Orijinalini görmek için tıklayınız : primera GT
sercangolge
17-07-2008, 21:09
yakın zamanda baktığım 98 primera GT var.araç kasa görünümüyle hoş geldi.diri duruyor.ancak 200bin devirmiş durumda.araç sahibi tüm bakımlarını serviste ve zamanında yapıldığını bakım evraklarının elinde bulunduğunu belirtti..araçta tüpte yok.ancak primeralar hakkında biraz daha bilgi toplamak fikir sahibi olmak istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
2001 yılında primera sahibiydim 1.6 düz vites.Cok memnundum sınıfının başarılı otombillerinden biridir.Primera GT de performanslı şık bir aractır,sorunsuzdur ama 200000 az bir menzil değil detaylı inceletmeni öneririm.
AcA_1988
17-07-2008, 21:18
km biraz fazla geldi bana araca baktırırsın içine sinerse alırsın 2.0 150 hp olması lazım araç hakkında bildigim tek şey bu :D
ahmetbaha-drs
17-07-2008, 21:24
P11 1.6 SLX ve 2.0 SE almıstık bizde zamanında gercekten cok rahat,guvenilir,sorunsuz arabalar,duzgun bakılırsa uzun sure kullanılabilir..Donanımları ve gorunusleride gayet guzel bence..İcleri cok ferah ve kullanıslı,bagajları baya genis.Ayrıca motoru SR20DE.Motor modifyesi konusunda pek sıkıntı cekecegini zannetmiyorum ama yuruyen aksam v.s icin parca temini nasıl olur bilmem,buarada SR20DE'ye T'sini sen eklersin insallah:) Umarım hayırlısıyla alırsın cok sevdigim bi arabadır..
sercangolge
17-07-2008, 21:29
karabağlarda servise telefonla sordum.benden şase numarasını istedi.kayıtlı bilgilerini verebileceklerini söyledi.bakımlı araçların 400bın gibi gidebildiklerini parça konusunda 2.0 dier araçlarla hemen hemen aynı oranda bulunduğunu belirttiler.
ahmetbaha-drs
17-07-2008, 21:40
Parca konusunda pek dert etme cabuk temin ediliyor ve buluyor P11 parcaları bizim 2.0 SE'nin beyni degismisti mesela 20-25 gun civarında Japonya'dan getirmislerdi.Yay,coilover v.s bulabilirmisin Turkiye'de onu bilmiyorum ama SR20DE-T'e cevirmek icin bende bakmayı dusunuyorum ileride GT ve ya SE:) Ne renk araba?Gerci kırmızı,Gumus,Siyah 3 renk geldi cogunlukla..
sercangolge
17-07-2008, 21:46
araç kırmızı
ahmetbaha-drs
17-07-2008, 21:48
GT'nin en guzel rengi..:) 17" Beyaz jantlar+yay ve guzel bi detaylı temizlik+cilayla harika bi araba olur heralde gorunum olarak;)
http://gallery.azzido.no/albums/Diverse-Bilder/Primera_GT_14.jpg
sercangolge
17-07-2008, 21:56
işin aslı üzerinde duran orji jantlarda benim hoşuma gidiyor.ama yay olursa jantta olur :D
en çokta dış görünüşe çok yüklenmeden motorda ufak oynamalarda bulunmak benim sevdiğim olay.resimdeki arabada hoş durmuş ancak farlardaki olaya kesinlikle girmem.camlarada açık tonda film yeterli:)paranın gerisi ön kaput altına olurdu.
çok yakın arkadaşımda var inanılmaz diri bir araba.. performansıda GT lein çok iyidir..
Peki bu araçların hiç mi kronik sorunları yoktur?
Peki bu araçların hiç mi kronik sorunları yoktur?
Çok yüksek mikatarda ithalatı olmadığı için uzun süre kullanan ve araca dikkat eden birçok insan lazım kroniklerini görmek için... Ama Japon ya da ithalatı fazla yapılmış ülkelerde webden cluplerin falan bulup bakmak lazım böyle araçlar için.
yusufbatırel
18-07-2008, 12:20
fıyatlarıda cok uygun aracda nıssanın en sorunsuz arabası
bir ara bende araştırmıştım ama kronik sorunla karşılaşmadım cidden belkide bu türkiyede kullanan çok olmadığındandır.SR20DE motor olması çok iyi cidden SR20DET için hep performansa harcadığın paranın karşılığını yeteri kadar alacağı söyleniyor blok aynı olduğuna göre bu araçtanda alırsın.gayet güzel yakışıklı :) fiyatlarda uygun.hayırlısı olsun ne diyelim :) " T " sinide eklersin tam olur :)
Müthis keyif veren, vectragt ile birlikte hep sahip olmak istedigim otomobillerden biridir.
sercangolge
18-07-2008, 15:36
yorumlar için tşkler arkadaşlar.şuana kadar olumlu ve güzel şeyler okudum.