyi yorum okumadım manuel'i daha mantıklı olur. Navigasyon opsiyonu var mı bilmiyorum ama Fiat Bravamıydı Bravomuydu neydi o olabilir.
Ya zaten arastiriyorum da babam gider culyetta falan alir :)
s.alican
22-11-2013, 02:32
olum eski bir doblodan daha iyi bir araç yeni bir doblo olabilir :D
melihyilmaz
22-11-2013, 09:59
Sende bursadaymissin yeni farkettim gel bi gun gezelim arabayla gerci beninkisi benzinli ama en azindan donanimlarini icinin ferqhligini gorursun
Araba almaktan ya vazgeccem yada efe abi zorla auris aldircak ahahaha :)
Kial ceed cok ufak cok begenmedim astra j donanim ve goruntu olarak iyi duruyo.
Auris onden gorunusu bi garip geldi aliskin olmadigimizdan mi acaba bilemedim.
ceed ufak derken rioyla karısıyo olmasın :) 1.3 95 yerine 1.6 128 hp var bide bakıncada navi komple cam tavan elektrik hafıza koltuk vs saymıyorm
34btr1907
22-11-2013, 10:30
Volkswagen Yetkili Satıcısı General (http://general.vw.com.tr/FiyatListesi.aspx?Id=13439)
arkadasım 2 hafta once Scirocco 1.4 TSI 122 PS aldı 55 bine burdan, su an bıraz daha zamlı durumda sanırm kur yüzünden araştır derim...
By_HaNNibaLL
22-11-2013, 10:47
Sende bursadaymissin yeni farkettim gel bi gun gezelim arabayla gerci beninkisi benzinli ama en azindan donanimlarini icinin ferqhligini gorursun
Olabilir fikir olur en azindan.
ceed ufak derken rioyla karısıyo olmasın :) 1.3 95 yerine 1.6 128 hp var bide bakıncada navi komple cam tavan elektrik hafıza koltuk vs saymıyorm
Fotoraflardan grandepunto kadar bi araba gibi geldi bana cülyetta yada yeni bravo kadar mi yolda da hiç dikkat etmedim :D
Volkswagen Yetkili Satıcısı General (http://general.vw.com.tr/FiyatListesi.aspx?Id=13439)
arkadasım 2 hafta once Scirocco 1.4 TSI 122 PS aldı 55 bine burdan, su an bıraz daha zamlı durumda sanırm kur yüzünden araştır derim...
Abi babam kullancak bekar olsa o iş olur da :D Anne falan var sıkıntılı olur hahaha
İstediğim bu paraya ailecek kullan en donanimli arabayi seçmek dizel olacak tabi :D
By_HaNNibaLL
22-11-2013, 10:49
olum eski bir doblodan daha iyi bir araç yeni bir doblo olabilir :D
Kanka 2002'den beri her yıl sıfırını aldik.
Bi fiorino aldik onu da 8 binde sattik :D
Şimdi 2011 doblo var
Dizel ceed aldı eski işverenim..En dolusunu 62.000 tl ye.. Bundan 4-5 ay önce.. Gayet güzel ve giderli bir araç.. Yakıtı biraz yüksek diğer dizellere göre..
c4'te düşünebilirsin :)
Olabilir fikir olur en azindan.
Fotoraflardan grandepunto kadar bi araba gibi geldi bana cülyetta yada yeni bravo kadar mi yolda da hiç dikkat etmedim :D
:D
Rio grande kadar
ceed=i30 aynı mokun farklı rengi zaten aynen cülyetta bravo astra focus vs :D
mert_can 41
22-11-2013, 11:01
Yeni honda civic :)
By_HaNNibaLL
22-11-2013, 11:32
Rio grande kadar
ceed=i30 aynı mokun farklı rengi zaten aynen cülyetta bravo astra focus vs :D
Abi sen bi genel bilgi pm si geçermisin bana kullanim konfor cart curt
ilker_yusuf
22-11-2013, 11:37
Cosmo astra j 65 bin fiyat aldim dizel üstelik
Süper o zaman bence kendi segmentinde en iyi araba şuan donanım açısından motor belki size küçük gelebilir bence yetersiz değil. donanım olarak sizi bir çok arabadan daha mutlu edecektir.
By_HaNNibaLL
22-11-2013, 11:41
Süper o zaman bence kendi segmentinde en iyi araba şuan donanım açısından motor belki size küçük gelebilir bence yetersiz değil. donanım olarak sizi bir çok arabadan daha mutlu edecektir.
euro 5 1.3 95 hp motor var sanirim. Donanim konusunda dediğiniz doğru biçok arabadan daha iyi sürüş keyfi nasildir bilmiyorum ama test edip göreceğim.
Yeni auris hakkinda düşünceleriniz nedir ? Varmi kullanan test eden vs.
bazı modellerde skypack ses yapabiliyormuş. mmt vites eskisine göre daha iyiymiş.
yenı aurısle 3 defa test surusu yaptım oyle 2 tur atıp donmedım plazanın sahıbı tanıdık oldugundan en kısa surusum yarım saat oldu :D yenı touch sıstemı cıdden sahane olmus ayrıca sanzıman değişmiş mmt s mı ne olmus mmt gıbı hantal kalmıyor bagırmıyor araba plastık kalıtesı cok ıyı ayrıca cok sessız dizel kullandım her seferın de yakıtını konusmaya dahı gerek yok 2008 dızel aurısım vardı 4.0,5.5 arası yakıyordum suan 2010 dizel corollam var oda aynı oranalr da yakıyor. nedenını bılmıyorum ama yenı corolla daha cok cezbettı benı helekı 71.000 tl olanı :) iler de düşündüğüm araçlar ıcın de yenı corolla ya da aurıs zaten toyota nın pıs bı alışkanlıgı var demedı deme cogu arkadasım da toyotasını satıp yıne toyota alıyor benım gıbı :)
wiesmann
22-11-2013, 16:09
yeni kasa civic' im var dizel astra motor konusunda sinir krizlerine soktu beni ciddi anlamda gitmiyor. içi de benim arabama göre dardı.
By_HaNNibaLL
22-11-2013, 16:18
yenı aurısle 3 defa test surusu yaptım oyle 2 tur atıp donmedım plazanın sahıbı tanıdık oldugundan en kısa surusum yarım saat oldu :D yenı touch sıstemı cıdden sahane olmus ayrıca sanzıman değişmiş mmt s mı ne olmus mmt gıbı hantal kalmıyor bagırmıyor araba plastık kalıtesı cok ıyı ayrıca cok sessız dizel kullandım her seferın de yakıtını konusmaya dahı gerek yok 2008 dızel aurısım vardı 4.0,5.5 arası yakıyordum suan 2010 dizel corollam var oda aynı oranalr da yakıyor. nedenını bılmıyorum ama yenı corolla daha cok cezbettı benı helekı 71.000 tl olanı :) iler de düşündüğüm araçlar ıcın de yenı corolla ya da aurıs zaten toyota nın pıs bı alışkanlıgı var demedı deme cogu arkadasım da toyotasını satıp yıne toyota alıyor benım gıbı :)
Bana da mantikli geliyor Auris tek düşündüren cam tavanin acilmamasi :D
1.4 Dizel motorlari nasil gidişi kalkişlar falan
yeni kasa civic' im var dizel astra motor konusunda sinir krizlerine soktu beni ciddi anlamda gitmiyor. içi de benim arabama göre dardı.
Hiç araştirmadim hondayi dizel olayi bi garip geldi bana :D akişkanlik meselesi heralde onlara da bakarim
By_HaNNibaLL
22-11-2013, 16:27
Yeni kasa leon dizel dsg
astra j kullanicisiniz ve leon öneriyorsunuz :D beğenmediniz mi astra j yi leon pek beğendiğim bi araç değil
dragon07
22-11-2013, 16:29
manuel aurisin performansı iyi
ilker_yusuf
22-11-2013, 16:31
euro 5 1.3 95 hp motor var sanirim. Donanim konusunda dediğiniz doğru biçok arabadan daha iyi sürüş keyfi nasildir bilmiyorum ama test edip göreceğim.
Yeni auris hakkinda düşünceleriniz nedir ? Varmi kullanan test eden vs.
Bizde bir önceki kasa var. Hatta kasa yenilemeden almıştık. 1.4 dizel motor 6 ileri. Gidişinden yakıt tüketiminden memnunuz gerçi o araba genelde kapalı garajda duruyor babamın comfort ekstra donanımda araç. Ben yeni aurise bir türlü alışamadım. Kullanım yönünden bilemem ama görünüş beni cezbetmedi.
OnurÖzden
22-11-2013, 16:34
leon, dolu alınırsa çok yakışıklı oluyor :)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-sahibinden-yeni-seat-leon-otomatik-dizel-2013-plus-paket-144191568/detay)
lnd_samet
22-11-2013, 16:38
dolu bi astra j sedan alınır o paraya,
sercanavcı
22-11-2013, 16:46
yeni i30ların dizaynı gerçekten çok iyi
By_HaNNibaLL
22-11-2013, 16:54
Oylama yapsak i30 alip başini gitcek efe abi de zorla aurisi zirveye taşicak hahaa
OnurÖzden
22-11-2013, 17:04
i30'da direksiyon ve vites topuzu soyulma sorunları vardı, araçtan soğutabilir. bir de abs kızaklama problemi vardı, servise gidip güncelleme yaptırmak gerekiyordu.
sallamasyon değil, kullanıcıların yazdıkları sıkıntılar bunlar.
edit: yanlış anlama olmasın, i30'ları ben de beğeniyorum. şuan güncel fiyat listesinde elite paket 65 bin tl gibi bir rakam var. bu parayı hak ettiğini düşünmüyorum;
ama ikinci el olsaydı ciddi düşünürdüm, 2013 model elite paketler piyasada 54-57 bin tl arası rakamlara bulunabiliyor, f/p olarak zirvede.
mehmetelt
22-11-2013, 17:07
bende kia pro ceed diyorum
altugkocer
22-11-2013, 17:16
Biz de peder beye yeni octavia tdi dsg (elegance) aldık. Pişman edecek bir araba değil ben de beğendim. Yani ben gidip o parayı ona vermem ama babalar için ideal :D Skoda eski skoda değil artık alınıp güzel güzel binilir.
Yetkili satıcıları zorlarsanız güzel bi indirim ya da multimedia paketini vs. hediye olarak alabilirsiniz :D
astra j kullanicisiniz ve leon öneriyorsunuz :D beğenmediniz mi astra j yi leon pek beğendiğim bi araç değil
3.5 yıl kullandım astrayı. Geçen hafta sattım
Yüzü eskidi bence ve dizel gercekten bekleneni vermiyor
Sunroof lu , xenon farlı bir leon astrayı havada karada ezer
en mantıklısı octavia olur o fiyatlarda. D segmentine yakın boyutlarıyla tam baba arabası. Konforlu, geniş, donanımlı, tasarımı güzel. Daha ne olsun
Kutluhan
22-11-2013, 18:47
Bende 65 civarı araç bakıyorum, sana önerim ya ikinci el Golf veya Jetta yada Sıfır olacaksa Full Leon Manuel.. Auris baktım,skoda baktım, kia ve Hyundai baktım bence 60-70 bin tl arası fiyatları hak ettiğini düşünmüyorum test etmedim. Auris olacaksa yine ikinci el 1,2,3k km de ilanlardaki Manuel araçlara bakın. 60-70 ciddi paralar Alman'dan şaşmayın bence. Bol şans.
Astra 1.3 motoruyla saç baş yolduruyor, özellikle 65 bin tl gibi bir rakam verilecekse golf 7 comfortline alabilirsiniz.1.6 tdi'ler güncellenecek sanırım 110 ps + 6 ileri manuel olacaklar ne zaman bilemiyorum.
cabrioleter
23-11-2013, 00:10
full+full aradığınız özellikte makyajsız 0 km superbler var neden düşünmüyorsunuz? d segmenti araç burda sayılan çoğu araçtan daha kaliteli ve dolu olduğu da kesin..
By_HaNNibaLL
23-11-2013, 11:45
Acıkcasi ben cülyetta istiyorum. Bana göre diğer araçlardan cok daha albenisi olan bi araç.
Babama kalsa gidip linea alir o pek lüx araba sevmiyor tek istediği o ekranda navigasyon görecek adam :D
octavia bende cok beğendim sedan ve güzel duruyor + olarak 1.6 tdi-dsg ile cok rahatlik olur düşüncesindeyim.
1.5 ay kadar önce aldık şirkete sw ceed dizel. En full paket gerçekten kia aşmış kendini. Araç donanım ve konfor olarak çok üst düzey. Yakıtı biraz fazla otomatik vitesinde vermiş olduğu etki ile. Komple cam tavan. Nav. ekran. Geri görüş kamerası . Tam bir aile aracı bence.